Tilbakeblikk i 2012

30.12.2012
18:39

 

Januar:

I januar var det veldig mye skole og jobb. Vi hadde russeball og vi hadde blant annet lan med jentene. Nå er det veldig lenge siden så jeg husker ikke så mye mer.

 

Februar:

 I februar var det mye jobbing og skole også. Vi dro også til London med jentene. Jeg har aldri vært der før, så det var superspennende å dra.
Mars:

I mars bestemte jeg meg for å bare gå på nøkelhull produkter. Jeg klarte det til jeg fikk en muffins av Siri på skolen. Russegjengen vår dro på Sverigeturer og.


 

April:

I april fikk vi lov til å begynne russetiden, så det var det vi holdt på med for det meste av tiden. Ellers var jeg i Stockholm og i festet en del.


 

Mai:

I mai var det en del russefeiring i forskjellige deler av Norge. Jeg har sett mange artister og hatt det kjempgøy med alle vennnene mine. Solen begynte å komme frem i mai og jeg kunne endelig bruke sommerklær!
Juni:

I juni begynte jeg å trene bittelitt etter russetid, men det varte ikke lenge før jeg var i sofaen igjen. Denne mnd ble jeg ferdig med 13 års skolegang og fikk vitnemål etter eksamene. Juli:

I juni/juli var vi på HOVE med jentene hvor jeg møtte min kjære Martin. På hove møtte jeg også favorittbloggeren min, Caroline Maria. Morro :) Ellers har jeg vært mye med Martin og jobbet i juli.


 

August:

I august begynte jeg å tenke på flytting siden jeg begynte på Høyskolen i Oslo og Akershus, men fant ingenting. Jeg var mye med Martin hvor han tok meg med på hytta med mammaen hans. Kos! Har også hjulpet venninnen min med flytting.


 

September:

I september hadde jeg lite tid til blogging fordi jeg hadde skole og flyttet sammen med Martin. Vi har feiret bursdagen til Marty og Hermie denne mnd og vært mye med venner. Var også på studietur med klassen i Nærsnes med geiter, haha.Oktober:

I oktober fikk vi nett i leiligheten, å Martin var overlykkelig og brukte dager og netter på gaming. Vi har vært på hyttetur og hos pappaen til Mart. Vi har også feiret Halloween med venner. 

November:

I november har vi egentlig bare slappet av. Jeg har hatt hjemmeeksamen, så det var litt lesing. Ellers har vi vært på familiemiddag i Oslo og vært med venner.
Desember:

Desember er mnd hvor de fleste er blakke etter julegave handling. Det var iallefall vi. Men vi hadde en vellykket pakkeåpning da. Martin har vært i Drammen og syklet denne mnd og jeg har vært i Stockholm. 

 GODT NYTTÅR!

Julegave av kjæresten

30.12.2012
10:15

Jeg vet jeg er litt sent ute når det gjelder innlegg med julegaver, men jeg er treig og sånn er det bare. Jeg ville legge ut den ene julegaven jeg fikk av min kjære Martin først. Jeg fikk et halskjede med matchende øredobber til. Kjempefine! Nå går jeg ikke en dag uten disse smykkene på.
Love it!

Hva syntes du?


Hvordan endre størrelsen på bildet i google chrome

30.12.2012
02:39

Jeg har sett at det er flere bloggere som leter etter en måte å endre størrelsen på bildene deres i Google chrome. Derfor tenkte jeg å vise dere en enkel måte jeg gjør det på. Jeg bruker vanligvis å laste opp bildene mine i 700px, så jeg skal vise hvordan jeg "halverer"(350px) et bilde.
 

- Først laster du opp et bilde du ønsker å endre størrelsen på.

 

- Deretter trykker du på "HTML" ikonet som vist på bildet under. 

- Når vinduet kommer opp skal du bruke denne koden: 

width="350"

(Du kan bruke mindre og høyere tall hvis du ønsker å ha bildene større eller mindre)

 

- Sett inn koden bak URL'en til bildet som vist under og Oppdater:
 

 

 

- Her er resultatet:


Håper det var til hjelp :)


Funket det?
Vinnere av likerunden

30.12.2012
01:44

Da har jeg endelig sett igjennom alle bloggene som meldte seg på likerunden og kom frem til de 3 jeg likte best. Alle bloggene var bra, så det var litt vanskelig å velge, men her er de 3 jeg valgte denne gangen.

 

1. Sophie Marken - s0p.blogg.no

 

2. Chika - chikalu.blogg.no

 

3. Renatem - renatem.blogg.no

 

Leser du noen av disse?


Linker 3 blogger - bli med!

28.12.2012
00:12

Nå er det en god stund siden jeg har hatt konkurranser, ukens blogg og lignende på bloggen min, så jeg tenkte å bare kjøre en linkerunde hvor jeg linker 3 bloggere og rangerer dem. Det du trenger å gjøre er å bare skrive i kommentarfeltet at du er med. Jeg velger ut 3 blogger i løpet av denne uken. :)
 

Er du med?Bilder - Lillejulaften

27.12.2012
23:42

Dette innlegget kom ut litt senere enn planlagt, men sånn ble det.. Helgen før julaften feiret Martin og jeg en liten jul sammen med Sofia og Herman hvor vi åpnet gaver fra og til hverandre. Det var kjempekoselig og vi fikk masse fint.
Take a look.

 Vi fikk deilige gensere av svigermor som hun strikket selv.
Stilig askebeger fra Sofia og Herman
Bilder av julegaver kommer!

 

 

Julekjolen min

26.12.2012
22:50

Fra X company


Hva syntes du?Julen er ikke den samme uten..

24.12.2012
20:37

..min kjære. Savner Martin utrolig mye og skulle ønske vi kunne feiret jul sammen i år. Da hadde det vært perfekt.

 

 

 

 

Xmas inspiration

24.12.2012
11:43

 

 


20511_421755834563323_140951700_n_large
//weheartit

God jul!

 

 

Julekjole - sneakpeak

23.12.2012
15:41
Har du julekjolen klar?

 


Julestemning

23.12.2012
01:03

 I dag vekket mamma meg ganske tidlig.. for meg. Vi spiste frokost og dro på shopping igjen for å kjøpe resten av det vi trengte til jul. Vi brukte først noen timer på IKEA, så noen timer på et kjøpesenter før vi dro hjem. Vi pakket inn noen gaver, spilte litt BUZZ og så noen filmer. Nå ligger jeg i sengen og ser på Barbie og Nøtteknekkeren. Utrolig søt julefilm! Liker den så godt!

 

Bilder fra i dag:Julestemning hos dere og?

 


I Stockholm igjen!

22.12.2012
00:07

Nå er jeg tilbake i Stockholm igjen hos mamma og lillesøster. Jeg kom frem sliten i går etter nesten 10 timer med buss til sammen. Nå er det utrolig lenge siden jeg har vært her, så det var nesten på tide nå. Da jeg kom hit var alt som jeg husket det, bortsett fra pusen, Bianca, som er gitt bort. I dag var jeg og mamma i byen for å kjøpe ferdig resten av julegavene og nå sitter jeg bare hjemme og slapper av.. også prøver mamma å stappe så mye mat som det bare går i meg, hjelp!  


Bilder fra i dag:


Nam nam nam, jeg bare digger denne frokostblandingen. Synd at vi ikke har den i Norge.

 

 Mamma ba meg om å slette det, men det endte på bloggen. Hva har dere gjort i dag?

 


På vei til Stockholm

20.12.2012
13:53

Nå sitter jeg på bussen på vei til Stockholm. Må si at det er mye bedre med buss enn med tog, det er billigere til og med! Bussen er så roligere, bussen brøker ikke, alle sitter på plassene sine og ingen barn løper rundt, det er nett her, stikkontakt og det er mye tryggere når det gjelder baggasje. Toget er kanskje bittelitt raskere da, men det er bedre med buss fordet!

I går feiret Martin, Sofia, Herman og jeg bittelille julaften og åpnet gavnene til hverandre. Det var superkoselig og jeg fikk så mye fint av alle. Tusen takk!

 GOD JUL!

Tjuvstarter julen med mine kjære

19.12.2012
16:13

I dag skal Martin og jeg feire julen sammen fordi jeg reiser til Stockholm til mamma i morgen, så det er siste dag vi får vært sammen før jul. Så da skal vi åpne gavene til hverandre og lage julemiddag. Senere kommer også Sofia og Herman til oss, så det blir kos. Gleder meg.

 

Nå sitter jeg og tenker på hvilken farge jeg skal ha på neglene mine. Hjelp anyone? Hvilken farge bør jeg velge?

 
Vippe extensions

19.12.2012
14:55

I helgen var jeg hos ei venninne hvor moren hennes skulle sette på vippe extensions på meg. Jeg har aldri hatt på extensions på vippene, så jeg var litt småskeptisk. Det tok 2 timer å sette på disse vippene og de skal sitte på i 1 mnd hvis man ikke har påfyll av vipper. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet! Det er ikke noe tungt eller irriterende å ha dem på, så lenge man velger riktig lengde. Det beste av alt, er at jeg slipper å bruke mascara fordi vippene er så svarte og tykke. Jeg er ikke sikker på hvor mye dette koster, men det er helt klart billigere privat enn i en salong!

 

Før behandlingen:

 

Etter behandlingen:

 

Hva syntes du?

 


Lite blogging?

17.12.2012
18:38

Sorry for lite blogging i det siste, men jeg har vært alt for opptatt med andre ting og har ikke fått muligheten til å blogge. Martin og jeg dro til Drammen i helgen til pappaen hans også har jeg øvd masse til eksamen som jeg hadde i dag. Jeg håper ikke på noe, for da blir jeg alltid skuffet over resultatet. Men jeg føler at det gikk passe bra og så lenge jeg består, så går det bra. Det er så utrolig deilig å bli ferdig med eksamen nå og bare slappe av. Nå har jeg endelig juleferie!

Har du også juleferie nå?

 


Panter negler

14.12.2012
17:01

Jeg kjedet meg litt her om dagen, så jeg tenkte å gjøre noe morsomt med neglene mine. Jeg satt på negler og lekket dem rosa med svarte pantermønster. Det syntes jeg var utrolig kult, så jeg ble litt hekta på å sette på og lakke negler. 

Jeg klarte å kutte meg selv på kniv rett før jeg tok bilde, derfor har jeg hello kitty plaster på. Nice.


Hva syntes du?

 

 

Gangsta style

14.12.2012
16:44

Siden jeg har så superbra kamerakvalitet på pc'en min, tok jeg noen kule gangsta bilder av meg selv for dere gangstas som leser bloggen min der ute i min gangstarøde gangstacaps og gangsta t-skjorten til min gangsta kjæreste, yo. Xoxo - Gangsta 4 life -  Peace - love you guys!
Canon fjernkontroll

14.12.2012
12:57

Endelig fikk jeg canon fjernkontrollen min! Jeg ventet i nesten 1 mnd bare på denne lille dingsen her, og endelig ligger den i mine hender nå. Denne har jeg ønsket meg i så lang tid t jeg bestemte meg for å bare kjøpe meg den. Nå slipper jeg å sette kameraet på selvutløser når jeg skal ta bilder med noen og det blir det mye deiligere å ta bilder. 

Denne fjernkontrollen kjøpte jeg for bare 49,- på nordicimport.com!

 
 

Bruker du fjernkontroll til å ta bilder med?

 


Nagler

12.12.2012
16:16

Når jeg sitter og ser på klær og sko på nettet blir jeg oftest mest tiltrukket av ting med nagler på. Jeg syntes klær og sko med nagler er så tøft samtidig som det er uvanlig å ha på. Det er det jeg liker. Hadde jeg vært rik så hadde jeg nok kjøpt alt det nedenfor. Vil noen gi meg disse???

 

Jakke fra Nelly.com - 4349,- Du får tak i den her.       Top fra Nelly.com - 1695,- Den får du tak i her.Kjole fra Nelly.com - 499,- Du får kjøpt denne her.      Militærjakke fra Nelly.com - 699,-  Du får kjøpt denne her.

Sko fra Nelly.com - 499,- De får du kjøpt her.        Sko fra Nelly.com - 1849,- Du får kjøpt dem her.

Alle sko fra Nelly.com - 2395,- Fås kjøpt her.    1995,- De får du kjøpt her.    1695,- De får du kjøpt her.

BH fra Gina Tricot- 249,- Kjøp her. Miniveske fra Gina Tricot- 199,- Kjøp her. Veske fra Nelly.com- 949,- Kjøp her.

 

 

Noe du likte?


 

 

Pakkekalender

11.12.2012
16:19

Pappaen og stemoren til Martin lagde en kjempefin pakkekalender til oss begge. Vi åpner gave annenhver dag, så det begynner med Martin den 1., meg den 2., osv. Hittil har vi fått blant annet stearinlyskule, hårspray, dusjsåpe, negllakk, voks og andre kule ting. Dette er ganske morsomt, jeg tror ikke jeg har hatt julekalender på flere år nå! 

  

Også noen gaver fra pakkekalenderenHar dere pakkekalender?

 

 

Uendelig hikke!

10.12.2012
17:15

Lese til eksamen? What? Det endte med at jeg satt meg foran TV'en og ser på Project Runway hvor folk designer masse fine klær. Jeg blir så inspirert av sånt og får så lyst til å lage noe selv. Derfor skal jeg få låne symaskinen til pappaen til Martin og da skal jeg prøve meg som klesdesigner, hihi.

Men så er det noe å klage på da.. Jeg har hatt hikke helt siden morgenen i dag og det har enda ikke gått over.. også er det så sinnsykt irriterende! What to do???Tulle-tulling

 


Biletter bestilt og eksamen lesing

10.12.2012
16:49

Hei, lesere.  Da har jeg mekket billetter til Stockholm og skal feire jul der med mamma, søster og kjæresten til mamma. Men når det kommer til nyttår så har vi bestemt oss for at hele vennegjengen skal være sammen i Tønsberg og feire her, så je ger tilbake før det.

Martin har fått mast seg til å få meg til å se Ringenes Herre filmene sammen med han forrige uke og i går klarte jeg å se ferdig den siste Ringenes Herre filmen. Hurra! I morgen, som sagt, skal vi på kino og se Hobbiten som han har gledet seg så sinnsykt til, etter det er vi ferdige med alt som har med Ringenes Herre å gjøre, haha. 

 

På fredag var jeg og Martin barnevakt og lørdag dro vi til Kristian for å slappe av litt med gjengen. Vi nattet over og dagen etter dro vi opp på middag hos mammaen til Martin. Etter det var det bare film og kos. Det var den helgen.

Akkurat nå sitter jeg med ca. 10 bøker foran meg og leser til eksamen som jeg skal ha om akkurat en uke og hvore pensum er.. alt! Det er så kjedelig å sitte og lese hele tiden så det hender ofte at lesingen ender med rydding eller som for eksempel i dag, brynnapping.

 

Ja, vi er to tullete tullinger
 Hva har du gjort i helgen?

 


Vil ha - men er blakk

07.12.2012
15:39

Hei lesere! I dag har jeg bare sittet og lest til eksamen samtidig som jeg har nettshoppa..uten å kjøpe noe. Jeg har ikke kjøpt et eneste klesplagg på altfor lenge, og fy søren, økonomien min har aldri vært verre. Jeg har gått i minus og har enda ikke fått kjøpt julegaver til alle. Krise! Sånn er det når stipend ikke holder og man ikke har jobb. I dag skal jeg heldigvis "jobbe" litt og tjene greit med cash og det redder meg. Martin har også brukt hele lønna si på julegaver, men han er heldigvis ferdig med julegaver da. 


Nå har jeg laget en liste med klær som jeg hadde kjøpt om jeg hadde hatt penger. Take a look.

5 mnd

06.12.2012
18:17

I dag har jeg og Martin klart å holde ut 5 mnd med hverandre og bodd sammen i 3 mnd og 5 dager. Haha, neida, det har ikke vært ille i det hele tatt. Det er supert å bo sammen med Martin, jeg føler meg mye bedre etter å ha flyttet sammen med han enn da jeg bodde alene. Tiden har gått kjempefort i det siste og det er helt sikkert på grunn av Martin. Jeg kunne ikke hatt det bedre!

Nå sitter jeg og venter på at Martin skal komme hjem fra jobb. Jeg har laget hjerte-brownies til han, så jeg håper han blir fornøyd. Senere i dag skal vi opp til mammaen hans og spise middag sammen. Det blir kos! 

 Litt mislykka hjerteformer.. men men

 

 

Onsdag

06.12.2012
17:24

Ah, været til morgen i dag var helt fantastisk. Det er rart at jeg sier at været er fantastisk om vinteren, for jeg hater vineren, men det var det i dag! Det var ikke altfor kaldt, blå himmel og solen skinte. Det så utrolig fint ut med all den snøen som er ute. 

I går fikk vi bestilt premierebiletter til Hobbiten på Kilden, så da blir det kino natt til onsdag. Det er ikke akkurat den type filmer jeg ser til vanlig, men Martin har mast så lenge og fikk meg med til slutt. 
Vinterkulde

05.12.2012
20:43

Nå er det ikke bare kaldt ute, men inne også! Jeg holder på å fryse ihjel når jeg sitter i stua en stund og klarer ikke å gå uten tøfler på beina. I dag skulle Martin og noen venner av han se på et garasje-aktig lokale som de skulle leie til BMX sykling, men det blir tydeligvis ikke noe av det likevel siden det var uten strøm og varme. 

Akkurat nå er Sebastian på middag hos oss som Martin lagde. Det var egentlig Sebastian som skulle mekke mat, men det endte med at Marty lagde alt sammen. I dag har vi ingen planer for dagen, vi skal nok bare slappe av og se en film.. hva ellers kan man gjøre når det er vinter og så kaldt?

 
Er det kaldt hos dere og ?

Alene på en lørdag

01.12.2012
16:18

Jippi, i dag er det 1. desember og første pakke i pakkekalenderen skal åpnes i dag. Det er litt rart at tiden had gått så fort og plutselig er det 3 uker til jul .. I dag våknet jeg helt alene. Martin dro på BMX camp i Drammen i går og skal sykle i en konkurranse i dag, så jeg regner med at han sykler for harde livet akkurat nå. Det har ikke gått 24 timer siden jeg så han en gang og jeg savner han allerede!

 I dag stod jeg opp, lagde frokost og har bare sett på TV helt siden jeg våknet. Jeg tenker jeg skal begynne å gjøre et eller annet snart, men vet ikke hva. Hah. Jeg tenker å hoppe i dusjen nå og fikse neglene mine før jeg drar til Drammen!

 


Hva skal dere i dag?

hits