Mexico til vinteren!

23.08.2012
20:28

Yes! Jeg fikk førstevalget mitt på landsvalget, så da blir det Mexico til vinteren!  Det var akkurat 15 stk som hadde Mexico som første valg, så da fikk alle det. Flaks! Nå må jeg begynne å øve litt på Spansk, så jeg kan kommunisere med folk der nede. Gleder meg så sykt til å oppleve Mexico. En drøm har akkurat gått i oppfyllelse.

Et lykkelig troll


Første uke som student

21.08.2012
19:01

Hei igjen! Nå er det vel på tide å fortelle dere litt om min første uke som ordentlig student! Det var noen som lurte på hvilken linje jeg går på. Utviklingsstudier heter den og jeg har tenkt til å skrive litt mer om utviklingsstudier neste gang. Det er faktisk veldig spennende! Min første skoledag var tirsdag den 14, for akkurat en uke siden. Alle møttes på åpningsserminar på St. Hanshaugen og gikk til hvert sitt møtested. Så gikk vi ned til Høgskolen til hvert vårt klasserom og fikk generell informasjon. Etter dette hentet fadderene våre oss og tok oss med tilbake til St. Hanshaugen for å grille, kosedrikke og bli bedre kjent med gjengen. Etter hver time hver dag den første uken, var det noe som skjedde. Rebusløp, grilling, festing, AL og masse mer med fadderene. Det har vært utrolig morsomt! Dagene er korte, vi har 1 økt, veldig velidig sjeldent 2 økter per dag og har skole annenher dag. A-klassen har mandag, tirsdag og torsdag og B-klassen har mandag, onsdag og fredag. Klassefordelingen vil skje i løpet av denne uken, så jeg vet enda ikke om jeg går i A eller B klassen. Hittil har hele klassen hatt forelesning samtidig. Ellers kan jeg si at det er utrolig gøy å gå utviklingsstudier og jeg har blitt kjent med mange koselige mennesker. Dette blir nok et bra år.


Mulberry lommebok

20.08.2012
22:39
Denne nydelige Mulberry lommeboken fikk jeg av mammaen til Martin her om dagen. Tidligere fikk jeg til og med en svart Mulberry skinn-veske av henne. Liv er kjempegrei som gir meg så fine ting og gjett om jeg bli overlykkelig?!

Btw, i morgen forteller jeg om hvordan den første uken som student har gått, så stay tuned!

Mer hyttetur bilder

19.08.2012
22:14

Hyttetur

13.08.2012
23:05

Hei lesere! Jeg har ikke blogget på en stund som dere sikkert har fått med dere og dette skyldes at jeg ikke har vært hjemme og ikke har hatt tilgang til pcen min. Helgen tilbrakte jeg med Martin og Liv, mammaen til Martin, på Blefjell på hytta dems. De hadde klart å lure meg med at hytta var 50m2 med to små rom og utedo, men da de parkerte bilen foran en stor, kjempefin hytte, skjønte jeg at de lurte meg.. Hytta var stor, koselig, hadde flere bad, rom og kjempefin utsikt. Vi gikk turer i fjellet, tente bål, lagde kjempegode middager, solte oss og bare koste oss der oppe. Jeg har hatt en kjempefin tur og gleder meg til neste gang.

 Mer bilder kommer

Male male

08.08.2012
14:22

Denne uken har jeg hjulpet venninnen min med å male den nye leiligheten hennes siden det er hennes tur å flytte nå. Det er så rart at alle flytter for seg selv og drar sine egne veier. Jeg kommer til å savne mange av mine venner som flytter fra meg og som jeg selv flytter fra. Snart er det min tur og jeg vet ikke helt om jeg skal glede eller grue meg til det.


Joda, vi er litt søte da!

Kysset av Lana Del Rey

06.08.2012
12:28

Lana Del Rey var høydepunktet på Hove for meg og det var henne jeg gledet meg mest til å se. Hun var helt fantastisk på scenen og stemmen hennes var bedre live enn jeg trodde, men det som toppet alt, var at hun kom ned fra scenen for å hilse på de som stod foran ved gjerdet, og jeg var en av dem! Jeg fikk en klem og kyss på kinnet av henne og var så lykkelig at jeg hang over gjerdet og gråt av lykke. Her har du bevis:

Whoop

05.08.2012
21:26

Hallais, tenkte det var på tide å blogge litt igjen. Ville starte med å si at jeg kom inn på Høgskolen i Oslo og Akershus på den linjen jeg ville og at jeg mest sanssynelig skal flytte til Oslo i løpet av denne mnd her. Nå har jeg både søkt om stipend og lån og er ferdig med ventingen. På fredag jobbet jeg min siste dag på sommerjobben, så nå har jeg endelig sommererie og tenker å reise til utlandet snart. Pamela dro hjem til Stockholm igjen i går etter å ha vært her i 3 uker og ellers har jeg det bare bra og nyter livet!
Å slanke seg

01.08.2012
22:59

Å slanke seg er en av de vanskeligste oppgavene har vært borti. I løpet av russetiden, hove og festivalsommeren har jeg klart å legge på meg så mye som aldri før. Jeg har rett og slett blitt bolle i trynet, fått større mage, rumpe og lår. Grunnen til at jeg har lagt på meg, er at jeg spiser hele tiden. Jeg spiser alt, veldig mye og fort som resulterer det utseende som jeg har i dag. Det har ikke gått en eneste dag uten at jeg har spist sjokolade, godteri, kaker eller andre søtsaker. Jeg har nemlig blitt avhengig av sukker. Hadde jeg turt, så hadde jeg veid meg og fortalt dere hvor mange kilo jeg har lagt på meg i det siste.. men jeg vil ikke vite det, for jeg vet at jeg bare blir enda mer skuffa.


For to uker siden bestemte jeg meg for å slutte med søtsakene fra og med 1.august, altså i dag, og det ikke er noe særlig lett. På jobb i dag drakk jeg kaffe uten sukker, jeg har verken spist sjokolade eller andre søtsaker og jeg drikker te uten sukker.. men jeg kjenner suget. Det er nesten like før jeg gir meg på første dag! Jeg har aldri trodd på at det hjelper å trene og har aldri sett resultater da jeg trente. Jeg har heller ikke trodd på at man blir feit av å spise mye sukker, men det viste seg å være feil. Jeg begynte med større og større mengder og nå har jeg blitt så vant til det at det er helt normalt. Nå har de fleste (venner og familie) begynt å inrømme at de ser forskjellen på hvordan jeg så ut før og etter russetiden, hove og alt det der. Folk vet at jeg mener det selv og jeg tar det ikke på noen som helst negativ måte. Jeg har jo bedt om det selv, og nå skal jeg prøve å komme tilbake til den kroppen jeg hadde for noen mnd siden. Wish me good luck!

hits