Katt i kjøleskapet

30.01.2013
12:12

Det har seg sånn at det er en katt som eier hele nabolaget her og som smisker seg inn i hvert hus. Han tar ofte turen innom oss. Han står og mjauer utenfor vinduet og maser på å komme inn til noen åpner. Alle vet hva den er ute etter; mat og kos. Med en gang vi åpner kjøleskapet hjemme hopper den bort og begynner å mase om mat, haha. Han er litt søt da.Har du katt?

 

Aussie produkter

25.01.2013
19:00

I desember vant jeg en julekalender konkurranse hvor jeg vant det nye Aussie settet som består av shampoo, conditioner og deep treatment verdt nesten 400,-. Dette fikk jeg i posten for ikke så lenge siden. Disse produktene syntes jeg virker kjempebra i håret mitt og det lukter utrolig godt i tillegg. Anbefaler!

Bruker du noen av disse?


New studded denim jacket

25.01.2013
14:14

Hei lesere! Jeg har søkt litt rundt på denim jakker med nagler på nettet, men jeg fant aldri en som var fin nok. Men så har jeg vært litt i byen og sett en fin denim jakke med nagler på skuldrene på Only. Jeg gikk forbi den et par ganger fordi Martin ikke syntes noe om den, men bestemte meg for å kjøpe den til slutt. Jeg betalte 469,- for den og er veldig fornøyd. Endelig har jeg den perfekte denim jakken til sommeren! 

Hva syntes dere?

 

New shoes

21.01.2013
21:48

Jeg har ønsket meg disse skoene fra DNA i over et år nå og endelig ligger de i skohylla mi. Disse koster 900,- men så fikk jeg de til 400,- i Drammen og størrelsen min var igjen så da måtte jeg jo ta dem. Love them!

 

Hva syntes du?

 


Endelig begynt på dans igjen

21.01.2013
15:53

På torsdag var jeg på første dansetime på mange år! Jeg har tatt en veldig lang pause på grunn av skole og jobb, men nå er jeg tilbake igjen. Jeg har begynt på reggaeton og skal prøve ut funk i dag. Håper på å gå på begge da. Jeg er så glad for at jeg er tilbake på dansegulvet igjen. Gleder meg masse fremover.

På torsdag klarte jeg å forstue tåa mi når jeg ryddet, så jeg danset med en hoven tå, men det gikk. Det er litt morsomt at jeg endelig har forstuet en tå etter 20 år! Jeg har skrevet mange søknader for å finne en jobb i det siste, men det er visst ikke så lett her i Tønsberg.
Går du på dans?

 

 

I'm very difenitely a woman

10.01.2013
00:41

and I enjoy it.

Kors - armbånd

09.01.2013
16:03
// julegave

 

Hva syntes du?


Antrekk yo

08.01.2013
01:50

Hei lesere!! Nå sitter jeg og slapper av i stuen etter en slapp dag. Vi var oppe hos svigermor tidligere i dag for å se noen bardomsfilmer av Martin. Haha, det var utrolig søtt. Jeg har insett at jeg har vært veldig dårlig på å legge ut antrekk i de siste mnd, så jeg slenger på et nå. Kjørte litt Manstyle i dag, wild sh*t.

// Skorte og lue - Carlings / Vest - H&M / Tights - Gina Tricot

 

Hva syntes du om antrekket?


VELG FAMILIEN

07.01.2013
16:34

(Dette innlegget fant jeg i arkivet og ble skrevet for 2 år siden)
 

Å velge venner ovenfor familien.. Denne feilen har mange gjort, nesten jeg og, før jeg skjønte hvor mye familien min betyr for meg. Jeg flyttet fra familien min for over 1 år siden. Eller var det familien min som flyttet fra meg? De flyttet til Stockholm mens jeg ble igjen i Norge. I såfall ville jeg bli i Norge og flytte for meg selv fordi jeg følte meg klar for å starte et nytt liv.. for meg selv. Men ettersom tiden gikk begynte jeg å savne dem. Den eneste kontakten vi hadde var samtaler på skype 1-2 ganger i mnd og tekstmeldinger av og til. Jeg besøkte familien 1-2 ganger i halvåret, og det er utrolig lite.
 

Jeg har vært så deppa flere ganger, flere dager og det har gått utover mange folk. Jeg har ikke orket å gå ut med venner, dra til butikken eller i det hele tatt å lage mat. Jeg hatet den følelsen av at ingen var der. Meg alene. Og når jeg var syk, dårlig, hadde det vondt eller bare trengte noen å snakke med, så var ingen der. 
 

Ja, jeg har venner som støtter meg, men det er ikke det samme. Jeg ville bli i Norge først og fremst for å bli ferdig med skolen, det andre var på grunn av alle vennene mine. Da jeg endelig hadde flyttet for meg selv, begynte jeg å lære og tenke annerledes.. og jeg begynte å se på vennene mine på en annen måte. I løpet av den tiden jeg har bodd for meg selv, har jeg vært igjennom hundrevis av krangler med venner, jeg har mistet venner og jeg har fått nye venner. De jeg har mistet har jeg mistet enten på grunn av at de har sviktet eller bare at jeg har innsett at de ikke er ekte venner.
 

Til og med noen av  de beste vennene mine som jeg har stolt på i flere år har sviktet meg. Og det er da tanken om familien kommer tilbake. Du kommer aldri så nær noen venner som du kommer med familien. Familien vil alltid støtte deg uansett hva som skjer.
 

Tumblr_mg5awrsc9u1qdu0vro1_500_large

 

6 mnd med Martin

07.01.2013
13:37

Dette innlegget skal handle om hvordan jeg møtte Martin, siden det er flere av dere som har spurt om det og fordi vi var sammen i 6mnd i går. Dette blir et ganske langt innlegg..

Alt startet i sommer, juni 2012 da vi dro med en gjeng på hovefestivalen. Vi lette etter en god plass å sette opp teltet vårt på og fant en grei plass under et stort tre, så vi var litt beskyttet mot regnet. 5 meter unna begynte en vennegjeng å sette opp et partytelt og det var da jeg først ble kjent med Kristian, som eide dette partyteltet. Jeg fant en mannelig parfyme og spurte om det var noen av dems, og etter denne lille samtalen ble jeg invitert til partyteltet av Kristian når det var ferdig satt opp.Første dag på Hove


Partyteltet og Piotr - 2 dag på Hove
 

Denne dagen gikk jeg faktisk ikke bort til partyteltet, syntes nok et var litt kleint. Jeg kom ikke bort før dagen etter, da jeg gikk forbi for å pusse tenner og dusje. Piotr, som var i partyteltet, la merke til meg, en jeg kjente ganske godt fra før av, og etter det begynte jeg å være litt i partyteltet. Jeg vet, jeg har ikke kommet til Martin enda, men det kommer snart! Jeg ble kjent med mange i partytelt-gjengen og vi pratet masse og fortalte hvor vi bodde og så videre. Martin var nemmelig en av partytelt-gjengen. Denne dagen fikk jeg vite at de fleste i partyteltet var fra Nøtterøy/Tønsberg-området og det var det som fikk oss til å få bedre kontakt.Piotr og Martin, første bilde med Martin - Andre dag på Hove
 

Tredje dagen på Hove var den dagen jeg faktisk la ordentlig merke til Martin. Martin var ganske ofte bare innom teltet i noen få minutter før han ble borte igjen. Når han først var i partyteltet var det han som var midtpunktet. Han var den som lagde liv og jeg syntes det var så søtt. Jeg kalte han "Sprettballen" siden det var så mye liv og sprett i han hele tiden, og jeg bare digget det. Det var personligheten jeg først ble forelsket i! Jeg tenkte aldri at jeg ville ende opp med en som han der og da. Jeg var ikke så mye med Martin den dagen, men jeg var med Kristian og ble bedre kjent med han. Martin var brisen så å si hver gang jeg så han, så jeg visste ikke om han var sånn in real life også. Den fjerde dagen var jeg med både Kristian, Jack og Piotr. Martin så jeg aldri noe til den dagen. Jeg og Piotr ble jo nesten bestevenner etter Lana del Rey konserten.Marty og Jack
 

Den femte dagen på Hove var den dagen jeg og Martin fikk bedre kontakt. Piotr, Martin og jeg avtalte å gå på Nero sammen. Nero er den første konserten jeg og Martin var på sammen, så hver gang jeg hører på Nero får jeg flashback fra den gangen. Det var utrolig kos, det var fantastisk! Jeg glemmer nok aldri hvor mye energi Martin hadde da, haha.Fra Nero-konserten - Nydelig bilde, hahah

Den femte dagen fikk jeg god kontakt med Sofia. Dermed ble jeg kjent med Herman. Herman, Martin, Sofia og jeg begynte å gå rundt på Hove sammen og var sammen hele kvelden. Det var den siste kvelden på Hove, det var så utrolig koselig. Vi satt sammen oss fire på gresset ved Hovescenen og koste oss masse. Senere på kvelden dro vi også på Skrillex sammen. Det var denne kvelden jeg tenkte "Oh, Martin er så søt, han har jeg lyst til å bli bedre kjent med". Etter Hove gikk vi tilbake til campen men så bestemte Piotr, Martin og jeg oss for å bruke resten av natten på å gå litt runt på Hove. Vi satt oss på noen sakkosekker på festivalområdet og slappet av sammen til vi ble jaget vekk fordi de skulle stenge festivalområdet. Vi gikk til Josteins Hage og bestemte oss for å gifte oss, haha. Piotr var prest og vi ble til og med filmet. Etter "brylluppet" brente vi heks før vi ble jaget ut av festivalområdet.Martin og jeg giftet oss


Vi kom tilbake til campen og møtte på Sofia og Herman. Guttene bestemte seg for å invitere oss inn i teltet dems, så de ryddet og fikset så det ble koselig og vi fikk komme inn, men det var ikke mange timer til alle skulle dra hjem. Det endte med at hele gjengen døgnet og lagde et helvete igjen på HOVE etter oss. 
 


Sånn så det ut på HOVE etter oss.
 

Partytelt-gjengen skulle ta buss hjem, så de var klare for å dra veldig tidlig på morgenen. Det var da Martin dro fra meg. Jeg tenkte bare at det var gøy å møte en så søt person og tenkte at jeg sikkert ikke ville se han igjen mer. Jeg kom hjem på en lørdag og sov hele søndagen siden jeg var så utrolig sliten etter Hove. Men så fikk jeg plutselig en melding av Martin. Han spurte om jeg hadde lyst til å finne på noe med han og jeg sa jo selvfølgelig ja, så resten av sommerferien var jeg med Martin så å si hver dag, siden vi bare bodde en busstur fra hverandre.

 Plutselig endte vi opp som kjærester etter litt og bestemte oss for å flytte sammen. Begge var 100% sikre på at vi ville det, og etter det har vi levd lykkelig i alle våre dager. :) Det er sykt at et halvt år har gått så utrolig fort og at jeg bare blir mer og mer forelsket for hver dag som går.

 

Har du kjæreste?

 

Designer sko fra kjæresten

04.01.2013
21:16

Gjett hva jeg fikk i julegave av Martin - Designer sko fra David Andersen!! Jeg er helt forelsket. De er så fine at jeg er redd for å bruke dem og ødelegge dem. Hvor mange har sånne sko? Veldig få. Derfor må jeg skryte litt da, det er litt gøy å eie sko som nesten bare kjendiser går med, hihi :) Much love til min kjæreste :*

 


    


  


Hva syntes du? 
Var de ikke fine? 

 


Mål for 2013

04.01.2013
16:11

Nå er vi tilbake til det vanlige livet igjen. Martin er på jobb og jeg sitter her og venter som vanlig. Hvert år setter jeg opp mål som jeg prøver å oppnå i løpet av året. La oss se på målene jeg har satt opp for 2012 først:

 

 Trene mer
 Kjøpe bil
 Våkne tidligere til skolen
 Spise frokost hver dag
 Gjøre noe nytt med håret
 Jobbe mer
 Satse skikkelig på skolen
 Kjøpe speilrefleks kamera
 Bli flinkere til å spare
 Bli snillere
 Klage mindre 
 Kjøpe iPhone
 Dra på minst en festival
 

6 1/2 av 13! Wow, jeg klarte fler i løpet av 2012 enn i 2011. Å kjøpe bil er et halvt poeng siden jeg ikke har kjøpt en, men at Martin har fått en som jeg bruker hele tiden. I 2011 var jeg flink til å komme litt sent til skolen, men det skjedde ikke så mye i 2012 siden jeg sluttet å forsove meg. Jeg jobbet masse det første halvåret og i sommerferien, har aldri jobbet så mye før. Jeg har lært meg å spise frokost mer enn noen gang og jeg har kjøpt med både speilrefleks og iPhone. Jeg har vært på 2 festivaler! 

Det jeg ikke har klart derimot, er å slutte å klage og bli snillere. Jeg er litt slem av og til og jeg klager på ting som er til å klage på. Sparing har jeg aldri vært flink på og kommer nok ikke til å bli flinkere. Håret mitt er som det alltid har vært og trening har jeg aldri likt. Jeg har ikke gitt 120% på skolen heller, men jeg er fornøyd.
På tide å sette opp mål for 2013, jeg har brukt flere dager på å tenke igjennom dette:

 Skaffe meg jobb igjen

 Begynne å trene/dans/kickboxing

 Reise med Martin

 Dra på festival

 Legge meg tidligere

 Kjøpe meg ny PC

 Gå ned i vekt (minst 5 kg)

 Dra på 1D konsert, hihi

 

Akkurat nå klarer jeg ikke å komme på mer, men det er nok. Da er det bare å sette i gang, da! :)

Takk for et fantastisk år!

02.01.2013
12:48

Det er så rart at vi har forlatt 2012 og at vi nå har gått over til 2013. Det året har gått altfor fort. Kanskje fordi det har vært et av de årene der jeg  har fått opplevd mest og har hatt det så bra? Jeg har opplevd gode, for det meste og morsomme ting i år, så dette året kommer jeg til å huske veldig godt. Takk til alle venner som har gjort året fantastisk!

Jeg har vært i London for første gang, hatt en ganske bra bursdag med Siri. Jeg har vært russ i år, så jeg har vært med på veldig mye rart, men utrolig gøy i løpet av den tiden. Jentegjengen vår har fått være sammen med Revehiet gjennom hele russetiden. Vi har turet sammen til blant annet Stavanger, noe som var en opplevelse i seg selv. Jeg har jobbet , blitt fredig med skolen og har til og med vært på festivaler i år. Første gang i hele mitt liv! Jeg var på Slottsfjelfestivalen og HOVE, og jeg er så sinnsykt glad for at jeg dro, ellers hadde jeg ikke møtt Martin.

Martin har vist meg så mye, jeg har vært med han hele sommerferien og jeg har blitt så utrolig glad i han. Jeg har blitt kjent med familien hans og blitt tatt veldig godt i mot. Jeg har fått være med på hytteturer og blitt kjent med mange nye venner gjennom han. Jeg ble faktisk så glad i han at jeg flyttet sammen med han og bor med han i dag. Vi har gjort utrolig mye morsomt sammen og jeg håper på mer! 
Nå kan 2013 bare komme!

hits