STRIKE A POSE, SANDY!

31.08.2011
23:11Ja, jeg poser på denne måten. Helt normalt, ofc!
Natta, babes! ;***

31.aug.2011

31.08.2011
23:01

Hei søtiser!
Jeg beklager for lite blogging de siste 2-3 dagene, men jeg har vært på skole og jobb og hatt masse lekser i tillegg. Så jeg bare sier i fra. Dette året kommer til å bli et tøft år vet jeg, masse lekser, prøver og eksamener. I'm dead.


Niceprice. Sånn er jeg sur. :(

Har du mye på skolen ?
Hva har du gjort i dag ?

UKAS - 35

28.08.2011
22:43

Ukens bilde:Ukens inspirasjon:Ukens sang:
Cannabus 2011

 

Ukens youtube:


Ukens blogg: orchidee.blogg.no

Ukens happening: BILLAPPEN!

Ukens nedtur: Jobbing

Ukens beste kjøp: Skolesaker

TOPLISTE

28.08.2011
16:11

Her er min Top 10 liste. De 3 første legger jeg inn under "Linker"/Favoritter på sidemenyen min. Gratulerer! :)

  1. Ftos.blogg.no
  2. Fridyy.blogg.no
  3. Lamefacedesign.blogg.no
  4. Sjalope.blogg.no
  5. Zindellas.blogg.no
  6. Taulee.blogg.no
  7. Norboer.blogg.no
  8. Llouiselll.blogg.no
  9. Hanneuf.blogg.no
  10. Zizterz.blogg.noLeser du bloggen til noen av disse ?

Inspiration

28.08.2011
15:31Hva syntes du om bildene ?

Beste dag på lenge

27.08.2011
00:31

Jeg kommer fortsatt ikke over at jeg har bestått oppkjøringen. Føler at jeg drømmer bare. Haha. I dag har jeg haat en bra dag. Positiv fra morgenen og dagen ut. Været har vært kjempefint og jeg har fått ikset alt før jeg reiser tilbake til Norge. Jeg har byttet piercing i øret, kjøpt jentene bellydance sjal og fikset øyenbrynene.. endelig! Jeg var litt i kjøpesenteret også, men kjøpte ikke så mye, bare noen småting til skolen.
Nå skal jeg lese litt i Cosmopolitan før jeg går og legger meg. Norway tomorrow!


Hahaha, måå sees sånn btw!

 

Hva har du gjort i dag ?

Antrekk 26.08.11

26.08.2011
22:56

O morgenen i dag var det litt kjølig ute, så jeg tok på meg vanlig bukse og olajakke. Men etter oppkjøringen ble det så sykt varmt at jeg dro hjem for å skifte til noe lettere.


Kjole - Zara, ballerinasko - R.I.U også shorts under.

Det var fortsatt kokende varmt med det!

Hva syntes du om antrekket ?

OPPKJØRING

26.08.2011
22:27

Som de fleste vet så hadde jeg oppkjøring i dag, ognå skal jeg fortelle dere hvordan det gikk med meg i dag. Jeg våknet kl.06.30 fordi jeg ikke klarte å sove mer siden jeg var så stressa og det første jeg tenkte på var oppkjøringen, så jeg satt meg ved pc'en og tok tester. Etter 2 dro jeg til det stede hvor jeg skulle ha oppkjøring og teorien. Teorien begynte kl.09.45, så gikk en gruppe på 15 personer inn i salen og fikk hver sin pc og jeg kan si at jeg besto teorien med 1 feil. Alle bortsett fra 2 stk besto. Etter det ble vi bedt om å vente på venteavdelingen på å bli ropt opp.

Jeg ventet og stresset rævva av meg i 1 time før jeg ble ropt opp, siden det var så mange som skulle ha oppkjøring. Men når jeg endelig ble ropt opp, løp jeg til bil nr. 11 hvor jeg møtte mannen som jeg skulle kjøre med. Først ble jeg trukket i 2 ting hvor en av dem var noe med inni bilen å gjøre og den andre var lys. Han ba meg om å vise hvor man tuter.. -.- og halloo, der strøyk jeg. Ok, da, alle skjønner at det er umulig å stryke på det. Haha. Neste var lys, og der skulle jeg vise de minste lysene, som jeg også klarte. Så da var det unnagjort!

Etter det skulle jeg fikse sete, rattet og speil. Jeg fikset setet først, men jeg visste ikke at gassen og klutsjen var så langt ifra meg før jeg hadde fikset både speil og rattet og kunne jo ikke fikse alt på nytt. Så da kunne jeg ikke gjøre annet enn å late som om alt var greit.. og da ba han meg om å kjøre. Nå skulle jeg ta denne ;
Kjøre frem med bare klutsjen og stoppe inne i firkanten og rygge tilbake med bare klutsjen og lande i firkanten uten å kjøre på linjene eller treffe stolpene. Man har ikke lov til å stoppe på vei.

Det er mye vanskeligere enn det ser ut som, tro meg.

Når jeg begynte gikk det greit fremover, men når jeg begynte å kjøre bakover fikk jeg helt nojja fordi jeg skjønte ikke når jeg skulle svinge siden rett ved der hvor jeg kjørte var en til sånn kjøreting, så jeg stoppet bilen og spurte om jeg kunne prøve igjen fordi jeg allerede hadde begynt å kjøre feil og siden man har 2 sjanser så ville jeg prøve igjen. Jeg ble bedt om å kjøre til neste. Jeg følte at den var mye lettere og klarte å kjøre både frem og tilbake helt fint, så da var det bestått.

Neste ting var å kjøre oppover en liten bakketing og stoppe før skiltet og linjen "STOP", dra opp håndbremsen og sette den på fri. Så skal man gi gass og slippe klutsjen litt og dra ned håndbremsen og kjøre så bilen ikke slukner og ikke ruller bakover mer enn 20 cm.


Den klarte jeg helt fint. Så var det ut på veien. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde klart meg så langt. Hahah, jeg trodde faktisk at det var en drøm i noen sekunder! Men så kjørte jeg da.. jeg kunne veien helt fint hele tiden, til han ba meg om å kjøre inn en vei jeg aldri hadde vært før.. Så ba han meg om å kjøre tilbake ved å bruke en sving til høyre. Jeg hadde aldri gjort det før, så det eneste jeg tenkte var: Ok, nå er det over! Det kjørte 3 biler bak meg i tillegg, og hadde jeg bare begynt å utføre det, så hadde jeg stryket der og da. Så jeg kjørte forbi høyresvingen og oppover bakken for å ikke blokkere veien og ventet på at de bak meg skulle kjøre forbi. Når bilene hadde kjørt forbi begynte jeg å trille nedover bakken igjen (og det var et ganske godt stykke) til jeg var nesten ved svingen. Så svingte jeg bakover UTEN å kjøre på fortauet, som jeg trodde jeg kom til å gjøre, og kjørte fint ut igjen. Siden mannen ikke sa noe regnet jeg med at det gikk bra.

Vi kjørte litt rundt i byen før jeg måtte ut på en større vei hvor jeg måtte kjøre opptil 80km/h. Jeg skjønte jo ikke hvorfor jeg måtte dit når ikke det er en eksamensvei. Men greit, vi kjørte på en vei som var nesten umulig å kjøre på pga bygging. Så kjørte jeg inn i en vei med masse parkeringsplasser og skjønte at jeg skulle parkere rett. Jeg klarte det fint også! Så begynte vi å kjøre tilbake, men en annen vei som ejg heldigvis kunne fra før. Nå visste jeg at jeg nærmet meg Finish linja. Så nå var jeg så konsentrert av å ikke gjøre noe feil, at jeg kjørte som en sneile. Vi kom frem til porten, kjørte inn, stoppet og mannen sa at oppkjøringen var positiv, som betyr at jeg bosto! Så nå er jeg overlykkelig max. Hadde aldri trodd at det skulle skje engang!

Jeg vil takke mamma, som valgte det opplæringstedet og kjørelæreren min for at han hjalp meg med å bestå. Også tantene og onklene mine som jeg fikk bo hos gjennom hele tiden med læring. Jeg er lykkelig!


Webkamerakvalitet! (y)


Positiv!


JEII!

Til dere, de fleste, som ikke gidder å lese, så besto jeg. Så var det sagt.

 

STRESSAA

25.08.2011
19:36

Seriøøøøst! Jeg begynner å bli mer og mer hyper-stressa for hvert minutt som går og som nærmer seg teorien og oppkjøringen! Tenk, om 14 timer sitter jeg der.. Det er ikke annet i hode mitt nå enn skilt, lys, bil og masse veiregler. Snart skal jeg på de to siste kjøretime for ever.. okei da, ikke hvis jeg ikke består.. men fortsatt, jeg er utrolig STRESSAAA! Hjelp meg.

Sorry for at jeg bare blogger om oppkjøringen, men det er bare det som er inne i hode mitt for tiden.


//weheartit.com

Kan noen sende over 1000 tonn med lykke, takk ?

Så hva har du gjort i dag ?

Øve dagen lang

25.08.2011
15:32

Hei, lesere!

I dag har jeg faktisk øvd på teorien heele dagen helt til jeg fikk en telefon fra mamma som sa at hun var i Gdansk, men skulle reise videre senere. Vi fikk i allefall snakket litt før de dro videre, siden de kom hit. Så nå skal jeg begynne å lese litt teori igjen så jeg blir ferdig med teoriboka og etter det skal jeg ta 100 vis av tester fra nettet og cd'en jeg fikk.Kl.20.00 skal jeg ha mine to siste kjøretimer før oppkjøringen som er i morgen tidlig! ÆÆÆHHH!

Har laget en ny bakgrunn som dere sikkert har lagt merke til, men den er bare midlertidig. :)
Såå mye unnagjort og såå mye igjen.. :(

 

Hva skal du i dag?

TOPPLISTE - Vil du være med?

24.08.2011
18:26

Tenkte jeg skulle lage en toppliste med de 10 beste bloggene på, og hvor de 3 første blir lagt inn under "linker" på sidemenyen. Så hvis du vil være med; meld deg på!


 

 

 

 

 

 

 


Er du med?


TORDENVÆR

24.08.2011
14:51

Helt siden jeg stod opp kl.09.00 i dag, så har det tordnet som bare det og nå begynner jeg å få vondt i hode.. hvor lenge har det tenkt til å fortsette sånn. Jeg liker ikke torden!  Så måtte jeg innom butikken mens det tordnet, fordi jeg hadde glemt å kjøpe ting til frokost i dag. Jeg tok med kameraet for å vise hvor teit været er i dag;

 

 

Hvordan er været i Norge nå?

GOD MORGEN

24.08.2011
12:32

God morgen.
Nå sitter jeg og tar millinonvis av teoritester på nettsider og må si at det går bedre og bedre. I dag tror jeg jeg bare skal sitte inne helt til jeg skal ha kjøretime fordi det trodner som bare det fra morgen av..Sitter og hører på denne sangen i dag :
Chris Brown - Should've kissed you

 

Hva gjør du i dag ?
Hva syntes du om sangen ?

Chillern

23.08.2011
18:15

Nå har jeg kommet tilbake fra Gdansk og hentet klærna mine og fikset alt det som skulle blitt gjort. Jeg kjøpte meg Burritos til middag fyllt med ris, sorte bønner, kylling og masse grønnsaker. Jeg tok med hjem så jeg kan spise i ro. Så nå skal jeg slappe av og se en serie før jeg øver mer på teorien.Hva gjør du ?

GDANSK AGAIN

23.08.2011
15:29

Da er jeg fremme på samme sted som jeg var for 3 uker siden. Men denne gangen er jeg alene. Noe som jeg er veldig vant til fra før. Turen var var grei, jeg satt hele veien og leste på teorien, men ble litt sulten. Så nå skal jeg ta meg en dusj, så gå ned å kjøpe noe å spise eller gå ut et sted og spise og så drar jeg for å hente klærna mine. Jeg har allerede avtalt kjøretime med kjørelæreren min for i morgen og skal kjøre 3 timer, torsdag 2 og så er det oppkjøring på fredags morgen. *GRUER MEG*Hvodan har dagen din vært hittil ?

På flyplassen

23.08.2011
11:29

Nåå sitter jeg på flyplassen og venter på flyet mitt. Jeg vurderte å kjøpe noe på taxfree'en, men ombestemte meg så jeg er helt sikker på at jeg ikke har overvekt i baggasjen på vei hjem igjen. Så kan jeg jo alltid kjøpe noe på vei hjem. Hvis det er noen friends som ønsker noe fra taxfree'en så si ifra. :)

Men nå er jeg sulten, så jeg går og kjøper meg litt lunsj!Nei, det er ikke så tomt her. :p

Someone like you

23.08.2011
09:49


Adele - Someone Like you - nydelig sang. <3

Poland next

23.08.2011
09:32

God morgen! Nå er jeg endelige ferdig med å pakke.. pfff, det jeg har pakket er; ladere, telefon, billetter, lommebok, pass, sminke, tannbørste og kjørebøkene. Jeg er så smart at jeg la igjen halvparten av kofferten min i Polen sist gang.. mest fordi jeg ikke hadde plass.. men også fordi jeg skulle tilbake, så jeg slapp å drasse de samme tingene frem og tilbake.

Jeg tar med meg ladere til pc og mobil, men jeg aaner ikke om det er lov engang. Husker ikke om jeg har tatt med ladere i håndbaggasje noen gang.. men vi prøver.


Digg topp å reise med, love it. <3


Hva skal du i dag?

More planet

23.08.2011
09:04


@ starbucks

Jeg er så lykkelig!

22.08.2011
23:24

Hei, people! I dag er jeg ganske lykkelig og det er flere grunner til det. Det første var at jeg fikk se vennene mine igjen etter en hel sommer. Det var kjempehyggelig å se alle igjen. Det andre var at jeg ikke fikk nazi-Tone som kontaktlærer! JIPPPIIII!!!!! :D Alle forventet henne som lærer.. hun er grusom. Unnskyld for å være slem, men hun var virkelig noe av det værste jeg har vært med på skolen.. hun har vært så vrang, streng, umulig å snakke til og alt.. og det er det ikke bare jeg som mener. Haha. Jeg fikk Knut, min gymlærer fra i fjor som er kjempegrei, og en som heter Alexnder. Han virker også grei.

Det tredje var at jeg hadde en ganske grei dag på jobb og det fjerde at jeg skal til Polen igjen i morgen og inshalla komme tilbake med billappen. :D Jeg må øve dag og natt.Ønsk meg lykke til :) ?

I WANT SHOES

21.08.2011
23:07

Herregud jeg har så sinnsykt lyst på nye wedges sko fra nelly.com. Men problemet er at ingen av de skoene jeg har lyst på er i min størrelse. :( fml. Jeg har alltid uflaks med sånnt.. Legger ut noen bilder av de skoene jeg har mest lyst på;


Den med hvis bakgrunn finnes i 37, men jeg er litt usikker på den, vil heller ha de andre for å si det sånn..
Er det noen som har lyst til å selge sine hvis du har noen av de ovenfor i str. 37? (a)

Hva syntes du om skoene fra nelly?

UKAS - 34

21.08.2011
21:15

Ukens bilde:


Ukens inspirasjon:
Ukens sang: Calvin Harris ft. Kelis - Bounce

Ukens youtube:

Ukens blogg: ftos.blogg.noUkens happening: Møtte Siri.

Ukens nedtur: Jobbing

Ukens beste kjøp: Gladiatorene

 

Skal jeg fortsette med "ukas" ?

Bildedryss - sandraanna.blogg.no

21.08.2011
19:04

Jeg så gjennom bildearkivet mitt her om dagen og fant ut at jeg måtte legge ut noen gamle bilder siden bloggen min er over 1 år gammel.

 

SOMMER 2010 i STOCKHOLM
Gode tider det..


Jeg spiser en hel jalapeno for første gang.


Grillen som eksploderte midt i trynet på meg. :(


Tømmer posen


Godis - nomnom


Slækkern på strandaa


Drikke og is på en gris. (den er fake)


NORGE - SOMMER/HØST 2010


Slækkern i senga med Ghotee.Hos LT - Lakhan og Rannveig tar en Riverside dans.


Hahaha. Med Lakhan


Hele gjengen på trampolina, ikke trygt.


Med Fatemeh


Bursdagen til Ghotee


2 STE

HØST - STOCKHOLM 2010

Shopping med Pam


Walker rundt i Stockholm city


Blummar, jaa!


VINTER - NORGE 2010


Julebord med 2STE


Siri & Rannveig <3


Pepperkakebaking hos Siri med Rannveig.


Siri's pepperkakemann


VINTER - STOCKHOLM 2010/2011


Jeg og Pamela skulle reise med pendeltog for første gang til Stockholm C men det endte med at vi kom til et random sted langt utenfor Stockholm. Hahaha Den turen ..


Bianca puzennn <3 ilu


Jeg og Pammi legde pepperkaker


Fineste julegave - RIP <3 missu


Julaften med sistah Pamela


Julenissen kom på besøk!


Nyttårs hår.


Nyttårsaften

 

NORGE - VINTER 2011


Bursdagen til Sejla


Hele jentegjengen samlet


Slækker'n med Ghotee i Psykologitimen.


Har masse mer, men det tar så lang tid! Kommer kanskje mer en gang. :)

Hva syntes du?

Dyremishandling

21.08.2011
16:20

Jeg ber dere om å se dette klippet nedenfor. Ja, den varer nesten 1,5 time, men det er verdt å se det. Se hvordan dyr blir behandlet. Alt det de må gjennom uansett om de skal bli til mat, pels, fekting, drept, om det er snakk om sirkus eller eksperimenter på dyr. Hvis du vil finne ut hva som egentlig skjer med kjøttet før det blir til kjøtt, bør du se det. De fortjener det virkelig ikke..

Det gjorde meg vondt å se det klippet, men jeg er glad for at jeg klarte å se hele. Det fikk meg til å se på alt annerledes. Neste gang jeg er i butikken og skal handle mat, så tenker jeg i hvertfall på det vonde dyrene måtte gjennom før de ble til mat! Jeg kan garantere deg at du også vil se på alt annerledes etter å ha sett klippet.

Jeg vet at det er mange som ikke bryr seg om sånnt i det hele tatt. Men det er bare feil. Dere er feige, vil ikke vite det og tør ikke å se virkeligheten. Men hvis DU bryr deg, værsåsnill, se klippet. Ikke for min skyld, men for de stakkars dyrene sin og din egen skyld. Du vil ikke angre ..

Btw. Det er mange sterke bilder..

 

Om du har sett det, eller VIRKELIG har tenkt til å se på det, kommenter så jeg vet at det er noen som bryr seg.

GRATULERER MED DAGEN, GHOTEE!

21.08.2011
14:56

I dag fyller Ghotee 18 år, så det må vi feire med et innlegg.
Gratulerer så mye med dagen din, håper du koser deg masse i dag uansett om du skal ut med venner, sove, eller bare sitte hjemme å spise kaker. :D Også håper jeg at du får flere gaver. Håper du får et kjemepefint år med mange nye happenings. Du er jo 18 nå, voksen! Det er nå det virkelige livet begynner. Kos deg. :)Gratulere ?

Jeg faster!

21.08.2011
00:32

Nei, jeg tullaa. Men det var nesten. Jeg våknet kl.7 i dag og fikset meg og løp til bussen som ikke gikk.. så da måtte jeg GÅ til jobben. Det tok meg en halv time og tro meg, det er IKKE noe morsomt å gå når du er så trøtt! Så var det 8 timer med hard work og hjem igjen. Jeg rakk ikke å spise frokost i dag, og på jobb klarte jeg å spise en muffins, da jeg kom hjem lagde jeg meg gulrot med dip og satte frem kjeksene minee. Så var det middagen min. eheh.. jeg vet at jeg er usunn max.

Hva har du gjort i dag?

God natt

20.08.2011
00:09

Jeg er ikke trøtt, men må legge meg. Ellers klarer jeg ikke 8 timer med jobb i morgen tidlig. :( Døgnrytmen min er så teit at det ikke går ann.. ulempe når det gjelder sommerferie. Her om dagen sovnet jeg etter 2 timer og det var IKKE noe gøy. Så jeg må prøve å tvinge søvnen frem.. altsåå, jeg pleier å telle edderkopper som faller fra spinnet. Sånn i steden for lam som hopper over et gjerde. Men det funker ikke så bra. :( Forslag ?


Ja, det er stakkars meg som ligger i sengen og sover mens min lille lillesøster tar mobbebilde. :(


Genialt bilde og FAKTA!

 

GREIT, jeg legger meg. NATTA ;**

Hjemme

19.08.2011
20:37

Så deilig det er å være hjemme igjen etter en laang dag på jobb. Det er litt dumt at de siste dagene i sommerferien går til jobbing da.. Men jaja.. hva skal man gjøre når sjefen spør om jeg kan jobbe for HAN! Ahaha, føler meg som miniboss når han sender meg melding om jeg kan jobbe for han. Men fortsatt stress med jobbing.. så nå skal jeg lage meg en stor kopp med te og se en film før jeg må legge meg igjen og opp kl.07.00 i morgen.. blææh.

 

Hva har dere gjort i dag?

WORK

19.08.2011
10:31

God morgen.
Jeg stod opp litt tidligere i dag fordi jeg skal på jobb om ikke så altfor lenge. Det er så lenge siden jeg stod opp så tidlig bare fordi jeg skal på jobb at jeg bare måtte. I morgen blir det enda værre. Opp kl.7.00. :( Blæææh. Må man så må man. Så hele dagen min går til jobbing i dag. Fint jobbevær i allefall da. Nice nice.


weheartit// - Nettopp. Langt i fra om jeg elsker jobben min..Hva gjør du i dag?

Sarah er søt

19.08.2011
01:49

Jeg syntes Sarah var så søt som kjøpte så fine ting til meg at jeg måtte lage et innlegg, skrive om det og vise noen bilder av det jeg fikk. Det var utrolig søtt gjort. Likte alle tingene kjempegodt og du skal få noe tilbake for det, selvfølgelig! :D

Anbefaler å ta en titt på bloggen hennes HER !

Se de fine tingene jeg fikk!

Er hun ikke søt?

Sandefjord med Siri

18.08.2011
20:35

I dag dro jeg til sandefjord for å møte Siri som jeg ikke har sett på flere ååår. Ok da. 2 mnd. Vi dro sammen til SMAK og spiste en salat hver og pratet litt om det som hadde hendt i det siste. Så dro vi til Mc'ern og kjøpte oss en McFlurry og gikk litt fram og tilbake på Hvaltorvet. Vi fikk ikke vært der så lenge, siden jeg fikk syke mensensmerter. Så jeg dro hjem litt tidligere. Men det var utrolig koselig å se Siri igjen. Også fikk jeg et kjempefint armbånd av henne. Siri, du er så søøt. <3
Hva har du gjort i dag ?

RUSS 2012

18.08.2011
14:06

Det er så morsomt å tenke på at jeg blir russ i år/2012. Det kommer til å bli såå gøy. Siste russ før verdens ende og greier. Hahah. Sitter akkurat å tenker på hva jeg skal bestille, siden jeg har fått 2 kataloger fra forskjellige sider, men jeg tror jeg foretrekker den fra Russ.no. Anbefaler å velge den til dere som er russ i år, siden det er billigere og bedre utvalg (syntes jeg). Jeg tenker jeg skal avtale med gruppen min først og se hva de har lyst til å ta, så vi kan kjøpe noe likt sammen. Vi er jo tross alt en egen gruppe!

Også er det russekortet da. Jeg aaaner virkelig ikke hva jeg skal skrive på det. Så hvis noen av dere har noen bra ideer, så send dem inn!

De tingene som med kryss på vil jeg haaa. :D
Er du russ i år?
Har du noen forslag til motto på russekortet?

Siste innkjøp

18.08.2011
01:45


Jeg tok meg en tur innom Farmandstredet og fikk kjøpt; Ting og tang til skolen, neglakkpenn til design, Topp fra Bik Bok og endelig gladiator sandaler som passer meg! Kjøpte også et par topper og thights fra BikBok, men fikk ikke tatt bilder av det.


Til dere som bor i eller i nærheten av Tønsberg; Det er masse fine sko på Din Sko på salg! Mange sko er for halv pris av salgpris, så du kan få 2 par sko til prisen av 1 par. Det er verdt å se før det er over.

 

Hva syntes du om innkjøpet?

SKJERP DEG, SANDRA

18.08.2011
00:23

Jeg må skjerpe meg med bloggingen min. Sånn seriøst. Jeg vet at jeg ikke blogger om noe som helst for tiden, sååå jeg tenkte å blogge litt nå, veldig "tidlig" på dagen, bra tidspunkt. Men siden jeg tenkte på skolen og fagene mine, så kan jeg fortelle litt om det. Altså jeg har lov til å velge 3 valgfrie fag i år men jeg MÅ fortsette med 2 av de jeg hadde i 2 klasse. I 2. klasse hadde jeg internasjonal engelsk, psykologi, sosiologi og samfunnsfaglig matte som mine valgfag.

Jeg har allerede valgt fag for 3. klasse og jeg valgte å fortsette med psykologi og sosiologi og tok samfunnsfaglig engelsk i tillegg. Men det som er så teit med det, er at jeg ikke kommer til å ha matte. :( Så jeg tenkte å bytte ut psykologi med et matematikk for samfunnsfag. Eller bytte ut med biologi, fysikk, kjemi eller reiseliv. Men jeg aaaner ikke hva jeg skal gjøre.. det er så vanskelig.KLUSSE KLUSS

 

Hva skal jeg velge?

ENDELIG

17.08.2011
02:57

Ja, endelig et eget design. Det er ikke noe pro, men jeg har fortsatt brukt sykt lang tid på hver minste detalj i dette designet. ALT er laget av meg, meg og kun meg. Er stolt. Haha. Men det kjipeste er at man bare kan se fullt design med firefox og halvveis med explorer.

Tenker jeg skal lage en ny bakgrunn med en gang jeg får tid til det :)

Byen

16.08.2011
13:51

Nå skal jeg ikke sitte hjemme lenger, men til byen. Fint vær og greier. Denne dagen skal ikke bli bortkastet. :D
Hva skal du i dag?


15.aug.2011

15.08.2011
13:17

God morgen! I dag skal jeg på jobb. Så det blir null slasking på meg i dag. Skulle bare ønske at jeg kunne dratt på ferie langt vekk fra Norge til et varmt sted. DET hadde vært noe, men jeg er ikke så flink til å spare når jeg bor for meg selv. Det går litt penger til husleie, strøm, mat og andre nødvendige ting som shampoo, såpe, tannkrem osv. Så det er ikke så lett! Pluss at jeg sparer til et speilreflekskamera fra før, som jeg har gjort lenge nå, men det endte med at jeg måtte bruke alle spare-pengene på en flybillett. :( Så jeg starter på nytt. Og når jeg endelig har kjøpt speilrefleksen, så SKAL jeg spare til ferie. Kanskje jeg rekker å dra til høstferien? Eller vinterferie. :)

Har utrolig lyst til å dra enten til Egypt, Thailand, Hellas eller Italia.


Har du vært i syden i år?

Skuff..

15.08.2011
00:15

Jaa, sorry folkens. Jeg må skuffe dere med et gratisdesign. Jeg orket ikke å sitte og fikse mer på mitt eget design, så jeg tok et gratisdesign siden jeg rett og slett var lei av den andre. Meeen dette designet og headeren er bare midlertidig. Jeg skal fikse den en gang jeg får tid. Nå kommer jeg til å legge ut innlegg som "om meg", "kontakt" osv. Så jeg har de til dette og neste design. Sorry igjen.Hohiha

Beautiful people

14.08.2011
14:58


Melody Thornton


Ciara


Selena Gomez


Emma Watson

Søte jenter.

God morgen

14.08.2011
14:19

Våknet for ikke så lenge siden.. og jeg er fortsatt støl etter bursdagen. Såå jeg tenkte å ligge i sengen min i dag. :) Jeg holder på å lage nytt design til bloggen min, men det tar så lang tid å finne en fin bakgrunn, så jeg er ikke helt sikker på når jeg setter det. Men så er dere forberedt på det.

Men nå går jeg og spiser litt frokost.

 

Hva skal du i dag?

Bursdag + photoshoot

13.08.2011
14:16

Hei ppl. Jeg har ikke blogget noe særlig i det siste.. sjokk. Men det er fordi jeg nesten ikke har fått satt meg ved pc'en de siste dagene. Og fordi jeg har vært ute med venner for det meste. På torsdag pakket jeg med meg en kofert og dro til ei venninne. Vi skulle møte flere og dro for å ta photoshoot. Hihi. Så dro jeg hjem til Miss Diana og nattet over. Jeg var med på å hjelpe til med bursdagen som hun skulle feire på fredag. Så vi ryddet, fikset og pyntet.

Og såå feiret vi 18 års dagen hennes. Det var bra, som vanlig. Angrer på at jeg ikke tok med meg noen kaker hjem da. (a) Men vi danset, tok a lot of pictures og koste oss. Syntes det var en bra 18 års bursdag.

I dag skal jeg bare slappe av. Har fri fra jobben, så det er bare å nyte lørdagen!


Bilde fra bursdagen.

Hva skal du i dag?

2009

11.08.2011
01:07

Ok, folkens, her er noen nydelige bilder fra sommer 2009. ENJOY!Min nydelige sovestilling. Ikke spør meg om hva som skjer med senga..
Dominika. Hun er the Boss.
Dominika kledd som medlam av "PYSK 69" (vår gruppe)
PYSK 69 (Pati, Dominika og meg)
Sånn vekker jeg folk.
Pati og jeg danset i regnet.
Skjønnhet. :*
Real boobzz.
Dominika.
Minishoot av Domi.Pati.
Vet ikke hvordan jeg fikk til dette..
BLE ALTSÅ MODEL OF THE YEAR, FOLKENS!!!
Love my lugg..Chiller'n med en puzz. :)
Pati. <3


Pakkee! Fjortizzz klesstil, I know. Jeg var ung en gang jeg også. Hårbånd pga luggen.

 

Så hva syntes dere ?

THIS DAY

10.08.2011
22:51

Halla! I dag har jeg sovet nesten hele dagen, seriøst.. til kl.12.00. Så dro jeg til Miss Diana for å dra til byen for å kjøpe stuff til bursdagen hennes som er til fredag. Jeg er jo tross alt assistenten og manageren hennes, så jeg må jo hjelpe til litt. Jeg prøvde å finne en kjole til meg selv, men som vanlig fant jeg ingenting. Jeg kler ikke kjoler! Etter byen dro vi hjem, spiste middag og lette etter kjoler og planla bursdagen. 

Det beste er at jeg hentet en mobil som jeg glemte i Polen for 3 år siden. Der hadde jeg hundrevis av gamle bilder og filmer. Jeg satt og så på dem på bussen i dag på vei til byen, og holdt bokstavlig talt på å le meg i hjel! Hahah. Jeg kan legge ut noe senere/ i morgen hvis det er noen som i det hele tatt vil se da.Hva har du gjort i dag ?

WHAT TO DO?

09.08.2011
23:59

Heiii! Siden jeg hadde så mange lesere i dag, men null innlegg, tenkte jeg å legge ut et til dere. Ehhmm.. hva skal jeg blogge om da ? Ja, nettopp! Har dere noe forslag til hva jeg skal blogge om? Har dere noen spesielle ønsker? SÅ SKRIV DET TIL MEG! :D Men husk å skrive navn, folkens. Jeg hater å se kommentarer fra "Anonyme" folk, som jeg får veldig ofte. Det er ikke noe å være redd for eller flau for. Skriv navn, så blir jeg glad!Noen forslag om hva jeg skal blogge om?

One day @ Starbucks

08.08.2011
23:27

Glemte helt å legge ut noen bilder fra en dag i Polen. Så her er de. Værsågod, Pammi!Lillesøster til venstre.. ja, 1000 meter høyere enn meg. :(


Hva syntes dere ?

JAOK

08.08.2011
13:31

Greit folksens! Jeg har ikke blogget på mange dager, så jeg tror det er på tide nå. Først og fremst vil jeg informere mine lesere om at jeg har kommet tilbake fra Polen. Jippii.. nei. Mn jeg har bestillt billetter til oppkjøringen som jeg har om 2,5 uke. Altså jaa, i skoletiden. Drar 2 skoledag, men det var desverre den eneste dagen det var ledig oppkjøring termin.

For det andre så kan jeg avsløre 2 hemmeligheter som jeg ikke har fortalt tidligere. Den første var at jeg hadde bleket og klippet håret minialt. Jeg la ut dette bilde sist, men vet ikke om noen la merke til det.Folkens. Ikke drep meg! Har jeg lyst, har jeg lov for den andre hemmeligheten er at.. jeg har fått meg en bitteliten tattovering. Stjerne på skulderbladet.Så det var det jeg ville fortelle dere.

Forventer kommentarer om hva dere syntes

silence

05.08.2011
17:44

Today

02.08.2011
23:39

Greit folkens, jeg oppsummerer dagen min right now. Jeg stod opp, så på klokka. Den var 11.30. Jeg tok på meg tøfflene og gikk til badet, så meg i speilet og sa; Sandra, du er fantastisk! Haha... neida. Noen av mine lesere kjenner faktisk til den. Tss.. Her er den ekte versjonen. Jeg avtalte med Pamela å møtes i dag, men siden hun var så flink til å svare, så fikk vi ikke møtes før 14.00 tiden.. -.- Så bruningen og jeg gikk litt rundt på Jarmark.

Etter det ble vi hentet av faren til Pamela i DEN fine Audien. Ohlalalaa.. Med kjøleskap, sjampange glass, tv, fax og telefon, massasjestoler.. vet virkelig ikke hva den ikke hadde?! Drømmebil. Vi dro i allefll hjem til dem og jeg fikk se stakar Julia, som hadde brukket låret og kunne bare krabbe på gulvet, Max, som hadde blitt såå stor siden sist og søte, lille Oskar. Det var kjempegøy å se alle igjen :)

Så ble jeg og Pamela kjørt tilbake og jeg hadde kjøring. I morgen tidlig må jeg begynne å pakke. For jeg får jo aldri tid til det ellers.
Jordbær dyppet i sjokolade.. nammmm


Pamela tar en kamp.
Sjekk bruningen a'.


Hva har du gjort i dag ?

 

STALKER

01.08.2011
21:40

Hvem er det som stalker meg på bloggen ? :o Har den oppoverbakken på Statistikk og sidevisninger. Haha. Chiller'n. Jeg kommer ikke til å blogge sååå ofte hver dag. Et innlegg om morgenen og et om kvelden til jeg er tilbake i Norge.. Kanskje ikke det en gang. Men jeg gidder i allefall ikke å misbruke de siste dagene på å sitte hjemme og blogge.

I morgen skal jeg ut og shoppe med min lillesøster, og vi skal kanskje, mest sanssynelig, på tivolii! Jippii! Onsdag skal jeg møte Pati og kanskje kjøre gokard eller se på 5D. Også kanskjeee møte Dominika, ei annen veninne som jeg ikke har sett flere år. Vil ikke hjem enda.. vil ikke dra i det hele tatt. Jeg vil bli her, bo her! Hvem vil ikke det?

Ah, forresten! I dag var jeg i byen og kjøpte meg enda et par sko. Nydelige høye hæler med semsket stoff og noen gaver. Endelig ferdig med gavekjøpingen. Så gjorde jeg "den hemmelige tingen" og dro hjem. Null kjøretime i dag. Men i morgen. Har vært igjennom alt som trengs til den såkalte eksamen, så jeg bare trener litt ekstra på veiene. Tro meg, de veiene jeg kjører hadde dere aldri hatt lyst til å kjøre. Hahah!

REGNVÆR

01.08.2011
14:16

Liker ikke at det regner hver dag.. halloo! Jeg har ferie! Hvor har solen blitt av ? :( Jeg som hedde lyst til å ta en tur innom Jarmark, men gidder ikke det i sånnt vær. Blæææh. Tror jeg stikker og gjør noe nytt med meg selv. Dere får ikke vite hva jeg skal enda, det er en hemmelighet. Hihi. :)

Hva skal du i dag ?

hits