Stockholm Cicicity

09.10.2010
23:29

I dag er jeg helt utslitt. Vi stod opp litt over 12, spiste, og dro rett til Stockholm sentrum for å handle litt og dra på favoritt restauranten min, Asians- og Mongolsk restaurant. Jeg har fått kjøpt noen par sko og klær. Også har jeg vært så snill søster og kjøpte noen ting til min lille, smiskesøster.

Bildene av innkjøpene kommer sikkert i morgen. : )

Sandra Anna.

07.okt.2010

07.10.2010
14:02

Nå sitter jeg i stua og ser på mtv. Venter til mamma blir fredig med å fikse seg, og så skal vi muligens på en shoppingtur! Kanskje jeg endelig får kjøpt de fantastiske skoene mine. :D

I går lagde hele familien herlige boller, så vi sitter og stapper i oss disse fra morgen til kveld.

Også var jeg og Pamela ute en tur i det "fine" været.


Da stikker jeg!

Sandra Anna.

06.okt.2010

06.10.2010
19:58

Ok, i natt var første natt jeg skulle sove på rommet mitt her i Stockholm. Jeg var så glad for å endelig få sove etter en slitsom dag, men neidaa. En viss katt måtte hoppe og bite og klore beina mine hele natta. Og da jeg kastet henne ut måtte hun stå utenfor døre og mjaue og klore på døra så jeg ikke fikk sove. -.-BIANCA

Men oppturen i dag var en liten tur til butikken. Jeg fikk kjøpt et lite, søtt smykkeskrinn og B-SomeBody; en figur hvor man setter inn bilde av hode på noen.

Denne kostet bare 30 SEK.

 

Nå skal jeg ut til butikken og kjøpe noe nam nam.: )

Sandra Anna

Klassebilde

04.10.2010
23:26

Oh, da er jeg eeendelig ferdig (nesten) med å pakke. I morgen må jeg opp tidlig for å ta toget til Gardemoen og prøve å finne ut hvilket fly jeg skal ta. Det er første gang jeg gjør dette på egenhånd, så det blir spennende å se om jeg faktisk lander i Stockholm eller om det blir Australia eller hvem vet..

I dag da jeg sjekket face'en min, så jeg at mange hadde lagt ut klassebilder, så jeg sjekket ariel også.
Og endelig har de lagt det ut.

Og slik ble bilde

Gleder meg til å få årboken i poste og se de fine bildene av klassene. hah. :))

Auue..

03.10.2010
01:21

I går var jeg så sulten da jeg kom hjem fra skolen, at jeg bestemte meg for å lage mat. Jeg skulle skjære opp en gulrot og bommet hardt, dessverre. Resultatet var at jeg kuttet en liten bita av fingeren og jeg hadde en ganske så blodig dag. :/


Meningen at bilde skal være lite, for da ser det ikke så veldig nasty ut.

Men det at jeg skadet fingeren min, hidret meg ikke til å lage mat. For det gjorde jeg.
Min hjemmelagde pasta som jeg ikke finner bildet til. :(


Men da legger jeg ut et lite sommerbilde fra Stockholm i sommerferien.
På Skansken og slækker på purka.Men nå er jeg så trøtt at jeg legger meg.
Nattis.

Sandra Anna.

02.okt.2010

02.10.2010
13:20

Første dag med høstferie og jeg må på jobb hele dagen i dag. :/ Fin start på høstferien. Men er glad for at det er søndag i morgen hvor jeg kan slappe av og begynne å pakke litt til Stockholm. Så er det jobb til mandag og ut og reise tirsdags morgen. Gleder meg til å få shoppet litt i Stockholm igjen da. :)

Prøver å finne noen fine kilehæler for høsten i det siste, men jeg finner ingen fine. Vet ikke hvor jeg skal lete, så jeg håper det er et par kilehæler som venter på meg i Sverige i en eller annen butikk.

Disse er de fineste jeg har funnet hittil. Fra Bianco.


Men nå må jeg stikke på jobb! :)

Sandra Anna.

HØSTFERIE

02.10.2010
01:29

Hey folkens. Jeg beklager for at jeg ikke er ferdig med bloggen helt, men det blir noen forsinkelser med det. :/ Nå som det er høstferie skal jeg prøve å få blogget litt mer. Jeg skal nammelig til Stockholm til mamma til tirsdag og være der så å si hele høstferien.
I dag begynte jeg høstferien ved å dra på en liten shoppingtur med min overtålmodige kjæreste. Ikke alle gutter hadde orket å gå rundt med kjæresten sin i 4 timer og shoppet . Så jeg er veldig glad for at han var så tålmodig og ikke klaget i det hele tatt. <3


Det jeg fikk kjøpt i dag, var en lekker bukse fra Vero Moda (360,-).
Jeg er utrolig glad i den allerede!En søt skjorte fra H&M. (199,-)

 

Pologenser fra H&M. (199,-)

 

Og til slutt disse to hårpynt/spennene fra H&M. (29,-)

Dette var min lille shopping i dag. Jeg orket ikke å bruke så mye tid og penger på å shoppe i dag, fordi jeg vil heller gjøre et kupp når jeg kommer til Stockholm.

I morgen blir det jobb hele dagen, så nå skal jeg legge meg. : ))
Nattaa!

Sandra Anna.

hits