Avsluttning for svigerbror

19.08.2013
19:15

I går var Martin og jeg på avsluttningsmiddag for Herman som skal på folkehøyskole langt opp i nord nå til helgen. Det var grilling og kos med familien hans og Martins. Jeg fant ut at Martin er veldig glad i babyer og han fikk til og med prøvd seg som pappa i noen timer. Søtt, haha.


Naww, om ti år har sikkert vi også en sånn :)

Triple anti helix - piercing

18.08.2013
15:58

Umm.. to uker, null blogging. Har ikke hatt noe særlig morsomt å fortelle i det siste meeeen jeg kom på at jeg ikke hadde vist piercingene jeg tok i Polen. Triple anti helix tror jeg den heter. Jeg tok den fordi det ser utrolig kult ut og det er ikke mange som har sånn! Nå skal jeg fortelle min dramatiske historie om hvordan det skjedde og hvordan jeg følte meg. Da jeg sa at jeg ville ha den på piercingshappa sa de at de aldri hadde vært borti det før og at man egentlig skal ta en og en av gangen så det ikke kommer noe infeksjon, men jeg tok alle på en gang. Jeg bestilte time fordi jeg måtte ha disse as soon as possible. Piercing-crewet nektet meg ikke, så jeg valgte noen søte piercinger. Det første hullet var den nederste som gjorde minst vond. Da tenkte jeg at de andre ikke kunne gjøre noe mer vodt, men der tok jeg feil. Den andre var enda verre, og mens piercingen ble skrudd på, lå jeg og ventet på den siste., det var sykt pain å sitte og vente på den siste nåla som skulle gjennom øret mitt og jo lengre tid det tok, desto mer nervøs ble jeg. Når jeg var ferdig følte jeg med svimmel av å ha holdt pusten og bite sammen tennene, men jeg overlevde disse tre små piercingene og er veldig fornøyd. Hva syntes dere?
Min karriere som Bollywood-modell

03.08.2013
14:00

Jeg har prøvd å jobbe med masse rart i løpet av de 20 årene jeg har levd. Blant annet Bollywood-modell. Haha, neida. Jeg har bare hatt en liten photoshoot med noen venninner en gang for to år siden og har enda ikke fått lagt ut noen bilder.. såå jeg tenkte å gjøre det nå som jeg har fått flyttet alle bilder og filer fra mine eldre pceer til denne "nye" jeg bruker nå.
Pc mas

01.08.2013
13:53

Hey, lesere. Jeg er så sløv på å blogge fordi denne pcen (min 5 bærebare pc i mitt liv) begynner å klikke. Jeg får ikke lastet opp flere bilder samtidig på bloggen, bruke banken og masse annet stress. I de siste ukene har Martin mast om å kjøpe en ny stasjonær pc fordi han mener at den han bruker nå er for treig... da skulle han prøvd å bruke mine pceer. Problemet er at den nye pceen han har så lyst på koster 25.000.. men etter masse masing sa jeg at det var greit. Gutter og pceer.. i går brukte han nesten hele dagen på å lage sin egen pc-krok og rydde i pc tingene sine. I dag henter han den nye pceen sin og jeg overtar den gamle. Min første stasjonære pc, wohoo. Kanskje jeg blir en litt bedre blogger med en litt bedre pc?
hits