Ønskeliste fra Princess - Interiør

30.09.2013
13:53

Nå har jeg skrevet en ønskeliste fra Princess med ting jeg har sykt lyst på! Får jeg disse så skal de inn i huset til MArt og meg når vi endelig får kjøpt et. Jeg vet at fargene er ganske kjedelige, men sånn liker jeg det, hoho.


             


   
                                                                                                                                                     Håndkle***
Lakejump konkurranse

26.09.2013
14:23

I helgen som var ble det arrangert Lakejump i Tønsberg på brygga hvor BMX'ere og snowboard folk skulle trikse ut i vannet. Martin var med i denne konkurransen og tok noen frontflips, og andre triks jeg ikke kan navnet på, før han havnet i det iskalde vannet. Martin vant denne konkurransen og det fortjente han! Både Tønsbergs blad og TV2 fikk med seg dette, så det er bare å søke opp!
 


Haha, dette er ikke Mart btw.Førsteplassen, wihoo!

Kulde

26.09.2013
10:25

God morgen! I dag tok jeg endelig frem vinterjakkene mine. Hver dag når jeg går til kurset holder jeg på å fryse ihjel, så nå er det vel på tide med tykke, varme jakker, luer og skjerf. Det verste er at det er sykt kaldt inne i tillegg. Vi har heldigvis masse te og kaffe som varmer litt og hvis ikke det hjelper så får jeg låne en ovn som jeg setter ved siden av meg, haha. Nå er høsten her! 


Ja, jeg tar med sukker hjemmefra fordi de bare har suketter her..

Tea & Sushi time

25.09.2013
21:57

Jeg digger følelsen av å komme hjem etter kurs og bare kunne slappe av resten av dagen. Fikk Woman bladet i posten i dag, så nå blir det kos å sitte og lese dette mens jeg spiser sushi og drikker varm te. Digg!
Nøørd

25.09.2013
15:57

Hei lesere. I dag har jeg hatt min tredje dag på kurs slash jobb slash skole. Ja, jeg begynte med dette fordi jeg ikke hadde så mye annet å gjøre. Nå kommer jeg hit hver dag fra mandag til fredag og lærer hvordan jeg blir en bedre søker og hvordan jeg skriver bra søknader, cv'er osv. Ikke nok med det så har jeg begynt å nerde med bøker.. først fant jeg ut av at jeg hadde lyst til å lese en bok, så jeg dro til biblioteket for å finne denne, men i stedet for å komme hjem med 1 bok, kom jeg hjem med 6. Nå jeg først er interessert i kategorien, så finner jeg lignende bøker og får lyst til å lese dem.

Så i løpet av en dag leste jeg to bøker på ca.120 sider hver pluss at jeg begynte på min tredje.
Testet Baba De Carracol

15.09.2013
22:51

Jeg har fått tilsendt prøver for to kremer fra Baba De Caracol som jeg skulle prøve og skrive en vurdering her på bloggen min. Kremene innholder snegleserum som fornyer huden. Snegleserumet virker som en antioksidant, den reproduserer og forsterker bindevev og nedsetter produksjonen av hudnedbrytende enzymer. Serumet er et helt naturlig stoff.Min vurdering:

Jeg påførte først"Regenerating cream" etter å ha renset og tørket ansiktet og klappet det inn i huden slik at kremen tørket inn fortere.Etter dette ventet jeg i et par timer mens jeg gjorde andre ting. Kremen var veldig tykk, så den brukte lang til på å tørke, og det som ikke tørket ble til klumper på ansiktet. Det var litt ubehagelig. 

Etter å ha renset ansiktet igjen, påførte jeg "Active Gel". Den var mye lettere å påføre og tørket mye fortere. Denne hadde jeg på uten å måtte vaske meg eller plukke av krembiter. Den var behagelig å ha på og jeg kjente at den fakfisk virket.


Resultatet etter å ha fått prøvd disse kremene var at jeg fikk mye mykere og glattere hud. Jeg var heller ikke så rød på nesa som jeg pleier. Nå hadde jeg bare èn prøve av hver krem, så jeg kan ikke si så mye annet i og med at jeg bare har prøvd dem èn gang. Men resultatet er selvfølgelig positivt hvis vi ser bort i fra at den første kremen klumpet seg litt. 

 

Jeg kunne gjerne fortsettet å bruke disse kremene om jeg fikk muligheten til det.

Male soverom og skadet mann

11.09.2013
15:44

Hei lesere! Jeg glemte å oppdatere forrige helg, altså helgen før Fredrikstad. Litt før helgen klarte Marty å "brekke" ankelen på BMX på en måte og fikk 2 brudd, så han har vært litt handicap i det siste. Det betyr ikke at vi ikke fikk gjort det vi skulle gjøre. Vi skulle flytte alle møbler, rydde i klær og kaste unødvendige ting og male veggene. Marty var jo skadet, så jeg tok meg av den tungeste jobben, å flytte sengen, skapet, klærna og alt mulig i rommet, sikkelig handywoman style. Jeg fikk selvfølgelig hjelp med å male vegger og sortere og kaste unødvendige klær, så vi ble ferdig før helgen tok slutt. En jentehelg i Fredrikstad

10.09.2013
12:27

I helgen var jeg i Fredrikstad for å ta en jentehelg sammen med frøken Diana og Sejla. Det var en standard jentehelg med sladder, dissing av twerkingen til Miley, film og turer i byen. Den første kvelden skulle Sejla og jeg ta oss en tur i Fredrikstad for å se litt på bylivet, vi kom oss frem, men ikke tilbake.. vi klarte faktisk å gå oss vill i lille Fredrikstad sentrum, haha.. men vi kom oss trygt hjem til slutt. Jeg tok med speilrefleksen, men fikk ikke brukt den så mye, i å med at det var en sminkefri og slækk helg.. men her er de få bildene jeg fikk tatt.Familiebursdag

05.09.2013
13:31

Sorry for lite liv på bloggen. Jeg trodde jeg hadde fått lagt ut et innlegg om bursdagsfeiringen eller familiebursdagen for to uker siden, men det hadde jeg visst ikke.. Frøken Diana ble 20 år gammel og inviterte familien og de nærmeste vennene på en liten feiring. Ca. 80% av tiden brukte vi på å ta bilder, haha :) Men det var kjempekoselig!


Sejla og Dianiihits