Hjemmeeksamen!

29.10.2012
13:56

Hallo lesere. I dag er jeg i nerdmodus og sitter med bøkene åpne foran meg hele dagen. Jeg har nemmelig hjemmeeksamen i dag og frem til onsdag. Jeg har aldri hatt hjemmeeksamen før, og jeg er litt nervøs siden jeg ikke vet hvor dypt jeg skal gå i skrivingen. Vi skal skrive 5 sider, så det er ikke helt katastrofe, derfor tar jeg hjemmeeksamen som en vanlig oppgave.  Ønsk meg lykke til da.Sånn så det ut sist gang jeg hold på med eksamen.

Getting ready for halloween

26.10.2012
09:12

Snart er det halloween og halloweenfestene har allerede begynt.  I dag blir det vors hos oss med en vennegjeng og så skal vi ut på halloweenparty. Jeg har ikke akkurat funnet ut hva jeg vil være i kveld, men jeg tenker at jeg roter litt i skapet og mikser noe ut av mine egne klær siden jeg ikke finner noe annet på nettet eller i butikken, men jeg er heldigvis ikke den eneste.


Sånn skal jeg nok se ut i kveld, haha. Neida, det blir nok en ala catwoman-kostyme og litt make-up, ikke noe store greier. Det samme skal Martin og noen venner til. Men før festen skal jeg på trening og worke out litt! Skal bli filnk til det.

Ser frem til en super kveld med mine fine!

Skal du feire halloween?

Candles

24.10.2012
14:28

Reaksjonen når Battlefield endelig funker

19.10.2012
21:05

Nå har Martin fått tilbake PC'en sin og vi har fikset nett, og det var han glad for, men når ikke Battlefield funket, så klikket han helt. MEN så var det sånn at i går fikk han til spillet igjen og ble så lykkelig som aldri før, og resten av kvelden gikk selvfølgelig til gaming. Han reagerte nesten ikke noe når jeg snakket til han og var bare i sin egen verden. Her er reaksjonene:

Når han fikk til spillet:Under 2 minutter senere ..

Zero reaction ..

Opplevd det samme?

Sverigetur - video

19.10.2012
18:49

Endelig har jeg fått lastet opp filmen fra Sverigeturen og får lagt den ut og publisert. Gutta er ikke helt gode, just sayin, men det er sånn de er bare.

Gitar

19.10.2012
11:57
Halloween kostymer

16.10.2012
19:34

I dag har jeg vært hjemme hele dagen nesten, så mens jeg satt hjemme satt jeg og så på noen Halloween kostymer. Gjengen vår skal mest sannsynlig på Halloweenparty neste helg, så da er det lurt å begynne å tenke litt på kostyme. Jeg har søkt litt her og der, men har enda ikke bestemt meg for hva jeg vil ha på meg. Her er noe som falt i min smak.


           Søt men fortsatt Halloween-ish. Kan kjøpes her.                               Pirat er alltid like fett. Kan kjøpes her.

Enda en Alice kostyme. Kan kjøpes her.                                                    Har alltid hatt lyst til å ha på en sånn. Kan kjøpes her.

 

Har du kjøpt deg kostyme til Halloween ?

antrekk

16.10.2012
17:11

Fant et antrekk fra før sommererien som jeg tenkte å legge ut nå. Den gangen var jeg ganske rund og fluffy, haha!// bukse - only / overdel, veske, ring og øredobber - bik bok / sko - din sko / armbånd - sverige

Tirsdag morgen

16.10.2012
13:05

God morgen! I dag stod jeg opp kl.08.00 for å bli med Mart på trening. Jeg trente ikke selv da. Vi dro hjem igjen, dusjet og jeg kjørte Mart på jobb. Nå har jeg ryddet litt i leiligheten og slapper av med TV og te siden jeg har fri fra skolen. I går bestilte jeg flybilletter til Mexico City, Oaxaca, Cancun, Los Angeles og NewYork, så da er endelig det i boks! Senere i dag, når Martin kommer hjem, skal vi spise middag med Liv, mammaen til Martin, koselig.
Tilbakeblikk - HOVE

12.10.2012
13:55

Får en følelse av lykke når jeg ser tilbake på sommerferien og HOVE 2012. Savner det!

The definition of love

12.10.2012
12:55

is you. 

Knitted sweater

11.10.2012
18:28//carlings

Bilder fra hytteturen

10.10.2012
13:53

I helgen som var dro vi på hytta. Herman, Martin, Sofia og jeg kom opp på fredags kveld og fikk en utrolig koselig velkomst av Liv og Jan rundt bålet. Vi gikk tur i fjellet, spiste utrolig god mat, spilte og koste oss masse. Jeg lærte til og med å strikke!
På topp 10 lista i Tønsberg

05.10.2012
09:37

Jippii!  Jeg sjekket topplisten for Tønsberg til morgen i dag og så at jeg lå på 8. plass! Vanligvis pleier jeg å ligge på rundt 30 plass, men i løpet av i går og i dag har jeg fått så mange lesere som har ført til at jeg har hoppet oppover på lista. Tusen takk til dere lesere!I dag blogger jeg veldig tidlig, som dere sikkert ser. Det er fordi vi var på vennefest hos Kristian i går og sov der til i dag. Men siden vi skal på Blefjell senere i dag, måtte Martin på jobb åtte for å slutte tre, så vi kommer oss dit så fort som mulig, og derfor måtte vi stå opp litt før sju, dra hjem, dusje og skifte før jeg kjørte han til jobben. Og nå sitter jeg her med en kopp te og blogger da.

Chinese handmade tea

04.10.2012
17:20

Liv, mammaen til Martin vet at jeg elsker te, så sist vi var på middag hos Liv, ga hun meg kinesisk håndlaget te og viste meg noe helt nytt. Teen var en liten klump som man skal putte i koppen med varmt vann. Etter hvert begynte denne klumpen å åpne seg og ble til en blomst som lå på bunn i koppen. Noe sånt noe ser man ikke mye til.
On a cold thursday

04.10.2012
16:35

Hei snuppelupper I dag har Martin og jeg hatt overnattingsbesøk av Herman og Sofia. Grunnen til at de ville sove her var først og fremst fordi de ville komme seg til åpningen av New Yorker så fort som mulig, men det ville jo jeg og, så det var like greit. Planen var å stå opp 09.00 for å rekke å være der før 10.00, men vi kom oss ikke bort før 13.00-tiden. Senere i dag skal vi mes sannsynlig til Kristian på fest med hele gjengen og morgen skal Herman, Martin, Sofia og jeg på hytta på Blefjell etter at Martin er ferdig på jobb. Jeg ser frem til en superkoselig helg med superfolka.Hva gjør dere i dag?

Første New Yorker butikk i Norge åpnet!

04.10.2012
14:43

I dag åpnet Norges første New Yorker klesbutikk i Tønsberg på Farmandstredet. De har så sinnsykt fine og billige klær der. Nå behøver jeg ikke å dra helt til Sverige for å shoppe på New Yorke mer, nå er den her! I dag åpnet butikken med masse nye varer, DJ og fotografer - anbefaler å ta turen innom hvis du er i nærheten!

Vært der?

Rainy days

03.10.2012
16:42

I dag sitter jeg inne hele dagen og hører på regnværet og stormen utenfor. Hittil har jeg brukt dagen på å trene hjemme og rydde litt.. ellers er det ikke mye annet å gjøre. Snart skal jeg hente Herman før vi drar videre for å hente Martin på jobb. Og når vi først snakker om jobb.. jeg skal begynne å søke ny jobb igjen. Trenger penger til Mexico - USA turen som begynner på slutten av januar, så det er på tide å samle inn!

 

Sykt fin sang - lalala

V-blog - de siste dagene

02.10.2012
13:53

Jeg har filmet litt i det siste og tenkte å legge ut et lite klipp fra den første mnd vi har bodd her. Det er bare random klipp som er satt sammen, men jeg syntes klippet var så søtt at jeg måtte legge det ut. Jeg kommer til å legge ut film fra sverigeturen også om ikke så altfor lenge :)

 

Sverigetur

02.10.2012
11:27

På lørdag tok jeg en halvveis spontantur til Sverige med gutta. Kristian sov hos oss fra fredag til lørdag og Herman kom og vekket oss rundt 09.00 om morgenen. Jeg skulle være sjåføren deres så gutta bestemte seg for å ta noen shots til frokost før turen. Det var koselig, men alle var slitne da vi kom hjem.

 

hits