10 sanger jeg aldri blir lei av

28.12.2011
22:54

 Det er mange sanger som jeg hører på om og om igjen uten å bli lei av dem. Nå vil jeg dele noen av disse sangene med dere.

 Marvins Room - Drake


Hey Daddy - Usher


Somebody Like You - Adele


Chris Brown - Beautiful People


Chris Brown ft. Justin Bieber - Next To You


Nelly - Just A Dream


Dj Antonie vs. Timati feat Kalenna - Welcome to St. Tropez


Ne-Yo - Mad


Ne-Yo - Lie To Me


Enrique Iglesias - Somebody's Me

 

Har du noen sanger du aldri blir lei av ?

my day

27.12.2011
12:52

God morgen! I dag stod jeg opp litt tidligere enn til vanlig fordi jeg skulle være med Pamela til legen. Jeg begynner med å fortelle at jeg var på en liten shoppingtur i går, men jeg fikk ikke kjøpt mye. Det var så mye rot, mange mennesker og lange køer til både prøverommet og kassa, så 3 timer gikk for fort til å kunne gå gjennom hele senteret. Jeg kjørte litt bil i går også! Det er sykt lenge siden jeg har sitti bak rattet nå, så det var like greit å ta en liten tur. Ellers har jeg vært sammen med familien, spilt litt og sett noen filmer, som man gjør i juletiden.

Planen for i dag er å dra tik SKHLM. Bare for å se hva de har borti her. Etter det blir det kanskje skøyter, men not quite sure enda.Dalende snø på bloggen

26.12.2011
12:07

Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg fikk dalende snø på bildene og tenkte at jeg kunne forklare litt her da. Snøen som daler er ikke på bildene men på hele bloggen. Her er en kode til dalende snø til bloggen.

Design -> Rediger -> Maler

lim inn koden nedenfor under body class="front" :


<script src="http://snow-effect.googlecode.com/files/snow.js" type="text/javascript">
/***********************************************
* Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript
* Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/
* Please keep this notice intact
***********************************************/
</script>


.. og lagre malen. Denne koden limer du inn på bare forsiden, som jeg har valgt å ha det, eller så kan du gjøre det samme i Arkiv, Innlegg og Kategori.

love my pijama

25.12.2011
23:53


Det er vel på tide å vise noen julegaver da. Pysj og tøfler er en tradisjon. Det er noe vi alltid gir hverandre her i familien. Denne pysjen og tøflene fikk jeg i år, og den er så søt at jeg ikke vil ta den av igjen, haha. Det vil komme fler bilder etterhvert om jeg orker å legge ut mer.

I dag har jeg egentlig bare vært hjemme og slappet av. Begynte dagen med frokost og så en film sammen med familien. Så spilte vi noen runder med Buzz igjen, middag og kaker og vin med en film til. Etter det mekket mamma is og jeg nå er jeg mett til 1000! Nå sitter jeg bare og slapper av i sengen min, siden jeg er for slækk til å gjøre noe som helst, derfor vil resten av dagen gå til å slappe av.

 

Gammel, men like bra fordet! 3OH!3 - I'm Not Your Boyfriend Baby

where is my inspiration?

25.12.2011
19:50

Jeg har lagt merke til at jeg er DEN dårlige bloggeren i det siste. Før, for 1 år siden, hadde jeg så mye mer å blogge om og jeg var mer engasjert og ble inspirert av mange ting, mens nå, nå sitter jeg bare og tenker og tenker og blogger ikke engng. Legger ut noen bilder, skriver en liten kommentar til bilde og that's it! Joda, jeg legger ut litt musikk av og til også. Men alt av inspirasjon er borte vekk, og jeg føler at jeg skriver om det samme om og om igjen. Etter bursdagen min i år mistet jeg mange lesere. Jeg fikk ikke blogget på 2 mnd fordi jeg var litt frem og tilbake og etter dette ble bloggingen dårligere og dårligere for hver dag som gikk. Jeg har lyst til å komme tilbake og blogge ordentlig igjen, som jeg alltid pleide å gjøre, men jeg trenger hjelp av leserne! Hva vil dere?

Hva vil dere at jeg skal blogge om fremover?

Julebilder

25.12.2011
16:53

Legger ut noen bilder fra julaften!
Bianca er fornøyd med gavene sine da.


Digger fjernkontrollen til juletreet. Hihi!


Spille litt Buzz!


Juletreet uten gaver.


Hjemme alene, tradisjon?

I pysjen med mamma.

God Jul!

25.12.2011
01:23

Nå har jeg feiret julen 2011 og nå er den over. Det er 365 dager til neste jul, men tiden vil nok gå så fort at jul 2012 plutselig bare er der! Jeg har hatt en koselig julefeiring med familien, god mat og fine julegaver. Jeg er fornøyd med andre ord. Så sitter jeg her og gleder meg til neste feiring, som er nyttår. Den skal jeg feire med vennene mine denne gangen.


En liten julefavoritt til dere. Ha en fin kveld videre!

Hey, Rudolph

24.12.2011
13:32


Det her er forkledningen min til i kveld. Jeg er Rudolf, reinsdyret til julenissen, siden julenissen ikke kommer i kveld.. Neida, det er ikke det jeg har på meg på julaften akkurat. Men er den ikke søt? Liker den blinkende nesa best, haha. Nå sitter jeg og slapper av litt før rushet. Håper det blir en koselig og fin kveld.

GOD JUL! : *

Julestemning

23.12.2011
20:18

Nåå har jeg fått ordentlig julestemning her! Takket være alle de store og små detaljene her hjemme, juletreet, gavene og maten. Nå er det bare 1 dag igjen til jul. Tiden går så utrolig fort at det nesten er litt skummelt, hah. Skal spille litt Buzz med familien nå! Heyhey.I Stockholm!

23.12.2011
16:55

Nå er jeg endelig i Stockholm igjen. Det er utrolig koselig å være her igjen og så er det jo lenge siden sist jeg har vært her. I går brukte jeg hele dagen på å reise. Buss til Tønsberg, buss fra Tønsberg til Oslo, tog fra Oslo til Stockholm, så jeg var fremme rundt kl.23.00. I dag har vi bare vasket og ryddet og mekket litt til i morgen. Kort innlegg.

wednesday

22.12.2011
00:16

I dag har jeg jobbet i 9 timer fra 08.00 om morgenen. Det var ganske greit, siden det var mye å gjøre, og da går tiden litt fortere enn til vanlig. Hele frysa skulle ut i dag, så jeg tømte den, og det var kaldt! Da jeg var ferdig på jobb og hadde sagt god jul til alle ansatte, kom sjefen min bort og ga meg en julegave. Jeg har en supersnill sjef, hihi.
Vin og litt goodies. Fikk en ting til, men den knuste. Teit..Nå pakker jeg resten av klærna og gavnene og skal legge meg snart. Er så sykt sliten etter en lang dag. Jeg må lade opp til i morgen, for 9 timer med tog. Jippi! Det eneste problemet nå er at jeg ikke har ipoden min, den er savnet, og håper på at den vil dukke opp så fort som mulig. :(

tuesday

21.12.2011
02:08

Hei, lesere! I nå har jeg endelig juleferie og jeg er litt happy. Jeg har enda ikke noe julestemning da. I dag var jeg på skolen for å ha en liten avsluttning med klassen, det var utrolig koselig, for de aller fleste møtte opp, og vi hadde litt quiz, spiste kaker og pratet bare. Så gikk vi ned til forum og hadde avsluttning med hele 3. trinn og hørte på taler og sang litt. Etter skole var det jobb, sykt mye å gjøre før jul nå. Heldigvis reiser jeg til Stockholm og blir der resten av ferien. Det blir kos og jeg gleder meg masse!

Fikk noen gaver av mine søte venner og åpnet en fra Amalie. Tusen takk. :*
Utrolig søøøt tekopp! I love it! Takk Amalie! <3

Men nå må jeg pakke og så er det leggetid! Natta! ;*

monday

20.12.2011
00:32

Heei, lesere! Nå er jeg endelig hjemme og det er tid foooor oppsummering av dagen og klaging! Tututuuu! Dagen begynte med at jeg våknet altfor tidlig om morgenen, jeg hadde så vidt sovet, så jeg var litt død. Jeg rakk begge bussene fordet. Da jeg kom til skolen, tok jeg sprøyta mot meningokokkviruset eller som de fleste kjenner som hjernehinne betennelse. Det var ikke noe big deal med det, selv om det er lenge siden jeg har fått en nål inn i huden.  Jeg ble bare lam i armen i en liten stund. Men det var bare gøy. Haha. Jeg begynte i 2. økt, og jeg trodde vi skulle ha norsk da, men neida, vi har et sånnt annenhver uke opplegg som jeg aldri følger med på, og plutselig hadde vi gym da. Jeg hadde ikke med meg gymtøy, men hoppet litt på trampolinen fordet. Nå har vi sånne elevstyrte undervisninger, så elevene styrer gymmen. To og to, det er ganske greit, for da gjør vi alt annet enn styrketrening!

3. økt, altså sosialkunnskap. I 20 minutter satt vi og hørte på hva anomi var og noen historier rundt tema helt til noen begynte å klage på at vi ikke hadde noe bra juleavsluttning. Veldig rart, men vi fikk faktisk lov av sosialkunnskap læreren å lage egen komite og mekke en koselig time før jul. Vi begynte med litt hangman og så på noen disney tegnesereier og blåfjell. Hahah! Bedre enn det vanlige da. I 4. og siste økt hadde jeg IT, vanlige kjedelige statistikk og regnskapgreier, lei, men det gikk fort. Etter skolen var det jobbing, jeg følte at jeg ikke gjorte noenting! Bare suset rundt.. men så var jeg veldig sliten fra før av da. Nå sitter jeg i sengen min, sliten, trøtt og drikker koffeinfri te, så jeg får sove i natt. Gleder meg til å klemme dyna mi igjen.

Good night!

19.des.2011

19.12.2011
01:13Whaaat ? Jepp, det er litt sånn jeg er i dag. Sur? Ja. Trøtt? Hele dagen. Sliten? Absolutt. Jeg har ikke gjort noenting i dag bortsett fra å ligge i sengen, sitte og se på youtube klipp og bli massert. Jeg er støl til tusen. Orker ingenting. Slækk. Det er visst sånn søndager skal være. Snart er det leggetid, men jeg orker ikke å sove heller. Heldigvis begynner jeg sent i morgen, så det går bra om jeg legger meg litt senere. Det er litt morsomt å tenke på at det er siste vanlige skoldagen i morgen i år 2011. Tenk at om noen få dager er vi plutselig i år 2012! Det er litt rart. Russetid, videre på studie og alle blir splitta. Alle går hver sin vei. Vil verdens ende komme? Tenker noen på det, eller er vi ferdige med dette ? Det hadde vært litt morsomt å være verdens siste russ. Russ 2012. Genialt!

Jeg vet ikke hvordan fremtiden blir, jeg er ikke synsk, men jeg vet at det vil oppstå mange forandringer og mye nytt vil skje. Jeg og jentene skal blant annet reise sammen alene til England i februar. Det er første gang jeg drar dit, så jeg er spent! Så blir det en del party her og der i april/mai mnd, eksamener etter det og så sommerferie. Da blir det masse jobbing i 1 mnd, så er det ned til Belgia i sommerferien med en gjeng. Vi har også planer om å dra til Kreta eller lignende, men det er ikke helt bestemt enda. Det blir så bra, jeg er glad for at jeg har de vennene jeg har. Vi er så like på forskjellige måter. Haha. Digger dere!

Jeg vet at jeg er veldig flink til å klage på denne bloggen, men jeg må nesten bare få det ut. Haha. Jeg har ikke bare sittet og vært deppa hele dagen da. Har faktisk vårt positiv også. Drukket noen kopper med te og sett på positive filmer på youtube;

 Noe av det morsomste jeg har sett i det siste! Haha!

Chris Brown - Strip

18.12.2011
20:34


Chris Brown feat. Kevin mcCall - Strip

Inspiration

18.12.2011
19:43teit

16.12.2011
00:36

Fysøren jeg er så sur! Jeg fikk en telefon i går om at pakken min skulle komme, og det gjorde den, men da jeg kom hjem og åpnet den, viste deg seg at det var en stor feil med den! Så jeg tok kontakt med de folka med en gang og ba dem om å sende riktig. Det vil si at jeg måtte sende tilbake pakken og må nå vente 3 til 5 dager på neste riktige pakke.. hvor teit?! Jeg er såå sinna for jeg gledet meg så mye.. skal aldri glede meg til noe lenger.Også dagens fengende sang da ;

In just two days, tomorrow will be yesterday

14.12.2011
00:00

Nå er jeg endelig ferdig med både engelsk framføring, rle framføring og gymprøven. Jeg syntes fremføringene gikk av en eller annen grunn veldig bra. Gymprøven gikk helt OK tenker jeg. I morgen er det norskprøve, så resten av dagen vil nok gå til lesing. Jeg glemte å s at jeg jobbet hele helgen, var på julemiddag med jentene og dro på shoppingtur til Sverige på søndag sammen med dem. Det var kjempegreit, for da fikk jeg endelig kjøpt gaver som jeg sleit med å finne her. Jeg er ikke helt ferdig med julegavene enda da, jeg føler at jeg har tid, selvom jeg ikke har det .. kanskje det har noe med at jeg ikke har noe julestemning å gjøre?

Ellers; null julestemning som sagt.. føler ikke at julen nærmer seg engang og henger ikke helt med når det gjelder ferie. Det var i går jeg fant ut at vi hadde 1 uke igjen på skolen før ferie.. oops! Har forresten bestilt noe kjempefint til meg selv som kommer i posten denne uka en eller annen dag! Åh, gleder meg som et lite barn! Håper pakken kommer i morgen da så jeg kan bruke det så fort som mulig. Hihi!IT Girl - Jason Derulo

Hva har du gjort i dag da ?

dance for you

10.12.2011
10:55

 Beyonce - Dance For You

Har ikke den dama skills, så vet ikke jeg! Syk stemme, fantastisk kropp, sprek og utrolig flink til å danse!

Hva syntes du ?

Siste nytt

10.12.2011
02:44

Bare litt sånn random innkjøp fra de siste dagene siden jeg ikke har noe å blogge om..

ELSKER Cheap mondey genseren da.

Altfor mye!

07.12.2011
20:49


Ikke sånn jeg føler meg i det hele tatt nå.. liker å være utydelig. ehehe

Hei, lesere! Jeg vet at jeg er en dårlig blogger, men i det siste har jeg hatt utrolig mye å gjøre,og jeg har mye igjen. Nå har jeg akkurat blitt ferdig med en innlevering i historie og sosialkunnskaplekser, og skal begynne på fremføringen i engelsken nå, som jeg har på fredag. Det er så mye skolegreier nå før jul at det skulle ikke vært lov! Derfor vil jeg informere dere om at det blir lite blogging på meg. Uka som kommer vil være full med andre ord;

Mandag:

  • It-prøve
  • Jobb

Tirsdag:

  • RLE-prøve
  • Kroppsøving-prøve

Onsdag:

  • Norsk-prøve

Fredag:

  • Engelsk-prøve


+++ jobb, tillitsvalgtmøter, jentekveld, osv.


Hardworking girl, still working! Lei max.

Tror nok at det er best at jeg fortsetter nå, så jeg har mindre å tenke på i morgen! Fikk russebildene mine btw! Men jeg venter litt med å poste dem, siden jeg skal lage russekort og vet enda ikke hvilket bilde jeg skal bruke, da vil jeg ikke vise russekortbilde før jeg har fått russekortene i tilfelle jeg bestemmer meg for å velge det bilde.. dere vet at jeg ikke er god til å forklare, sorry!

 Hører på denne fine sangen da; Jason Derulo - Fight For You

Hva har du gjort i dag?
Har du mye å gjøre på skolen?

Kingsley

07.12.2011
17:49

F.A.M.E

04.12.2011
15:17
Young Jezy ft. T.I - F.A.M.E 

A KISS

04.12.2011
01:25Kisses blown are kisses wasted. Kisses aren't kisses unless they are tasted.
Kisses spread germs and germs are hated. So kiss me baby; I'm vaccinated.

En genial en. :)

 

Oslotur

03.12.2011
09:33

Det er ikke helt meg å stå opp så tidlig på en lørdag, selv ikke når jeg skal jobbe, men i dag skal jeg ut på tur. Nå sitter jeg og venter på at jentene skal komme og hente meg, for å så dra videre mot Oslo. Da blir det juleshopping, og leting etter kjole til russeballet. Det er så koselig. Ikke bare å shoppe og spise sammen, men det å sitte sammen i bilen og prate og kødde er en av de beste tingene, i hvertfall med gjengen min.Hva skal du i dag ?

good feeling

02.12.2011
17:15

En av de beste følelsene som finnes er å stå opp om morgenen når solen skinner inn gjennom vinduet og du ikke hører annet enn klokken som tikker. Det er en så utrolig deilig følelse. Jeg elsker å stå opp i fred og ro og vite at jeg bare kan slappe av og ikke trenger å tenke på noe som helst, vite at det ikke er noe rush.

I dag hadde jeg denne følelsen. Jeg fikk den søvnen jeg trengte, selv om jeg kanskje sov litt lenge, men det var verdt det. I dag føler jeg meg frisk og har mer energi enn til vanlig. I dag skal jeg på julebord med klassen min, og i morgen er det Oslotur med jentene. Det blir en fin helg!innlegget ble lagt ut litt senere enn planlagt.. bare så det er sagt.

Hva skal du i dag?

tangled

01.12.2011
23:44Ah, nydelige bilder. Elsker filmen som bare det. Jeg vil være Rapunzeeeel. :(

langhelg!

01.12.2011
22:03

Hey, lesere. I dag er jeg litt happy, siden jeg fikk vite at jeg har begynt helge min allerede. Har altså fri hele i morgen. Det begynte med at vi fikk fri i engelsken, som var 4. økt, så ble historielæreren vår syk, så vi har ikke historie i morgen i 3.økt, så spurte jeg religionslæreren min om vi kunne slippe å møte opp i RLE i 2.økt, for vi skulle uansett ha selvstudium etter oppropet, så jeg fikk smisket meg frem. Alle i klassen har fri i 1.økt, så til sammen blir det en fri dag. Herlig!

I dag har jeg vært på skolen, som vanlig, dro til byen og kjøpte et par plagg, tilbake til skolen og busset hjem. Men jeg fant ut at det var litt kaldt, så jeg bestemte meg for å ta sol, jeg som er så sykt blek trenger dette en gang i blant. Det irriterer meg at man ikke kan se resultatet.. kanskje på magen, men ansiktet er alltid like blekt. What to do? Nå bare sitter jeg her og stapper i meg søtsaker og te for å varme meg litt mens jeg ser gjennom gamle bilder og ser trailere. Fin start på helgen. :)Hva har du gjort i dag?

hits