Revehiet 2012

29.04.2012
15:59

Må skryte litt av gutta på denne bussen, ikke bare fordi vi, Walkers, skal rulle med dem, men fordi de har den fineste bussen og er utrolig flinke som har mekket hele bussen helt selv! Anbefaler å like siden dems og høre låta!

 LIKE, LIKE, LIKE! -> facebook.com/Revehiet2012

Første uke som russ

27.04.2012
19:57

Dette innlegget skriver jeg bare på norsk, rett og slett fordi jeg ikke orker å bruke så mye tid på det. Nå er første uke som russ snart over og jeg føler at jeg har hatt det kjempegøy. Mye festing og morro, men lite søvn og energi til overs på skolen. Det er vanskelig å kombinere skole sammen med russetiden, men så gjelder det bare å prøve så godt man kan og tvinge seg selv opp fra sengen dagen etter. Jeg legger ut noen bilder fra denne uken.


Walker # 4 - Mekket t-skjorte til Linda


Walker #4 - Sugarlips aka Linda


Walker #1, min t-skjorte!


Walker # 1 - Barbie aka Sandra.


Walker #1!


På vei til bursdagsvors før vrengekro!


Bursdagsvorset til Rainbow og Krisna med Casa Bonita.


Walkers!


Fete walkere. #1 Barbie og #3 Superwoman.


#5 Rainbow og #1 Barbie!
Casa Bonita


Oda og Linda


Hooverville! <3


Russeknute - Løpe gjennom en barneskole-gård uten å bli tatt på. Jeg tryna... Skade 1


Skade 2


Russeknute - Romantisk lunsj med medruss i forum.


Signere russebukser.
Russeknute - Løpe 30 ganger rundt flaggstangen ...


...for å så styrte i seg 1 liter Biola. ÆSJ!!


Russeknute - Kidnappe en pult fra et klasserom.


Russeknute - 2 pakninger med hubba bubba en hel skoleøkt!

 

... to be continued, stay tuned!

I'm a russ!

24.04.2012
16:30

Da har russetiden startet!!! På fredag hadde skolen vår vrengekro, og vi startet offisielt russetiden natt til lørdag. Det var en sykt bra dag med en fantastisk bursdagsvors med vanen Casa Bonita 2012 og på Cactus. På mandag  viste vi oss i russebuksene for første gang på skolen og i morgen er første treff, telemarkstreffet, gleder meg!


Official! #1

The "russ-time" has finaly started. On Friday we had a "twist-meeting" in a club and started the russ-time Friday night. It was insanely good! We had a amazing birthdayprelude with the van Casa Bonita 2012 and on Cactus, the club. Monday was the first day we used the pants in school ans the first festival starts tomorrow. I can't wait!

Frist mobile post

19.04.2012
22:58

Louis Tomlinson, I eat carrots, now marry me.

New in - Accessories

19.04.2012
20:40


Glitter


Glitter


Glitter


H&M

H&M - Fashion Against Aids - Favorites

18.04.2012
12:20


Available in around 300 H&M Divided departments from 26th April 2012

last weekend

18.04.2012
01:27

De siste dagene der jeg ikke har blogget, har jeg hatt veldig mange lesere innom. Tenkte at det kanskje var på tide å skrive litt igjen så dere har noe å lese.

Søknadsfristen for studier var på søndag, og man trengte mobilen for å få kode på den for å logge inn. Men så var det slik at jeg hadde inaktivt simkort, så da måtte jeg lete i alle papirer etter minID koder. Jeg fant de til slutt, en så viste deg seg at det vaar gamle koder da jeg prøvde å logge inn.. Da jeg hadde bare 1 time igjen på å søke, fant jeg den andre lappen, heldigvis! Så jeg fikk søkt 4 skoler i Norge til slutt.

Jeg fikk tatt i bruk iPhonen min i går. Skulle egentlig fått simkortet i posten på fredag, men den kom ikke frem til mandag, så jeg dro til forhandleren for å klage på at jeg ikke har hatt mobil i over en uke. Og tro meg, det hjalp. Jeg fikk nytt simkort på et blunk, så da er jeg tilgjengelig på telefon igjen.

Jeg har brukt helgen på å jobbe, rydde litt hjemme og male russe-t-skjorter. T-skjortene ble ganske greie etter flere timer med maling! I går dro jeg til Sandefjord for å møte Siri, Ban, Diem, kjæresten hennes og flere for å bli kjent med han. Vi satt på cafè og snakket, så det var koselig. Etter møtet tok Siri, Ban og jeg oss en liten shoppingtur, så dro jeg hjem og begynte å fikle litt med iphonen.


Sundays dinner - Sushi


Linda's t-shirt


Lachowski <3

The last few days where I haven't blogged, I had a lot of visitors on my blog, so I thought that it was maybe time to write again, so you have something to read.

The application deadline for universities and the studies was on Sunday, and I needed to get a mobile code to log in. But I had an inactive simcard, so I had to look in all my papers to find minID codes. I found them, but then it turded out to be some old and unuseble codes. When I had 1 hour left, I finally found the right codes, and I applied for 4 schools here in Norway.

I've been using my iPhone since yesterday. I should've got the smincard on Friday, but it didn't arrive until Monday, so I went to the dealer to complain that I haven't had a phone in one week. It helped to complain and I got a new simcard in a flash, so I'm available on the phone again.

I worked, painted t-shirts and cleaned the apartament in the weekend. Yesterday I went to Sandefjord to meet Siri, Ban, Diem, her boyfriend and more people, to get to know him. We went to a cafè and talked, it was nice. After the meeting, Siri, Ban and I decided to take a little shopping spree, then I went home and started to explore my iphone.

Itskingsleyb*tch

16.04.2012
11:50

HAHA, I love him!

Lookbook inspo

15.04.2012
15:49

Goodies from Gina Tricot

14.04.2012
23:37

I don't know ..

13.04.2012
23:32I beez in the trap!

13.04.2012
23:25

Kom nettopp hjem fra jobb og må si at det ikke er morsomt den første dagen etter nesten 2 ukers fri. Det er så slitsomt og lite motiverende å starte igjen. I morgen jobber jeg hele dagen, men så kan jeg jo trørste meg selv med at jeg har fri fra skolen frem til fredag! Så nå skal jeg bare slappe av og ta det med ro.

 

"Bitches ain?t shit and they ain?t saying nothin?, A hundred mothafuckas can?t tell me nothin? I beez in the trap, be-beez in the trap <3 Nicki Minaj is tha shiaat! <3

I just came home form work. It's not really funny to be back at work after having almost 2 weeks off. I'm unmotivated and it's just boring to start again. I'm working the whole day tomorrow as well, but I can console myself with the fact that I have off from school until next Friday, so can just relaxxxx.

Deborah Lippmann - Nail Polish

12.04.2012
21:49

 Jeg ble helt forelsket i denne neglakken med en gang jeg så den, så jeg måtte kjøpe den. Jeg elsker fargen og glitteret i den. Den er perfekt å bruke hvis man skal på party, jentekveld eller lignende. Du får tak i den på blant annet "Fine ting" og koster 179,-

I fell in love with this Nail Polish from Deborah Lippmann once I saw it, so I just had to buy it. I love the color and the glitter in it. It's perfect to use when your'e going on a party, have girls night ect. You can buy it in shops like "Fine ting" and costs 179,-

Sneak peak - russebukse

12.04.2012
21:36

Nå er jeg nesten ferdig med russebuksa mi og gleder meg helt vilt til å bruke den om en uke, så nå tenkte jeg å være så snill og gi dere en liten sneak peak av buksen min før dere får sett hele neste uke.
Angry beacause I'm still phoneless..

I'm almost done with my russ-trousers and I look forward to use them in a week, so I decided just to show you guys some sneak peaks before I show you the whole thing.

skins

12.04.2012
19:49

Tumblr_m2bq6mxtbu1r5wivoo1_500_large

Tumblr_m26zfgwfwh1qhlovgo1_500_large

Tumblr_m20wpmz9yi1qe5nqro1_500_large

Tumblr_m212vfosu71romogwo1_500_large

Love it

fml.. i'm phoneless

11.04.2012
19:44

NEEEI! Jeg aner ikke hvordan .. men sim-kortet mitt er inaktivt! Jeg kan verken sende eller motta sms, ikke ringe eller bli ringt. Hva skal jeg gjøre?! Mikrokortet mitt er jo på vei hjem til meg, men det er fortsatt noen dager til og jeg kan ikke være telefonløs så lenge. Nå er jeg drittsur.. hvordan vil dette gå?
I console myself with kinder and muffins..

I don't know how, but my sim-card is inactive. That means that I won't be able to send or receive sms'es, I can't call and people can't call me either. What to do? The microcard is on it's way but it's still some days until I'll get it and I can't be phoneless for a so long time. Guess who's angry right now..

I love my new iPhone4

11.04.2012
17:17

Jepp, da har jeg også skaffet meg en iPhone også! Jeg er superfornøyd med den, for nå har jeg endelig en ordentlig mobil som faktisk fungerer. Det eneste jeg er redd for, er å miste den i bakken eller lignende, er så redd for å skade den.. for det er fort gjort i mine hender og touchscreen knuser fort. Derfor tillot jeg å kjøpe meg selv en skikkelig beskytter som jeg brukte 400,- på! Nå bør den søren meg være safe!


My new baby :**

Now I finally got a iPhone4 too. I'm very satisfied because I have a phone which really works. The only thing that I'm affraid of now, is to loose it on the ground or something, I'm so affraid to break it.. it's easy to happen in my hands and the touchscreen can easily break. I decided to invest a good iPhone protector, and I used 400,- on it, so the iPhone should be really safe now!

back to school

10.04.2012
21:16

Nå er vi tilbake til skolen igjen, men heldigvis begynte denne uken ganske så bra. Jeg hadde god tid om morgenen, rakk bussen og hadde en grei dag på skolen. Jeg fikk igjen RLE prøven og fikk en ganske bra karakter, vi trekker den så langt som til 5'ern da, eheh. Vi hadde også en koselig engelsktime. Jeg elsker virkelig engelsktimene våre, vi gjør alltid noe forskjellig, og det er det som motiverer meg i faget. Ellers har jeg fått veldig mye ut av denne dagen.

Jeg ble endelig ferdig med å skrive motivasjonsbrevet for studiene jeg skal søke på i London og fikk sendt det videre for godkjenning til min veileder. Da vil jeg takke ordboken min som alltid er der når jeg trenger den. Det er ikke så lett å skrive en søknad på engelsk som man tror, tro meg! Nå gjenstår det bare å søke, men problemet er at jeg vil søke 1 til 2 skoler i Norge på engelsk i tillegg, men jeg aner ikke hvor og hvilke skoler jeg skal ta.. og fristen går ut på søndag!Etter skolen dro jeg med Rannveig og Siri for å kjøpe tekstilmaling til russetoppene våre og til slutt endte det med en bitte liten shoppingtur. Jeg fikk blant annet kjøpt et nytt antrekk fra Gina Tricot: Skinntights - 149,-, Topp - 149,-, Armbånd - 79,- og Øredobber - 59,-. Kjempefornøyd! Jeg kjøpte også to T-skjorter som vi skal pimpe selv sammen med russejentene. Og nå som jeg først snakker om russ, så kan jeg meddele det at jentegjengen vår skal rulle sammen med Revehiet 2012 til Kongeparken, en av guttebussene fra skolen, så det blir nok morro.Jeg kjøpte også hårolie, hårkur, eller whatever det er, som jeg håper så inderlig vil funke på de stygge, slitte, tørre tuppene mine. Men som tidligere nevnt, så skal det mye til at noe som helst skal fungere på det umulige håret mitt. Krysser fingre, armer og ben for at den vil fungere, ellers klipper jeg med skulderkort snart! Denne kjøpte jeg på H&M og kostet 79,-

Ellers er jeg jo så kjeeempeflink og gjør litt lekser til i morgen og prioriterer det fremfor facebook. Dette er bare et engangstilfelle. Nå skal jeg bare slappe litt av før jeg prøver å legge meg litt tidligere i dag.

 


 

So now I'm back to school, but fortunately it began quite good. I had enough time in the morning, catched the school bus and had a good day at school. I got a 5 on a test in religion and had fun in the English class. We always do something new, and that motivates me in the subject. I finally finished writing my motivation letter to the university that I most likely will go to in London, so now I've got to wait for the answear and see if it's accepted or not, but I'm hoping for the best. And I want to thank my lovely dictionary for the help, it's really hard to write a good application. Now I got to decide which schools and where in Norway I want to go to. I want to choose 1 or 2 in Norway, just in case. But the worst about it, is that the deadline is on sunday!

I went to Sandefjord with Rannveig and Siri after the school to buy some textile dye for our Russ t-shirts, but it endet with shopping spree as you can see abowe. I bought one outfit from Gina Tricot and hair oil which will hopefully help my hair to survive. I just want to share that our girlgroup will drive with Revehiet 2012 to Stavanger to one of the biggest Russ-festivals. It will be fun.

Now I'm only doing my homework and will soon go to sleep. I've been so clever spending more time on homework and other important stuff rather than sitting on facebook.

Ever since ..

09.04.2012
17:42Recommending Tangle Teezer

09.04.2012
15:26

 

De som kjenner meg vet at håret mitt blir fort flokete og bustete. Jeg er bare født med umulig hår. Uansett hvor lang tid jeg bruker på å børste ut alle floker I håret, vil det floke seg med en gang jeg går ut døra. Det er snakk om sekunder! Denne fantastiske børsten kjøpte jeg I Oslo bare for å teste ut. Meningen med denne er å børste ut floker og bustete hår. Jeg trodde ikke at den skulle virke før jeg selv prøvde den ut. Engelskmennene har noe å være stolt av. Jeg har prøvd så å si alt på håret mitt for at det ikke skal slutte å floke seg og ingenting hjalp til jeg fant denne fanastiske børsten. Tangle Teezer er genial! Jeg børstet gjennom en floke 3 ganger og da var den borte. Den lugger ikke og jeg mistet ikke et eneste hårstrå! Bedre kan det ikke bli. Jeg anbefaler dermed denne til alle med flokete hår. Den vil ikke skuffe dere. Den koster rundt 150,- og finnes I flere farger. Løp og kjøp!Those of you who know me knows that my hair is tangled and dishevelled. I'm just born with hair impossible to brush. No matter how long time I spend on brushing my hair for tangles, it will always get tangled back again once I go out the door. I'm talking about seconds! I bought this incredible brush in Oslo just to try it out. The meaning with the brush, is that it's detangling your hair. I didn't believe in it before I tried it out myself. Englishmen should be proud. I have tried so many products and almost everything to prevent my hair to tangle, but nothing helped until I found this brush. Tangle Teezer is genius! I brushed through a tange 3 times and then it was completely gone. It doesn't pull by the hair and I'm not loosing any single hair. It can't get better. That's why I'm recomending tangle teezer for all of you with tangled hair, like me. It costs 150,- and you'll get it in more colors.

Bracelet from Swarovski

08.04.2012
12:36

 

Dette fine armbåndet fra Swarkovski fikk jeg av søsteren min I bursdagsgave. Nå har jeg et fint armbånd som jeg kan bruke til alt! Tusen takk <3

My sister gave me this bracelet from Swarovski as a present for my birthday. Now I've finally got a nice bracelet that I can wear to everything. Thank you, baby. <3

Stockholm

07.04.2012
22:33

 

Nå er jeg hjemme fra Stockholm. Jeg var der siden mandag, men det har ikke vært nett hos mamma siden søndag, så jeg har ikke fått mulighet til å være på nettet før nå. Derfor legger jeg ut noen bilder fra de siste dagene med en liten beskrivelse under.

 
Mom's roses. Her 38th birthday!


Pamela and Bianca.
My mom


Snow in Stockholm! Hate it!


Coloring eggs
Baby Bianca <3


Shopping in Stockholm city!


Minishoot with Pamela.

I just came home from Stockholm now! I've been there since Monday, but the internet was gone since Sunday, so I haven't been able to be on the internet before now. I'm just going to post some pictures from the last days with a little description under it.

Yesterday's wear

02.04.2012
10:22
Jacket - Miss Selfridge, Trousers - Pieces, Top - Urban, Shoes - Converse, Banada - Swag

-

02.04.2012
09:18hits