kind of busy

01.03.2012
00:34

Sorry for lite blogging! Jeg har så utrolig mye å gjøre på skolen og jobber masse i tillegg. Jeg har prøver, fremføringer og/eller innleveringer nesten hver dag, så med en gang jeg er hjemme fra jobben, rekker jeg bare å sjekke facebook og begynne på skolesaker. I morgen har jeg fremføring i IT hvor Lakhan, Josefine og jeg skal ha HTML kurs, så jeg må nok sitte oppe og øve litt, siden jeg ikke har begynt enda.. men det pleier å gå best hvis jeg bare improvoserer. Hihi! Jeg kom nettopp hjem fra jobb og er sliten som bare det. Vil sove..

Btw.. jeg har klart å holde meg til kun nøkkelhull-produkter, frukt og nøtter i en uke i morgen! Jeg har ikke spist sukker eller mye fett! Stolt! Nå skal jeg holde meg i en uke til og se hvordan resultatet blir. Hvis det funker, vil jeg nok fortsette med det, hvis ikke, så kaster jeg meg over kinder maxi'ene mine igjen! Jeg har fått fikset pc'en min forresten, så nå kan jeg bruke den helt normalt igjen!I know, I'm a bad blogger, but I have'nt got time to blog because of school and work. I have so much to do these days. I'm going to have a presentation in HTML tomorrow with my group, so I guess I'll stay awake all night to practice.. I just came home from work and I'm sooo tired and my motivation is gone, but I force myself to work and practice.

I can tell you that I'm still into the "green keyhole"-products. Tomorrow I'll manage one week! I have'nt been eating sugar or much fat since thursday last week, and I'm proud. I'll try to manage one more week and see if it really works. If so, I'll continue with it, but if I won't see any effects, I'll be back on my kinder maxi-diet. And one more thing .. finally I've repaired my computer, so everything is working now. HAPPYY!

A cup of London on a sunny day

26.02.2012
16:04

I dag har jeg fått sovet mer en nok og planene for i dag er bare å gjøre lekser, rydde i klesskapet mitt og slappe av før skolen starter igjen i morgen. Akkurat nå sitter jeg og koser meg med ekte engelsk te som jeg kjøpte i London og nyter det fine været. Livet er herlig.My plans for today are; to do my homework, clean my closet and just relax a little bit before the school starts again tomorrow. I'm enjoying the weather with a cup of real, English tea I bought in London at the moment. Love my life. 

Love this song

London love

26.02.2012
01:24

This song reminds me of London. They played it over and over again and I guess I liked it in the end!

Gaash, I miss London ..

Go green

26.02.2012
01:11

Nå har jeg endelig bestemt meg for å leve på sunn mat. Jeg har funnet ut at jeg har lyst til å kjøre grønn nøkkelhull-produkter og sukkerfrie saker. Våren nærmer seg, og da er det på tide å gå ned noen kilo. Jeg har allerede i dag kjøpt inn sunn mat og begynt. I dag har jeg spist en brownie bar og noen cherrytomater til lunsj og laget litt sunnere kveldsmat enn det jeg pleier å ha. Har ikke fått tid til verken frokost eller middag i dag fordi jeg har jobbet hele dagen. Jeg har til og med bestemt meg for å slutte å putte sukker i te'en min litt fremover! Hvordan vil dette gå ..

Today's lunch.

Ok, now in English. I know, I suck at English grammar, but that's one of the reasons why I decided to write in English. I wanted to learn more. So if you spot on something wrong, please tell me, so I can correct, and write it the right way next time. I'm going to write the norwegian text over to English.. but in a shorter version. So! I just decided to eat healthier food and drop everything which has something with sugar and fat to do for a while. Now, when spring is comming, I have to lose a few pounds, so I just wantet to change my "eating way". I'll drop the sugar in my tea and eat products with the green keyhole to stay healthy. Wish me good luck!

Home!

25.02.2012
00:31

Jeg kom hjem fra en fantastisk Londontur med jentene i går og i dag har jeg brukt hele dagen min på jobb.. det blir det samme i morgen også. Jeg skal fortelle mer om Londonturen i løpet av helgen, siden det er ganske mye å fortelle! Jeg har også tenkt å begynne å blogge litt på engelsk i tillegg til norsk, bare for å øve litt før jeg skal studere. Jeg ble så inspirert av England og språket. Også har jeg noen venner fra Polen som leser bloggen, som må bruke google translate for å oversette det jeg har skrevet på norsk til polsk, og siden jeg ikke kan skrive på polsk, tenkte jeg å ta det på engelsk. Det er kanskje like greit, så jeg får øvd på den dårlige engelsken min! Jeg begynner i neste innlegg, men vet ikke hvor lenge jeg kommer til å orke å holde på med det. Skal prøve å holde ut så lenge jeg kan!

Sykt gammelt bilde som jeg fant nå

Turer til London!

20.02.2012
11:02

Hallo, lesere! Det har vært stille på bloggen min en stund nå, og desverre, det vil fortsatt bli det fremover ..fordi jeg reiser til London om et par timer! Jeg reiser med Rannveig, Siri og Janne på jentetur, og gleder meg som et barn. Har aldri vært i London før, så det blir spennende. Det blir litt morsomt å se om vi klarer oss der nede på egenhånd, for det her er jo første tur til utlandet (Sverige teller ikke) med bare jentegjengen. Jeg klarte å sjekke inn på flyet etter internett klikk, ringing og venting, og det tok med bare 2 timer.. typisk Ryanair, jeg skjønner ingenting av kravene dems. Akkurat nå sitter jeg og pakker resten før jeg blir hentet av Rannveig. Jeg tror aldri jeg har hatt så lite baggasje med meg før, men siden denne turen blir en shoppingtur, må vi ha litt plass til innkjøpene våre når vi reiser hjem.

 Det er meldt kjempebra vær under hele turen vår, så vi har flaks der.


SNAKKEES!

Valentines

13.02.2012
21:22

I morgen er det valentinesdagen, også kalt alle hjertes dag! Mange tror at det bare handler om å vise kjærlighet til partneren sin og at det bare er par som kan feire denne dagen, mens alle single sitter hjemme og depper fordi de ikke har noen å feire valentines med, men det er jo ikke sånn det skal være. Greit, men feirer kjærlighet og romantikk, men viser man virkelig kjærlighet kun til kjæresten?

Jeg mener at alle kan feire denne dagen og vise kjærlighet til både venner og familie. Jeg har alltid gjort det, og det er så godt å se at venner og familien blir glade for det lille man kan gjøre. Skrive et kort med fine ord, kjøpe en rose eller sjokolade, sende en tekstmelding eller bare gi en klem. Det beste med valentinesdagen er at man ikke trenger å bruke all verdens penger å gaver og slikt. Et kort med søte ord er 100 ganger berdre enn en gave!

Til Mamma

12.02.2012
15:05

I dag er det morsdag, og siden mammaen min ikke er ved med nå, og jeg ikke kan gi henne veken gave, kake eller blomster, tenkte jeg å lage et lite innlegg til henne, siden hun leser bloggen min selv! Gratulerer med morsdagen! Jeg håper du får en kjempefin dag hvor du bare kan nyte resten av dagen og bare slappe av. Jeg er kjempeglad i deg og savner deg kjempemasse! Nå er ikke jeg noe særlig poetisk, så jeg fant heller noen fine dikt på nettet som jeg føler beskrev mammaen min;

Beyonce - Halo

Til Mamma.
Derfor har vi mødre

Da mødre ble til
var tanken ganske klar.
For mødre har noe i seg
som ingen andre har.

De øser av sin omsorg
og deler alt de vet.
De viser deg at livet
er håp og kjærlighet.

Derfor har vi mødre
og dersom du spør meg.
Den beste mor i verden
det er nettopp DEG.

God made a wonderful mother,
A mother who never grows old;
He made her smile of the sunshine,
And He moulded her heart of pure gold;
In her eyes He placed bright shining stars,
In her cheeks fair roses you see;
God made a wonderful mother,
And He gave that dear mother to me.

I miss you so much,
your laugh, your smile, your touch.
You always brightened my days
with all the smiles you sent my way.
I need you as my angel
to always be at my side.
I need you as my angel
to give me peace of mind.
I like to think your near to me
to know that you are there.
Even though I can not see you,
I feel that you are near.
Please do not forget me mom,
for you are always in my heart,
my thoughts and prayers.

I love you.

Celine Dion - I'm Alive - fordi det er denne vi alltid hørte på i bilen og når vi ryddet og vasket hjemme, hah. :)

Just little things

11.02.2012
14:09

Vårruller og ferieplanlegging

11.02.2012
13:58

I går dro Siri, Rannveig og jeg til Diemen vår etter skolen for å lære oss å lage vårruller og planlegge reise til sommeren. Vi har tenkt til å dra på ferie sammen i sommerferien, bare oss 4 før alle går hver sin vei etter videregående. Legger ut noen bilder fra i går.


Siri søtisen sitter og ser på tv i stedet for å hjelpe til med vårruller, haha.


Vårrullmekking!
Søtingene mine.

Kos å være med jentene mine, love you.

God morgen!

11.02.2012
12:43

God morgen alle søte lesere! I dag har jeg virkelig sovet både lenge, rolig og godt. Jeg la meg litt tidligere enn det jeg pleier å gjøre på fredager, og sov ganske lenge, så nå har jeg tatt igjen de timene med søvn som jeg manglet i løpet av uka, og er nå klar for resten av helgen. I dag blir det party, og siden det blir "jentesamling" hos Janne, har vi fått beskjed om å ha på kjole. Så nå skal jeg rote litt i skapet mitt til jeg finner en passe kjole til i kveld. Gleder meg!Sånn ser det ut ute i dag. Utrolig deilig å våkne til dette fine været. Solskinn og varme, I love it!

Hva skal du i dag?

SPØRSMÅL: Grønne ballerinasko

11.02.2012
12:21

SP: Hvor mye betalte du for skoene? :)

Jeg regner med at du mener de grønne ballerinaskoene fra H&M. De koster 99,- og finnes i flere farger. Du kan både få kjøpt dem i butikken eller på hm.com. (direkte link til skoene)

Bare å spørre hvis det er mer dere lurer på :)

HOW R U MY FRIEND ?

10.02.2012
22:45

Til mine lesere ;

How are you? How is life? I have missed you!

Hjemme fra skolen i dag

09.02.2012
19:05

I dag har jeg bestemt meg for å bli hjemme fra skolen fordi jeg rett og slett er helt utkjørt etter hele denne uken. Jeg har fått altfor lite søvn og blitt veldig slapp og dårlig. Så i dag bruker jeg dagen på å slappe av hjemme. Hittil har jeg faktisk fått ryddet og vasket en del hjemme og bare fått slappet av. I morgen blir det ikke mye skole heller, begravelse, historie og engelsk og så er det vårrullkveld hos Diem.Er så klar for helg!

wednesday

08.02.2012
14:00

I dag har jeg hatt en kort dag på skolen, jeg begynte til vanlig tid og hadde 2 økter. Informasjonsteknologi i første og norsk i andre. Siri, Rannveig og jeg hadde foredrag i norsken. Vi skulle egentlig ha det om en uke, men vi spurte om vi bare kunne bli ferdig med det, så vi hadde det i dag. Ganske greit å være ferdig med det, fordi vi har så mye både nå før og etter vinterferien.

Straks er det work igjen, mest sannsynelig siste arbeidsdag i denne uken.

Fakta om kjærlighet og forelskelse

07.02.2012
22:17

Endelig hjemme! Jeg kom nettopp hjem fra Siri hvor vi jobbet med en fremføring som vi skal ha i norsken i morgen. Vi ar valgt å ha et talk show hvor vi snakker om dikt og lyrikk og hvor temaet er kjærlighet. Jeg fikk i oppgave å finne noe fakt om kjrlighet, og syntes det var litt morsomt å lese, så jeg fikk lyst til å dele dette med dere.

heart Pictures, Images and Photos Et lidenskapelig kyss forbrenner 6,4 kalorier pr minutt.

heart Pictures, Images and Photos Kun 11% av mannfolk ser på det å finne en partner for livet som sin største prioritet.

heart Pictures, Images and Photos Menn som kysser sin elskede hver morgen vil sannsynligvis leve 5 år lenger enn de som ikke gjør det.

heart Pictures, Images and Photos Menn legger størst vekt på utseendet, mens kvinner legger størst vekt på status, penger og ambisiøsitet.

heart Pictures, Images and Photos Vi pleier å avstå fra og date personer som er penere enn oss selv, rett og slett fordi det er en større sjanse for å bli avvist.

heart Pictures, Images and Photos Som oftest har vi en partner som matcher vårt fysiske utseendet.

heart Pictures, Images and Photos Vi pleier som oftest å tro at pene personer har flere positive egenskaper enn mindre pene personer.

heart Pictures, Images and Photos Det er kanskje overfladisk og urettferdig, men de fleste mennesker tiltrekkes av vakre personer.heart Pictures, Images and Photos Vi er mest tiltrukket av folk som er like oss selv. Holdninger og verdier virker å ha mest betydning.

heart Pictures, Images and Photos Vi har en tendens til å like personer mer og mer, jo mer vi er sammen med dem.

heart Pictures, Images and Photos Å forelske seg kan ha en beroligende effekt på kropp og sinn.

heart Pictures, Images and Photos Når man kysser lener hele 65 % seg til høyre, mens bare 35 % lener seg til venstre.

 

update

07.02.2012
00:28

headeren er bare midlertidig! det er bare en rask og dårlig redigering på 2 min. ikke noe jeg kommer til å bruke, så ikke klag :)

bare litt sliten

06.02.2012
23:44

Nå er jeg hjemme fra jobb igjen. Mandagene er altfor lange og kjedelige, skole og jobb hver mandag er litt kjipt. I dag hadde jeg nok å gjøre på jobb, så nå er jeg dødssliten. Jeg hadde prøve i informasjonsteknologi i dag.. og jeg er sikker på at denne prøva vil trekke meg ned. Jeg hadde 5 i faget og på alle prøver til vi begynte med databaser.. farvell 5'er!

Siden jeg er så utrolig flink til å skade meg på jobb, slenger jeg inn dette for å vise at jeg virkelig gjør noe på jobb, haha. Neida, det er typisk at jeg skader meg, og jeg har sikkert mistet flere liter med blod bare på jobb. Dette er fra lørdagen, ikke i dag. Skjærte meg på en glassflaske som jeg ikke så. Smart! Ghotee ba meg om å ha trykk på det, dette gjorde jeg da.

Må le litt :)

drinking hot cocoa and watching movies on cold days

05.02.2012
18:04


Ja nå sitter jeg her og drikker digg kakao med masse krem. Jeg så akkurat Bridesmaids og anbefaler virkelig å se den. Jeg tror ikke jeg har ledd så mye(og så høyt) på lenge! Det er en utrolig festlig komedie.

Over til neste film nå! Noe å anbefale?

New in!

05.02.2012
13:35Ballerinasko fra H&M, Hvit t-skjorte fra Cubus, Svart t-skjorte fra Gina Tricot,
Øredobber
fra Cubus, Tubetopp fra Gina Tricot, Lip Smackers og undertøy fra Cubus.

Vet du hva du støtter?

05.02.2012
01:27

Jeg lurer på om det er noen som tenker på dette med å støtte fattige og være fadder for barn i land som Afrika. Har dere lurt på om pengene som blir sendt inn virkelig går til det organisasjonene lover at det skal gå til ?

På en nettside fant jeg ut at vi har 348 000 fadderskap til sammen i Norge, noe som gav inntekter på rundt 920 millioner kroner i fjor. 920 millioner på 1 år! Men så er det en ting jeg lurer på. Hvis bare vi, her i lille Norge, gir så mye hvert år til land som for eksempel Afrika, hvorfor i huleste har det ikke skjedd noen forandringer i Afrika da? Greit, kanskje noen småforandringer, som å bygge en liten skole her og der. Men fortsatt.. Jeg har en teori om at alt dette "støtt barn og Afrika"-opplegget er bare bullshit. Det er ikke bare Norge som er faddere og støtter forskjellige organisasjoner som vil hjelpe Afrika. Det er millionervis av mennesker i alle kontinenter og land på denne jordkloden som sender masse penger for å støtte Afrika. Tenk hvor masse penger som blir samlet hvert år for å "støtte" folk.. flere miliarder! Med så mye penger kan man fort bygge mange flere hus og skoler med bedre kvalitet og barna ville ikke sett ut sånn som på bildet under!

En gang da jeg var 13-14 år gammel fikk jeg min første jobb. Det var telefonsalg, hvor man ringte folk og spurte om de ville støtte barna i Afrika. Jeg var utrolig glad for at jeg hadde funnet en jobb hvor jeg ikke bare tjente penger, men at jeg også på en måte var med på å støtte barna i Afrika og skulle få andre til å hjelpe til. Første arbeidsdag ble jeg satt inn i et rom, med 4 andre personer hvor alle hadde hvert sitt skrivebord med en telefon og en bunke med telefonnummer på. Heldigvis jobbet jeg med 2 andre venninner, som jeg kunne "samarbeide" med. Det rareste var at jeg og ei venninne, som skulle jobbe for første gang, ble såvidt hilst på av sjefen. Vi ble bare bedt om å sette i gang.. uten å vite hva vi skulle gjøre eller si. Vi skrev ikke under noe kontrakt og vi ble ikke spurt om skattekort eller lignende, men det tenkte vi ikke på da vi var så unge. Plasseringen og selve jobbeområdet var ikke så stort og fint heller. Det lå i 2. etasje i en gammel bygning, i en gate hvor ikke så mange folk pleide å gå i.

Da vi satt oss ved skrivebordet, satt vi bare og så på hverandre, for vi visste ikke hva vi skulle gjøre. Så bestemte jeg meg for å gå og spørre sjefen om hva vi skulle si, og det eneste svaret jeg fikk var: " Finn på noe! Si at den personen du ringer til har reddet en 7 år gammel gutt i Afrika som heter *navn* og spør om h*n vil fortsette med å støtte gutten". Jeg visste ikke om jeg skjønte hva han mente, men vi gjorde som han sa. Det var ca. 1/15 av folk som ville støtte dette, og de valgte å bli tilsendt en giro på fra 250 til 600 kr. I løpet av den ene dagen hadde jeg fått 3 "kunder" som til sammen ville sende inn ca.800 kr. Plutselig kom sjefen inn og begynte å henge opp flere 200 lapper på en tavle og sa at den som solgte for mest i løpet av en time, skulle få de pengene. Jeg tenkte bare "wtf? så urettferdig for de som prøver hard og ikke får det". Dette var bare rart. Han pushet oss veldig fordi han var gira på penger, rett og slett! Etter 5 timer med jobbing skulle vi dra hjem. Vi spurte sjefen hvordan vi tjente og hva vi tjente og om pengene virkelig gikk til Afrika, for det hadde han ikke fortalt oss. Han sa at vi ikke får noe i timeslønn, men at vi tjener 20% av det vi selger. Jeg hadde en mistanke om at det var noe feil med sjefen hele tiden, han var en chubby "sosseloss" som klarte å spytte ut 5 banneord i hver setning som kom ut av munnen hans. Vi ble skuffa over å høre at vi tjente ca. 20 kr i løpet av dagen, og vi fikk vite at pengene ikke gikk til Afrika i det hele tatt, men til han selv.. Oppgaven var å lure folk og sende giroer hvor folk skulle betale for å "støtte" den teite tyven og vi ble lurt i tillegg. Dette var min første og siste arbeidsdag på den jobben.. og jeg hadde utrolig dårlig samvittighet for å ha lurt folk.

Mitt råd til dere er å ikke støtte sånne telefonsalg. Sannsynligheten for at det de sier er sant, er veldig liten. Jeg prøver ikke å få dere til å slutte å støtte og være faddere, men jeg ber dere om å tenke dere om og lese ordentlig på nettsider og lignende før dere betaler noe som helst. Ja, man får dårlig samvittighet hvis noen ringer og forteller deg at de i Arika har det ille og trenger din hjelp, og du svarer ja til å støtte uten å virkelig vite om pengene garantert går til det de skal.. Derfor, sjekk ut hva som er troverdig først. Ingen vil kaste bort penger på random folk eller bli lurt heller?! Og har dere tenkt på hvor alle de milliardene som vi sender ned til Afrika blir av? Alle klærna og lekene? Har dere fått noe bevis på at de de har fått tingene sine? Hvorfor får ikke alle nok mat? Holder det virkelig ikke med penger? Dette er veldig tvilsomt og jeg er helt sikker på at ikke så mye penger blir brukt på transport som de sier at de gjør. Jeg blir så irritert når jeg tenker på at vi blir lurt uten å være klar over det og jeg håper at flere inser at vi blir det. At folk har hjerte til å lure folk.. mennesker dør og det eneste folk tenker på er penger!

Hva tenker du om dette?

SPØRSMÅL: Redigering av bilder

03.02.2012
23:51

"KAN DU VÆRE SÅÅÅ SNILL Å FORTELLE HVA DU HAR REDIGERT BILDE DITT I (SOM ER PÅ SIDEN AV BLOGGEN) ------> HVOR DET ER HVITE STJERNER PÅ"

Ja, det kan jeg. Jeg redigerer bildene mine med PhotoScape og med pixlr-o-matic som du kan finne her! Jeg bruker først PhotoScape for å redigere str. fareger osv, og så går jeg inn på pixlr-o-matic for å sette på noen effekter.Noe mer dere lurer på ?

Every mile is two in winter

02.02.2012
22:11

Alle bildene er både tatt og redigert av meg.
Sliten

02.02.2012
20:45

Nå sitter jeg endelig og slapper av. Har ikke fått tid til å slappe av ordentlig denne uka. På mandag jobbet jeg rett etter skolen, og måtte gå hjem, så jeg var ikke hjemme hele dagen og kom hjem halv 12. Da var det bare å dusje, gjøre lekser og legge seg. På tirsdag dro jeg til byen sammen med Siri og Rannveig etter skolen, kom hjem, dro til butikken for å kjøpe mat, lekser og sove. I går var det jobbing igjen etter skolen, og kom ikke hjem før halv 11 tiden. I dag var det selvfølgelig skole også, men jeg dro rett hjem. Nå er jeg sykt sliten og trøtt og vil bare sove. I morgen begynner jeg heldigvis sent, så da får jeg litt mer søvn!Denne sangen hører jeg på i dag! Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji - Pressure

Just little things

02.02.2012
17:59

David Beckham for H&M

02.02.2012
17:27

Nå har H&M samarbeidet med David Beckham. H&M skal selge fotballstjernens nye undertøysmerke Bodywear, som han selv er modell for. Fra og med i dag er kolleksjonen hans ute i nettbutikken og snart i H&M butikkene! Hva med en liten valentinesdagsgave til kjæresten?Få 20% rabatt på Nelly beauty produkter

01.02.2012
23:37

Legger ut en rabattlink til dere som er ofte innom nelly.com, hvor dere får 20% avslag på noen nellyprodukter.


LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK

Håper noen får bruk for den

hits