Frii

29.11.2013
16:39

I dag fikk jeg en fri dag fra jobb, jippi. Nå er det lenge siden sist jeg har fått en fridag bortsett fra søndagen, så det var utrolig deilig å bare slappe av hjemme, sove lenge og endelig få ryddet litt i leiligheten. Det er ikke så lett å få til det når man jobber fra morgen til kveld og er som regel sliten etter jobbingen. Men nå er det rent hjemme og jeg har tenkt til å bruke resten av dagen til å slappe av og se på noen serier. I morgen er det jobb igjen og hele neste uke er full med jobbing. Heldigvis har vi søndager til å slappe av på før en ny uke starter.
 Endelig

19.11.2013
22:14

Jippi, i dag fikk Martin endelig lappen etter å ha hatt en bil i over et år og hvor det var kun jeg som kjørte overalt. Bestått teorien etter første forsøk og bestått oppkjøring etter første forsøk, *stolt*. Det blir deilig å bli hentet etter jobb nå som de kalde vinterkveldene kommer, hihi. Jeg er superfornøyd for alt går den rette veien for oss nå for tiden. Neste mission: kjøpe hus!

No shave November som dere ser..

Pakke fra Viva La Diva

18.11.2013
19:48

I dag fikk jeg sponsorpakke fra Viva La Diva i posten med helt nye produkter fra kolleksjonen for høsten og vinteren! Den nye kolleksjonen heter Stairway To Heaven og har en glitrende høstlook med sterke farger og selvfølgelig glitter. Jeg fikk mye fint som jeg kommer til å bruke mye fremover. CC Cream, leppestift, lip gloss og eyeliner. Disse skal jeg teste og si mine meninger om fremover.

Dere kan se flere av de nye produktene på hjemmesiden til Viva La Diva her.

Litt dårlige bilder pga lyset..

Bruker dere produkter fra Viva La Diva?

Bursdagsfeiring

17.11.2013
00:38

Hallo lesere! I helgen som var, var Martin og jeg på bursdagen til pappaen hans. Vi var nok de yngste der bortsett fra bartenderen, men vi hadde det veldig hyggelig med de fullt voksne fordet. Vi ble spesielt kjent med et par fra England som vi hadde god kontakt med gjennom hele bursdagsfesten. Og Martin, som er nybegynner i engelsk, klarte å kommunisere kjempebra med dem. Haha, meg og England. Dert er noe der som prøver å dra meg tilbake til dette landet hele tiden.

Vi fikk utrolig god mat laget av kokker hvor vi fikk sashimi til forrett, og noe digg jeg selv ikke vet hva var til forrett to ganger før vi fikk favorittdesserten til svigerfar servert. Det ble holdt mange flotte taler hvor ikke minst talen til Gro, kjæresten til svigerfar,  var helt fantastisk. Jeg ble utrolig glad når jeg fikk høre hvor mye Martin betydde for Gro og at hun også nevnte at hun var glad for å møte meg. Det traff meg midt i hjertet, for jeg har aldri blitt nevnt i en tale før.. ihvertfall ikke som jeg kan huske. Når Gro var ferdig med talen skulle hun avslutte med å synge en sang, som pappaen til Mart var veldig glad i. Hun hadde i tillegg invitert artisten, Jonas Fjell, til å synge denne sangen sammen med Gro og spille for alle. Det var det utrolig mange som ble veldig rørt av.
Etter taler og mat var det tid for drinker i baren, dans og musikk med sanger fra 60, 70 og 80-tallet. Utrolig koselig bursdagsfeiring :)

Fikk ikke blogget tidligere pga mye jobb, så det ble et sent innlegg :)Jobbuke = lite blogging

09.11.2013
00:57

Hallo! Som sagt så har jeg jobbet hele uken og jeg har nesten bare hatt vakter fra åpningstid til stengetid, så da kommer jeg hjem litt sent og er for sliten til å blogge. I morgen skal jeg på jobb før Martin og jeg skal på bursdagen til pappaen hans, så det blir en lang dag. I hvertfall på jobb nå som farsdagen er på søndag og alle er ute etter å kjøpe farsdagsgaver.Men jeg klager ikke, jeg trives godt på jobben og syntes det er utrolig gøy å endelig få holde på med noe jeg har interesse for :)

 
Gårsdagens Halloween antrekk

03.11.2013
16:47

Jeg hadde så dårlig tid i går, så jeg fikk ikke lagt ut noen blider av halloween kostymene våre før nå. Her er Alice og grisen :)
Halloween party kostyme - sneak peak

02.11.2013
14:31

I dag har Martiin og jeg blitt invitert på Halloween party hvor alle har nødt til å kle seg ut. Så vi dro til byen for å kjøpe oss kostyme, maske og fake blod. Det var så sinnsykt mye å velge mellom, så vi tok en avstemning for kostyme til meg og jeg fikk endelig kjøpt noe til i kveld. 


Jeg legger ut bilder av full kostyme senere, så får dere se en liten sneak peak av det vi skal ha på oss der.
hits