Når Martin og jeg tar bilder sammen..

29.04.2013
15:55

I forrige innlegg nevnte jeg at Martin og jeg ikke har noen fine bilder sammen. Enten følger en av oss ikke meg, eller tuller eller rett og slett ser mongo ut. Vi trenger mange fine bilder, så jeg tenker vi må leie en fotograf for at det skal bli bra. Her er noen eksempler på hvordan bildene våre blir..


Mobilbilde, lekkert


Martin daa..Et eksempel på et veldig dårlig bilde hvor ingen av oss følger med.Martin snakker mens folk tar bilde
 


Funny bunny, jeg prøver å spille meg inn i kjæresterollen da..Hahah, jaa
 


Jeg er ikke så flink til å være seriøs jeg heller..


Gutter og softgun..  han er glad i meg altså!


Det her var bare noen få bilder av mange rare..

Når Martin og jeg tar bilder sammen..

29.04.2013
15:54

I forrige innlegg nevnte jeg at Martin og jeg ikke har noen fine bilder sammen. Enten følger en av oss ikke meg, eller tuller eller rett og slett ser mongo ut. Vi trenger mange fine bilder, så jeg tenker vi må leie en fotograf for at det skal bli bra. Her er noen eksempler på hvordan bildene våre blir..


Mobilbilde, lekkert


Martin daa..Et eksempel på et veldig dårlig bilde hvor ingen av oss følger med.Martin snakker mens folk tar bilde
 


Funny bunny, jeg prøver å spille meg inn i kjæresterollen da..Hahah, jaa
 


Jeg er ikke så flink til å være seriøs jeg heller..Gutter og softgun..  han er glad i meg altså!


Det her var bare noen få bilder av mange rare..

Ditt og datt

29.04.2013
15:26

Hei lesere. I helgen hadde jeg ikke tid til å blogge, som vanlig. På fredag var jeg og Mart på kino og så den nye Iron Man 3. Den var sykt rå, så jeg anbefaler både gutter og jenter å se den. På lørdag dro vi til pappaen til Martin og var der til søndag. Vi fikk skiftet til sommerdekk og fikset bilen litt før vi sendte den på EU-kontroll i dag. Bilen har vært borte i noen timer, men jeg kjenner at jeg savner den allerede! Etter at vi leverte bilen i dag, dro vi til skatteetatten for å levere selvangivelse.. Etter 5 min med venting dro Martin på jobb og jeg ventet der i litt over 1 time i kø alene før det var min tur. Da jeg kom bort fikk jeg vite at vi ikke trengte å levere noe.. Jeg tror det var den mest misbrukte timen i mitt liv, haha. 


I morgen er det natt til første mai som skal feires, men Mart og jeg er ganske usikre på om vi skal ta i og feste den dagen. Det er fortsatt kaldt ute og vi kan ikke ha festing hos oss på en tirsdag :) Hva skal dere natt til 1.mai?

 


Vi har egentlig nesten ingen fine bilder sammen.. enten er det Martin som er useriøs eller så ser jeg mongo ut..


Lat

26.04.2013
13:27

YO! Lenge siden sist! Jeg har vært altfor lat til å oppdatere bloggen i det siste. Det skyldes danseforestillinger, at jeg har vært borte og at jeg ikke hadde noen ide om hva jeg skulle skrive om. Nå i det siste har Martin og jeg begynt å legge planer for sommerferien hvor vi blant annet skal til Polen! Vi har begynt å se på hotell og leiligheter, flybilletter og hva vi skal gjøre der nede. Vi har også tenkt til å ta en tur til syden, men vi kom frem til at det er bedre med en sydentur mot høsten. Vi skal på Slottsfjellfestivalen, så vi får vært på en festival i år også, og vi har tenkt til å ta en roadtrip rundt i Norge med BMXene. 

Vi skal ta en tur til Stockholm om ikke så lenge sammen også, så det blir koselig.

Slenger på noen bilder fra Danseforestillingene

 


Bilde fra tb.noBilde fra tb.noReggaeton - Afrikanske dansereFusion Rock - Pønkere

 

 

Bowling og X Games

16.04.2013
16:36

Hei, lesere. I går skulle jeg egentlig blogge om helgen min, men jeg kom aldri så langt. På fredag skjedde det ikke så mye egentlig. Martin jobbet til sent på kvelden og jeg bare ryddet hjemme og slappet av.  På lørdag dro jeg på fellestrening på dansingen og etter at Martin var ferdig på jobb dro vi til parken for at Mart skulle få syklet litt. Etter dette dro vi hjem og fikk besøk av Seb. Sammen dro vi på bowling og tok 4 runder, noe som var utrolig gøy. Jeg vant ingenting, men jeg ledet en god stund da, eheh. Etter bowlingen dro vi ut på byen igjen for å se om det skjedde noe og endte opp på brygga. Senere på kvelden, når vi skulle begynne å ture hjemover møtte vi Finn på veien som skulle bli med oss hjem. Vi slappet av hjemme med film og vin og så var denne dagen over. 

Søndag morgen våknet vi tidligere enn vi pleier å gjøre. Vi kjørte Finn hjem og hentet Seb før vi dro innover mot Oslo. Vi skulle på X Games - BMX konkurranse i Oslo med noen av verdens beste BMXere, blant annet Harry Main, som er Martins favoritt Bmx kjører. Det var utrolig gøy å se en "stjerne" live, og sikkert enda gøyere for Martin. Martin skulle egentlig være med i konkurransen, men han fikk beskjed så sent og fikk ikke øvd ordentlig, at han stod over. Guttene var utrolig flinke.

 

Her har vi dagens kjendis 


Martin prøver ut banen etter konskuransen

 

Litt sent, men..  Hva gjorde du i helgen?

Fellestrening

13.04.2013
11:39

Hei lesere. I dag skal jeg på siste fellestrening på dansingen og øve en siste gang på vår "African style"  reggaeton dans før generalprøven og forestillingen som er neste helg. Jeg gru-gleder meg! Det er utrolig morsomt å danse, spesielt en dans som ikke er så "populær". Men jeg blir litt stressa når jeg tenker på at vi må gjøre det beste vi kan foran hundrevis av mennesker! Jeg står mye foran, så tanken om at jeg gjør noe feil og driter meg ut stresser meg noe så sykt. En ting til som stresser meg, er skiftingen til det andre antrekker til neste dans. Jeg aner ikke hvor mye tid vi har på å sminke oss, skifte, fikse hår osv. Æææh. Håper bare på det beste og at folk liker det! 

 

Har forresten utrolig lyst til å avsløre drakten litt. Den er ganske "naken" syntes jeg da, men fancy er den. Hjemmelaget og greier! Jeg avslører den nok til uka.

 

Må få lov til å ta kjedebilder jeg og.

 

Går du på dans?

Some of my heels

10.04.2013
17:11
//Jeffrey Campbell / Bianco / New Look / Din Sko / DNA / mm

 

Hva syntes du om hælene mine?
Hvilket par likte du best?                

Blonde hair & a cross

09.04.2013
22:05


Hva syntes du om bildene?

Påskeferien

08.04.2013
16:30

Jeg har selvfølgelig glemt å legge ut bilder fra påskeferien min! Jeg var på hytta på Blefjell med Martin, Herman, Sofia og svigerforeldrene. Det var veldig koselig. Vi kom opp på bursdagen min og drakk litt champange før vi skulle spise middag. Etter middagen fikk jeg en bursdagsgave av svigerforeldrene, Slottsfjell festivalpass! Jeg ble utrolig glad for det, fordi Martin og Herman allerede hadde fått festivalpass, og da måtte jeg jobbet som frivillig, noe som jeg helst ikke ville. Men nå har jeg det og! På Ble spiste vi masse god mat, spilte alias og yatzee, vi var mye ute i sola og vi lagde til og med snøhule, haha. Jeg var uheldigvis syk hele påskeferien, så jeg holdt meg litt mer inne enn de andre. Så mens de andre var på skitur i fjellet satt Martin og jeg igjen på hytta. Jeg var tett i nesa, halsen, ørene og hodet og klarte verken å lukte eller smake noe, så det var ikke noe funny. Men selv om jeg var forkjølet var jeg med på mitt første snøbad. Vi satt først i badstuen og kastet oss i snøen og løp tilbake igjen. Det var utrolig morsomt og jeg hadde en veldig fin påskeferie.

 
Intervju

08.04.2013
15:35

Som dere vet, så har jeg enda ikke funnet en jobb. Jeg har vært på 2 intervjuer hittil og skal på det tredje i morgen og forhåpentligvis det siste. Jeg er ikke så vant til det med intervjuer, for da jeg fikk min første og andre jobb måtte jeg ikke ha noen intervjuer. Den første jobben fikk jeg uten intervju fordi det var telofonsalg, den andre fikk jeg helt tilfeldig. Jeg og venninna mi stod utenfor Rema og solgte vafler til sjefen kom ut og spurte om vi ville jobbe der.. så vi hadde litt flaks. Jeg jobbet på rema i 4 år, så jeg har ikke hatt noen andre jobber etter det utenom sommerjobb på en fabrikk i sommer. Så når jeg skulle på mitt første intervju i år visste jeg ikke hva jeg skulle svare nesten! Når har jeg søkt litt her og der for å lære litt om hvordan man skal være og hva man burde svare på intervjuer. nå må jeg få meg jobb!


Trøtt og sliten, hihi

 

- Har du jobb?                                          
- Har du noen tips til jobbintervjuer? 

Helgen min

08.04.2013
15:21

Hei lesere. Helgen min har vært litt hektisk, så jeg hadde ikke tid til å blogge. På fredag dro jeg til byen for å kjøpe inn materiale til danseantrekket mitt før jeg fikk besøk av Diana og Siri. Vi dro ut for å spise og prate litt sammen på Peppes og etter det dro vi hjem til meg igjen og hadde det ganske morsomt før de dro hjem. På lørdag dro Martin, Sebastian, Nicolai og jeg til Horten for å sjekke snønivået på skateparken. Etter dette dro vi hjem og spiste middag og ventet på at Nicolai og Line skulle komme til oss. På kvelden dro vi videre til Sebastian for å vorse før vi dro videre på en hjemmefest hos noen venner. Etter å ha vært der en stund bestemte Martin, Sebastian og jeg oss for å dra en tur på byen. Nå som jeg endelig er 20 kommer jeg inn overalt, og dette var min første lovlige gang jeg var på et utested. Etter dette dro vi hjem og det ble veldig sent. Dagen etter skulle jeg på fellestrening med dansen kl.10.00.. trodde jeg. Men da jeg kom frem fant jeg ut at det ikke var før kl.11.00 og ble ganske irritert på meg selv da jeg kunne sovet 1 time ekstra. Men til slutt dro jeg på fellestreningen. Det ble utrolig bra når alle møtte opp i draktene, både punk og arfikanske drakten. Anbefaler å komme på danseforestillingen 20. og 21. april på Oseberg kulturhus.

 

Etter fellestreningen dro Martin og jeg på middag hos svigerforeldrene.  Vi hadde også bestemt oss for å vaske bilen både ute og inventig, så dette brukte vi halve dagen på. Vasking, støvsuging, kaste parkeringslapper osv. Men endelig er vi ferdige med dette også. På kvelden kjørte vi innom Kristian og Synne før vi besøkte Barkåker igjen. Jeg har ikke vært der siden jeg bodde der i 1999 og gjett om jeg ikke kerjnte igjen stedet. Barkåker består i dag av broer, togskinner og veier. Buuu. 

Hva gjorde du i helgen?

Når Martin lager middag

05.04.2013
14:12

Det har seg sånn at det nesten alltid er jeg som lager midadag her hjemme, og da blir det bare vanlige kjedelige, usunne retter som spaghetti, wok, pizza, pølser eller hamburgere. Men når Martin først tar seg tid til å lage middagen blir det alltid så digg at jeg blir litt misunnelig på hans kokketalent. Det beste han lager er perfekt stekt biff med stekte potetbåter med hvitløk og masse smeltet ost , bearnesaus og salat. Nam! Er så glad for at noen her hjemme klarer å lage mat!


 

Det ser myyye bedre ut i virkeligheten!Er du flink til å lage mat?

Våren, ja det er våren!

03.04.2013
16:24

Hei lesere. Nå har jeg fått lånt PC av reservemannen og naboen vår, Nicolai, så jeg er litt tilbake med bloggingen igjen. Senere idag legger jeg ut bilder og forteller litt om hvordan jeg feiret bursdagen min og påsken på hytta hvis jeg rekker det. Det var utrolig deilig å komme hjem og se at all snøen her i Tønsberg er borte og at våren viser seg. Nå kan vi endelig være mer ute og slippe de store boblejakkene. Martin har allerede begynt å sykle BMX ute og om ikke så lange blir han intervjuet av Tønsbergs blad som kontaktet han her om dagen, hihi, er så stolt! Han har faktisk lovt meg å lære meg litt i sommer. Straks skal jeg hente en pakke på posten, hente Mart og besøke bestefaren hans og senere blir det dans! Ha en fin dag!

 

April_large

Bursdagsgave fra kjæresten

02.04.2013
18:26

Jeg fylte 20 år på torsdagen som var og hadde en kjempefin dag men min søtis. Jeg fikk feiret noen timer med Martin hjemme før vi dro videre til Blefjell. På bursdagen fikk jeg utrolig fine Jeffrey Campbell sko som jeg har ønsket meg i flere år! Jeg ble utrolig glad for den perfekte gaven jeg fikk av Martin. I tillegg til skoene fikk jeg et utrolig fint kort med masse fine ord. Jeg er kjempefornøyd!

 


 

Hva syntes du om skoene?

Prøv Shredded Wheat gratis!

02.04.2013
13:03

Har du smakt denne nye frokostblandingen fra Nestlè, Shredded Wheat? Den er utrolig god, mettende og sunn. Den smaker utrolig godt med bringbær, jordbær og tranbærsmak og putene blir ekstra gode når denligger i melken og mykner en stund. 67% fullkornshvete og høyt innhold av fiber. Har du ikke smakt den, kan du prøve den ut gratis her. Anbefaler alle å prøve denne!

 

 

Har du prøvd denne?

Bakte donuts

02.04.2013
12:22

 

Det var en dag da jeg plutselig bestemte meg for å prøve noe jeg aldri har gjort før, lage donuts. Man pleier som regel å lage dem i fett eller smult, men jeg fant en bakeoppskrift. Deigen smakte mer som bolledeig, men det funket fett og de ble helt ok.


 

 

 


Har du laget donuts før?

hits