10 timer varetelling = ..

27.03.2011
21:55

I dag har dagen egentlig gått utrolig fort. Jeg stod opp kl.08.00 fordi vi skulle ha varetelling på jobben kl.10.00, men da jeg skulle ut døra kl.09.00 fant jeg ut at jeg glemte å stille klokken 1 time frem, så jeg begynte å gå da jeg egentlig skulle vært på jobben... men jeg var heldigvis ikke den eneste som glemte å stille klokka da. Unnskyld for at jeg vekket deg, M'hamed. (a) Måtte bare forsikre meg. Haha.

 

Da jeg skulle GÅ fra huset og til Stokke, brukte jeg bare 35 min. Er skikkelig stolt av meg selv som gikk så fort. Da jeg kom inn på rema, begynte jeg å telle, og tiden gikk så fort som bare det. Jeg la nesten ikke merke til at jeg jobbet 10 TIMER i strekk. Det var egentlig ganske gøy å telle varer, men når jeg kom hjem kl.20.30, følte jeg meg sykt sliten og trøtt. Nå er jeg støl i hele kroppen og har masse sår på hendene. :( Men penger ble det iallefall!

 


Auuuu.. knoke hurts. Ser ut som om jeg hadde vært i en slosskamp  :(

 

Hva har du gjort i dag ?

Outfit 26.03.11

27.03.2011
21:44


Topp - H&M, Bukse - Pieces, Olajakke - Only,
Fjærøredobber - H&M, Armbånd - Accessorize

 

Hva syntes du ?

Vil haa!

27.03.2011
00:18

Ønsker meg disse tingene altsåå. :))Kjoler fra BikbokTopper og bikinier fra Bikbok
Sko fra H&MTubetopper fra Bikbok

 

Hva syntes du?

...

24.03.2011
21:37

Nattaa

23.03.2011
23:00

Nå går jeg og legger meg. Er utrolig sliten og trøtt og vil bare legge meg i sengen og sove.


i want

 

NATTA ;*
HAHAHA!

23.03.2011
22:23Haha, syntes litt synd på henne.
I am a cookiemonster

23.03.2011
21:47

 Ja, jeg er den værste kake- og kjeksmonsteret som finnes! Mener jeg da! Digger sjokoladekaker, sitronkake, karamellkake, gulrotkake, brownie, ostekake, oreokake, eplekake og bløtkake. Og mange fler da. Jeg får aldri nok av kaker. OG donuts of course!

 

 

Også er jeg et kjeksmonster da. Jeg spiser kjeks nesten hele tiden. Oreo, dots, mariekjeks, ballerina, Svampebobb kjeks og masse annet. I dag var kjeks faktist lunsjen og middagen min, og blir kanskje til ogmed kvelsmaten. Haha.

  

Er du et kakemonster ?
Sandra kan bli forbanna

23.03.2011
20:42

Når jeg blir ordentlig forbanna, har jeg nesten lyst til å gå inn på blogg.no og skrive et personlig innlegg til den jeg er forbanna på akkurat der og da. Jeg har holdt på å gjøre det flere ganger, f.eks i dag, i engelsktimen, men neida, jeg glemte den andre halvdelen av laderen til pc'en, så jeg måtte droppe det fordi jeg ikke hadde strøm på pc'en.

 

Men ojdaaa!! Jeg er jo på blogg.no nå og nå som det er innen tema, kan jeg skrive et innlegg. Klar? (NB! Kan inneholde grove setninger!)

Jeg kaller personen eller personene for Kim, for jeg nevner ikke navn på folka i dette innlegget. Det er flere personer jeg nevner!

 

For det første H-A-T-E-R jeg at Kim skal gå rundt og syntes synd på seg selv og begynne å grine fordi Kim liksom har gjort så mye for en annen veninne eller venn som ikke er sant i det hele tatt! Er det da Kim søker oppmerksomhet eller ? Ja, når Kim trenger så f***ings mye oppmerksomhet og begynner å rope til andre gjennom en hel sal og blande seg oppi andres saker og diskusjoner, så har jeg ærlig talt bare lyst til å sparke ned Kim for at Kim skal roe ned egga. Når Kim snakker og avbryter når andre prøver å snakke irriterer meg også. Spesiellt når to-tre personer snakker sammen, og så plutselig kommer Kim og sier: "Hva er det dere snakker om?" eller "Jaaa, jeg vet, jeg også" helt uten videre.. eeehh.. ok? Kim tror at alle folk som Kim har snakket med er Kims ekte venner bare etter en kort samtale på drøye 2 min. Er det normalt ? Når Kim er uvenn med meg og begynner å smiske med snakking og sitting ved siden av, så hater jeg Kim bare enda mer! HOLD DEG LANGT UNNA MEG! Når Kim lyver om ting som Kim har lovt å ikke si eller å ikke gjøre, hater jeg også. I hvertfall når Kim tar seg selv for en man kan stole på. Når Kim er en veldig god venn og baksnakker en kjempegod venn av seg har jeg ikke ord for hva jeg kunne gjort med Kim. Hadde jeg hatt annledning for det, så hadde jeg skjært opp Kim i tynne skiver og solgt det i som hundemat.

 

Jeg haaater når Kim ber meg om å slutte å baksnakke Kim og snakke dritt om Kim, når jeg aldri engang har nevnt navnet til Kim til noen eller sagt noe negativt om Kim til andre. Også går Kim og baksnakker meg selv. Hjerneskada f****tryne. Kim leker tøff noen ganger og sier til andre at Kim vil snakke med meg, men når jeg står 1 meter unna Kim, tør ikke Kim å se på meg engang. Uhh, du er tøff ass.. Også er det assistenten til Kim som også heter Kim. Eller det burde vært omvendt Kim er assistenten til Kim ... ja same shit, siden Kim gjør alt det Kim sier på kommando. Haha, bikkje. Husk å spille død neste gang jeg kommer forbi trynet ditt! Kim liker også å spille uskyldig og søt og har et lik som forbilde. Men når Kim blir sjalu og sur for at Kim ikke får så mye oppmerksomhet av de Kim vil ha oppmerksomhet av, går Kim til andre Kimmer og lager rykter om personen som Kim ikke liker og som i dette tilfellet er meg og en annen Kim. Kim har laget flere falske rykter og nå som to venner av meg har blitt sammen, starter Kim å lage rykter om dem. MEN VI BLIR JO TROSSALT POPULÆRE AV DEN SNAKKINGA DI, B**CH! Vi får ikke mindre oppmerksomhet av at Kim baksnakker oss. Men det får Kim. Kim blir mindre populær og får mindre oppmerksomhet. Ihvertfall hvis Kim skal gå i bukser som er skrukkete på rævva si.

 

Jeg tror jeg stopper der.. selvom jeg kunne ha skrevet flere bøker om hvor mye jeg hater Kim. Det kan hende jeg skriver mer om Kim i framtiden om ikke Kim skjerper seg!
Boobs vs. Butts

23.03.2011
19:32

Tenkte jeg ville se hva dere jenter tror at gutta liker mest ved jentene. Pupper eller rumpe? Hva mener dere ?

 

STEM

 

Hva er viktigst hos ei jente ?
Fin rumpe
Fine pupper

 

Har du stemt ?Nicki Minaj

23.03.2011
19:06

I det siste har jeg begynt å interessere meg litt for Nicki Minaj. Jeg syntes hun er utrolig flink med sang og rap. Hittil liker jeg de aller fleste sangene hennes, men har selvfølgelig noen favoritter. Hun har en fet stil i tillegg, så da blir hun enda fetere.Nicki Minaj er ikke akkurat den peneste kjendisen man kommer over, men hun har utrolig fin kropp da. Selvom rumpa ser ut som om hun har på seg en bleie hun har bæsjet i. Haha. Jeg liker at hun varierer stilen og frisyrene i musikkvideoene, det får hele klippet til å se spennende og morsommere ut og da får jeg også lyst til å se musikkvideoen en gang til.Nicki er ikke så opptatt av å være søt og uskyldig i videoene. Hun bruker ofte banneord i teksten og kommer med rare ansiktsuttrykk flere ganger. Men det er bare et pluss i boken hennes. De søte og uskyldige jentene begynner å bli kjedelig, så det er ekstra gøy å se en rampete og vill Nicki i stede for det vanlige.

 


Nicki Minaj - Your Love

 

Hva syntes du om Nicki Minaj ?
Innkjøp 22.03.11

23.03.2011
18:30

Alt er kjøpt på H&M.


Armbånd - 99,- / NÅ 30,-


4-pack Armbånd - 79,- / NÅ 30 ,-


Hårspenner - 29,- / NÅ 10,-


Armbånd - 29,- / NÅ 10,-
Sko - 199,-


Også fikk jeg et gavekort fra H&M på 50,-


Hva syntes dere ?
..

23.03.2011
17:03

.

22.03.2011
23:01
Til Siri

21.03.2011
21:48

Dette er et innlegg dedikert til Siri som fyller 18 år i dag. Jeg vet at du har sitti og ventet på denne, så sorry for at den kom så sent, men pc'en klikka litt. Håper du ikke blir sur for noen bilder da. :)

EDIT: Lyden er borte!!! WHAAAT ?

 

Hilsen
Sandra, Rannveig og Diem.

School next

21.03.2011
10:24

Da er det tid for skole. Vet ikke helt om jeg er klar for Norsk og Engelskøkt, for det er så kjedeelig. Men jeg er i allefall glad for at jeg jobber bare i dag denne uken. Endelig en lørdag fri. Ahh. Dagens pluss.

 


Hva skal dere i dag ?
Gratulerer med dagen, Siri!

21.03.2011
10:18

I dag blir min lille, søte Siri 18 år. Så jeg tenkte å skrive et lite innlegg til henne for det.
Gratulerer så mye med 18 års dagen! Håper du kan skaffe deg billappen snart, så du kan kjøre meg fra og til skolen. :) Haha. Også håper jeg at du får en kjempefin dag og masse fine gaver. Kos deg masse!LOVE YOUU!

Natta!

20.03.2011
23:35

Nå går jeg og legger meg. I morgen begynner jeg skolen 12.05 som vanlig, og skal på jobb etter skolen.. som vanlig. Skal drømme søtt om at jeg flyr til maldivene og koser meg i varmen og at jeg er laaangt vekk fra skole, jobb .. og norge.Nattaa. :*
UPDATE

20.03.2011
23:21

Headeren som jeg har nå, er bare en jeg må ha i middlertidig. Jeg ble så lei av den andre, så jeg måtte bare lage en fort. Den er veldig slurvete, men skal bare ha den til i morgen. :)
Piknik

20.03.2011
13:42

Skal ut på piknik snart og bruke søndagen min ute. :)

Senere i dag, skal jeg lage en ny header og endre litt på designet hvis jeg får tid.

 

Hva skal dere i dag ?

Sliteeen

19.03.2011
21:12

Nå er jeg sinnsykt sliten etter en laang og kjedelig dag på jobb. Beina mine verker som bare det og jeg har bare lyst til å falle i en myk seng og sove. Tror ikke det blir mer blogging i dag for å si det sånn.

 


Btw.. sett denne musikkvideoen ? Jeg får ikke med meg ordene. Haha.

 

Har du jobbet i dag?
Hva har du gjort i dag ?
Viva la Diva - Lip Gloss Superlicious # 9 Choco

19.03.2011
11:16

Denne lipglossen fra Viva la Diva liker jeg veldig godt, og derfor vil jeg skrive litt om den. Etter at jeg tok den med på skolen en dag, ville flere veninner av meg kjøpe den, fordi de likte fargen veldig godt. Den er rosa/brun aktig og den holder veldig bra på leppene. (Jeg har blitt sponset av Viva la Diva, så jeg har ikke kjøpt den for egne penger.)
Viva la Diva - # 9. Choco

Denne lipglossen er garantert en favoritt. Den er behagelig å ha på leppene, den holder lenge, fargen er perfekt og prisen er grei. Jeg anbefaler dere denne. Dere vil ikke angre.


Farge:
Brun/rosa
Kjøpt:
Du kan få kjøpt denne lipglossen på blant annet Cubus. Du kan også få kjøpt den på andre kosmetikk butikker.
Pris:
60,-

 

Hva syntes du ?
Har du denne lipglossen ?

God morgen

19.03.2011
10:39

I know. Jeg har ikke blogget på noen dager, men har ikke fått tid til det. Jeg skal blogge litt i dag da. I dag har jeg faktisk stått opp kl.08.30, vasket opp, vasket klær, ryddet litt og sett en serie. Senere i dag skal jeg jobbe. 3 lørdag på rad..  Nice.


koseligste morgensangen. hihi mummitrollet ftw!

 

Hva skal du i dag ?
Natta

16.03.2011
23:00

Jeg går og legger meg nå. Begynner skolen i 2. økt i morgen, så jeg får sove 1 time ekstra i natt. Digg.

 Frankie J & Baby Bash - Obsession

 

God natt ;*
Innkjøp 160311

16.03.2011
22:50

Jeg var i Tønsberg i dag for å spise og kjøpe en ting, men så ble det flere ting enn det jeg trodde det skulle bli..


Øyeskyggekost - The Body Shop - 109,-


Foundation brush - The Body Shop - 149,-


Skjerf - 29,- Cardigan - 75,-  - H&M


Øredobber - 49.90,- pr. stk. Mini-lommebok - 29.90,-  - H&M


Jeg kjøpte også 4 rosa bokser/hyller til å ha skoene mine i til 34,- pr stk. og noen lysglass og sommerfugler til bordpynt fra nille. Også kjøpte jeg den digge, nye burnen Day. Namm.

Hva syntes dere ?
Prøveeee.

15.03.2011
22:45

Jeg hadde psykologiprøve i dag. Det var så sinnsykt mye å øve på og jeg var såå sikker på at jeg ville få dårlig på prøven. Jeg kunne ikke øve så mye i går heller, fordi jeg jobbet til 20.30, men heldigvis slapp vi en økt før psykologien, så jeg kunne øve da. Og vet dere hva? Det gikk egentlig ganske greit. Føler at jeg svarte 75% riktig i allefall. :)
Lite å øve på, ja..

Har dere hatt prøve i dag?


Dagens drømme outfit

15.03.2011
22:29

Ahh, noe så vakkert. Ønsker meg <3

//polyvore.com

Hva syntes dere ?

Bestilt søøte sko

14.03.2011
20:52

Da har jeg endelig fått bestilt de skoene jeg hadde så lyst til å kjøpe hele tiden fra H&M! Jeg fikk hjelp av M'hamed selvfølgelig. Så nå er jeg overhappy. De selger ikke diss skoene i butikkene, så jeg måtte bestille de på nettet.


Er de ikke fine ?
God natt

13.03.2011
21:56

Tror jeg stikker og legger meg nå. Jeg er så sliten og trøtt. I morgen har jeg engelskprøve og norsk på skolen, så må jeg på jobb etter det. Blogger senere på kvelden i morgen, må også øve til psykologiprøven.Hey Daddy - Usher

Natta ;*
Ukas innkjøp

13.03.2011
20:36

Har helt glemt å legge ut ting jeg kjøpte denne uken. Her er de. :)


Topp fra BikBok - 149 ,-


Topp fra BikBok - 99,-


Cardigan fra Risøe - 100,-


Volumspray til hår - Elvital/ L'oreal - H&M - 69,- Kjøpte også shampoo og balsam i samme volumtype til 19,- pr. stk.

 

Hva syntes dere ?
Hjemmelagde Shorts

13.03.2011
16:40

Jeg kjedet meg i dag, og leste blogger ogsånn. Så så jeg at folk hadde så fine shorts. Da tenkte jeg på mine shorts, og kom frem til at jeg kunne lage et par selv av gamle jeans bukser. Hei, kreativitet. Eller bare fritids. hah


Hva syntes du ?
Har du laget en shorts selv ?
Think Pink

13.03.2011
15:26

Haha, jeg faila med norskprøva. Den hadde vi ikke i morgen likevell. Det var engelsk vi hadde. Det er så typisk meg å glemme. Men det er bare bra for meg at jeg ikke har norskprøve i morgen likevell. Da får jeg slappet av og sett på film eller no.

Btw. Fant sykt søte, rosa bilder på weheartit.com her om dagen. Herliig.

 

 

Hva syntes dere om bildene ?
Øve prøve pugge

13.03.2011
12:08

Søndagen min vil gå til å øve. Jeg har en kunnskapsprøve i Norsk i morgen, som jeg begynner å øve på senere i dag, og en psykologiprøve til tirsdag som jeg øver på nå. Ja, jeg begynner å øve på psykologien 2 dager før, fordi vi har 3 kapitteler, 11, 12 og 13, og det er sykt vanskelig. Dette er den siste eller nest siste prøven i psykologi, så jeg må få bra karakter på den, siden vi ikke har hatt så mange prøver før.

Blir en slitsom dag i dag.Har du mange prøver for tiden ?
Nye Burn Day

13.03.2011
00:21

Har noen lagt merke til en nye Burn i butikkene? Eller på narvesen? 'den har eksistert lenge, men det er først nå den har kommet til norge. De har nemmelig fått inn Burn Day med utrolig fet åpning. Man kan til og med lukke boksen og putte den i vesken, uten at det søler og ingenting vil helle seg ut. Jeg digger smaken av kiwi og eple og den lyseblå fargen på drikka. Anbefaler dereå prøve den.

Info
Væskefarge: blå
Pris: 30 kr
Kan kjøpes: Narvesen og bensinstasjoner.
Har du smakt Burn Day ?Bad princess

12.03.2011
23:59

Nå har jeg fått slappet av litt etter en hel dag på jobb. Jeg kikket litt på weheartit og fant noen bilde som var litt kule egentlig. Syntes det er fasineende hvordan folk klarer å lage sånnt og ha så bra fantasi. Sjekk ut :

Litt scary egentlig.

 

Hva syntes dere om bildene ?
I love you Sunshine

12.03.2011
12:47


Det er så utrolig herlig å se at våren nærmer seg når man ser at solen skinner på en skyfri himmel og temperaturen stiger. Enda deiligere er det å høre snøen smelte og når vanndråpene treffer bakken. Ahh.Føler meg så lykkelig. :)

 

Føler du at våren nærmer seg ?
For every dark night, there's a brighter day.

12.03.2011
00:49

Herregud så mye som skulle skje for tiden. Jeg har vært så opptatt av skole, prøver, uenigheter, krangler og masse rart. Har hatt tysk prøve og matteprøve i dag. Det gikk veldig bra egentlig. Hele neste uke har jeg planen full. Norskprøve, psykologiprøve, engelskprøve osv. Også jobber jeg ekstra vakt denne helgen og stress her og der. Men det positive med alt det negative er at når jeg jobber, så tjener jeg ekstra, at jeg er forberedt til alle prøver og at kranglene ble på en måte løst.


arrrghh ..

Har vært ganske pissed i hele i dag, men så reddet Diem dagen min. Vi var på cafè og snakket ogsånnt, så det var koselig. Nå sitter jeg og ser på Dear John og slapper av.

 

Hva har dere gjort i dag ?
@ Schooool

10.03.2011
15:04

Nå sitter jeg på skolen med frøken Siri og har historie. Vi hadde ingenting å gjøre, så læreren bestemte seg for at vi skulle sitte på pc'en. :) Skal blogge mer senere i dag siden Siri klager på at jeg ikke blogger. Santsant. Men jeg må også øve til matteprøve, så det blir ikke så mye i dag heller.Vil hilse Rannveig og Lakhan som er faste lesere av bloggen min. Og Siri da. :) <3

Er dere på skolen?

 

08.mar.2011

08.03.2011
21:24

Som dere sikkert har skjønt, så har jeg tatt meg en bloggpause. Det var rett og slett fordi jeg ikke hadde noen motivasjon og at jeg har vært litt dårlig på en måte. Men jeg prøver å være litt tilbake nå. Jeg har mange prøver fremover i mars, så jeg får ikke blogget så veldig mye mer enn det jeg pleide. Også var det jo gøy å vite at jeg har heldags og jobb på bursdagen min! Jeii. For en månede!

Med min Tææning, Diem hos Rannveig.
Max Factor Consealer - Tips

06.03.2011
22:05

Jeg har et lite tips til dere som bruker denne concealeren fra Max Factor. Dette kan dere gjøre hvis det ikke kommer noe mer ut av concealeren, og den ser tom ut.
Jeg fikk brukt concealeren 5-6 ganger til før jeg kastet den etter å ha åpnet tuppen og bare gravd ut det som ikke kom ut ellers. For det er veldig mye igjen inni.


05.mar.2011

05.03.2011
12:13

 

Siden vi sitter og hører på den såå legger jeg den ut. Nicenicenice.

Enig ?
Hos Rannveig

05.03.2011
11:58

Sov hos Rannveig igjen med Siri. I dag drar jeg på jobb. Altså om 2 timer. fml


Inspiration

04.03.2011
22:39

WEDGESSSSSSS <3   && NICE ACCESSORIES.  - lookbook.nu

 
Innkjøp 3.3.11

03.03.2011
21:33


Øredobber fra H&M


Ring fra Bik Bok


Topp fra Bik Bok


Spenner fra H&M


Glass fra Kitch'n

 

Hva syntes dere ?
Viva la Diva - Golden Eyes 2

02.03.2011
19:45

Jeg prøvde ut denne øyenskyggen fra Viva la Diva her om dagen og tenkte at jeg like godt kunne "vise den" litt. Øyenskyggen heter Golden Eyes 2 og man kan få kjøpt den i blant annet Cubus og andre butikker som selger kosmetikk. Den koster rundt 80-90 kr


Jeg måtte ta et bilde med og uten blits, for å vise hvordan fargene er i lys og mørke og for å få frem den egentlige fargen. Jeg prøvde den på huden også for å vise hvordan de forskjellige fargene ser ut sånn omtrent på øynene. Slik ser øyeskyggen ut.

Jeg syntes at øyenskygge # 1 og # 2 var ganske like på huden og kunne så vidt se forskjellen. Men de er veldig fine på øyet. Øyenskygge # 3 er veldig grei til å blande sammen den lyse delen og den mørke delen av paletten.
Jeg likte fargene veldig godt og føler at de er de rette fargene for meg i allefall. Den gir gylnen farge og passer fint til det meste av vårfarger.

Det jeg også liker med denne øyenskyggen, er at den sitter så godt på og at fargene faktisk syntes på øynene. Den er billig og bra, så jeg anbefaler denne øyenskyggen.
Æhh..

02.03.2011
19:31

Endelig kom jeg meg inn på bloggen min. I hele i dag var det teknisk feil med min e-mail eller no, så jeg kom meg ikke inn på bloggen før nå. Ble litt redd med en gang for jeg trodde at de hadde slettet bloggen min. Me heldigvis kom jeg inn igjen da. :)

 

Har det skjedd med noen av dere ?

 
Boring days

01.03.2011
22:40

Jeg har hatt en unødvendig dag i dag. Syntes jeg. Jeg har ikke gjort noe bortsett fra å stå på busstoppet i over 1 time, vært på skolen, tatt buss og sitti i sengen min og spist boller. Ja, jeg har klart å spise opp en hel pakke med boller i løpet av noen timer. Det ble både lunsjen, middagen og kveldsmaten min. Nice, ikke sant ?


Chillin' with no makeup on. Yeah!


Nå sitter jeg og kjeder meg. Kunne egentlig ha lagt meg nå, men siden jeg ikke begynner på skolen før 12.05 i morgen, så er jeg oppe litt til og ser på skins. I morgen skal jeg ha en læringsrik dobbeløkt med facebookfilm i Engelsken. Og det er hele skoledagen min. Genialt ?

 

Hva har dere gjort i dag ?

 
Hvem passet kjolen best ?

01.03.2011
21:38Hvem syntes dere kledde denne kjolen best ? Shakira eller Pink ?

Yesterdays outfit

01.03.2011
19:00


Topp - Gina Tricot / Highwaist bukse - Pieces / Kjede - Bik Bok
Lady Gaga - Born this Way MUSIKKVIDEO

01.03.2011
17:05

Sorry til Lady Gaga lovers, men det her er noe av det ekleste, styggeste og sykeste jeg har sett på lenge. Den dama er helt skada.. Æsj.

 

 

 

Hva syntes dere ?

 
hits