Tea time

27.01.2014
23:05

Fridag!

22.01.2014
22:03

Hei lesere! I dag har jeg hatt fri så jeg brukte dagen på å fikse noen nyttige ting som å prøve å fikse pc-skjermen hos noen pc-mekkere og søke om visium til Dubai. Jeg har også begynt å se på kompaktkameraer som jeg trenger nå som Martin og jeg skal til Dubai snart! Det blir deilig med ferie nå som det har vært så mye jobbing. Vi har fikset både flybilletter og et 5-stjerners hotell, så det blir digg. Ellers er alt som vanlig.. jeg er snart ferdig med den andre Harry Potter boken og føler meg ganske nørd i Harry Potter allerede, hoho.


De siste dagene

13.01.2014
23:07

Hallo lesere!

Som vanlig jobber jeg hver dag og har så lite tid til blogging at jeg nesten glemmer helt at jeg eier en! Den siste uken har jeg jobbet så masse og hatt mye å gjøre, men jeg fikk en helg fri, så helgen som var tilbrakte Martin, Sebastian og jeg på hytta på Blefjell. Der fikk jeg slappet av som jeg ikke hatt fått gjort på lenge. Mens gutta hadde Ringenes herre maraton satt jeg og leste Harry Potter bøkene ved peisen og koste meg ihjel. Ingenting er mer kos enn Harry Potter bøker og filmer, så i løpet av helgen hadde jeg fått lest 1 og en halv bok.

Rett før jeg fikk ta helgen på jobb fikk jeg en nyhet som jeg ble så glad for. Vi hadde en konkurranse på jobben hvor alle ansatte skulle stemme på månedens ansatt. En som gjorde god innsats i måneden, som lagde glede og galskap, jobbet best, solgte best osv.. Jeg ble sikkelig overrasket da jeg så navnet mitt på vinnerkonvolutten med et gavekort i. Jeg har så søte kollegaer på jobb at det ikke går ann å få noen bedre. 

Ellers har jeg begynt å se litt på hva jeg har lyst til å jobbe som og utdanne meg til. Jeg har faktisk søkt på "alle jobber" og bladd igjennom alt man kan jobbe som. Etter det skrev jeg ned noen jobber jeg var interresert i og sjekket hvilken utdanning som passet meg best. Så har Martin og jeg sett litt på feriesteder og prøver å finne ut av hvor vi skal dra. Det blir deilig med en ukes ferie til varmen nå som vinteren har kommet!


Instagrambilder ettersom jeg enda en gang glemte speilrefleksen.

03.01.2014

03.01.2014
18:51

God Jul og Godt nyttår, lesere! Jeg har ikke hatt tid til å tenke på bloggen i det siste pga jobben, jula og nyttår. Det har vært så sinnsykt mye å gjøre både på jobben og hjemme, så jeg har ikke valgt å bry meg så veldig om bloggen. Martin og jeg feiret julen sammen i Drammen hos pappaen hans og var der fra mandag til en torsdag. Det var utrolig hyggelig der oppe. Vi spiste god julemat, fikk masse fine presanger og koste oss skikkelig. Nyttårsaften hadde vi hjemme hos oss og hos venner. Først spiste vi kalkunmiddag hos noen venner og dro hjem til oss hvor vi hadde vors før vi skulle videre på brygga for å se rakettene. Vi avsluttet festen hos en venn med nach. Alt i alt: Mye stress før jula, men hyggelig ferie.

Jeg har vært så flink og glemt å ta med speilrefleksen, så jeg har ingnen bilder bortsett fra mobilbildene.hits