Antrekk 30.07.2011

30.07.2011
12:03

Nå er det tid for Jarmark! Hiiii! Gleder meg.


Bukse - Pieces, Topp - Bikbok, Cardigan - Cubus, Sko og sjal - RIU, belte - New Yorker

Hva syntes du om antrakket?

NY BIL!

29.07.2011
13:27

Ville bare vise dere den nye bilden jeg kjøpte i dag, Audi R8! Verdens nydeligste bil! Elsker deeeenn! <333Meg og bilen min da. <3 Er litt tynnere på bilde enn til vanlig, ja. Trente litt den dagen.


Hvor fin er den ikke? Min bil.. men bare in my dreams. :(

 

 

SPACE BOUND

29.07.2011
11:48Eminem - Space Bound

ØVE, TRENE, PUGGE

28.07.2011
23:05

Lager en liste over det jeg har klart hittil og det jeg må øve mer på til oppkjøring. Det er så vanskelig å huske på alt sammen! Heldigvis bli jeg jo bare trukket opp i ett emne som jeg skal vise og fortelle om. Men må fortsatt kunne det meste i bilen og lysene. Må lære utanatt på Polsk. Det er det vanskligste.ØVE MER!!

 
GODKJENT!
ØVE MER!!

 
GREI!

 
GREI!
GODKJENT!
GODKJENT!

 

Så vet dere det. :)ÆHH

28.07.2011
14:37Fant dette på youtube.. det var det jeg tenkte.

KLIPPE ?

28.07.2011
12:21

Jeg har lenge tenkt på å klippe meg og farge/stripe håret mitt mens jeg er her i Polen. Men jeg er så usikker. Jeg vil gjøre noe nytt med håret siden jeg ikke har tatt en ordentlig hårklipp på 2 år nå! Det er fordi jeg ikke stoler på frisørene. Siste jeg klipte meg hos en frisør, ba jeg om en side lugg.. og vet dere hva jeg fikk?! Nei, jeg vet heller ikke hva jeg skal kalle det, men det så helt ... oh! JEg gråt i flere dager, siden jeg så ut som en idiot! Jeg prøvde å bruke alt mulig rart for at luggen min ikke skule syntes. Så jeg gikk rundt med hårbånd resten av sommerferien.

        HVA JEG VILLE HA:                          DET JEG FIKK: 
     

 

Denne gangen har jeg IKKE tenkt til å klippe sidelugg, men bare klippe bittelitt hvis jeg i det heletatt skal klippe meg da. Men jeg er så redd for at frisøren failer igjen...også er jeg så vandt til det lange håret.Klippe meg eller ikke?

Gårsdagen + innkjøp

28.07.2011
11:34

God morgen!
Jeg stod opp for ikke så lenge siden med smerter i kneet. Jeg føler at det er ettellerannet feil fordi jeg ikke har noe blåmerke eller lignende. Jeg hadde det samme i går, bare mindre smerte og jeg trodde det var et blåmerke ellerno. Men jaja.. Nå som jeg nevner i går så kan jeg jo fortelle hva jeg gjorde i går;

Jeg stod opp, fikset meg, spiste og så litt på tv, så dro jeg til byen, til Galerien. Etter å ha vært der alene i 1 time, kom Karolina, ei veninne jeg ble kjent med gjennom tanta mi. Hun hadde akkurat kommet fra jobb, så vi gikk litt sammen. Så ringte kjørelæreren og spurte om jeg kunne kjøre. Han kjørte bort til kjøpesenteret, jeg kjørte 2 timer og kom tilbake til Galerien. Der møtte jeg på ei veninne av mamma som også bor i Norge og snakket litt med henne og gikk bort til Pizzahut hvor Karolina og tanta mi ventet på meg. Det er så morsomt å si "tanta mi", for hun er veldig ung, rundt 25-26 åra, eller yngre, akkurat som Karolina, så jeg sier bare navnet hennes ofte. Selvom det er vanlig med høflig tiltale til de som er eldre enn deg selv eller de man ser er over 18. Da er det vanlig å si "Vil fruen" eller "Kan de .." Det er så uvant! Men i allefall.. Vi spiste pizza og gikk for å spise dessert og drikke te på en cafè. Så stengte de kjøpesenteret og Karolina kjørte meg hjem.

Jeg rakk ikke å kjøpe så mye i går. Lette mest etter gaver til folk i Norway! Men fikk kjøpt et par ting på RIU.Sko, veske og sjal. Elsker ballerinane. De er lette og av skinn, så de tilpasser seg foten.

Hva syntes du om innkjøpet?

HAHAH

27.07.2011
23:31

Jeg gikk inn på en gammel piczo side som jeg lagde for mange år siden og fant masse rålekkre, gamle bilder av meg selv og andre venner. Hahah, goood times!


Mobilbilde.


Legg merke til veggen bak som er dekket av Tokio Hotel bilder og plakater.


SECRETS

27.07.2011
13:28


OneRepublic - Secrets

GOOD NIGHT

26.07.2011
23:49


Nydelig bilde // weheartit

 

GOD NATT

Kjøretime

26.07.2011
23:35

 


 Jeg kom hjem for ikke så lenge siden fra 2 timer med kjøring. Det var kjempegreit, bortsett fra at bilen slo seg av et par ganger. Ellers sa han at han er kjempefornøyd med meg og at jeg kjører som om jeg hadde tatt lappen allerede. Hihi. Kjørelæreren min er ikke bare kjempesnill, han er også veldig tålmodig og har en god sans for humor. Det er så greit å ikke BARE snakke om det som skjer på veien, men også fortelle litt hva som har skjedd i de siste dagene, hva vi har gjort og hva jeg skal og burde gjøre mens jeg er i Polen. Jeg kunne ikke hatt noen bedre kjørelærer, virkelig. Er kjempefornøyd. I dag fikk jeg til og med lov til å kjøre en litt raskere vei enn det egentlig er lov til, siden han sa at jeg var flink nok til å klare meg. AH, POSITIVT!

  Føler jeg kommer til å sove godt i natt. Har blitt ladet opp med positiv energi  etter kjøretimene. Nå er jeg i allefall sikrere på meg selv og tenker at det vil gå bra på eksamen. :D

Hva har du gjort i dag?

THAT'S THE POINT!

26.07.2011
14:46

Coca Cola Light Lemon

26.07.2011
14:26

Det er så fett å finne nye ting som ikke finnes andre steder. Som Coca Cola Light Lemon. Yummiee! Om dere finner den i Norge/Sverige - Ring meg!


Smakt den før?

LIGHTS ON

26.07.2011
12:16KATY B feat. MS. DYNAMITE - LIGHTS ON

Har du hørt den ?

Siste innkjøp

26.07.2011
11:44


Balerinasko og paraply fra Lacoste


Cardigan fra H&M


Topp fra H&M


Topp fra H&M


Topp fra New Yorker


Topp fra New Yorker


Silkebukse/jumpsuit fra Indisk.


Sokker - Tommy Hilfiger, 2 skjerf fra Cubus, Topp fra Cubus osv


Massage gel, Foundation og primer fra The Body Shop


Savnet å ha noe på halsen. Husker ikke hva butikken het.

Hva syntes du?

MANDAG

25.07.2011
23:03

Som sagt så skulle jeg til legen i dag, men det ble det ikke noe av siden det bare var 1 lege der og da som hadde full timeplan, så jeg må tilbake i morgen tidlig. Etter det dro jeg hjem igjen for å skifte og dro til byen for å hente id kortet som heldigvis hadde kommet. Så dro jeg til kjøpesenteret og shoppet litt her og der. Etter det dro jeg hjem og her slutter dagen.


Jaddaa.. øret må vises. Det er kuult.Kjedet meg litt på bussen, så jeg tok et Lacoste-maniac-bilde.

 

Hva har du gjort i dag?

Legen

25.07.2011
11:08

God morgen. I dag stod jeg opp til dårlig vær, regnvær. Det er da jeg bare har lyst til å ligge lenger i sengen fordi jeg føler meg så trøtt når det er grått ute. Men i dag stod jeg opp etter 2 gang. Jeg vil ikke misbruke de siste dagene jeg er i Polen på soving .. I dag skal jeg først til legen og sjekke huden og 3 kuler jeg fikk under armen for 4 dager siden som har vokst i løpet av disse dagene. Det gjør sykt vondt, så jeg ble bedt om å dra i dag. Etter legen sskal jeg til sentrum for å hente sånn id dokument som jeg trenger for å ta "eksamen" i teori og praksis i Polen.Hva skal du i dag?

Skytebanen + dyrepark

24.07.2011
19:23

Huff... endelig hjemme. Er utrolig sliten nå. Dagen min begynte med at jeg stod opp kl.08.00, spiste, kledde på meg og ble hentet av onkelen min. Så dro vi til skytebanen. Vi valgte 5-6 forskjellige våpen og gikk for å skyte litt. Det var så gøy. Den siste, Maverick mod. 88, var så kraftig at etter første skudd fikk jeg sykt vondt ved underarmområdet, pluss blåmerke på kinnet siden mann må holde kinnet inntil for å kunne sikte. Det beste er at jeg har lov til å bruke våpen framover i 1 år om noe skulle skje, (Selvforsvar, nødstilfeller e.l.) fordi jeg har fått kurs og opplæring. Er ikke det gøy?! :)

Så kjørte onkelen min meg til et kjøpesenter så jeg kunne shoppe litt mens han dro for å hente tanta mi og tantebarnet siden vi skulle videre til dyrepakren. Jeg fikk kjøpt meg et par ting fra Lacoste og fant egentlig ikke noe mer. Så ble jeg henta og vi dro til dyreparken. Der møtte vi på flere folk som hadde småbarn, var der litt og jeg ble kjørt hjem. Akkurat nå er jeg helt utslitt, så jeg tenker jeg går og tar meg et bad for å slappe av litt.Hva syntes du om bildene ?

DOBRANOC

23.07.2011
22:57

Da er det natta for meg nå. Har ikke gjort noe som helst i dag bortsett fra å gått en liten tur, butikken og solarium. Menmen.. Må opp i morgen tidlig fordi jeg skal ut på skytebanen, igjen! Kanskje det kommer noen bilder, hvis jeg ikke glemmer å ta med kameraet, som jeg gjør så ofte. Håper på fint vær og riktig vær for en gangs skyld.Natta, eller Dobranoc som det heter på polsk. ;*

Kjendiser som barn

23.07.2011
22:25Hvem har forandret seg mest?

R.I.P AMY WIMEHOUSE

23.07.2011
19:44

Syntes det var utrolig trist å høre at Amy Winehouse døde i dag som 27 åring. Jeg forventet enda at hun skulle komme ut med noe nytt, kanskje en hit og ny plate. Hun var jo på god vei til å bli "frisk" igjen. Det er ingen som vet hva årsaken er enda, men jeg tror nok dopet hennes kan være grunnen. Hun som hadde en så fin stemme og ganske bra sanger. Jeg husker jeg begynte å like henne etter å ha sett hvor kul og slækk hun var på en live konsert på tv.Digger denne konserten. Humoristisk og bra.

 

HJELP MEG!

23.07.2011
18:37

Er det noen som vet hvordan / om man kan fjerne det å taste inn kode for HVER gang man skriver en kommentar?

Har skrevet inn kode for HVER kommentar jeg har skrevet den siste mnd, og det er mange. Har ikke hatt det før og det er stress å skrive det inn for hver gang for det tar så lang tid! Noen som vet noe om det ?NO CENSURE

23.07.2011
18:21

Jeg legger ut et par bilder med meg uten sminke. Viser "no censure" til dere. Vet ikke hvorfor jeg gjør det engang .. Men i allefall; ser du meg uten sminke, så hadde du ikke trodd at jeg var ei jente hvis det ikke hadde vært for håret og puppene. Jeg ser nemmelig ut som en mann/gutt. SERIØST! Haha, noen ganger tror jeg at jeg ble født som en gutt, siden mamma kledde meg som en gutt til lenge da jeg var liten. Har ikke bilde her og nå, selvom jeg gjærne ville vist dere det, men tror meg. Jeg var gutt som liten. Jeg lekte med gutter i barnehagen og hadde nesten bare guttevenner de første 4-5 årene på barneskolen. Vi hadde lik interesse, vi så på Motormices sammen osv. Og nå har jeg selv oppdaget det. Bare se her (ignorer øyenbrynene, de er blonde i virkeligheten) :Blek i huden, blå ringer/poser under øynene, masse arr og føflekker. Har en føflekk i panna og nesa. Det er sykt ukomfortabelt. Spesielt den på nesa som jeg fikk etter Grand Canaria og som enda ikke har gått vekk. Det er derfor jeg bruker sminke hver dag. Mange folk sier, og spesielt gutter at jenter er vakrere og penere uten sminke. Kanskje det er sant, ja. Jeg kjenner mange jenter som er utroolig nydelige uten sminke som jeg bare kan misunne. Men i mitt tilfelle .. eh, nope! Hvis en gutt hadde sagt at jeg er pen uten sminke så MÅ han være homo!

Noen ganger føler jeg at jeg gjemmer meg og skjuler virkeligheten med sminke. Hadde jeg vært naturlig pen, så hadde jeg selvfølgelig ikke brukt sminke. Men når jeg ser på andre jenter, blir jeg bare flau over meg selv. Jeg føler meg så stygg i forhold. Jeg vet at jeg ikke burde klage, siden det er folk som kanskje har det værre, men jeg bare følte for å få sannheten og mine meninger frem.

THATS ALL!

23.jul.2011

23.07.2011
13:49

Hei, lesere! I dag stod jeg opp ved 09.00 tiden og så litt på tv og bestemte meg for å gå ned i gata her for å ta solarium siden det er så utrolig stygt vær og kaldt ute. Jeg tok 8 min, og det tok meg sykt bra. Så gikk jeg til butikken for å kjøpe frokost og dro hjem. Jeg sminket meg, spiste og lagde litt te mens jeg så på tv. Nå sitter jeg og fryser her, så jeg bestemte meg for å ta meg et bad i badekaret! Chillout! Vet ikke helt hva jeg skal i dag, men finner nok på noe. :)Hva skal du i dag?

NIGHT

23.07.2011
00:11

99 Fakta om meg

22.07.2011
23:57SISTE:
1. Siste du drakk: Vann me jordbærsmak
2. Siste telefonsamtale: Patrycja
3. Siste mottatte sms: Kjørelæreren
4. Siste sangen du hørte på: Welcome to St. Tropez
5. Sist du gråt: Onsdag?
6. Sist du kjøpte en gave: 1 uke siden
7. Sist du ga en klem: I går - Patrycja
8. Sist du sa jeg elsker deg: Over et halvt år siden?
9. Siste gang du følte ekte glede: Husker ikke ..
10.Siste gang du var sint: I dag.

DETTE ÅRET:
11. Beste ferie: Har mange beste ferier.
12. Opplevd urettferdighet: Ja.
13. Lært noe nytt: Ja.
14. Kysset noen fra din top friends liste: Top friends liste ..?
15. Har du fått nye venner i år: Et par.
16. Sluttet å være forelsket: Nei.
17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja.
18. Møtt noen som har forandret deg: Ikke i år, nei.
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja.
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Hahah, ja.
21. Årets happening: Reisen til Polen!

SANNHET:
22. Er du lykkelig: Ganske.
23. Hvor mange barn vil du ha: 2. En gutt og en jente.
24. Har du kjæledyr: Nei.
25. Vil du forandre navnet ditt: Ja. Høres så rart ut når folk sier det.
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Ingen kommentar ..
27. Når våknet du i dag: ca. 09.00
28. Hva gjorde du midnatt i går: Sov!
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Sol, ekte sommerfølelse!
30. Sist gang du så pappan din: Husker ikke. Long time ago.
31. Hva ville du forandra i livet ditt: Fortiden og hvordan det er nå.
32. Hva gjør du akkurat nå: Ligger i sengen.
33. Hva føler du i dette sekund: Trøtt, mett, rar ..
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: Tanken om at jeg snart er i Norge igjen..
35. Foreldre sammen eller skilt: Skilt.
36. Hva er ditt virkelige navn: Sandra Anna.
37. Sivilstatus: Nå kan du lure.
38. Stjernetegn: Væren.
39. Gutt eller jente: Kvinne.
40. Barneskole: Bokemoa
41. Ungdomskole: Stokke
42. Videregående: SVGS
43. Hår farge: Blondt
44. Langt eller kort hår: Langt
45. Høyde :ca 164 cm.
46. Er du betatt av noen: Nope
47. Exstantions: Never.
48. Piercinger: I navlen og tragus.
49. Tattovering: Not jet.
50. Høyre eller venstre hendt: Venstre hendt.

AKKURAT NÅ:
51. Antrekk: Stor T-skjorte og undertøy.
52. Dagsform: Bobb bobb
53. Lyst på: Evig ferie!
54. Savner: Katta i Stockholm.
55. Alene eller sammen med noen: Alene
56. Hvor er du: På rommet.
57. Sminket eller usminket: Usminket.
58. Trøtt eller våken: Veldig trøtt
59. Blid eller sur: Småirritert
60. Ønsker du var hvor: Her hvor jeg er. Forever.
61. Spiser: Ingenting.
62. Drikker: Heller ingenting
63. Nå skal jeg: Legge meg.
64. Hører på: Regnet utenfor.
65. Venter på: Meg selv til å bli ferdig med denne testen.

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: Ja.
67. Lyst til å gifte deg: Ja. Men det skl være kun 1 gang med den perfekte.
68. Funnet mannen i ditt liv: Er litt for ung for det enda.

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øynene.
70. Høyere eller lavere: Høyere selvfølgelig.
71. Alvorlig eller humoristisk: Humoristisk.
72. Eldre eller yngre: Spiller ingen rolle.
73. Romantisk eller spontan: Ja takk, begge deler!
74. Fin mage eller fine armer: Begge!
75. Tattovering eller piercing: Tattovering <3
76. Voldsom eller forsiktig: Forsiktig.
77. Forhold eller bare lek: Forhold ofc!
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Blanding. :)

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Nei.
80. Drukket sterk alkohol: Ja.
81. Mista brillene/linsene: Nei.
82. Sex på første date: Nei.
83. Knust noens hjerte: Ja.
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja.
85. Blitt arrestert: Nei.
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja, haha.
87. Grått når noen har dødd: Ja.
88. Likt en venn som er gutt: Ikke på en kjærestemåte, nei

TROR DU PÅ:
89. Deg selv: Litt.
90. Mirakler: Litt.
91. Kjærlighet ved første blikk: Ja.
92. Himmelen: Vet ikke.
93. Nissen: Ikke nå lenger. :(
94. Kyssing på første date: Nei.
95. Engler: JA!

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja.
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei.
98. Tror du det er mulig å være trofast for alltid: Ja, hvis det virkelig er det begge har lyst til!
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Viktige personer i mitt liv.

Sovestilling ?

22.07.2011
21:18

Fant akkurat ut at jeg ikke er helt normal. Jeg søkte opp sovestillinger på google for å se hva det betydde og hvor mange om sover på den måten og fikk opp en rekke med forskjellige stillinger, men fant ikke min egen! Så jeg prøvde på engelsk.. men neida. Jeg bare skiller meg ut med min geniale ballett stilling. Haha.

Ok, det her er de mest normale stillingene, fine, vanlige, enkle ...
Og så kommer Ms. Sandra Anna med denne..La meg forklare nærmere; Det ene benet er helt rett mens det andre er bøyd slik at hælen treffer kneet. Altså beina ligger i et "4-tall". Den ene armen min ligger over hode et sted mens den andre ligger rett og slett på hode, oftest øynene. Kaller den for ballettdanseren, siden den ikke finnes. Føler meg broken :(

Hvilken sovestilling har du?

Siste innkjøp - accessories

22.07.2011
19:47
Altså masse rart. Klær kommer kanskje senere.

Hva syntes du?

ITSKINGSLEYBITCH!

22.07.2011
19:02

Digger han her. Han er så utrolig morsom og jeg ler meg i hjel hver gang jeg ser clipene hans på youtube. Anbefaler sterkt å se dem til dere som ikke har hørt om han. Dere vil ikke angre. Klikk på bildet for å komme til account'en hans.Mooden etter siste Hrry Potter film. Must see!Har du hørt om han?

Antrekk 22.07.11

22.07.2011
18:33


Jakke - Zara, Bukse - Pieces, Støvler - Hunter, Topp - Bik Bok


Det var på tide, ja.

Hva syntes du?

OK .. ?

22.07.2011
17:43

NÅÅ skal folk plutselig bry seg. Bare fordi en bombe eksploderte i Oslo? Tenk på alle andre land. Det her er ingenting i forhold til andre land. Det dør millioner folk andre steder og det er knapt noen som bryr seg.. Syntes Norge hadde godt av det, så får Norge en bitteliten smakebit av hvordan andre land har det. Og hvis dette var så utroolig grusomt, så ta en tur til f.eks Palestina eller Afgnistan og se. Kanskje noen fler vil bry seg da? VG skriver hele tiden "det lå masse blod der, og han var dekket av blod og blod der og her og der..". Åå, så grusomt. Tenk at barn i Palestina måtte se på det hver dag i krigen. Syntes det her er for dårlig og helt ærlig.. jeg bryr meg ikke en dritt om den saken. Syntes ikke synd på noen. Sorry. Ohh, nå kommer folk til å skrive om det hele året ut.. nice.Vær glad for at det her ikke skjer i Norge!

Nok om det. Let's go to the basics!

Shopping & Evakuering

22.07.2011
13:10

Drar på shopping igjen snart. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer meg dit, men prøver meg frem. *Risk*. Senere skal jeg kanskje få dratt ut kusina mi på laserpaintball. Hvis hun ikke skal jobbe da. Jeg må jo gjøre så mye som mulig før jeg drar tilbake til kjedelige Norge hvor det eneste man kan gjøre er å dra på kino, bowling og svømmehall.. Om 1 uke begynner noen som heter Jarmark her i Gdansk, det er på en måte en festival og feiring som feires hvert år på samme tid. Det kommer tusenvis av turister og det blir satt opp masse salg av alt mulig rart i gatene. Teater, konserter, visninger og andre atraksjoner hver dag. Gleder meg. Men vil altså rekke å gå gjennom de fleste kjøpesentrene i nærheten, for alle har forskjellige ting og man kan finne ganske mye fint overalt!

På onsdag ble det sendt bombetrussel til en av Polens største kjøpesenter, Galeria Baltycka, altså mitt favoritt-shopping-sted her i nærheten. Jeg hadde akkurat kjøretime og kjørte forbi senteret da det skjedde. Det ble evakuert ut over 1000 personer midt på dagen fordi politiet skulle undersøke og lete gjennom hele senteret. Både sykebilene og brannvesenet var klare og stod utenfor senteret til midnatt, men så viste det seg at det var noen som hadde kødda og at det var falsk alarm.. hvem gidder å risikere å bli tatt for noe sånnt.. hvor idiot må han være? Arhh. Dagen før var jeg der med Pamela og Nikole og da var det en mann som begynte å sloss med vakta. 2 vakter klarte så vidt å å han inn på et sånnt rom. De dro hverandre og han skrek og de rev av han t-skjorta og slo han og han slo vakta. Jeg vet ikke hvorfor han ble tatt inn, men har en liten mistanke om at det kunne vært han som sendte falsk trussel.Men nå skifter jeg og stikker til bussen! Byebyebye!

Har du opplevd noe lignende?

GDANSK

21.07.2011
13:00

Stikker til Gdansk city og shopper litt før jeg drar til skytebanen for å trene litt skyting med forskjellige gunnere. Kanskje jeg får bruk for det en gang? Hahah.Bolle 4 ever, i like.

 

Hva skal du i dag?

LYN TORDEN REGN TORDEN LYN

20.07.2011
23:11

Halloo! Jeg er ferdig med kjøretimen for i dag.. eh.. ja. Det gikk sykt bra med kjøringen min i dag. Men jeg var litt redd siden det begynte å lyne og tordne som bare det. Men kjørelæreren sa at bilen var et av de tryggeste stedene å være i når det er tordenvær. Håper han mente det! Også joda.. vi kjørte videre i sykt regnvær og motoren begynte å lage rare lyder. Så når jeg skulle svinge, så slo den seg av helt av seg selv midt i veien. Men det var heldigvis ikke min skyld. Siden kjørelæreren min sa at bilen er helt klikk for tiden og han fortalte en hel bok om hvor mye han hater bilen og feilene til bilen og at hvis den hadde vært en gamlere versjon så hadde det bare hjulpet med å slå litt med en hammer der og litt der som hn kalte "den russiske måten". Haha. Men i hvertfall. Vi satt der i bilen mens det styrtregnet og prøvde å slå den på.. men det hjalp ikke. Så kjørelæreren min gikk ut i regnet og begynte å fikle med det som var feil. Men det hjalp fortsatt ikke! Så han måtte dytte bilen til side.. også i regnet. For å være helt ærlig så var jeg flink til å styre for første gang på DEN måten mens han dyttet bilen. Hihi. Når bilen var rullet til siden begynte han å ringe folk om hjelp, men så sent på kvelden er det ikke mange han fikk tak i, bare en som bodde i nærheten som hjalp til med å starte bilen. Det tok ca.30, så plutselig ble bilen frisk. Og så kjørte han meg hjem og bilen på operasjon. Jeg fikk i allefall kjørt 1 time da.

Ellers lyner og tordner det her hele tiden! Det er helt sykt. Det  trenger ikke å regne en eneste dråpe engang for at det skal bli helt villt uvær! Tordenen er så høy at det høres ut som krig utenfor huset. Og lynet er utrolig scary, fordi det føles ut som om det lyner inn i rommet. :( Somebody rescue me!Nå skal jeg PRØVE å sove. Nattis!

Er du redd for torden og lyn?

Kjøre kjøre

20.07.2011
19:41

Nåå har jeg kjøretime snart! Denne gangen skal jeg være flink, selvom jeg sier det hver gang. :D

 

Top of The World - The Cataracs *love*

Hva har du gjort i dag?

Helgen min

20.07.2011
19:19

Som sagt så var jeg på "hytta'' til onkelen og tanta mi i helgen og kom ikke hjem før i mandags kveld. Først dro jeg med onkelen jeg bor hos til et sånnt veldig populært sted utenfor byen som heter Szymbark. Der så vi mange gamle trehus og tog fra krigen, verdens lengste planke skjært ut av kun ett tre, verdens største piano og huset som står opp-ned. Pianoen og planken står i Guiennes Rekordbok til og med. Det ver utrolig spennende når vi så alle husene fra krigen og skjulestedet dems som var under bakken. Vi fikk gå inn i det store "skjulerommet" og fikk oppleve krigen på en måte selv. Lysene ble slått av så alt ble helt mørkt og vi fikk høre lydklipp av alarmer, bomber, fly, pistoler og alt. Jeg syntes at det var sykt ekkelt og når jeg tenker hvordan DE på den tiden måtte oppleve det, så ble jeg veldig lei meg inni meg med tanke på at de opplevde krigen hvor det handlet om liv og død. Og at små barn måtte høre på alt det i flere timer. Utrolig trist ..
Sykt bra mening med det bildet..


Etter vi var i Szymbark dro vi til en eldre onkel og tante hvor jeg møtte andre tanter og folk fra familien. Vi spiste lunsj der, tok en tur til vannet og tilbake, spiste middag og onkelen min kjørte meg til min litt yngre tante og onkel hvor jeg også ble kjent med et par på dems alder som skulle til å gifte seg. Onkel og tante har en syykt søt datter, Julia som også var med. Hun er den søteste jenta jeg har sett. Også var det søtt når hun ropte "tante" etter meg. Haha, uvant. Det var veldig koselig å være med "de yngre". Det var liksom ikke så kjedelig som med de eldre. Vi grillet, gikk tur til vannet, til butikken, snakket, spilte spill, tente bål, og masse mer. Vi dro også til sånn line-climbing park. Kjempemorro! Denne uken skal jeg dra med tanta mi og venninna hennes på shopping og på skytebane med onkelen min. Gleder meg!I går møtte jeg Pamela og Nikola og dro på shopping med dem. (Bilder kommer senere). Så spiste vi middag på restauranten dems og desset i kaffeteriaen dems. Etter det dro vi hjem til tante og jeg sov over. Koselig.

Hva har dere gjort i det siste?

I feel good!

15.07.2011
23:11

Yep, yep! I feel so good etter dagens kjøretime. Vi skulle trene sånn kjøre fra et punk til et annet med en sving og rygge så man ikke kjører utenfor strekene. Aaaner ikke hva det heter på norsk, sorry. Men i allefall, kjørelæreren min sa at jeg var flink, siden jeg klarte det flere ganger. Han sa også at jeg hadde bra tankegang ellerno. At jeg klarer å huske ting jeg skal gjøre som å redusere fart og bytte gir i riktig tid. Hver gang det var et skilt så sa jeg f.eks: Nå har jeg lov til å kjøre før dem osv. Og han sa at det var veldig bra og at det er "behagelig" å kjøre sammen med meg. Hahah. Alt det fikk meg til å føle meg som en "Boss on tha road!". Nicenice.

Jeg føler meg veldig trygg med kjørelæreren min i tillegg. Syntes det er utrolig gøy å kjøre sammen med han fordi han er så hyggelig. Men nå skal jeg ikke kjøre før til mandag og 3 dagers pause etter det fordi 3 gir skal fikses. Endelig. I morgen tidlig skal jeg reise med onkelen min til en annen onkel og tante og dra på museum og hytta og bli der til søndag. Så det blir ikke mer blogging før søndags kveld.Hva har du gjort i dag  ?

HP

15.07.2011
11:34

I går etter kjøretimen skulle jeg se Harry Potter på kino sammen med Dagmara og 6 andre jenter. Filmen var helt.. fantastisk bra! Den var spennende fra begynnelsen til slutten. Den siste timen rant tårene omtrent gjennom resten av filmen. Det var så mye som var utrolig trist, i hvertfall når rulletekstene kom, for det er jo tross alt siste filmen! Ahh, er fortstt lei meg etter det og føler at jeg bare kommer til å være deppa resten av dagen. :((( Gjennom hele barndommen har jeg sett på Harry Potter, og nå som jeg har blitt 18 er det slutt. fml.. vil ha mer!


Har du sett den?

Kjøretime

14.07.2011
15:13

Da er det ikke lenge igjen til neste kjøretime(r). I dag skal jeg i allefall PRØVE å gjøre det meste riktig, som å ikke stoppe midt i en stor vei.. Jeg klarer å parkere da! I følge kjørelæreren min parkerer jeg helt perfekt. Hihi. *STOLT* Men så har jeg fått en sånn teit bil fordi noen ganger må jeg starte den 2 ganger for at den skal slå seg på og 3 gir er ødelagt.. -.- Så jeg må bytte fra 2 til 4 hver gang. Kjørelæreren min sier at det blir fikset i løpet av noen dager, så jeg håper jeg får gått gjennom 3'ern før jeg er ferdig med timene mine.Hva skal du i dag?

Dear John ..

14.07.2011
12:50En av de søteste filmene jeg har sett på lenge. Måtte bare legge ut!

Har du sett den?

BLOW

14.07.2011
11:40

Herregud som det skulle regne og torden i dag om morgenen. Jeg fikk ikke sove siden regnet pøste som bare det så alarmene på bilene utenfor gikk hele tiden. Og det hørtes ut som om lynet slo ned alle husene i nærheten. Det var kjempescary. :( Men heldigvis har det sluttet nå.


Jeg så masse reklamer i blader og på plakater og skilt at det hadde kommet ut en ny energidrikk, Blow, som er spesiallaget for kvinner. Så da måtte jeg prøve den ut. Den har skikkelig stilig design og smaker nam! Markjordbær og bringebærsmak. Anbefaler å prve om dere får kjøpt den ett eller annet sted.Var den ikke fin?

Make up

14.07.2011
10:28

Den dagen jeg var ''sminkemodell" for Inglot fikk jeg kjøpt litt sminke til meg selv og fikk masse tilbud på det jeg kjøpte. Her er noe av det jeg kjøpte.

 
Øyebrynspenn
Base (primer) til øyenskygge
Eyeliner i gele
Highlighter pudder
SminkesvamperMakeup primer

Også kjøpte jeg en sminkekost til concealer, en til rouge og en til eyeliner i gele. Er utrolig fornøyd med alle tingene. :)

Hva syntes du?

Last days

13.07.2011
11:35

De siste dagene har jeg så vidt vært hjemme. Jeg har lagt meg kl.22.00/23.00 og stått opp 08.00/09.00. Teorien er jeg ferdig med og jeg har akkurat begynt med praksis. Jeg hadde første kjøretime i går, heldigvis på kvelden. Men jeg forventet ikke å kjøre rundt i byen allerede etter første kjøretime! Jeg begynte med å lære hva lysene heter og hvordan jeg må sjekke dem til "eksamen", om motoren og om hvordan jeg må gjøre meg klar til kjøring. Så ba han meg om å kjøre ut på veien og finne et sted hvor jeg skulle lære meg å rygge.. haha, jeg trodde han tulla med meg, men nei.. jeg kjørte ut på veien som han sa og sa at det er han sin skyld hvis vi dør pga kjøringen min. Også bare lo han. :( Men vi overlevde. Fordi jeg var flinkere enn det jeg trodde. Hihi.

Når jeg hadde øvd litt på ryggingen, sa han at vi skulle kjøre rundt i byen... -.- Det fikk meg til å bli nervøs, siden jeg tidligere bare hadde kjørt på "øde" steder. Men greit, det funket det, bortsett fra at jeg glemte å holde klutsjen inne flee ganger da jeg bremset og at jeg ikke klarte å starte kjøringen ca. 90% av gangene, fordi jeg enten gasset for lite eller slapp klutsjen for fort.. så jeg stod som en idiot midt på veien en gang og prøvde flere ganger mens folk bare kjørte rett forbi. Flaut. Ellers når vi kjørte rundt omkring møtte vi på flere villsvin, kjørte inn i "svareveier" som bestod av bare hull, møtte på masse trikker og kjørte inn i alle rare veier som jeg aldri har sett før. Men ellers var det greit. Kjørelæreren er kjempesnill, han ler ikke av feilene mine, blir ikke sur hvis jeg gjør noe feil, kjefter ikke, bare sitter rolig og sier: "det er bare å prøve seg frem" eller ingenting og bare orteller historier om tidligere elever og forteller hvor dårlige de var. Da føler jeg meg som en verdensmester i å kjøre i forhold! :)

Ellers har jeg vært i byen og handlet litt og bare koset meg. Jeg har vært litt med kusina mi og ei annen veninne som skal reise til London i dag og bli der resten av ferien.. blææh. I går var vi på stranda. Det var sykt digg. Været var litt opp og ned, litt sol og overskyet, så jeg fikk ikke solt meg noe spesielt. Vi fikk derimot badet! Første gang på nesten 2 år siden je ghar badet i saltvann. Kjempedeilig vann 20 grader og masse bølger. Loveit! Stranden her i Polen er så ren i forhold til Norge. Sanden i Norge består nesten bare av knuste blåskjell, mens her er sanden gyllen og fin og null krabber eller skjell i vannet, bare sand hele veien.Hva mer? Mamma kom i går og skal ta et kurs som taes på 2 dager, så hun blir her 2 dager til. Jeg har kjøretime i kveld kl.19-21 og ellers har jeg ingen planer for dagen enda. Kanskje kino med kusina mi eller bare dra til byen å kikke. Vi får se!


Hva har du gjort i det siste?
Har du badet i sjøen i år?

Good morning

13.07.2011
11:06

I know, I know.. har ikke blogget på evigheter, en jeg har ikke hatt tid, lite tilgang og rett og slett ikke orket å bruke tiden på blogging i det siste. Men nå har jeg fått den nye pc'en min, så det er like greit at jeg blogger litt med en gang. Jeg tror faktisk at jeg har blitt forkjølet, som er veldig typisk av meg å bli hver gang jeg er i Polen. Grunnen er at når jeg må rekke noe, og har akkurat dusjet og vasket håret, og ikke har tid til å tørke det, så går jeg ut med vått hår. Også kommer forkjølelsen i løpet av dagen. Det er ikke såå ille som det pleier å være, heldigvis. :)

Jeg skriver litt om hva jeg har gjort de siste dagene i neste innlegg.

Hva skal du i dag ?

09.jul.2011

09.07.2011
19:39

I dag har jeg egentlig bare dratt rundt fra sted til sted og handlet litt og etterpaa skal jeg se paa vm i volleyball hvor Polen er med i semifinalen og skal spille mot Russland. Det blir spennende! I morgen tidlig maa jeg dra til ferga ellerno, og hente pc'en min, endelig. Senere skal jeg til kjópesenteret og vaere ''sminkemodell'' for merket Inglot hvor jeg skal bli rett og slett sminket. Etter det skal jeg enten paa kino med kusinen min eller bare slappe av. :)

Hva har du gjort i dag?

GRATULERER MED DAGEN

09.07.2011
19:26

Ville bare lage et innlegg til min lillesóster, Pamela som blir 15 i dag. Gratulerer masse med 15 aars dagen! Du faar selvfólgelig gavene naar du kommer til Polen om en uke + felles shopping! Hva sier du til det?Gratulere?

Siste innkjóp

09.07.2011
08:52

Her er mine siste innkjóp, maxxx daarlige bilder, men care det.


Shorts og t-skjorte fra Zara


Kjole fra Zara         


Jakke fra Zara


Ring fra Mango


Halskjede fra forever 18

 

Ogsaa kjópte jeg meg disse, fiine gummistóvlene.
Hva syntes du om innkjópet?

DE SISTE DAGENE

09.07.2011
08:07

Jeg har ikke hatt tid til aa blogge de siste dagenen, fordi jeg har hatt masse annet aa gjóre. Jeg hadde tentamen ellerno i teorien til billappen som jeg klarte, saa jeg er glad for at jeg er forberedt paa det. Jeg begynner kjóretimene til mandag. Ellers har jeg vaert med kusina mi og en annen veninne og shoppa.
Hva gjorde du i gaar?

Kurs - teori

05.07.2011
09:27

God morgen! Fórste dag med kurs er over og jeg skal snart paa neste som begynner 11 - 14. Det er ikke saa lett! Jeg maa fólge med som bare det! For jeg gaar paa saann hrtigkurs hvor de tar hele teorien i lópet av 5 dager, mens den egentlig skal tas i 3 uker. Det gaar saa fort. Han mannen snakker og leser fortere enn jeg kan tenke. Hahah. Egentlig saa har jeg lest det aller meste vi hadde i gaar i en teoribok som mamma kjópte til meg for et halvt aar siden, saa det var greit da. :) I dag skal vi snakke mer om skilt osv. Saa vi faar se hvordan det gaar.

Etter kurset drar jeg til senrum for aa ta bilde og lage saann idbevis ellerno.. og etter det skal jeg móte min sóte Dominika i et kjópesenter, Madison. Har ikke sett henne paa 2 aar naa, saa det blit koselig.
Fikk disse i gaar.

Hva skal du i dag?

Du vet at du er i Polen ..

04.07.2011
15:49

.. naar du maa gaa med tóffler! Tóffler er noe man alltid maa aa ha paa seg i Polen.


... naar du faar Pepsi sitron paa 2 liters flaske!

... naar du ser at butikken er aapen paa en sóndags morgen.

og naar du maa ta heis opp og ned naar du skal ut av huset.

 

Chanel - innkjóp

04.07.2011
15:38

Siden jeg var i tax free'en i Norge og det var ganske saa bra priser paa de forskjellige produktene, saa kjópte jeg meg en foundation og concealer fra Chanel. Jeg har próvd ut begge, og liker dem veldig godt. Foundationen Vitalumiere Aqua har SPF 15. Saa den er ganske grei aa bruke om sommeren. Concealeren Eclat Lumiere er veldig grei aa paafóre og holder seg hele dagen, som er et utrooolig stort pluss hos meg. Jeg er superfornóyd.

 FOUNDATION
FARGE: BR20 Beige rose - Tendre
INNHOLD: 30ml
PRIS: ca. 300,-

 

CONCEALER
FARGE: 20 Beige Clair
INNHOLD: 1,7 ml
PRIS: ca. 200,-

Hva syntes du?

Sunday

04.07.2011
14:57

I gaar fikk jeg egentlig gjort ganske mye. Jeg dro med onkelen min litt rundt omkrong og besókte forskjellige steder. Vi var paa stranden i Gdansk og i byen og saa var vi i Sopot. Det som er saa bra, er at de aller fleste butikker er aapne paa sóndager ogsaa. Saa det er mange folk som er ute paa sóndager. I gaar var det mange folk i baade Sopot og i Gdansk.  Fikk ikke redigert noen bilder fordi det ikke er min pc. :/
Kjekken

Ogsaa kjempegod middag. Kyllingfilet med digge poteter og salat. Namm.

Hva skal du i dag?

Antrekk 3.7.11

04.07.2011
08:27Enklere faar du det ikke. :)

Hva syntes du?

NEW RING

03.07.2011
12:27

Ringen jeg kjópte dagen fór jeg dro til Polen!

Fra Lindex - 59,-

Hva syntes dere?

God morgen!

03.07.2011
11:57

I dag stod jeg opp ganske tidlig egentlig.. for aa vaere meg. :) Jeg vaaknet kl.9 og saa gikk jeg ned til butikken, som er rett utenfor huset, og kjópte noen ingredienser til frokost. Naa sitter jeg bare paa nettet paa face og blogg.no. Har ikke noen spesielle planer for senere i dag, saa vi faar se hva som skjer. :)

Legger ut noen bilder fra i gaar.


Ventepartnerern min paa togstasjonen.


Innkjóp til under 100 lappen i norske!


Nam.. savnet denne. Eplejuice med mintsmak.

Kommer mer bilder i morgen med litt mer innkjóp!

Hva skal du i dag?

I Polen

02.07.2011
18:26

Endelig har jeg kommet frem til Polen. Jeg skal bo hos en onkel her i Gdansk, og han hadde tilgang til internett, saa jeg er glad. :) Jeg har dessverre ikke de siste bokstavene i det norske alfabetet saa dere maa regne med at det blir mye ''aa'', ''ae'' og ''ó''. Det er det naermeste jeg kommer, saa slipper jeg aa lete etter de 3 bokstavene paa nette ogsaann hele tiden. Men om 2 uker skal jeg tok skrive med vanlig tastatur igjen, da jeg faar pc'en min. :))

Da jeg kom ''hjem'' hit i dag, pakket jeg ut og onkelen min lagde pizza til meg. Den var kjempegod. :D Snart skal jeg ned til butikken og kjópe meg alt det jeg trenger fremover, som f.eks. tannbórste, sidne jeg alltid er saa flink og glemmer den..Faar ikke lastet opp bilder i dag, sorry. :(

hits