Some nice words

29.01.2012
21:43

For neon dager siden skulle vi gjøre noe morsomt i engelsken. Vi skulle skrive 1 positiv ting om hver person i klassen. Det var ganske morsomt å få tilbake arket med kommentarene Jeg fikk blant annet vite at det er flere i klassen som mener at jeg har "Very nice hair". Haha!En film fra ungdomsskolen

29.01.2012
16:05

Dette er en animasjon som vi lagde på ungdomsskolen i 9. klasse. Syntes den var litt søt når jeg så den nå. Den handler om Osama Bin laden som skal skyte opp en rakkett/bombe (?), og han kjøper de på nille. Det viser seg da at dette ikke var så lurt. Nille har jo ikke den beste kvaliteten heller. Filmen er uten lyd, så dere ikke lurer på hvorfor det er så stille.

The Expendables 2!

28.01.2012
23:10

Gjett hvem som gleder seg til å se denne da!?

Things I hate

28.01.2012
23:05

Ble litt inspirert av selveste Kingsley på Youtube om å skrive litt om ting jeg hater, rett og slett fordi jeg ikke har noe annet å gjøre. Ikke tro at jeg er negativ, det her er bare for morroskyld.. og så dere kjenner meg litt bedre da.

JEG HATER:

pixel Pictures, Images and Photos Folk som maser.
pixel Pictures, Images and Photos Når jeg spør en kunde om h*n vil ha pose, og h*n sier "ja, et par" .. enten så sier du 1, 2, 3(osv) eller så holder du munn..
pixel Pictures, Images and Photos Når jeg akkurat ikke rekker bussen. Spesielt når jeg løper så fort jeg kan for å rekke den.
pixel Pictures, Images and Photos Folk som er negative tilbake uten grunn.
pixel Pictures, Images and Photos Stå opp tidlig om morgenen.
pixel Pictures, Images and Photos Å være blakk.
pixel Pictures, Images and Photos Få feil størelse eller farge på en ting jeg har bestilt på nettet.
pixel Pictures, Images and Photos Å ha dårlig tid.
pixel Pictures, Images and Photos Nesa mi.pixel Pictures, Images and Photos Kulde.
pixel Pictures, Images and Photos Rihanna.
pixel Pictures, Images and Photos Strenge og negative lærere.
pixel Pictures, Images and Photos Slanger.
pixel Pictures, Images and Photos All mat/kjøtt som har bein i seg. Det blir jeg bare kvalm av.
pixel Pictures, Images and Photos Når det ligger random ting som poser, klær, ark e.l på sengen.
pixel Pictures, Images and Photos At folk ikke rydder etter seg.
pixel Pictures, Images and Photos Når folk ringer og tekster meg tidlig om morgenen. Eller når jeg sover ..
pixel Pictures, Images and Photos Lakris.. æsj
pixel Pictures, Images and Photos Når noen tar i eller ødelegger håret mitt når jeg har brukt sykt lang tid på å fikse det.
pixel Pictures, Images and Photos Å være syk.
pixel Pictures, Images and Photos Å tryne eller fly på ting og så få blåmerker og sår..
pixel Pictures, Images and Photos Å plutselig få hikke eller nyse offentlig.
pixel Pictures, Images and Photos Stemmen min på opptak eller video.
pixel Pictures, Images and Photos Tordenvær.
pixel Pictures, Images and Photos Når jeg drømmer om noe fint, våkner og vet at det bare var en drøm.
pixel Pictures, Images and Photos Å ikke vite hva jeg skal ha på meg.
pixel Pictures, Images and Photos Mandager.

 

Francisco Lachowski

28.01.2012
19:22

Damn, damn, damn, it's Francisco Lachowski! Okey, jeg må nesten bare innrømme at jeg syntes Francisco Lachowski er heit! Og det er ikke hver dag jeg mener at en gutt/mann er det. Men se på han da.. Digger stilen og elsker håret hans, og jeg vet at jeg ikke er den eneste som mener det. Gutter burde bli inspirert av stilen hans, for den er virkelig fin! He's cute.


Digger dette bildet!

Verdt å se denne, jenter!

Heit, sant?

Jeg øver ... eller?

26.01.2012
22:47

I dag skulle jeg bruke hele dagen på øving, men gjorde jeg det? Nå skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort i løpet av dagen. Da jeg kom hjem fra skolen, slo jeg på begge pc'ene. Den ene til skriving og den andre for å finne litt musikk. Plutselig begynte jeg å se på gamle klipp fra ungdomsskolen og bestemte meg for å lage en film av alle klippene. Det brukte jeg litt over 1 time på. Så ringte Lakhan meg og vi snakket en liten stund til jeg ble sulten og bestemte meg for å lage noe å spise. Men etter det ville jeg smelte sjokolade og dyppe frukt i den, så jeg gjorde det. Etter å ha spist meg til kvalme, måtte jeg begynne litt på engelsken.. jeg skrev 90 ord og plutselig, helt uten videre fikk jeg lyst til trene(!) så jeg slo på musikk og trente litt hjemme før jeg tok meg en joggetur. Det  var kaldt, men digg. Nå sitter jeg her og blogger. Fantastisk! Det er snart leggetid, og jeg har så vidt begynt!Akon - Angel

Just little things

26.01.2012
00:30

New in!

25.01.2012
23:29

Det begynner å bli en stund siden jeg har lagt ut ting og tang jeg har kjøpt, derfor viser jeg dere litt av siste innkjøp nå.


Shorts, pastell genser, paljettshorts og skjørt fra Gina Tricot, fjærsmykke fra Cubus, smykke og fuskepelssjal fra H&M og masse kremer for solarium.

Russeballbilder - del 2

25.01.2012
22:30


Middag


Salen
Årets morsomste
Party &dans

Russeballbilder - del 1

25.01.2012
17:41


Litt rødvin på badet før ballet.
Konsert etter middagen


Russeballets dronning og konge

Wonen's logic

24.01.2012
17:29

Må nesten innrømme at dette er ganske så sant!
Favoritter fra H&M

24.01.2012
17:13Fine ting til våren/sommeren 2012.

Russeball 2012

22.01.2012
14:05

Som dere sikkert har fått med dere, var det russeball i går. Jeg dro til Diem ca. kl.12.00 og siden da fikset vi oss. Hun klippet håret mitt og krøllet det for meg. Flink. Senere kom Rannveig, og Siri kom rett før vi skulle kjøre nedover. Det var kjempekoselig, og så mange utrolig fine folk. Alle jentene hadde fantastiske kjoler og guttene gikk i finfin dress. Vi spiste kjempegod mat og dessert og hørte på både russens, jentenes og gutters tale. Senere på kvelden gikk alle sammen ned i "kjelleren" hvor alle danset og hadde det gøy. Bare litt kjipt å danse i lang kjole resten av kvelden.

Legger ut noen bilder som er tatt med mitt kamera. Resten kommer når jeg får bilder av Rannveig.

Redigert pga dårlig kvalitet.

that feeling

21.01.2012
09:55

Noe som gjør meg lykkelig og glad er når jeg har brukt en dag på jobb til å gjøre det så bra som mulig, men ikke fått tid til å gjøre alt og fortsatt få en melding av sjefen dagen etter hvor han roser og sier at det var veldig bra jobbet og at jeg skal kose meg på russeballet i kveld. Jeg digger sjefen min!

Stupid Hoe

21.01.2012
09:48

Noen som har sett den nye musikkvideoen til Nicki Minaj? Genial! Ja, hun kan være litt wierdo av og til, men jeg digger dama fordet.

god morgen

21.01.2012
09:38

Da er jeg våken! Jeg har ligget i sengen min og våknet og sovnet igjen siden kl.07.00, så jeg bestemte meg for å bare stå opp. Nå skal jeg slenge på meg klær og spise frokost før jeg turer til jobben for å levere en ting. Deretter drar jeg videre til sandefjord for å ta sol og så til min søte Diem. Vi skal fikse oss sammen til Russeballet, som er i kveld, og hun skal klippe og fikse håret mitt. Det blir braa!

i love nelly shoes

20.01.2012
15:16

Vil ha alle skoene fra Nelly.com so badly.. Er det noen der ute som vil sende meg noen par i posten? str. 37, takk. Oh, I wish. Den dagen da jeg blir rik, skal jeg ha et eget rom med bare sko og da skal jeg tømme alle nettbutikker for fine sko! Bare vent og se! Mange fine hæler, spesielt kilehæler.
LOOOOVEE

Oppdatering!

19.01.2012
23:23

Nå har jeg endelig gjort noe "nytt" med bloggen min. Jeg har endret bakgrunnsfarge, fonttype, sidemeny og header. Headeren er jeg ikke helt fornøyd med, så den er der bare midlertidig. Nå som jeg har begynt å skrive noe, kan jeg like godt fortelle litt om hvordan dagen har vært. Den begynte med at jeg forsov meg, men av en eller annen grunn rakk jeg fortsatt skolen. Første økt var lang og kjedelig. IT og databaser.. men jeg satt og øvde til sosialkunnskap prøven som jeg hadde økten etter. Den gikk forsåvidt greit, men jeg skal ikke forvente noe. I siste økt hadde vi historie med den skumle, nye læreren vår. Boring.. Etter skolen dro jeg til Stokke-G-City for å levere skattekortet til sjefen, men jeg er selvfølgelig sent ute, fordi det tok 2 uker å sende et teit skattekort til meg. Og ikke nok med det, så sendte de meg frikort i stedet for vanlig skattekort. Jeg blir gal!

I morgen begynner jeg ikke før 2.økt. Da har jeg internasjonal engelsk som er et av de få fagene jeg faktisk liker. Læreren vår er flink til å variere  undervisningen, så det er funny. Vi gjør noe nytt nesten for hver gang. 3.økt i morgen er tydeligvis jeg og vara, Aleksander, lærere og skal undervise i historien med en Charlie Chaplin film fra 1930. Blir bra det?
Life is partly what we make it, and partly what it is made by the friends whom we choose

19.01.2012
22:44Søtisene mine! Verdens nydeligste jenter. Jeg vet at jeg ødla hele bildet, haha. Så typisk.

Mens vi sitter og venter ..

19.01.2012
17:33

Legger ut et klipp fra en gang vi satt og ventet på å få karakterer, mens vi satt og ventet hadde vi det litt gøy. Klassen vår finner alltid på noe. Mathias spiller piano med bind for øynene mens vi har stollek. Haha! Klasen vår eier! Litt dårlig kvalitet bare.

it's not that easy

19.01.2012
00:28

Lite motivasjon, dårlig konsentrasjon, tankene er et helt annet sted.. jeg begynner å lese en setning men det ender med at jeg bare ser på ordene og tankene mine er plutselig et helt annet sted. Helt håpløst. Hva er det som skjer med meg?

En finfin sang til slutt. Natta! :*

hei overskrift

18.01.2012
19:59

Hei, lesere. Jeg er litt frem og tilbake med bloggingen i det siste, men det er fordi jeg rett og slett ikke orker å blogge så mye. Jeg har heller brukt tid på skole og venner. På fredag hadde vi sånn skole messe greie på skolen, etter det dro jeg med jentene ned til byen for å shoppe, dra på cafe og spise sushi. Det var kos! I går hadde vi solidaritetsdag på skolen, hvor alle fikk fri og skulle jobbe og tjene 300,- til i dag. Jeg er så heldig som har jobb, så jeg tok meg bare fri og dro til byen med Diem for å finne en russeballkjole, sko og accessories. Russeballet er til lørdag, så vi var litt sent ute når det gjalt kjøp av kjole. I dag har jeg bare vært på den kjedelige skolen. VKT hadde busstreik i dag i tillegg, så det gikk ikke busser fra 13.00 til 16.00 i dag. Heldigvis mekket skolen skolebusser, så jeg kom meg hjem. I morgen har jeg sosialkunnskapsprøve.. noe jeg burde sitte å øve på nå, men det er så kjedelig at jeg sitter og gjør alt annet, null motivasjon. Blææ. Nå blir det skins og mat i stedet.
Kelly Rowland ft. Lil Wayne - Motivation

Lan hos R

15.01.2012
21:23

Hey, lesere! Denne helgen har jeg bare slappet helt av, og i går møttes jentegjengen vår hos Rannveig for å ha et lite jentelan! Alle valgte den slække klesstilen; joggebukse og en stor genser eller t-skjorte. Vi satt opp pc'er i stua og hentet to flatskjermer som vi koblet ps2, xbox og nintendo til. Så gamet vi guitar hero, super mario, rally, dead or alive og masse mer fra kl.13.00 til 05.00 natt til søndag. Det var kjempekoselig og planen var å være oppe så lenge som mulig, men det endte med at alle la seg fordi vi ble dårlige hele gjengen. Ikke rart i når vi bare sitter inne og stapper i oss kun grandiosa og godteri og drikker burn, battery og monster! Skjønner meg virkelig ikke på datanerder ..
Jordbærpikene

14.01.2012
10:26

På tirsdag, da jeg egentlig skulle publisere dette innlegget, var jeg i Sandefjord med Siri og Rannveig for å lete etter en bursdagsgave til vårt søte bursdagsbarn, Diem, som fylte 19 år på tirsdag. Så tok vi oss en liten lunch på jordbærpikene. Det er alltid like koselig for hver gang vi er der sammen.

Sjokolade frappê!
Standard at alle skal ta i maten min før jeg spiser ..

Just little things

11.01.2012
22:40Litt nytt

11.01.2012
18:36

Ja, nå er den fantastiske bloggeren tilbake etter å ha vært borte fra bloggen en stund. Jeg fikk et par klager, så jeg måtte bare hive meg på blogginga i dag. Jeg begynner med å fortelle at jeg fikk årboken for SVGS i går. Jeg har faktisk vært med på å lage den, siden jeg sitter i skolegenser- og årbokkomiteen i tillegg til elevrådet. Den ble ikke som planlagt, fordi det tydeligvis var noen opplastningsproblemer.. men det ble ikke dårlig heller!


Årbok 2011/2012


Årbokkomiteen da! hihi


Og sånn ser elevrådet ved SVGS ut. Vi er ca.100 stk, men sånn blir det når vi er den største VGS i Norge!


Beste klassen, he he he!


Måtte ta med russestyret vårt også da.

Den andre nyheten jeg har lyst til å dele med dere er at jeg var tydeligvis med i en konkurranse som mamma hadde meldt meg på, uten at jeg visste det, og som jeg også vant i. Det viste seg at jeg plutselig var med i en kalender som var premien, og som jeg fikk i posten. Haha. Denne kalenderen skal jeg sende videre til mamma, for det er hun som ville ha den :)
Ellers har jeg vært mye på jobb og skole og har hatt masse annet enn blogging å tenke på. Men jeg skal prøve å blogge litt oftere. PRØVE.. I dag har jeg vært i Sandefjord city på jordbærpikene med chicksa og kjøpt litt ting og tang. Rannveig har fått meg til å fokusere sterkt på festival ting. Så nå går jeg rundt og kjøper fjersmykker, vesker til festival og annet. Blir litt gira nå! I morgen er det heldagsprøve i norsk, men i stedet for å lese så sitter jeg her og ser på den 4 sesongen i Skins. Utrooolig spennende!

Kingsleeey

08.01.2012
20:47

Looking back at 2011

05.01.2012
16:06


Te.Masse skole!
sponset på grunn av bloggen!


Snø!


cupcakes!


Baking med jentene!
Lei.
Slappe av i sengen min.


..


Påskeferie!
Shoot for Rannveig.


17 mai.


Jobben da.


Tusenfryd med Siri <3
Fotografering.


Vi prøvde på noe nytt ...


Ghotee kjøpte seg ny bil på farmand.


Sverigetur med jentene.


Skytebanen i Polen.


I Polen med Sis. Sommerferien.


Got my first tattoo!


Bursdagsfeiringer.


Skooleee.


Høstferie i Stockholm!

 
Halloween!


Lappeen!


Twilight med chicksa i Oslo spektrum!


Party party!


Jul i Stockholm.

 

Kjærlighet

02.01.2012
14:11

Nå skal jeg fortsette litt med å vise de fine gavene jeg har fått til jul og neste julegave jeg vil vise dere er en jeg fikk av min søteste Diem. Boken jeg fikk om tusen veier til kjærlighet! Det er noe av det søteste jeg har fått! Diem vet virkelig mye om perfekte gaver.

"Vi elsker ikke fordi vi trenger et menneske ; vi trenger dette mennesket fordi vi elsker det"

"Den største lykke i livet er overbevisningen om at vi er elsket - elsket fordi vi er som vi er, eller snarere, på tross av at vi er som vi er."
Aww, er hun ikke søt? Love.

Denne boken skal jeg beholde for alltid! Tusen takk, søteste.

Siste innkjøp

02.01.2012
13:17

Nå er det kanskje litt lenge siden jeg har lagt ut innkjøpene mine, så jeg legger ut nytt fra desember mnd, litt fra Stockholm og andre steder. Da blir jeg kvitt noen mapper i samme slengen. Noen av bildene har veldig dårlig kvalitet.. just sayin'!


Kjole fra Gina Tricot


Skjorte fra Gina Tricot
Joggesko fra Reebok


Bukse fra Cubus


BH fr Lindex


Skjorte fra Only


Topp fra Monki


Treningsgenser fra Adidas


Neglakk og glitterliner fra H&M


Øredobber 24pk fra H&M, øredobber fra ..., ear cuff fra ur & penn


Betakaroten - 25 mg! fra Life


Treningstopp fra Nike .. sykt dårlig bilde pga refleksen.

Wants atm

02.01.2012
12:29


Finfine ting

2012

02.01.2012
03:04

Det er så utrolig rart når man kikker bort på kalenderen og ser "2012".. tenk at året har gått så utrolig fort. Det føles ikke som om det var så lenge siden jeg satt og skrev et innlegg om nyttårsforsetter, men det har jo gått et helt år! 12 mnd.. 52 uker.. 365 dager.. Shiiit, tiden flyr. Jeg har lært utrolig masse i løpet av 2011 og har opplevd masse rart. Både vonde ting og utrolig morsomme ting. Jeg vil takke alle de søte vennene mine og familie for et utrolig godt år med dere. Dere har fått meg til å le og vært lykkelig, og takket være dere har jeg klart meg gjennom 2011.

Rannveig, Siri og Diem, som jeg bare blir glad i mer og mer for hver dag som går, har vært mine engler i løpet av året. Vi har opplevd så mye gøy sammen i 2011, og håper på at vi opplever enda mer positivt sammen i 2012. Vi skal jo blant annet være russ sammen i år og reise til utlandet i vinterferien og i sommer. Dere må vite at jeg er kjempeglad i dere! Selvom dere har vært litt teite med å lure meg med visse ting et par ganger ... men jeg tilgir dere, akkurat som dere tilgir meg for å være vanskelig av og til. Jeg er klar for et nytt og forhåpentligvis godt år, 2012 med dere!

Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker i løpet av 2011 som jeg har blitt glad i og opplevd en del nytt sammen med. Også har jeg fått noen ønsker oppfylt og har blant annet tatt billappen. Jeg har vært i Polen og Stockholm på besøk hos mamma og kost meg masse. Jeg kan ikke klage på året, men håper fortsatt på et bedre år i 2012.

Jeg vil først se tilbake på målene jeg har klart å oppnå i løpet av 2011:

Skal ikke kaste bort penger.
Spise sunnere mat.
Gå ned 3 kilo. (minst)
Ikke sitte så mye på pc'en.
Være flink på skolen.
Ta billappen.
Bruke mer tid med de som betyr noe for meg.
Bli snillere.
Kjøpe meg en ny mobil eller speilrefleks.
Reise til utlandet.
Gjøre noe nytt med håret.
Ikke kaste bort min egen eller andres tid.

Joaa, 3 av 12.. ikke så veldig bra akkurat. Håper at jeg oppnår flere mål i løpet av 2012. Her er lista for 2012:

Trene mer
Kjøpe bil
Våkne tidligere til skolen
Spise frokost hver dag
Gjøre noe nytt med håret
Jobbe mer
Satse skikkelig på skolen
Kjøpe speilrefleks kamera
Bli flinkere til å spare
Bli snillere
Klage mindre
Dra på minst en festival

.. lista er lang, men nå skal jeg ikke overdrive heller. Da prøver jeg på nytt!

Ønsker alle et godt nyttår!

Converse

01.01.2012
20:51

Jeg som skulle legge ut bilder av julegaver og glemte det helt. Siden jeg er så utrolig glad i sko, så vil jeg dele en finfin julegave som jeg fikk av mamma med dere. Lange, hvite, Converse! Mamma hadde sånne fra før, og jeg syntes de var så fine, også fikk jeg like til jul! Nå har jeg og mamma helt like, haha. I love 'em.


Dårlig bildekvalitet

Like?

Godt nyttår!

01.01.2012
14:13

hits