Must fra H&M

31.05.2012
23:25Utrolig fine topper!

summer shoots

31.05.2012
16:06
Alle bildene er tatt og redigert av meg

YOLO

30.05.2012
19:23

I løpet av den siste tiden har jeg blitt utrolig flink til å drite langt i alt mulig egentlig, og det beste er at jeg tar dette positivt. Jeg har lært å ta livet som det kommer og selvfølgelig at man bare lever en gang. Jeg har bestemt meg for å dra det helt ut og bare nyte og leve livet. Livet er en stor fest, jeg er ung og vil oppleve så mye som mulig så lenge jeg har sjansen til det. Jeg er 19, så tiden er inne for å gjøre alt jeg ikke kan om 10 år. Jeg har jo vært med på russetiden, opplevd syke ting og møtt fantastiske mennesker. Om ikke så altfor lenge er det Slottsfjellfestivalen og HOVE. Gleder meg som et barn allerede!

Akkurat nå er jeg midt i skriftlig eksamen tiden. I går hadde jeg eksamen i norsk, engelsk til mandag og sosialkunnskap til onsdag. Ellers har jeg egentlig sommerferie, altså fri alle de dagene jeg ikke har eksamen, så nå skal jeg leve livet, wohoo.

Folow me on instagram: sandraannas

Kunne ikke sagt det bedre ..

Heyy

30.05.2012
17:34

Nei, nå er det på tide å komme tilbake til bloggingen. Jeg ser at mange er innom og skjønner at det er kjedlig å se at bloggen ikke er oppdatert. Jeg har bare blogget om russetiden i de siste innleggene og tenkte å komme tilbake til det vanlige, kjedelig livet igjen. Når det gjelder å skrive på engelsk i tillegg, så tror jeg at jeg tar en pause fra det og begynner kanskje igjen etter eksamen. Så mine utlandske lesere må nok bruke google translate igjen. Sorry, ppl!

Jeg kommer nok til å være veldig useriøs og åpen i innleggene fremover, så jeg driter mildt sagt i om det dere leser blir sterkt mislikt, så stay tuned hvis dere enda vil følge meg! :))

Summerkisses to you all :**Et lite russeklipp

27.05.2012
21:24

Telemarkstreffet 2012

22.05.2012
14:36

aw

21.05.2012
22:39

Gi meg Louis 'a!
Aftermovies fra Kongeparken

21.05.2012
20:00

Dette har jeg opplevd, syke greier! Verdt å se!

 

Aftermovie # 1


Aftermovie # 2

Tusenfryd - Russens dag

21.05.2012
17:40


Aftermovie med mange kjentfolk, nice nice!


Siripus


Linda og Rannveig


Herman på ferga


William


Vors på bussen på vei opp til tusenfryd


Mattias


Med Cecca


Avicii ftw
Diem og Trym


 

Kongeparken 2012

20.05.2012
20:58

Stavanger var sykt! Vi begynte å kjøre oppover med Revehiet torsdags kveld og kjørte hele natta. Vi var fremme fredag kl.05.00, hentet billetter, sjekket ut området mens det enda var tomt, og busset til hotellet. Da vi fant hotellet fikk vi vite at vi ikke kunne sjekke inn før kl.12.00, og vi var der 09.00! Så vi ventet litt i resepsjonen til vi fikk et rom, Rannveig og Siri sitt, som vi sov i mens vi ventet på våre egne rom. Til slutt fikk alle hotellrom, så vi fikk dusjet, fikset oss og turet for å spise. Etter maten hadde vi en rask vors før vi dro tilbake til Kongeparken. Da vi kom frem var alt i gang og alle bussene og vanene hadde fått plassen sin. Sykt bra stemning og ville folk! Denne dagen så vi på blant annet Skrillex, Porter Robinson og Madeon.. sikkert fler også. Vi turet til hotellet i 04.00 tiden, tok et varmt bad etter en sinnsykt kald dag og la oss.

Dagen etter var alle så slitne at vi ikke dro til Kongeparken før 17.00 tiden, så før det ruslet vi rundt i Stavanger city, handlet inn tepper og puter og varme klær fordi vi skulle natte i Revehiet denne natten. Like bra stemning denne dagen, fant flere kjente, men det ble enda kaldere. LMFAO, Tinie Tempah, Avicii, Calvin Harris og Porter Robinson stod på lista denne kvelden. Helt sykt!

Kommer aldri til å glemme dette.


LMFAO
Ruller med Revehiet opp til Stavanger


Gutta gamer fifa


Fifa bak i bussen
Martin, Linda og Erik


Gutta


Gaming på g


Red light <3 Snorre og Kristine


Kl.05.00 om morgenen, vi er i Kongeparken!


Ingen domangel


Kongeparken kl.06.00, before it all startedPå vei til hotellet


Vi var for tidlig ute, så vi måtte vente her i en time, til vi fikk 1 hotellrom midlertidig.


Mens vi venter på hotellrommet vårt.


6 jenter i en dobbelseng mens vi har kun 1 hotellrom.


Frokost på peppes


Lindus


I'm in Stavanger, bitch!


G!


Vors på hotellet


Ma bro!


Thomas's van


Skrillex


Erik Emil og Linda


Linda stoppet heisen med rumpa, tommel opp


Sjekker ut


Det var litt kaldt, så vi bestemte oss for å kjøpe den største genseren vi fant


Kos!


Russebilen min!


Ja... det snødde


LMFAO
Sykt bra show!
Frokost på bussen hjemover


Trøtte gutter


Han har de sykeste historiene .. tro meg


Slitne jenter


Turer hjem


Tissepause på shell


Trtt busskaptein


Har det bra!

Takker for en fantastisk russetid

20.05.2012
18:30

Da er russetiden 2012 over og jeg kan ikke si annet enn at jeg er superfornøyd. Disse 3 ukene har vært helt ubeskrivelig fantastiske og jeg føler at jeg har brukt russetiden godt på det det skulle bli brukt på. Altså festing, være med venner og være helt vill! Jeg har vært på de fleste treff. Kongeparken, Tryvann, Skjellvika, Russens dag i tusenfryd og Telemarkstreffet. Jeg kommer til å legge ut bilder fra hvert treff, så det er bare å følge med! Jeg har opplevd de sykeste tingene i russetiden. Konserter, syke artister, utrolig bra stemning, fantastiske folk, ulykker, krangler, skriking, oppturer, nedturer, fyll, dans, sang, oppkast, latter, tårer, skjenking, slosskaper, rulling med busser og vaner og alt mulig rart.

Egentlig er jeg veldig glad for å få av meg russebuksa og puste ut igjen. Det er virkelig ikke lett å være russ når man er med på alt, kommer hjem kl.03.00 hver natt og må opp kl.06.00 for å dra på skolen igjen. Sånn blir det når man ruller med bussene og fester på skoledager. Det var vanskelig, men jeg overlevde. Russebuksa ser helt forferdelig ut etter disse 3 ukene så denne skal legges langt vekk.

Jeg vil takke absolutt alle jeg har vært med i russetiden for en herlig periode. Walkers jentene, Revehiet, Seven union, folk fra skolen og alle nye jeg har blitt kjent med. Det hadde ikke vært like bra uten dere! Dere er fantastiske!

Nå som vi har tatt farvell med russ 2012 er jeg tilbake igjen med bloggingen. Jeg har 3 eksamener som venter meg, så jeg kan ikke love å blogge hver dag, men jeg skal prøve så godt jeg kan!

SKJELLVIKA


Skjellvika 2012


Chicksa i tissekø


Mathias


Jason


Hooverville


Stian


Paradise folka


Med Andreas fra Paradise


Så havnet man på scenen da ...


Du finner ikke bedre gjeng enn dette! Go Walkers!


Hei


Fin gjeng


Søte folk


Paradise Hotel folka


Stian


Paradise Hotel folka

 

Angrepet av barn!

11.05.2012
00:12

Litt rulling

01.05.2012
23:00


Anders


Henriette


Rainbooow


Revehiet - Martin er sjenert


Ylin


Vestfoldkåringene på Jarlsberg
Mr. Roberts slår til


@revehiet med Rainbow


Rainbow & Krishna


Visepresidenten var også med


Martin og Cecca
Bussring - Jawbreakers, Shahryar & Revehiet
Rainbow & Magnus


poseI morgen er det russens dag på tusenfryd i Oslo, dette blir bra.

to be continued ...

Instagram

01.05.2012
15:05

sandraannas @ instagram, follow me!

hits