Sorry

30.06.2011
21:55

Må bare si unnskyld for at jeg ikke blogger så mye og ikke svarer på kommentarer. Men jeg har så lite tid til overs, fordi jeg jobber, fikser alt, pakker og rydder før reise. Men jeg skal prøve å få svart i morgen ettermiddag etter jobb når jeg er ferdig med alt. :)

Sverigetur - 26.06.11 DEL 2

30.06.2011
21:11

Så kommer del 2 fra Sverigetuern. :)


Hva syntes dere om bildene?

ONSDAG + mini innkjøp

29.06.2011
22:15

I dag stod jeg opp kl.05.45 og jobbet fra 7.00 til 13.00. Det var ganske greit egentlig, siden jeg ikke hadde noen ting å gjøre, så jeg bare slækkan. Så dro jeg til biblioteket for å skrive ut billetter og levere bøker og dro hjem. Jeg spiste og skiftet og dro til Tønsberg. Der møtte jeg Ghotee og vi småshoppa litt sammen. Så kom jeg hjem for ikke så lenge siden og jeg var så glad for at jeg kunne bare slappe av så lenge jeg ville, fordi jeg hadde fri i morgen. Men så kom det plutselig en melding. Og den var fra sjefen hvor han spurte om jeg kunne jobbe i morgen og fredag også. Jeg er jo så utroooolig snill og sier ja. Så da er uke nr. 2 full av jobb igjen. 

Også kommer mit superstore innkjøp!


Solbriller fra H&M - 69,- og fra Bik Bok - 29,-


H&M: Hårbånd 10,- pr. stk armbånd - 10,-

Også kjøpte jeg to filmer til meg selv og en liten gave til min lillesøster. :)

Hva syntes du?Sverigetur - 26.06.11 DEL 1

28.06.2011
23:00

Her kommer noen bilder fra Sverigeturen. Måtte dele opp siden det var så mange bilder. :)

Hva syntes dere?

TIRSDAG

28.06.2011
17:59

Hey, lesere! Jeg er endelig ferdig på jobb for dagen.  Jeg jobbet hele 9 og en halv time i dag, så jeg er både sliten og sulten. Nå har jeg akkurat satt inn pomes frites og hamburgere inn i stekeovnen og satt på vaskemaskinen. Så skal jeg bare slappe av resten av dagen. Og forhåpentligvis resten av uka til jeg reiser.Hva har du gjort i dag?

MANDAG

27.06.2011
22:40

Da er jeg ferdig på jobb for i dag, men skal jobbe fra kl.7.00 i morgen tidlig. I dag kom sjefen min bort og sa at han hadde en nyhet. Jeg visste ikke om det var en god eller en dårlig nyhet, men regnet med at "en nyhet" vil si noe bra. Så sa han at han skulle slutte.. For andre gang på 3 år opplever jeg at jeg bytter sjef. Og det er egentlig ganske irriterende når du først begynner å bli ordentlig kjent med en sjef og plutselig kommer en annen. Men han er ikke den eneste som vil slutte. Det er 6 stk som har sluttet hittil i år og fler som skal snart. Det er ikke lett å jobbe i dagligvarebutikk, nei. Men jeg er stolt av å ha klart meg i 3 år!

 

Jobber du ?

Sverige turen + innkjøp

27.06.2011
14:19

I går dro Rannveig, Janne, Kristine og jeg til Sverige. Vi tok 10.00 båten fra Sandefjord over til Strømstad og kjørte videre til Nordby senter. Der handlet vi litt og koste oss masse. Vi spiste på Max, tok masse bilder, spilte kort på fergene og masse mer. Det var kjempekoselig. Vi var der helt til senteret stengte og dro hjemover gjennom svenske-norske grensa og tok Moss-Horten ferga tilbake. Så kjørte Kristine alle hjem.

Jeg klarte å glemme kameraet mitt, så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Men Rannveig, som til og med klarte å forsove seg, husket å ta med speilrefleksen. Så hun har alle bildene. Kanskje jeg får lagt ut noen bilder i kveld hvis hun sender de til meg. Men her er i allefall innkjøpene.


Paraply fra Kappahl
Ballerinasko fra Skopunkten - 149 SEK


1L Kopp fra Indiska - 69 SEK


Te fra Søstrene grene - 18,90 SEK pr. pose og Mangote - 8,90 SEK


Betakaroten - 53,-


Ansiktskrem fra Garnier / Rusta - 39 SEK


Topp fra H&M - 30 SEK

Og litt mat, godis, drikke og annet. :)

Hva syntes du om innkjøpene?

LØRDAG

25.06.2011
22:45

Hei søte lesere! Beklager for lite blogging, men jeg har ikke fått tid på grunn av jobb. Jeg sluttet litt før kl.21.00 i dag og hadde ikke nett en liten stund da jeg kom hjem, så jeg fikk ikke blogget før det. Men nå er jeg her! Endelig får jeg en fridag fra jobben i morgen.. altså søndag, og den skal jeg bruke sammen med venner. I morgen tidlig drar jeg, Rannveig, Janne og ristine til Strømstad for å rett og slett kose oss litt. Kristine kan kjøre bil, så det er enda slækkere! Jeg bliir hentet kl.9, siden ferga går kl.10.00 og kommer hjem når vi føler for det. Så det blir ikke blogging før på kvelden. :)
Hva har du gjort i dag?
Skal du til Sverige i morgen?


FREDAG

24.06.2011
22:25

Hei lesere! Endelig ferdig på jobb. Er utrolig sliten nå, men jeg må jobbe både i morgen og mandag. Men det er ikke lenge igjen til jeg drar da. Da jeg kom hjem lagde jeg meg pizza.. som jeg bare spiste 2 biter av.. alene, og nå sitter jeg og ser en film. Dear John denne gangen.Også må jeg bestille reise til Polen snart! Hihi.
Hva har du gjort i dag?

My evening

24.06.2011
00:32

I kveld skulle jeg, Rannveig, Kristine og Janne egentlig til Bogen, men for det første så brukte vi ca. 20 minutter på å komme oss frem dit, siden det var en enveisvei, og vi måtte vente til at folk hadde kjørt forbi, som tok evigheter, til vi kunne kjøre ned, og for det andre så var vi veldig sent ute siden de fleste hadde dratt og alt var avsluttet. Så vi kom oss hjem til Rannveig igjen og kom på at vi kunne dra til Nordbyen i Strømstad til søndag siden Kristine har både lappen og bil. Så da var det i boks og vi fikk i allefall noe ut av kvelden. :)


Chillern in tha car. Ranvish er zå zøøt. <3


Skal dere til Sverige / Strømstad til helgen ?

St. Hans

23.06.2011
20:26

 

Da stikker jeg ut og feirer St. Hans med Rannveig og Kristine.
Kommer sikkert noen bilder senere i dag eller i morgen tidlig. :)

 

Feirer du St. Hans?

TORSDAG

23.06.2011
18:20

Hei, lesere! I dag har jeg som sagt vært på jobb fra 07.00 om morgenen ti l16.30. og jeg er utroolig sliten etter denne dagen. Jeg fikk ikke fri i morgen heller, så jeg jobber 6 dager denne uken. Alt fra 5 til 9 timer. I morgen begynner jeg heldigvis kl. 11. Men jobber dagen ut.. men jeg bare tenker på cash, chi-ching, bling bling! Så er jeg glad igjen.

I kveld skal jeg enten ut med ei veninne eller bare bli hjemme og slappe av med en film eller to. Eller bare lese litt teori og spise masse kjeks. :)


Hva skal du i dag?

22.jun.2011

22.06.2011
21:43

Heyy. Jeg valgte å gå på jobb i dag. Derfor blogget jeg ikke noe særlig i dag. Jeg fikk jobbet i 5 timer i dag, så det var greit. Nå sitter jeg og slapper av mens jeg ser på film. "Remember Me". Hittil er den ganske spennende.. og litt trist. I morgen er det jobb igjen. Men denne gangen fra tidlig på morgenen. Også håper jeg på å få i allefal èn fridag denne uka, for jeg har jobbet alle dagene denne uken hittil pluss i morgen og lørdag. Håper på fri fredag. :)Hva har du gjort i dag ?

WHAT TO DO?

22.06.2011
13:50

God morgen! Da jeg stod opp i dag gikk jeg ut på terrassen og la meg der i ca. 1 time i sola. Så ble det litt overskyet, så jeg gikk inn og spiste frokost og sjekket face osv. I dag skal jeg egentlig til byen for å hente noe jeg har bestillt, men etter jeg hadde fikset meg og sminket meg ogsånn, så så jeg på mobilen, og jeg hadde fått en melding av sjefen som han sendte 07.55 og som jeg ikke fikk sett før for noen minutter siden. Han spurte om jeg ville jobbe i dag. Men klokka er jo mye allerede, så jeg vet ikke om jeg skal eller ikke. Jeg får jo ikke hentet det jeg skulle hvis jeg drar på jobb nå. :( Men jeg tjener jo penger da..

Hva skal jeg gjøre? Dra på jobb eller bli?

FAVORITT

22.06.2011
13:40

Favoritt film ftw!

Next to you - Chris Brown ft. Justin Bieber

21.06.2011
23:32

Fyfiller'n så fin denne sangen var. Hørte den i dag for første gang og må si at jeg DIGGER den allerede. Den er jo så utrolig søt.. og litt trist da. Men jeg føler den gir litt mening. Kanskje et lite hint til 2012 verdens ende? Hmm..

 

Har du hørt den?
Hva syntes du?

NAILS

21.06.2011
21:21

Hver gang jeg er i Polen eller i Stockholm, så fikser jeg neglene mine. Eller jeg setter på fake negler som skal sitte på i ca. 2 mnd. Det er egentlig veldig fint, for da slipper jeg å bite negler når jeg er stressa eller sur. Men så er det den sittinga da. Det tar litt over 3 timer, men det varierer fra sted til sted, å fikse neglene. Og det er såå kjedelig. Men blir happy igjen når jeg får se resultatet. I Norge koster det fra 700kr og oppover for gele/akryl negler. Derfor gjør jeg det i Polen. Der gjør de det akkurat som du vil for ca. 100 ZL som er 200 kr.

 


Sånne hadde jeg i fjor sommer. Vanlige med sølv glitter på tuppene.


Disse hadde jeg i fjor i høstferien (?) Honningflak på tuppene.


Er veldig usikker på hva jeg skal ha nå når jeg kommer ned til Polen.. Trenger råd og forslag. Hva syntes dere ?

EKS:

1.


2.


3.


4.

 

HJELP?

TROPICA TROPICA

21.06.2011
20:24

YUMMIE!

SANDRA GOES WILD MED FRUKT!

Tirsdag

21.06.2011
19:09

Endelig er jeg hjemme etter 9 timer med jobbing. En lang men ganske grei dag. Med en gang jeg kom hjem fra jobb skiftet jeg og satt meg i solen ute på terrassen og leste litt på teorien til billappen. Jeg satt ute i ca. 40 minutter før solen ble borte. Da hadde jeg allerede fått skille! Hihi. Har aldri klart å bli så brun på så kort tid før. I LOVE YOU, BETAKAROTEN!

Akkurat nå sitter jeg og venter på sola mens jeg ser en film, men tror ikke jeg får solt meg mer i dag. Men jeg må lese masse teori. Vanskelig..Hva har du gjort i dag? 

Home sweet home

20.06.2011
23:23

Endelig er jeg hjemme igjen etter en fin mandag. Faktisk den beste mandagen jeg har hatt på lenge. Jeg har fått sendt pakke, lånt noen filmer og fikset nytt bankkort! Så nå blir det nettshopping og jeg kan betale med kortet i alle land, ikke som det forrige kortet hvor jeg bare kunne ta ut penger fra èn bank da jeg var i Stockholm. For det funket ikke å bruke kort ellers.

Også snakket jeg med sjefen min og spurte om jeg kunne få ferie fra og med 4 juli, og han sa ja. :)) Happyface! Men i morgen skal jeg jobbe også da. Begynner så tidlig som kl.7. Men dagen går jo så fort når man jobber så tidlig.Også blir det jo cassshh på slutten av mnd.

Akkurat nå venter jeg på at mamma skal komme på skype og fortelle meg hva som skjer videre før jeg drar til Polen mens jeg drikker en varm kopp te. Snart går jeg og legger meg.

 


Hva har du gjort i dag?

SUMMER'11

20.06.2011
13:29

Jeg vet at jeg sier det i nesten hvert innlegg, men virkelig! Jeg gleder meg til å å startet denne sommerferien. :D Jeg gleder meg til å bare slappe av og ikke tenke på noe som helst. Ingen jobb, ingen skole, ingenting. Ah, det blir digg!

 

Bilder fra i fjor sommer i Stockholm 

God Morgen! :D

20.06.2011
12:21

God morgen alle sammen! I dag er føler jeg at jeg har stått opp på en riktig måte. Lykkelig og glad. Jeg tror det er fordi jeg vet at jeg skal vekk fra Norge snart og reise til Polen! Alt går jo den gode veien for meg i det siste.

Jeg snakket med mammaen min i dag, og hun sa at hun hadde fikset kjørekurs og at hun holder på å fikse en leilighet til meg! Kurset begynner 4 Juli, så det vil si at jeg må reise 1-2 dager før. Men så må jeg jo snakke med sjefen min om det. Det er jo tross alt bare 2 uker til, så jeg håper han er snill og sier at det er greit. :)

Så i dag har jeg startet dagen med å vaske litt klær igjen. Senere skal jeg til Stokke og fikse et nytt bankkort, sende en pakke, låne noen filmer fra bibloiteket og jobbe kvelden ut. Vi får håpe på at resten av dagen blir like bra som begynnelsen da. :)

 

Hva skal du i dag?

Welcome to St. Tropez

19.06.2011
22:23

Ah, dette blir en av mine sommer-favoritthits i år! Legg merke til de RÅLEKRE bilene!

 

 

Hva syntes du ?

Vaske vaske

19.06.2011
21:42

I dag har dagen min gått til rydding, litt blogging og VASKING! Jeg har vasket klær helt siden kl.14.00 og er enda ikke ferdig. Jeg fikk låne vaskemaskinen til en nabo, som ligger på et gammelt fellesvaskeri i blokka ved siden av min. Vaskemaskinen min har vært ødelagt ganske lenge nå, så jeg mått vaske for hånd. Og det betyr jo at det samlet seg masse klær til slutt, siden jeg bare fikk sår og vaskepulveret edset opp huden min. Til og med når jeg prøvde med gummihansker så fikk jeg gnagesår. Så jeg er veldig glad for at jeg får låne vaskemaskinen litt fremover. :)

 i like you, vaskemaskin! :)

 

Hva har du gjort i dag?

Siri's Blogg!!

19.06.2011
19:59

Min søte venn, Siri har fått seg blogg, og hun er så å si en nybegynner. Derfor ville jeg at dere skal ta en tur innom bloggen hennes, legge igjen en kommentar eller legge henne til som venn for at hun skal få en lettere start på bloggingen. Dere er engler om dere gjør det! Dere får kommentar tilbake av meg!

Trykk på bilde for å komme til bloggen hennes. :)

 

THNX!

Kjeder du deg ? SE HER!

19.06.2011
19:12

Her er noen tips til hva du kan gjøre/se hvis du kjeder deg.


Sider med morsomme bilder og klipp:

artige.no

morsomme.no

nedsig.no


Inspirasjon:

lookbook.nu

weheartit.com

sofeminine.com

Spill:

orisinal.com

stardoll.com

1001spill.no

king.com

Kjendiser:

kjendis.no

kjendis.nu

 

Hjalp det? :)

Gleder meeg!

19.06.2011
15:26

Ja, jeg gleder meg til jeg får startet min ommerferie på ordentlig! Det vil si at jeg får fri fra jobben og får dra til utlandet. Jeg tror jeg først skal til Stockholm til mamma, og så skal jeg til Polen, til hjemmebyen min, Gdansk. Der skal jeg mest sanssynelig ta billappen og bare kose meg med å shoppe og bare være der! :D

 

 


Trikk!


Stranden.


Verdens beste is!
Jarmark - årlig "festival" og marked.


NomnomShoppig!


Det skeive huset
Hvor skal du i sommer?

En Siri-dag!

19.06.2011
00:20

I dag hadde jeg avtalt å være med Siri! Så jeg møtte henne i byen, hvor vi så litt på klær og sko osv, og shoppa litt. Så hadde vi lyst på is! Så vi kjøpte oss Ben&Jerry's og satt og spiste opp en hel boks midt i farmandstredet. Nommnomm. Så fortsatte vi å gå litt rundt og dro hjem til meg når det stengte. Vi skiftet til varmere klær og dro til stranden. Der satt vi på en fjellbakke(?) og slappet av i sola mens vi så på alle båtene som svømte forbi. Når det ble kaldt, begynte vi å gå hjemover. Så gikk vi og fortalte "jeg husker når.." historier på vei hjem. Når vi kom hjem til meg, spiste vi litt og Siri fikk plutselig lyst til å vaske! Hahah. Så hun vasket opp ALT for meg. Og jeg kan si at det var sykt masse. :D Hun er så søøøt! <3Hva har du gjort i dag?

Girls are like apples

18.06.2011
00:23

Happy :)

17.06.2011
22:56

Nå er jeg glaad. :) Mamma sendte meg melding om at hun hadde kjøpt en rosa, ny HP pc til meg! Hihihi! I'm happy. :) Gleder meg til å hente den om ca. 1 mnd når jeg får min ordentlige sommerferie. Den forrige pc'en min druknet i vannlekkasjen (RIP), så jeg fikk lov til å få en ny. I LOVE YOU MOM & AREK! Og Pamela da. :*

Tror den ser ca. sånn ut etter mammas beskrivelse.

Vinneren av konkurransen!

17.06.2011
21:13

Da har jeg trukket ut en helt tilfeldig person som får negleakk og lipgloss fra Viva la Diva, øredobber og armbånd! Og den heldige vinneren ble ... HAILEY!

GRATULERER!

Syntes du jeg burde ha flere konkurranser? :)

 

KONKURRANSE

16.06.2011
21:59

Jeg tenkte det var på tide med en liten konkurranse nå, siden jeg aldri fikk laget den siste som var for en god stund siden, og fordi jeg har så mange, søte lesere. Alt du trenger å gjøre for å delta, er å skrive i kommentarfeltet at du er med, og du kan vinne en liten pakke med neglakk og lipgloss fra Viva la Diva, øredobber fra glitter og et armbånd.

Jeg trekker vinneren i morgen!Er du med ?

Starbucks

16.06.2011
19:52

Har du smakt starbucks kaffene på glassflaske?


Innkjøp 16.06.11

16.06.2011
18:03

I dag var det Tønsbergdagen, så jeg tok meg en liten tur innom for å se litt. Jeg fikk ikke kjøpt så mye, siden jeg ikke hadde behov for å kjøpe så mye, når jeg uansett må spare til resten av sommerferien.

 

 
Neglakk #14, 15, 16, 17 & 18 fra Viva la Diva (Cubus) - 10,- pr. stk
Bikini fra Cubus - 41,- pr. del.
Løsnegler fra Cubus - 108,-
Cardigan 150,- og Shorts - 199,- fra Bik Bok


Topp fra H&M - 50,-Hva syntes du om innkjøpene?

Orkerikke

16.06.2011
01:03

Orker ingenting i dag.. er i så dårlig humør og er ellers veldig dårlig. Dagen min har gått til å ligge i sengen min og være emo .. det er jo veldig rart i. LOVEMYLIFEMine Top 5 Sommersanger

15.06.2011
14:18

1. Chris Brown - Beautiful People

 

 2. David Guetta ft. Flo Rida & Nicki Minaj - Where Dem Girls At

 
3 . Jennifer Lopez - I'm Into You

 
4. Pitbull ft. Ne-Yo & Afrojack - Give Me Everything5. Inna - Sun Is Up

 

God Morgen!

14.06.2011
12:33

I går kveld la jeg ut et innlegg om "hjelp til å finne en film som jeg kunne se", og det var det siste innlegget jeg la ut, også logger jeg inn på bloggen min i dag og ser at det innlegget er borte! Så det var litt rart.. Derfor kan jeg spørre dere i dag. Har noen en spennende film eller en komedie å anbefale meg å se? Bare det ikke er en skrekkfilm så går det bra. :)

Men nå stikker jeg og fikser meg.Hva skal du i dag?
Hvilken film anbefaler du meg å se?

BUGS

13.06.2011
23:00

 

HAHAH

Yum Yum

13.06.2011
20:53

Da er jeg tilbake! Jeg har spist utrolig god mat, biff indrefilet med masse grønnsaker og saus, så det ble ikke noe sushi i dag. Men så fikk jeg maten min for sterk, så jeg måtte vente dobbelt så lang tid før jeg kunne spise. Men alt fikset seg til slutt da. Resten av dagen skal jeg tilbringe hjemme og se en film. Og senere i dag legger jeg ut et "SALGSINNLEGG", hvor jeg skal selge masse klær vesker smykker osv. Så det er bare å følge med!

 Hva har du gjort i dag?

Japansk Restaurant + Mandags Antrekk

13.06.2011
14:02

Halloo! I dag skal jeg ut og spise middag på Japansk restaurant med M'hamed. Han skal bort til onsdag og være borte hele sommerferien, så det er koselig å finne på noe før han drar. Så blir det digg med litt "sunn" mat i dag, eller hva jeg skal kalle det .. Kanskje det blir sushi? Men her er i allefall antrekket for i dag.

 

Topp - Gina Tricot,  Bukse - Pieces, Sko - H&M


Hva skal dere i dag ?

WANT A CUP OF TEA ?

13.06.2011
00:38

BECAUSE I LOVE TEA


Each cup of tea represents an imaginary voyage

 
I don't drink coffee; I take tea, my dear
I hope next time when we meet, we won't be fighting each other.
Instead we will be drinking tea together

If you are cold, tea will warm you; If you are too heated, it will cool you;
If you are depressed, it will cheer you;If you are excited, it will calm you 

Tea...is a religion of the art of life
Tea is a cup of life

 

 

 

LIKER DU TE?

Twilight - Breaking Dawn

12.06.2011
20:13

 

GLEDER MEG!! Det blir sykt spennende!

Did you know? - Kjendis fakta!

12.06.2011
14:55

? Tidlig i sin karriere tjente Whitney Houston penger på å synge i reklamefilmer for laken.


?Selv om hun reklamerer for godlukt fra Tommy Hilfiger og har selv laget parfymer, er Beyonce allergisk mot parfyme.


? Gwen Stefani innrømmer at hun bare har hatt to kjærester i sitt liv, No Doubt-medlemmet Tony Kanal og ektemann Gavin Rossdale.

The Mickey Mouse Club. Britney, Christina og Justin Timberlake til høyre.
? I 1993 prøvde Jessica Simpson å bli medlem av Mickey Mouse Club, men fikk panikk etter at hun så Christina Aguileras audition. Både Christina og Britney ble medlem av gruppen, mens Jessica fikk nei.

 


? Madonna er i slekt med både Gwen Stefani og Celine Dion. Gwens grandtantes svigermor heter Ciccone til etternavn, og en slektning av Madonnas mor var gift med en fjern slektning av Celines far.

 


? Julia Roberts får tårer i det venstre øyet når hun blir nervøs

 


? Brittany Murphy påstår at hun begynte å snakke da hun var fire og en halv måned gammel.

 

Mary-Kate eller Ashley Olsen på «Full House».

? Begge Olsen-tvillingene måtte gå med falske tenner mot slutten av innspillingen av serien «Full House», fordi smilene deres begynte å se ulike ut.

 

Inspiration - Nicki

12.06.2011
00:19


Nicki Minaj - Girls Fall Like Dominoes

 


Genial!

11.06.2011
23:29

Haha, Nicki er så søt.

Innkjøp 10.06.11

10.06.2011
23:59

Selvom jeg jobbet fra 7 om morgenen i 9 timer i dag, så hadde jeg fortsatt litt energi igjen til å ta en tur til byen. Det er skodager på Farmandstredet, og man finner masse tilbud på sko i diverse butikker. Jeg hadde ikke så mye tid i dag, siden bussen var forsinket og jeg var ikke i Tbg før rundt 18.45. Da hadde jeg bare litt over en time på meg. Og det var bare stress, så jeg fikk ikke kjøpt noe stort i dag bortsett fra et par sko på tilbud, vitaminer og paraply. Haha.

 


Din sko - 99,-   Orket ikke å ta ut av posen (a)


H&M - 79.50,-


Multivitaminer - 204,-  Betakaroten - 129,-  fra Sunnkost ?LIKE? :)

ÆÆHH

10.06.2011
23:32

Scary, scary, scary. Hva skjer med Norge? Bare jeg klikker meg inn på vg.no, kommer det opp masse videoer og bilder av flommer og jordras som ser ut som det som skjedde i Japan. Mobilnettverket telenor er nede pga flom, så jeg får ikke ringt til noen og det er scary. I allefall når det står på vg at man må ta ut simkortet for å ringe nødnummer og at det kan ramme politiet. what-tha-f?! Men heldigvis har ikke det skjedd noe som har med flom eller jordras å gjøre her.. enda.. Og håper virkelig ikke det skjer engang.

 

Er det flom der du bor?

OUTFIT 10.06.11

10.06.2011
22:46
Cardigan - Cubus, Topp - New Yorker, Skjerf - H&M, Halskjede - Bik BokDOTT!

10.06.2011
22:28

Jeg og dott har visst blitt bestevenner. Har fått helt "dilla" på å ha håret oppe i en dott i det siste. Det er behagelig, man får ikke hår i munn og øyne, og håret setter seg ikke fast i noe, så jeg bruker det både på jobb, i byen og på skolen og det er utrolig fint i tillegg. I LIKE!


Hva syntes du ?

Gir opp

09.06.2011
23:25

Hele i dag har jeg sitti og tenkt på hva jeg kan blogge om... men jeg kom ikke med en eneste idè. Så jeg tenker at jeg gir opp for i dag og bare går og legger meg. I morgen må jeg stå opp kl.06.00 ( :( ) fordi jeg skal jobbe fra kl.07.00. Etter jobb tror jeg at jeg tar meg en tur til byen hvis jeg har nok energi. :)

 


bilde fra sommer 2010GOOD NIGHT :***

Rainy day

09.06.2011
14:56

Let the rain kiss you.  Let the rain beat upon your head with silver liquid drops.  Let the rain sing you a lullaby.

 
Wednesday

08.06.2011
23:57

I dag har jeg egentlig hatt en ganske så lang dag. Den begynte med jobb fra    kl.08.00 til 16.00. Det var greit å jobbe tidlig, men det ble litt slitsomt på slutten  av dagen. Så dro jeg hjem, dusjet, skiftet og ect og dro til Tønsberg for å  spise en utrooolig god middag med M'hamed. Vi dro på Indisk restaurant. Det var kjempe godt og jeg tror ikke jeg har vært så  mett på lenge. Syntes det var kjempesnilt av M'hamed og ta meg med på indisk.
Anbefaler!Men husk å ikke ta sterkere enn mild hvis du ikke liker sterk mat, for den er som medium/sterk i Norge! :DHar du spist indisk mat før ?

 

SOMMERFERIE

08.06.2011
00:06

Nå har jeg endelig sommerferie. Eller det blir jo litt jobbing i begynnelsen av sommerferien, men jeg får heldigvis slappet av litt da. Ellers har jeg jobbet begge dagene denne uken og skal jobbe 3 dager til. Det er greit med litt penger np i sommerferien, så jeg har for første gang sagt ja til alle jobbdagene som jeg har blitt spurt om. 

Men nå går jeg og legger meg, må opp tidlig i morgen, for da har jeg morgenvakt! GOD NATT :**


weheartit.com


Home - og bankstreik

06.06.2011
23:16

Nå har jeg kommet hjem, dusjet og spist. Jeg jobbet litt lengre enn jeg forventet i dag, men det var fordi en var syk. Det værste med jobben i dag, var det at alle var så redde for denne "bank-streiken" som folk truer med på radio, tv og i aviser. Det sies jo at man ikke får betalt med kort fra og med i morgen og uka ut, eller lenger, men hvordan skal folk da klare seg, f.eks uten bensin. Hvordan kommer de seg til jobb hvis de ikke har kontanter? Så jeg måtte tømme hele kassa mi i dag fordi 2 av 3 kunder skulle ha ut masse penger for sikkerhets skyld. Men jeg syntes det blir litt drøyt med dette tullet.

Håpe i allefall at det ikke skjer da, for ellers kommer jeg til å slite med veksel i morgen på jobb. :(Har du hørt noe om det?
Hva tror du vil skje i morgen?

God morgeeen

06.06.2011
10:09

Nå sitter jeg og venter til klokka blir halv før jeg går til bussen. Så er det en engelsk og norsk økt på skolen og jobb etter det. Denne dagen skal nok gå fort. :)


uvanlig pose ;)

 

Hva skal du i dag ?

Torsdag og Fredag

05.06.2011
21:03

På torsdag ble det ikke blogging fordi jeg var på varetelling fra 8 om morgenen til ca.kl.15.00. Så skulle jeg på bursdagen til Rannveig etter det. Bildene kommer en annen gang. :) Jeg fikk ikke blogget på fredag fordi jeg var i byen og etter det dro på grilling på stranden. Det var utrolig koselig. Jeg fikk grilla hamburgere for første gang og greier.


Random 4

05.06.2011
20:35

Random bilder tatt og redigert av meg.

 HEYhey

05.06.2011
19:46

Ville bare si sorry for at jeg ikke har blogget noe i de siste dagene og for at jeg ikke har advart noe om det. MEN jeg har vært opptatt av masse rart. Jeg har vært på bursdager, shoppa litt, vært i Oslo og tusenfryd og bare sovet masse.


Så nå kan jeg jo like godt vise mitt lille innkjøp fra fredagen.Også kjøpte jeg en bursdagsgave til M'hamed :)

 

Hva syntes dere ?

It's Friday!

03.06.2011
14:09

God morgen folk! I dag er det endelig fredag og butikkene har åpnet igjen. Så derfor tar jeg meg en tur til byen. Har litt lyst til å kjøpe meg en ny bikini eller en fin kjole til sommeren.

 


Webcam kvalitet. :(


Hva skal du i dag?

BIRTHDAY NEXT

02.06.2011
17:54

Da har jeg vært på varetelling fra 8.00 om morgenen til 15.00. Så gikk jeg hjem, dusjet, spiste og begynte å fikse meg. Nå snart skal jeg på bursdagen til Rannveig som er 18 ååår. :) Gleder meg til en koselig kveld med de beste jentene.

 

Skal du noe mer i dag?


Gaveee. Gjett hva. :)hits