Avslutning

22.06.2012
20:42

Det føles så rart å være ferdig med videregående skole og være ung voksen. Tiden har gått så sykt fort og nå venter studiene på meg før jeg går ut i arbeidslivet og avslutter livet, for å si det på den måten. I går hadde vi avsluttning for alle vg3 elever på SVGS. Vi hørte på taler, fikk diplomer og tok farvell med lærerne våres. Det var koselig, men samtidig ganske trist å se alle sammen samlet for siste gang som en gjeng.. men life goes on. Tusen takk for 3 flotte år med det beste kullet noensinne. Videregående vil nok bli et minne for livet og jeg kommer til å savne det så sykt. Men nå er jeg ferdig og er jeg klar til å gå videre ..Klassens tillitsvalgt og vara takker for 3 flotte år med en fantastisk klasse.I'll miss you all ..

Tattoo

20.06.2012
02:15

I sommerferien har jeg bestemt meg for å tattovere meg. Jeg er bare veldig usikker på hva jeg vil ha enda, så jeg prøver å finne litt inspirasjon på nettet. Disse bildene nedenfor er noen tatoveringer jeg syntes var litt fine. Er det noen som vet om noen flere inspirasjonssider?

Ferdig med 13 års skolegang!

18.06.2012
16:41

Endelig er jeg også ferdig med skolen. I dag hadde jeg siste eksamen som gikk ganske bra. Jeg satt fra hele i går ettermiddag til i dag morgen i strekk og jobbet med eksamen. Jeg ble ferdig med oppgaven kl.05.00 på natten, ble ferdig med notater og powerpoint til kl.06.00, tok en dusj, fikset klær og spiste noe og da var klokken plutselig 07.30, så da følte jeg at det ikke var noe vits i å sove når jeg uansett måtte tatt bussen 1 time senere. Så jeg kom meg frem til skolen, øvde litt og sovnet flere ganger, før jeg hadde fremføringen min kl.13.45 ... 45 minutter forsinket! Men det gikk bra, et siste godt resultat før jeg går fra videregående skole.


Disse folka er veldig fornøyd med karakterene, og gratulerer min lille Lakhan med 6'ern!
Nå er det endelig leggetid, har ventet lenge på sengen min.

Joggetur

17.06.2012
18:59

Nå gjør jeg for en gangs skyld noe som mamma sier at jeg må gjøre selv om jeg øver til eksamen, "gå ut og ta deg litt luft og husk å spise". Så da er det siesta på meg, ut og jogge litt igjen så lage litt mat før jeg gjør meg ferdig med eksamensoppgaven min. Goodie.Warning: no makeup on sundays


Eksamensøving

17.06.2012
15:26

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg eksamen i religion i morgen. Jeg burde egentlig blitt ferdig i går, men på grunn av fotballkampene i går, fikk jeg ikke gjort så mye. Spesielt etter at Polen tapte og jeg gikk over til deppehumør. I dag spiller Portugal mot Nederland og Danmark mot Tyskland og jeg tipper at Portugal og Tyskland vinner. Det at det er EM i fotball nå passer meg veldig dårlig. Jeg blir så opptatt av å få med meg fotballkamoene at jeg legger eksamen til siden. Ikke bra. Men nå, mer øving!


Dette er arbeidsplassen min for øyeblikket.


JADDA

14.06.2012
18:22

I dag sa magefølelsen min at jeg ville komme opp i muntlig, og gjett hva, jeg hadde rett i det. Jeg har gått de siste dagene og trodd at jeg ville komme opp i IT, men det viste seg at jeg hadde sykt flaks og kom opp i RELIGION! Ønsket mitt ble oppfylt,  jeg er kjempeglad og 10 kg lettere. Nå har jeg kommet opp i akkurat det jeg ville i bårde skriftlig og muntlig! Jeg hadde til og med flaks når jeg valgte tema. Temaet mitt er menneskesyn og oppgaven går ut på å sammenligne menneskesynet i Islam og kristendommen. Lett? Hell yeah, dette kommer til å gå bra!


Ei jente klar for å begynne på muntlig religion eksamen. Så levde hun lykkelig i alle sine dager.

Not my day

13.06.2012
19:43

God morgen, lesere. I dag stod jeg opp litt over 08.00 og var så klar for å få vite hva jeg kom opp i så da en venn av meg hadde vært på skolen for å sjekke, ringte han meg og sa at jeg ikke kom opp i noe i dag heller. Akkurat nå er jeg kjempesur. Jeg var sikker på og ville at det skulle være min tur i dag. Nå må jeg søren meg bruke helgen på å øve og får ikke presentert før til mandag.. love my life so much at the moment. Fikk til og med vite at jeg mest sannsynlig kommer opp i IT, og hvis det skjer, så er jeg død. Kryss fingrene for meg!

Alle barna kom opp i eksamen og ble ferdig med 13 års skolegang, unntatt Sandra, hun ventet seg ihjel mens hun visste at hun kom opp i IT ...

Feirer det at jeg ikke kom opp med fotballtitting og deppe i senga.

Hovefestivalen

13.06.2012
01:02

Nå er det ikke mange dager igjen til Hovefestivalen og jeg har allerede begynt å forberede meg selv til festivalen. I dag har jentene jeg skal dra med kjøpt inn både telt og madrasser og antrekkene er allerede planlagt. Det jeg gleder med mest til er nok å være med så mange nye mennesker og oppleve så mange bra artister på ett sted.

Skrillex, Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Labrinth, Knife Party, Nero, Ed Sheeran og Lana Del Rey er bare noen få som kommer. Lana Del Rey er en av artistene jeg gleder meg mest til å se, fordi jeg elsker sangene hennes og henne selv som person. Jeg føler at dette kommer til å bli en kjempebra opplevelse! Gleder meg som et barn.

Stikkord:

Tannlege og eksamen

12.06.2012
15:01

Jeg kom ikke opp i noe i dag heller. Buhuu. Men i morgen kommer jeg nok opp. I dag hadde jeg tannlegetime kl.08.00. Jeg stilte vekkeklokka på 07.00, men forsov meg som vanlig og stod opp 07.50! Jeg slang på meg det første jeg så og løp ut døra. Heldigvis fikk jeg låne bil, så jeg rakk akkurat å komme til tide, ellers hadde jeg adri i verden rukket det. Jeg hadde heller ikke noen hull i tennene, alt var tydeligvis bra.

Ellers sitter jeg bare og slapper av og nyter livet som alltid.


Marilyn Monroe

12.06.2012
10:20

Inspirerende kvinne
venter på eksamensopptrekk

12.06.2012
01:34

Heyhey gutter og jenter. Jeg kom dessverre ikke opp i muntlig eksamen i dag og er litt småsur for det, men jeg håper på å komme opp i morgen. Jeg vil bli ferdig med eksamen så fort som mulig, så det hadde vært fantastisk å komme opp i morgen, helst i religion eller historie. Eller norsk, sosialkunnskap eller engelsk selvfølgelig, men de er mindre sannsynlige å komme opp i nettopp fordi jeg har hatt skiftlig eksamen i det. Så kan jeg fortelle dere at jeg skal til tannlegen i morgen og sjekke de fantastiske tennene mine. Håper jeg har hull, jippi! Jeg ville bare avslutte innlegget med å si idgaf i alt og ha en fin uke videre! Nå er det snart sommerferie folkens! / Jakke - Miss Selfridge / Genser - Vera Moda / Bukse - Pieces / Sko - Converse /


Yep, redigert  <3


Øredobber - Bijou BrigitteI'm very definitely a woman and I enjoy it.

Opplevelsesuke

09.06.2012
01:27

Nå er jeg endelig ferdig med skriftlig eksamen og har kun en muntlig igjen. De siste dagene har jeg opplevd ganske mye nytt, morsomt og sykt. Mandag hadde jeg eksamen i engelsk, som gikk mest sannsynlig bra. Jeg og Ghotee dro på jobb og da vi kom hjem (hun bor hos meg litt) og skulle til å legge oss, ringte søsteren hennes og sa at nevøen var på sykehuset etter en ulykke. Dagen etter var det jeg som havnet på legevakta etter jobb på grunn av en eller annen reaksjon. Men jeg tok noen blodprøver og sjekket alt, fikk 2 sprøyter og fikk lov til å dra hjem og sove 3 timer før jeg hadde eksamen dagen etter. Det har skjedd så mye mer, men jeg kan ikke legge ut hele livet mitt her heller. Nå feirer jeg med at jeg er ferdig med alle skriftelige eksamener! Wohoo!


Sommer og istid

Eksamenstress

05.06.2012
14:41

Da er jeg ferdig med 2 skriftelige eksamener og har 1 skriftlig og 1 muntlig eksamen igjen. Det er utrolig deilig å vite at jeg er nesten ferdig med skolen og starte sommerferien ordentlig snart. I går hadde jeg eksamen i Samfunnsfaglig engelsk. Jeg tør ikke å si om det gikk bra eller dårlig, men håper selvfølgelig på det beste. I dag hadde jeg forbredelsesdag til sosialkunnskap eksamen som er i morgen. Så har jeg jobb ved siden av som gjør alt mye vanskeligere. Holde seg våken til langt på natta, stå opp tidlig, sitte flere timer og skrive på skolen, trøtt, sliten og oppgitt, jobb etter skole, hjem, øve, sove osv. Snart ferig heldigvis!
 

Red cardigan

03.06.2012
22:42

Cardigan - New Yorker  /  Skjørt - New Yorker  /  Topp - Voice of Europe  /  Sko - H&M  /  Armbånd - Gave fra Siri


hits