NYE NEGLER

13.07.2010
22:51
Enda en natt uten søvn. I natt var det faktisk så varmt at brannalarmene i huset gikk hele tiden. Gjett hvor digg det er å bli vekket av en ulende brannalarm hvert 10 minutt! Så i natt sov jeg ved siden av en viftegreie resten av natta.

Men i dag har jeg vært med mamma og endelig fått fikset neglene mine igjen. De jeg hadde sist var jeg litt uheldig med, så jeg måtte fikse dem på nytt. Damen som fikset neglene mine visste ikke at jeg hadde så tynne negler, så det gjorde unormalt vondt å file dem denne gangen siden hun filet neglene mine så hardt. Men jeg er veldig førnøyd denne gangen da. :)

                                           FØR

Her hadde jeg sølv glitter diagonalt fra toppen.
Disse er laget av akryl og kostet ca 200 kr i Polen.

                                           

Her har jeg Honningflak gull/blå/grønn farge på tuppene.
Disse er laget med gèl og kostet 250 kr.

Jeg føler meg bedre i de nye neglene da. De er tynnere og glattere enn de jeg før. Også er de naturligere enn de jeg hadde først også.

Hva syntes dere ? Hvem er finest ?

Sandra Anna.

Varmt!

12.07.2010
13:54
Nå er jeg sykt sliten og trøtt etter en varm natt! Det var 30 varmegrader inne selvom terrassen og vinduene var oppe, så det var nesten umulig å sovne.

31,7 grader er det ute i skyggen. Det er helt sykt hvor varmt det skulle være her!

Ellers har jeg vært på stranda i går og jeg bada for første gang i sjøen i år. Føler jo at jeg henger litt etter da, men jeg nekter å bade når vannet er iskaldt. Men det var utrolig deilig å få kjenne på vannet igjen og sole seg i solen. Også er jeg kjempeglad for at Spania vant VM 2010! :D De fortjente det. : )Denne søte babyharen løp bort til oss da vi var på stranda og stjal en kjeks.Snart skal jeg ned til byen med folka for nest siste gang. Og til onsdag er jeg tilbake i Norge igjen. Gleder meg.

Sandra Anna.

TIL GAUTEE.

11.07.2010
13:27
Sorry til Diana og dere som følger med på bloggen min for lite blogging i det siste. Grunnen er at jeg ikke er hjemme så mye. Er enten ute og shopper eller stranda eller noe. :) Og ja. Jeg bruker en hel dag på shopping til de som lurer. På fredag hadde min minisøster, Pamela, bursdag, så vi måtte ta en tur ned til pizzaen og en liiten tur til byen. Av en eller annen grunn funket ikke bankkortet mitt lenger. :( Så jeg fikk ikke kjøpt så mye den gangen.
I går var vi i Stockholm city og handlet litt også. Etter det skulle vi grille og folka ba meg om å tenne på grillen. -.- Og det var så smart at grillen eksploderte i trynet mitt så tuppene på håret ble ødelagte. :( Etter grillen så vi på fotballkamp og jeg fikk snakke litt med GAUTII, som begynte å klage på lite blogging. Så dette er et innlegg til deg!


Og dette er grillen etter den tragiske handlingen.


Ute med pus. Nei, det er ikke kaldt, men jeg er lei av alle myggestikkene, så en genser var den eneste utveien.


Marshallows. <3 nammmmmmmmm.


Solnedgang.


Dette er et bevis på at jeg spiste 3 chillier og klarte det uten drikke. NÅ BURDE DU VÆRE STOLT AV MEG!

Men nå skal jeg spise og så dra på stranda og baade. Etter det reiser vi til noen venner for å se finalekampen Spania-Nederland. :D Can't Wait!

Og Btw..  IMISSYOUVERYMUCH, GAUTII. <3

Sandra Anna.

Aldri sur på sykkeltur!

07.07.2010
22:53
I dag var planen sånn at jeg og mamma skulle på shopping i Stockholm sentrum i Gallerian. Men mamma skulle bare i butikken i 30 min, og ble borte i 3 timer, siden hun måtte kjøpe seg en rettetang. -.- Så det ble ikke noe av det i dag. Jeg som satt hjemme og ventet på henne! Når hun kom hjem var det litt sent, men det var så fint vær at jeg MÅTTE ut! Så da bestemte jeg og Pamela oss for å ta oss en sykkeltur. Noe som vi ikke har gjort på over et år. :) Så vi syklet til Tumba og kjøpte noe godt for å så sykle til parken og spise der.

Er man først i Sverige, så er godis et must!


Pamela,-


Rosa flodhester finnes!


Holder meg til Cashew nøtter. :))

Vi kom hjem for ikke så lenge siden og holdt på å glemme Spania - Tyskland kampen! Men heldigvis fikk jeg sett den siste timen, som jeg er veldig glad for. Spania vant med 1-0 og er med i finaleeen! :D Da blir det heftig til søndag. Heiaaheia! :)

Sandra Anna.

LEKKERT

07.07.2010
18:07
Jeg satt og kjedet meg litt her om dagen, så jeg klikket meg inn på noen mote- og kjendis sider. Der fant jeg noen fine bilder av kjendiser som jeg like så godt kan dele med bloggen. Blikket er sløvt, håret er tussete, leppestiften er utsmørt, mascaraen er på ville veier, tøyet sitter ikke like pent, diverse kroppsdeler faller ut, dobbelthakene har en lei tendens til å dukke opp. Tydligvis liker paparazziene å samle på bildene der kjendiser driter seg ut.
Er målet å ødelegge karrieren dems ?

Sandra Anna.


aww

05.07.2010
22:50
fiin, ikke sant ?Sandra Anna.

Red Bull Flugtag & Skansken

04.07.2010
19:30
Over 30 grader ute, ingen vind og ute i hele dag i dag.
I dag var vi i Stockholm sentrum og så på Red Bull flugtag greier. Utrolig mange folk så på, så det var vanskelig å finne plass. Det var nice å se på alle flyene som styrtet rett ned i vannet og dansende folk, men hvem orker å stå i stekende sol i over 1 time?
Vi dro videre til Skansen, som er en stor park med masse dyr, gammeldagse hus og masse attraksjoner. Et stort pluss for at jeg fikk litt farge i solen. Nå skal jeg bare slappe av dagen ut og kanskje ta en liten tur ut senere i dag.


Bamser.


Mammii.

Men nå skal jeg mekke noe mat. :)

Sandra Anna.

Shoppshopp & Mammii.

03.07.2010
21:44
Da har jeg kommet hjem fra en liten shoppingtur i Stockholm. Gikk selvfølgelig glipp av argentina-tyskland kampen. :( sånnt skjer når jeg ikke klarer å si nei til en shoppingtur. Jeg fikk kjøpt noen klær i New Yorker som jeg kan legge ut i morgen da.
Ellers har jeg en "dagens happening" av min mammi.
På vei hjem skulle mammii kjøre inn på bensinstasjonen, men siden hun er blondine, så fikk hun kjørt litt feil, noen utlendinger som kjørte bak begynte å tute og viste finger. Selvfølgelig blir mammi forbanna, viser finger tilbake og roper "FAKK JU SELV!" som aldri før. Hahah. Når hun kommer inn på bensinstasjonen møter hun to polakker som begynner å snakke til henne. Mens mammi betaler kommer de plutselig mot oss og åpner døren til bilen og sier "de er fra polen. er dere?" på polsk. Så begynte de å spørre om nummeret og masse scheiss. Haha. Ekle Polakker.

Sorry for at ansiktet ditt ble borte, Pam.

Nå skal jeg se ferdig Paraguay-Spania. :D

Sandra Anna.

Skuffaa.

02.07.2010
23:55

Nå har jeg nesten ikke stemme igjen etter Ghana - Uruguay kampen og er litt skuffa over at Ghana ikke vant i dag. Jaja. Gleder meg til å se Argentina mot Tyskland i morgen da. Det blir nok mye liv der. :D

Før jeg legger meg legger jeg ut en sang jeg fant på youtube her om dagen. Syntes den er litt bra.

                    

Sandra Anna.

At the Beach.

02.07.2010
17:27
Da har jeg nettopp komet hjem fra stranden. Det er så fint vær og utrolig varmt ute, så vi dro til en liten strand og tok med lille Bianca, pusiin vår. Er glad for å endelig ha fått litt tid til å sole meg og "slumre" litt på stranda etter en kort natt på sofaen. Ellers har jeg bare slappet av.Teltet til Bianca. Verdens mest bortkjemte katt.
Straks skal jeg ut igjen og kanskje shoppe litt med mammii ellerno.
Det er verdt å bruke været og være ute når det er så fint. :D
Men nå skal jeg se ferdig fotbalkampen!

Sandra Anna

INNKJØP

02.07.2010
00:00
Endelig har jeg fått litt tid til å legge ut det jeg har kjøpt i Polen.
Here it comes.Superman t-skjorte fra Reverse 19.90 ZL (ca. 35 kr)Topp fra New Yorker 59.90 ZL (ca. 115 kr)Søt topp fra New Yorker 54.90 ZL (ca.100 kr)Kort genser/jakke. Fikk den av mamma så jeg vet ikke hvor den er kjøpt eller pris.Bikinien var et MUST. Fra H&M underdel 19 ZL (ca. 35 kr) overdel 29 ZL (ca. 55 kr)
Søt hipster fra New Yorker 14 ZL (ca. 25 kr)Søte ballerinasko i leopardmønster fra Forever 18 - 39.90 ZL (ca. 80 kr)Min elskbare klokke fra New Yorker 39.90 ZL (ca.75 kr)Maskara fra Yves Saint Laurent er ikke helt sikker på pris siden jeg fikk den av mamma men den kostet rundt 100 ZL (200 kr) Øyeskygge fra Maybelline 30 ZL (ca.60kr) Neglakk fra Golden Rose 6 ZL (ca. 10 kr)Svart topp med Amerikansk flagg og paljetter fra New Yorker 29.90 ZL (ca. 55 kr) Akryl neglene i skjønnhetssalongen Pinki 90 ZL (ca. 170 kr) ENDELIIG!Solbriller fra H&M 19.90 ZL (ca.35 kr)

Har også kjøpt noen produkter fra Nivea, småting som hårbånd, headset som jeg har mistet et sted og andre klær. De legger jeg ut i morgen. :) har også kjøpt noen gaver til de søte som venter på meg i Norge. :)

Stockholm igjen.

01.07.2010
18:32
Da har jeg vært i Polen en ganske liten stund. I dag kom jeg hjem til mamma igjen i Stockholm og er syykt sliten etter båtturen. Akkurat nå skal jeg pakke ut tingene jeg har fått kjøpt.  I mens legger jeg ut noen bilder fra ferga til Polen.Gamer litt på rosa psp.


føler meg ikke bleik, nei.


herlig ute i solen.

Jeg legger ut bildene av tingene jeg har kjøpt i morgen eller litt senere i dag hvis jeg får tid til det.


hits