Jeg blir torturert på jobb..

26.10.2011
20:22

.. neida. Overskriften var bare tull. Jeg blir ikke torturert eller slått, jeg bare står på for mye og får et blåmerke her og der hver gang jeg er på jobb. Grunnene er at jeg løfter ting og tang som faller på meg, eller så får jeg sparet i noe osv. Haha, det er så typisk meg å få blåmerker av ingenting. Etter en lang dag på jobb kom jeg hjem sånn;


HEFTIGE SAKER, JA!

Jobber du?
Får du blåmerker fort?

Umenneskelig..

25.10.2011
22:00

Kanskje noen av dere har hørt om det som skjedde for noen dager siden om en 2 år gammel jente som ble påkjørt 2 ganger av varebiler hvor ingen stoppet og hjelp til men bare kjørte videre, og hvor 18 personer ignorerte helt at barnet lå der skadd og ingen ringte etter politi, helt til en eldre dame løftet barnet som var nesten blitt til spagetthi og falt umiddelbart tilbake igjen. Helt sykt. Se fra 1:05!

 Har du hørt om dette?

Russebusser på sandefjord vgs

25.10.2011
16:05

Siden jeg er Russ 2012 ville jeg begynne å småblogge litt om det. Jeg kan begynne med å si at jeg er en gåruss, som de aller fleste, altså ingen buss eller van, men vi har derimot 4 russebusser på skolen vår. Her legger jeg ut sangene dems. Hør gjerne på dem!

GUILTY PLEASURE - Sandefjord jentene;


MEDLEMMER: Betina Krømke - Ellen Anette Sørensen - Hedda Bjanger Andersen - Henriette Wold Hjelleset - Ida Rambo - Jannike Simonsen - Julianne Høyholm - Julie Bang - Kristine Rønning - Line Roberg - Maia Christiansen - Maren Kristine Bjerke - Rikke Askim - Sigrid Seim - Silje Bang - Silje Helene Steinsholt - Solveig Drangsholt - Veronika Berge Enghaug


GELEBARNA - Sandefjord guttene;


MEDLEMMER: Anders Meum - Bendik Lysheim - Carl Fon - Christoffer Tuft - Hans Martin Helgesen - Jonas Gleditsch - Jonas Kleiven Løvås - Jonas Mahn Andreassen - Kai-Vegard Sæther - Kolbjørn Haugen - Kristoffer Bernklev - Kristoffer Tollefsen - Markus Rui Jacobsen - Sindre Evensen - Sondre Solberg - Stian Haughem - Per Blaasvær -Tor Magnus Bettum Lunde - Vetle Terland Nilsen


LAKERS - Sandefjord jentene;


MEDLEMMER:  IDA MARITA MATHISEN - MALENE EMBLEM ANDERSEN - EMILIE KRISTINE CHRISTOFFERSEN - JULIE BREDHOLT - HENNY STENSHAUG - JUNI CAROLINE JENSEN - MARIA THERES WESTHER - MARIT EMILIE ELIASSEN - MARTINE ANTONSEN - NORA BECK - RIKKE NERHUS LARSEN - MARTINE HOLT HASLE - SILJE NILO - HENRIETTE MARIE HENRIKSEN - ODA MARTINE ANDERSEN - IDA HANSEN KLEIVEN - JULIE SØILAND - STINE FURUSTAD - VALENTINA IMERI - LOTTE CORNELIA VANGSTEIN - IDA BOSTRØM - THEA REKKUM - PERNILLE SCHANCHE - ANNE KATHRINE SANDE - DINA RIIS MOEN - MARTINE KOLSTAD


ARENA - Stokke gutta;
Nr.1

Nr.2

MEDLEMMER: Kevin Løvåsen - David Tyler Shahabi - Martin Nodeland - Zev de Vreught - Stian Meier Johansen - Erik Emil Bratten - Ola Nicolai Fevang - Erik Andreas Nyvoll - Andrè Sollund - Pål Rude - Leif-André Hvitsten - Emil Antonsen - Anders Eugen Haslestad - Simen Havnaas - Per Dimitris Meilegård - Magnus Johansen - Mats Andreassen - Snorre Hultgren VanDer Horst - Jonathan L Aarstad - Eivind Dåsen Sørhaug

Har du hørt om noen av de?
Hva syntes du om sandefjord-vgs sangene?

Jordbærpikene

23.10.2011
16:54

Da har jeg kommet hjem. I går dro jeg til Sandefjord. Rannveig hentet meg og vi dro ned og møtte Siri og Diem. Vi kikket i butikkene og småshoppa litt før vi dro til Jordbærpikene for å spise litt kake og koseprate. Jeg kjøpte meg en fin topp fra Bik Bok, som jeg viser dere senere, også prøvde jeg å finne ut hva jeg skulle være på Halloween-party som er neste uke. Men det er ikke lett! Har dere noen forslag?


MOHOMBI - MARACA

 

 Senere dro jeg til Natalia og kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Kos!

 

Hva har dere gjort i helgen?

today

22.10.2011
01:10

Heyhey. Nå er jeg hjemme etter en lang dag på skolen og jobb. Skolen gikk litt fortere da. Jeg begynte kl.10.05, så skulle vi bare øve til RLE i timen, etter det var det film i historie og quiz i engelsk. Super skoledag, eller hva? 

Akkurat nå sitter jeg og slapper av foran pc'en med en kopp varm te som alltid. Livet kan ikke bli herligere enn dette av og til. Te'en makes my day!


Meg og min pokemon i Sockhol - Turtle-leif

I morgen skal jeg på cafè med jentene mine i Sandefjord, det blir kos å samle seg litt igjen sånn utenom skolen.

Hva har du gjort i dag?

ROSA SLØYFE

20.10.2011
23:22

Jeg fikk så god samvittighet da jeg kjøpte denne. Pengene går til en god sak. Brystkreft rammer ca 2 800 kvinner årlig og er den klart hyppigste kreftformen blant kvinner. 1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Takket være forskning overlever stadig flere, men videre forskning er nødvendig for å redde enda flere. Med din støtte blir vi enda sterkere i vår kamp for dem som rammes av brystkreft.

Lindex - 60,-

JEG BÆRER EN ROSA SLØYFE, GJØR DU?

Hei uka på svgs

20.10.2011
22:26

Nå har jeg sittet og sett på klær og sko på nelly.com i nesten 2 timer, så jeg bestemte meg for å ta en liten pause fra nettsiden og fortelle litt om hva jeg har gjort i dag, selv om det ikke er så mye. I dag hadde jeg prøve i flash i IT i første økt, jeg klarte oppgavene fint. Vi skulle lage en animasjon om høst, lage landskap, fugler som flur, blader som faller, en mark som kryper og fallende "HØST" bokstaver nedover på slutten. Men den siste rakk jeg ikke, siden vi bare hadde 1 økt på oss. :(


webcam fun, ohyeah - chillin' with no makeup on

Etter det har jeg hatt sosiologi og så film i historien i siste økt. Vi så på Kautokeino ett eller annet. En boring film om samer. Vi har "Hei - uke" på skolen vår denne uken, så vi har masse aktiviteter og lignende ting på skolen. Alle må si hei til hverandre og greier. I dag hadde vi stolleken i forum, jeg legger ut film senere, det var ganske gøy å se på og få med så mange elever. Haha.

Ellers har jeg klart å spise opp en hel pose med smash av kjedsomhet og nå sitter jeg og ser på danseklipp på youtube mens jeg venter på at kingsley skal laste opp et nytt klipp. Kjedelig dag. I morgen etter skolen skal jeg på jobb igjen btw. Blææ!

Hva har du gjort i dag?

Do you remember ?

20.10.2011
17:19

Jeg begynte å tenke tilbake på barndommen, da jeg var liten og så fri. Da livet bare var en lek og det ikke fantes ord som stress og bekymringer, da vi kunne gjøre så mye og fikk så mye ut av tiden. Jeg begynte å søke opp sanger og se på noen bilder. Oh, så koselig følelse. Husker du noen av disse?

Toni Braxton - Un-Break My Heart             Bangles - Eternal flame                       Mario Winans - I don't wanna know
Remember ? Husker at jeg så på VHS filmer, hørte på Spice Girls og hadde en Furby. Haha! Perler var noe alle jenter lekte med, også tegnet jeg veldig mye. Jeg husker jejg var sikkelig fan av "Witch". Jeg kjøpte bladene hver mnd og endte opp med en diiger samling som jeg måtte kaste til slutt. Bratzdukker var også veldig populære. Jeg husker jeg tok med Bratz dukken min på skolen en gang, for jeg var jo så stolt av den. Alle jentene samlet seg og "beundret" dukken. Hahaa, det var tider!

 

Også favorittsangen min som jeg hadde på sånn Tape - kasett greie;Barbie - Think Pink

 

Har du noen minner fra barndommen som du aldri glemmer?

New in!

20.10.2011
15:34
 

BEIGE JAKKE FRA BIK BOK - 899,-

Hva syntes du om jakken?

Heyey det er onsdag

19.10.2011
22:49

Hei, lesere! I dag har jeg ikke fått blogget noe særlig, akkurat som de andre siste dagene, men dere vet jo grunnen.. håper jeg i allefall. I dag har jeg vært på skolen og dro til byen rett etter for å kjøpe meg en jakke. Jeg fant en fin jakke som jeg viser dere i morgen inshalla, sidne jeg ikke har energi til å gjøre noe som helst nå. Jeg dro hjem etter byen, skiftet, stappet i meg litt mat og løp ut til bussen for å så dra på jobb.

Apropos jobb, til den personen som kommenterte "så søt du er mens du jobber :))" på forrige innlegg; Jo takk, på jobb ser jeg alltid sur og gretten ut, rart at ikke du så det, hvem enn du er. ; ) Litt scary at dere ikke skriver navn og skremmer meg sånn, for da vet jeg ikke hvem dere er, derfor ber jeg dere om å skrive navn neste gang, please.


Slenger inn et bilde fra mandagen, så dere får sett litt av skoleantrekket mitt da. Hihi. Nå er jeg klar for å legge meg. Jeg må få i meg masse søvn, for jeg har begynt å bli så trøtt på skolen og sovner på bussene! Det er ille, i hvertfall når jeg "våkner" av et sånnt skvett. Haha, bra at ingen så meg da. I morgen har jeg prøve i IT i flash, så ønsk meg lykke til! NATTAA ;**

Hva har du gjort i dag da?

18.okt.2011

18.10.2011
22:09

Jeg har vært en veldig dårlig blogger rett og slett fordi jeg ikke har fått tid og bare orket ikke. I går så var jeg på skolen og dro på jobb rett etter. Så jobbet jeg til 22.30, kom hjem, dusjet og la meg. I dag var jeg på skolen også, selvfølgelig, hadde en halv dag om psykisk helse med alle tillitsvalgte, prøve i internasjonal engelsk, som gikk veldig bra, og gym i siste. Så da jeg kom hjem fra skolen var jeg så sliten at jeg bare ville legge meg.

Jeg føler meg så trøtt og slapp og orker ingenting i det siste. Kanskje det er den deppende overgangen fra høst til vinter som påvirker meg?


Hva har du gjort i dag ?

Daffedaff

16.10.2011
23:58

Sorry for dårlig blogging i dag, men jeg orket ikke noe særlig blogg og hadde ingenting å blogge om uansett. Jeg har bare slappet av og sett en halv film i dag. Jo, jeg ryddet litt også og gamet noen spill på nettet. Høres sikkelig gøy ut, ikke sant? Det er det vanlige søndagslivet mitt. Jeg har fått fikset hår, øyenbryn og negler til i morgen, så jeg har ikke bare daffet i dag.

Nå tror jeg det er leggetid snart, så blir det skole og jobb, igjen, i morgen. Det er en grunn til at jeg hater mandager. Dagen går så sinnsykt sakte, og med en gang jeg kommer hjem er det leggetid. Dislike!NATTAA ;**

UKAS

16.10.2011
19:18

Opptur;
At uken har gått så fort.. (?)

Nedtur;
Veldig mye jobbing og masse lekser og prøver på skolen. Stress!

Sang;
Beyonce - Countdown

Bilde;


Weheartit;


Antrekk;


Film;

The Three Musketeers

Hva syntes du?

god morgen

16.10.2011
13:47

God morgen, prettyfaces! Jeg våknet i dag av naboens bass.. selvfølgelig. Det er ikke lett å sove lenge her. Jeg dusjet, ryddet og vasket litt og nå sitter jeg ved pc'en og slapper av med frokost.I dag skal jeg nok bare slappe av hjemme, se film eller noe. :)Hva skal du i dag?

LØP OG KJØP - 40% på ELF produkter!

16.10.2011
02:27

Jeg tok en liten tur innom eyeslipsface, og fikk se at det er -40% på alle varene der. Det som er så rart er at det er sykt billige ting der fra før, også priser de ned alt. Løp og kjøp innen fristen, folkens! www.eyeslipsface.co.uk

 

Har du vært innom?

WORK

15.10.2011
11:31

God morgen, søte! Nå skal jeg bare skrive et raskt innlegg før jeg må skynte meg til bussen. I dag skal jeg på jobb, som sagt, så jeg blir borte hele i dag og det blir ikke blogging før i kveld, regner jeg med. Også var det noen som lurte på hvor jeg jobbet. Jeg jobber på Rema, så det er ikke noe "wow". Jeg har jobbet der i 4 år snart og det begynner å bli en stund nå, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg har fått det til.

Før den nye sjefen kom, så var det helt kaos. Folk klagde på rot, på de ansatte, andre på jobb baksnakket og det var nesten umulig å jobbe der. Nå har vi fått en ny sjef, og han er så mye mer oversiktlig og ryddig. Rema ser ut som den er blitt født på nytt og jeg har faktisk LYST til å jobbe der nå. Rart, men sant!

Hva skal du i dag?
Jobber du?

He makes my day

15.10.2011
00:01

Tror ikke noen kan få meg til å le så mye som han der. :) Haha!

my friday

14.10.2011
23:39

Hey, babes! Jeg har ikke blogget i dag, I know. Jeg stod opp litt etter 6 om morgenen i dag, selv om jeg ikke begynte skolen før. 10.05. Men jeg stod opp ekstra tidlig for å øver et par timer før historieprøven... den gikk helt ræva for å si det rett ut. Jeg hadde øvd så mye, men ingenting gikk inn i hodet. Jeg blandet alle ting sammen, så alt ble bare kaos. Heldigvis var dette bare første prøve.

Etter prøven dro jeg hjem, spiste, skiftet og dro på jobb. Jeg jobber fra 16 - 22, så derfor har jeg ikke blogget. Jeg kom nettopp hjem og er sliten til tusen. Nå skal jeg relaxe, for i morgen skal jeg på jobb igjen kl.12, så det blir ikke sitting oppe til 02.00 på natta og sove lenge, nei. Jaja, livet er hardt.


Hva har du gjort i dag ?

Antrekk 13.10.11

13.10.2011
17:02

Sko - Din Sko, Ring - KappAhl, neglakk - Viva la Diva, Hårbånd - Polen ?


Klokke- D&G, Ringer - H&M


Skjerf - H&M, Cardigan - Bik Bok, Topp - Bik Bok, Bukse - Only, Veske - TopShop

Hva syntes du?

Oh, shit!

13.10.2011
15:35

Jeg satt og så på nyheter på noen nettsider og fikk nærmest sjokk da jeg så disse bildene;Hvem er dette? Jo det er Bill Kaulitz fra Tokio Hotel. Selveste vokalisten har farget håret blondt, pierca seg max og spart på både skjegget og barten. Jeg kan være ærlig og si at jeg ikke kjente han igjen med en gang selv, det tok litt tid og da jeg fant det ut skvatt jeg til. Haha. Jeg var fan av Tokio Hoten en periode selv for noen år tilbake, men når jeg begynte å nærme med videregående tok fjortissalderen min slutt.

Hva syntes dere om forandringen hans?

Bær en rosa sløyfe i oktober

12.10.2011
19:49

Bær en rosa sløyfe i oktober og vis solidaritet med brystkreftrammende ved å klikke under. Vis at du bryr deg!

Kakemonster

12.10.2011
18:08

Jeg er virkelig et kakemonster. Jeg kunne spist kake 24/7 om jeg bare kunne. Jeg spiser kaker, kjeks og/eller sjokolade HVER dag og jeg er det mest usunne mennesket du kjenner, og det er sikkert! Jeg bytter ut måltider med kaker og kjeks, og metter meg selv med det. Avhengighet! Får jeg ikke noe søtt i løpet av en dag, vil jeg bare være sur, irritert, lei meg og trøtt. Jeg vet at det høres teit ut, men that's the truth! Jeg begynte å bli usunn da jeg flyttet for meg selv og ikke orket å lage mat. Da var kaker det første og raskeste jeg kunne ta frem.

Nå skal jeg begynne å øve til historieprøven og spiser litt kaker og kjeks og drikker te ved siden av. Da blir jeg mer konsentrert på det jeg leser. Haha. Også vil jeg gratulere Rannveig som betod oppkjøringen og har nå billappen!     Hva har du gjort i dag?
Har du mange prøver i det siste?

Klipp fra Stockholm

11.10.2011
20:52

Antrekk 11.10.11

11.10.2011
19:11


Vest - Vera Moda, Genser - H&M, Bukse - Only, Sko - Stockholm

Hva syntes dere ?

11.okt.2011

11.10.2011
18:42

Hei, bloggen. I dag har jeg vært på skolen og bare dratt rett hjem egentlig. Når jeg kom hjem ryddet jeg litt, fikset neglene og satte sammen et lite klipp med bilder fra Stockholm som jeg legger ut senere i dag. Men nå skal jeg begynne på historien, sidne jeg har en stor prøve på fredag, også er jeg ikke sånn som gjør alt dagen før heller. Eller jo, litt, men ikke når det gjelder prøver.

Siste jeg mekka før jeg dro hjem fra Stockholm

Hva har du gjort i dag?

DØDSSLITEN

10.10.2011
23:17

Nå ligger jeg i sengen min og hviler min sjel og skal snart sove. Jeg skulle egentlig hatt lagt meg for lenge siden, siden jeg skal opp klokken 06.00 om morgenen. Men jeg visste jo ikke at jeg har fått 2 timer lengre jobbing på mandagene. Vanligvis jobber jeg fra 16 - 20, men i dag så jeg plutselig på planen at jeg jobber til 22. Siste buss går da, så jeg fikk heldigvis lov til å rekke den bussen. Så kom jeg hjem, dusjet og skal snart sove. Så mine mandager kommer til å være sånn fremover, uheldigvis. :(

GOD NATT. ;*

OVER

09.10.2011
22:12

Da var høstferien for året 2011 over. Jeg har hatt en kjempefin ferie med venner og familien min. Gleder meg allerede til julefereien. Men nå skal jeg legge meg siden det er skole og jobb i morgen.GOD NATT ;*

Hjemme

09.10.2011
21:23

Hei, kjære lesere. Jeg beklager for at jeg ikke fikk blogget før nå, men jeg har akkurat kommet hjem fra Stockholm, og jeg må si at det var en sykt slitsom tur. Jeg dro hjemmefra klokken 08.00 og hoppet på toget. Selve togturen tok 7,5 timer. Det var utrolig slitsomt, siden det var 3 menn som satt i samme vogn som snakket og lo høyt HELE veien. Jeg fikk så vondt i hode av å høre på dem. Da jeg kom fram til Oslo S skulle jeg på et annet tog, men det gikk ikke, så jeg gikk ned til bussterminalen. Der ventet jeg litt over 1 time på bussen.Bussturen var rolig og grei, og jeg fikk sove litt. Då jeg kom til Tønsberg fant jeg ut at bussen jeg skulle ta hjem derfra hadde akkurat gått, og på søndager går det bare busser annenhver time. Så jeg ventet på togstasjonen og rundet av et mobilspill mens jeg satt der. Jeg var ikke kledd til været heller for å si det sånn, så jeg holdt på å fryse ræva av meg med en gang jeg ankom Norge. Da bussen min hadde kommet og jeg kom meg hjem, var klokken 19.40, så det vil si at jeg brukte 11 timer på å komme meg hjem. DRITSLITEN!Nå har jeg tatt meg en varm dusj og sitter med en varm kopp te og muffins, så nå skal jeg bare slappe av.


Webcam, nice!

Hva har du gjort i dag?

Good night

09.10.2011
00:04

Nå er det leggetid! I morgen må jeg opp kl.07.00.. på en søndag. Herlig..GOD NATT! ;*

PHOTO; TIME

08.10.2011
21:32

Hva syntes du om bildet?

Innkjøp 08.10.11

08.10.2011
20:48

Litt nytt fra Stockholm;


Ring


Ring fra KappAhl.. ENDELIG!


Ring


Øredobber


Øredobber


Belter


Topp fra STOCKH LM


Topp


Veske fra TOP SHOP.. elsker!


Ear cuff

Hva syntes dere ?

Bilder fra dagen

08.10.2011
19:10

Nå er jeg nesten ferdig pakket. I morgen skal jeg desverre hjem igjen, så blir det 7 timer med tog. Hater tog. På mandag er det skole og jobb. Så kjedelig.. i dag har jeg og mamma vært på det markedegreiene som jeg nevnte i forrige innlegg. Så dro jeg på en liten shoppingtur og kjøpte litt ting og tang og mat. Jeg legger ut innkjøpene senere, men først noen bilder fra i dag. :)Hva har du gjort i dag ?

Saturday morning

08.10.2011
10:35

God morgen, lesere! I dag klarte jeg faktisk å stå opp kl.09.00. Jeg må holde kontroll på døgnrytmen, så det ikke blir en katastrofe å stå opp når jeg begynner på skolen igjen etter ferien. Det er ikke lett.  Jeg dusjet, fikset meg og satt meg ned ved pc'en for å lese noen blogger. Snart skal jeg og mamma på sånn markedgreie og etter det skal jeg på shopping i Stockholm city. Så må jeg hjem for å pakke og senere i kveld skal vi mest sannsynelig på bursdagsfest. Så planen er full for i dag.Hva skal du i dag?

My day

08.10.2011
00:34

Sorry for at jeg ikke blogget før nå, men etter siste innlegg fikset mamma neglene mine, som tok 2-3 timer, og rett etter det dro vi for å spise pizza og på kino. Vi så på De tre musketerer, som enda ikke har kommet på kino i Norge. Filmen var sykt spennende og bra. Anbefaler virkelig å se den!Hva har du gjort i dag?

PHOTO; FLOWERS

07.10.2011
16:00-  Hva syntes dere om bildet ?

Fail

07.10.2011
12:57

God morgen. Akkurat nå sitter jeg og ser på serie etter serie på tv. Jeg vet ikke helt hva som skjer i senere i dag, men jeg tar det som det kommer. Været her i Stockholm er ikke akkurat så fint i dag. Grått og småregn og det blåser en del i tillegg.

En ting jeg glemte å fortelle i går. Om morgenen i går på vei til skolen til Pamel i går klarte jeg å tryne såheftig at jeg skrapet opp både håndleddene og knærna, som en barnehadeunge. Jeg skulle gå ned en grusbakke, men så ikke hullet som var der, så jeg tråkka over og trynet framover ned bakken. Sykt flaut, men det var ikke mange som så det, haldigvis. Shit happens.

Det værste med det er at 2 småsteiner satt seg fast i håndleddet, men jeg får dem ikke ut! Vet dere om noe man kan gjøre med det?-   Har du noen planer for i dag?

GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT

06.10.2011
23:42

Nå legger jeg meg, så dette er siste innlegg for i dag. Jeg kom på at jeg glemte siste dag i 30 dagers utfordringen, så jeg tar den i morgen. I morgen tenker jeg at jeg skal bare slappe av og kanskje ta en tur til byen. Men vi får se hvordan været og humøret blir. Mamma skal mekke gel-negler til meg i morgen, mest sannsynlig, så endelig får jeg fine negler. Skal prøve å få henne til å forlenge øyevippene mine også.. hihi!

GOD NATT! ;*
 Chille med lillesøster. Mamma ville være fotograf for 1 min.


Hva har du gjort i dag ?

Planer for i morgen ?

FAVORITTER

06.10.2011
21:34

Noe dere likte ?

OCTOBER

06.10.2011
18:37Hva syntes dere om bildene?

Skole besøk

06.10.2011
17:01

Hei, lesere! I dag har jeg vært med Pamela til skolen. Vi tok pendeltog til Stockholm city og byttet tog igjen før vi var på skolen, og nå har jeg tenkt til å fortelle dere hvordan den svenske skolen er;

Jeg kom inn på skolen, men så så vidt elever der. Det var en stor skole som var fordelt i flere mindre skoler, men jeg trodde det var et stort legesenter siden alle rommene lignet på legerom. Men så kom vi til stylist avdelingen og det første man måtte gjøre var å ta av seg skoene. Akkurat som på barneskolen. Etter det måtte jeg til resepsjonen for å få en fin grønn lapp hvor det stod "BESÖKARE" som jeg måtte bruke resten av dagen. 

Så hadde vi 15 min igjen før timen begynte, så vi gikk bort til resten av klassen til Pamela som satt på en sofa. Men de sa ingenting. De bare satt der og så i veggen helt til læreren ropte dem inn. Så gikk vi inn i klasserommet. I de to første timene hadde de om farger. Hvilke farger som er kalde, varme, mørke, lyse og neutrale.. det er sånnt man lærer seg på barneskolen, og de har det på videregående! Så var det 1 time med pause hvor vi gikk til byen for å spise på Subway. Elevene på skolen til Pamela får et kort med 50 kr hver dag som de kan bruke på mat på forskjellige steder. Slækt egentlig.. i de to siste timene så vi på film. Mona Lisa smile. Det var hele dagen, og de klager fortsatt!Det var dagen min. Hva har du gjort i dag da?

God natt

05.10.2011
23:15

Nå ligger jeg i sengen og er klar for å sove. Men skal se ferdig The Mist først. I dag legger jeg meg litt tidligere fordi jeg som sagt skal være med Pamela på skolen i morgen og se litt hvordan det er der.

NATTA ;*
Stockholm city

05.10.2011
21:44

I dag har jeg vært litt rund med mamma i Stockholm. Jeg har ikke fått shoppa noe fordi jeg ikke har fårr stipend enda. Så jeg kom hjem, hjalp til å lage kake og nå bare sitter jeg her og ser på Top Model med resten av familien. I morgen skal jeg bli med Pamela til skolen. Ble bedt av læreren faktisk. Haha. Så får vi se hvordan den fantastiske stylistlinja er.

Bilder fra i dag;
Største granateplene jeg noen gan har sett!Hva har du gjort i dag ?

En typisk svensk tjej

05.10.2011
20:07

Jeg har blitt såå lei av alle svenske og wannabe svenske tjejer her i Stockholm. Alle, og da mener jeg alle jentene her har helt lik stil. Jeg føler at det er sånn se viser sosselosse stilen sin som egentlig er den mest cheapeste stilen som eksisterer. Svart skinn jakke, svarte tights og converse sko. Også røyk i hånda som er den lille ekstra for å virke kulere. Woooh, shiit! 13-14 år gamle jenter er dødskule når de henger rundt i byen, røyker og banner så alle innen en avstand på 1km hører dem. Nei, tjej. Skaff deg et liv.

En model jeg lagde for en typisk jente i sverige;Andre svenske tjejer med sossestilen sin;


sorry, men det er bare fakta!

Har flere enn meg lagt merke til det?

Dagens antrekk

05.10.2011
13:26


Topp- H&M, smykke - H&M, bukse - ?

Hva syntes dere ?

WEDNESDAY

05.10.2011
12:12

Nå sitter jeg her igjen. I dag klarte jeg ikke å sove lengre enn til 09.30 av en eller annen merkelig grunn. Jeg pleier å sove mye lengre enn det til vanlig, men kanskje det har noe med at jeg ikke er hjemme, og har mye mer å gjøre her i Stockholm. Nå sitter jeg og venter på at mamma skal bli ferdig med å fikse seg, og så skal vi ut og shoppe litt, mest sannsynlig.

Bildet tatt og redigert i går;Hva skal du i dag?

Dagens trim

04.10.2011
21:15

Nå har jeg fått satt meg på sofan ved tv'en igjen. Jeg tok en tur til butikken for å kjøpe litt mat og diverse, men jeg fikk ikke betalt med kort fordi bankterminalen var nede. Men mannen skrev ut kvitteringen og sa at jeg kunne ta med varene og komme og betale senere. Jeg trodde jeg hørte feil, men nei, WTF?! Typisk utlendinger Sverige. Hvem som helst kunne jo droppet å komme tilbake igjen for å betale, men jeg var så snill at jeg gikk hjem med varene, slappet av litt, og gikk ned til Tumba sentrum for å ta ut penger for så å gå opp til den butikken igjen og betale, og så dro jeg hjem. Det var dagens trim må jeg si, det blir ganske mange skritt til slutt.

Bilder fra i dag;

Hva syntes dere om bildene?
Hva har dere gjort i dag?

God morgen - weheartit

04.10.2011
13:23

God morgen, lesere. Jeg stod opp kl.10.00 i dag egentlig, men orket ikke å blogge før nå. Jeg har enda ikke noen spesielle planer for dagen, men jeg tenker jeg skal ta en tur til butikken eller noe. Akkurat nå sitter jeg og ser på tv og bare slapper av. Herlig.

Legger ut et par bilder som jeg har lyst til å legge til på weheartit.Hva skal du i dag?
Hva syntes dere om bildene?

I Stockholm

04.10.2011
00:09

Nå er jeg hjemme i Stockholm igjen etter en lang togtur. Jeg møtte Herman på bussen på vei til Tønsberg, som også skulle til Oslo for å møte kjæresten sin, så jeg hadde noen å snakke med på vei til Oslo heldigvis. Fra Oslo tok jeg toget mot Stockholm. Turen tok meg 6 timer, men det var en rolig og grei tur i forhold til de andre gangene jeg har tatt toget til Stockholm. Nå sitter jeg i sengen og venter på at Pamela skal bli ferdig på badet. Så er det natta.


Hihi, kjedet meg litt på toget uten internett.

Hva har dere gjort i dag ?

Dag 28 - Bilde av deg selv fra i fjor og et nylig et, forandringer som har skjedd..

03.10.2011
11:34

God morgen! Nå har jeg pakket ferdig, ryddet og spist frokost, så nå er jeg klar for å dra snart. Tenkte å legge ut 30 dagers før jeg drar, siden jeg ikke er fremme før litt over 22.00. Håper på nettverk på toget da, og jeg prøvde å leste ned en film, men jeg er ikke noe god på sånnt, så det funket ikke. :/ Her er dag 28!

Bilde fra i fjor.. 2010Et nylig bilde.Ehhmm.. klesstilen min har forandret seg litt. Før brukte jeg masse masse farger, men nå kler det meg nesten ikke. Kanskje noen få farger. Også er jeg veldig opptatt av at øyenbrynene mine skal syntes. Haha, det gjorde jeg ikke før.

Hva syntes dere? Har jeg forandret meg mye utseendemessig?

Firefly vs. Arizona

02.10.2011
19:09
Hvem liker du best ? Firefly eller Arizona?

Dag 27 - Hvorfor gjør du denne 30-dagers utfordringen?

02.10.2011
09:41

Før jeg drar på varetelling på jobb legger jeg ut 30 dagers. Håper på å være hjemme før kl.18.00 i dag.


Dag 27- Hvorfor gjør du denne 30-dagers utfordringen?

Jeg begynte med 30 dagers utfordringen fordi jeg var så sinnsykt dårlig til å blogge, det hendte at jeg ikke hadde blogget på flere dager, så jeg bestemte meg for å ta den, for da har jeg noe å blogge om hver dag, så det kommer minst 1 innlegg daglig. That's the reason.

Hva skal du i dag?

Hjemme etter jobb.

01.10.2011
23:03

Nå sitter jeg i sengen min etter en lang dag på jobb. Måtte være der til kl.21.00 i dag, så dro jeg hjem, lagde meg middag og nå sitter jeg her og slapper av. Jeg fikk faktisk et tilbud av sjefen min om å få opplæring for stenging og at jeg skulle være en av stenge ansvarlige på jobben. Det er et stort ansvar, men likevel så er det ganske bra på grunn av høyere lønn og bedre CV. Tillitt spiller en stor rolle i stengevakt, og det hadde han til meg. Hihi! I morgen må jeg opp tidlig igjen fordi det er varetelling, litt kjedelig på en søndag, men tiden går så fort.Hva har du gjort i dag?

Dag 26 - Din favoritt serie

01.10.2011
12:28

God morgen. Før jeg drar på jobb, tenkte jeg å legge ut 30 dagers utfordringen, i tilfelle jeg ikke orker noe bloggig når jeg kommer hjem fra jobb. I morgen skal jeg faktisk på jobb igjen, eller varetelling er det, men ganske kjedelig med det på en søndag. :(

Dag 26- Din favoritt serie

Jeg tror ikke at jeg har noen favorittserier egentlig, jeg ser jo så vidt på tv, så jeg følger ikke med på tv. Den eneste serien jeg har sett sist var Ugly Betty i Polen og polsk versjon. Digger den. :DHar du en favorittserie?

hits