Dagen i dag

24.04.2011
20:58

Nest siste dag i påskeferien. Jeg føler at jeg og Pamela har i allefall fått brukt dagen til noe. Vi har brukt dagen ute for det meste. Akkurat nå sitter vi og spiser snacks og ser på tv og slapper bare av etter en tur ute på lekeplassen. Vi fikk oss litt trening på trampolinen, klatret i sånn tautårn og slappet av på en stor huske. Nå skal vi se på en film og slappe av resten av kvelden.


Påskegodt


Vi tok oss en no make-up dag.


Hva gjør dere nå?

SANDRA ANNA
SUNday!

24.04.2011
19:03

I dag ble jeg og Pamela hjemme mens mamma og dem dro på grillparty hos ei veninne. Så hva kan man da gjøre på en søndag i Stockholm? Vi bestemte oss for å ta en tur innom Tumba sentrum for å se om det var noen butikker som var oppe. Vi tok oss en kjapp tur innom Lidl og kjøpte ingredienser til filmkveld senere i dag. På vei hjem plukket vi mine favoritt blomster, Blåklokker. Yess!Herlig, photoshoot med webcam

 

Nå skal vi ta en tur ned på lekeplassen så lenge solen skinner.

 

Hva har dere gjort i dag ?


Usher - Hey Daddy

24.04.2011
17:05

 

Syntes?

Today's inspiration

23.04.2011
21:42

I Stockholm

20.04.2011
12:40

Da er jeg i Stockholm, hos mamma igjen. Jeg skal være her i påskeferien til mandag. Så nå som jeg her lettere tilgang til pc, kan jeg blogge mer.

I dag tenker jeg at jeg skal ned til Tumba sentrum og ellers bare slappe av. Jeg er forkjølet max for første gang på veeeeldig lenge, så jeg må nok sitte hjemme og slappe av så det går over.

I går bukte jeg 11 timer på toget, så jeg var helt utslitt. Hater å ta togtil Stockholm.. i allefall alene, for når jeg ikke har noen å snakke med så kjeder jeg meg bare enda mer. Æææh.


Gammelt bilde tatt fra pc'en til mamma.

 

Hva gjør dere i dag ?

Vaske vaske

15.04.2011
23:19

Jippii! Jeg har tilgang til den gamle pc'en min. :) Selvom den er utroooolig treig, så går det an å blogge.

Nå har jeg sittet siden kl.20.00 og vasket klær... endelig. I tillegg så tror jeg at jeg har blitt syk. Tett i ørene og vondt i halsen. Auu. Håper på at det går over snart da.

Men nå må jeg gå og tørke litt klær.God morgen

11.04.2011
08:56

Nå sitter jeg på skolen på biblioteket og venter til kl. blir 09.00 før jeg kan begynne å ringe rundt til folk. Jeg har 2 friøkter (4 timer), så målet mitt er å finne en fin leilighet denne dagen. Blir ikke enkelt, men må prøve så godt jeg kan. :)

Ønsk meg lykke til da.

HEYHEYHEY!

06.04.2011
15:28

Sorry for at jeg ikke har blogget på over 1 uke, men jeg har hatt vanskligheter med det. Jeg forteller alt en gang jeg har fikset alt. Men kan si at pc'en og kameraet mitt er ødelagt i tillegg, så det sier jo også litt om hvorfor jeg ikke har blogget.

I dag er jeg hos Rannveig med Siri og jobber med Norsk muntlig fremføring som vi har i morgen tidlig. Og vi begynte i dag. Men vi har kommet godt i gang da.

 

Sandra Anna

 

hits