VELG FAMILIEN

07.01.2013
16:34

(Dette innlegget fant jeg i arkivet og ble skrevet for 2 år siden)
 

Å velge venner ovenfor familien.. Denne feilen har mange gjort, nesten jeg og, før jeg skjønte hvor mye familien min betyr for meg. Jeg flyttet fra familien min for over 1 år siden. Eller var det familien min som flyttet fra meg? De flyttet til Stockholm mens jeg ble igjen i Norge. I såfall ville jeg bli i Norge og flytte for meg selv fordi jeg følte meg klar for å starte et nytt liv.. for meg selv. Men ettersom tiden gikk begynte jeg å savne dem. Den eneste kontakten vi hadde var samtaler på skype 1-2 ganger i mnd og tekstmeldinger av og til. Jeg besøkte familien 1-2 ganger i halvåret, og det er utrolig lite.
 

Jeg har vært så deppa flere ganger, flere dager og det har gått utover mange folk. Jeg har ikke orket å gå ut med venner, dra til butikken eller i det hele tatt å lage mat. Jeg hatet den følelsen av at ingen var der. Meg alene. Og når jeg var syk, dårlig, hadde det vondt eller bare trengte noen å snakke med, så var ingen der. 
 

Ja, jeg har venner som støtter meg, men det er ikke det samme. Jeg ville bli i Norge først og fremst for å bli ferdig med skolen, det andre var på grunn av alle vennene mine. Da jeg endelig hadde flyttet for meg selv, begynte jeg å lære og tenke annerledes.. og jeg begynte å se på vennene mine på en annen måte. I løpet av den tiden jeg har bodd for meg selv, har jeg vært igjennom hundrevis av krangler med venner, jeg har mistet venner og jeg har fått nye venner. De jeg har mistet har jeg mistet enten på grunn av at de har sviktet eller bare at jeg har innsett at de ikke er ekte venner.
 

Til og med noen av  de beste vennene mine som jeg har stolt på i flere år har sviktet meg. Og det er da tanken om familien kommer tilbake. Du kommer aldri så nær noen venner som du kommer med familien. Familien vil alltid støtte deg uansett hva som skjer.
 

Tumblr_mg5awrsc9u1qdu0vro1_500_large

 

6 mnd med Martin

07.01.2013
13:37

Dette innlegget skal handle om hvordan jeg møtte Martin, siden det er flere av dere som har spurt om det og fordi vi var sammen i 6mnd i går. Dette blir et ganske langt innlegg..

Alt startet i sommer, juni 2012 da vi dro med en gjeng på hovefestivalen. Vi lette etter en god plass å sette opp teltet vårt på og fant en grei plass under et stort tre, så vi var litt beskyttet mot regnet. 5 meter unna begynte en vennegjeng å sette opp et partytelt og det var da jeg først ble kjent med Kristian, som eide dette partyteltet. Jeg fant en mannelig parfyme og spurte om det var noen av dems, og etter denne lille samtalen ble jeg invitert til partyteltet av Kristian når det var ferdig satt opp.Første dag på Hove


Partyteltet og Piotr - 2 dag på Hove
 

Denne dagen gikk jeg faktisk ikke bort til partyteltet, syntes nok et var litt kleint. Jeg kom ikke bort før dagen etter, da jeg gikk forbi for å pusse tenner og dusje. Piotr, som var i partyteltet, la merke til meg, en jeg kjente ganske godt fra før av, og etter det begynte jeg å være litt i partyteltet. Jeg vet, jeg har ikke kommet til Martin enda, men det kommer snart! Jeg ble kjent med mange i partytelt-gjengen og vi pratet masse og fortalte hvor vi bodde og så videre. Martin var nemmelig en av partytelt-gjengen. Denne dagen fikk jeg vite at de fleste i partyteltet var fra Nøtterøy/Tønsberg-området og det var det som fikk oss til å få bedre kontakt.Piotr og Martin, første bilde med Martin - Andre dag på Hove
 

Tredje dagen på Hove var den dagen jeg faktisk la ordentlig merke til Martin. Martin var ganske ofte bare innom teltet i noen få minutter før han ble borte igjen. Når han først var i partyteltet var det han som var midtpunktet. Han var den som lagde liv og jeg syntes det var så søtt. Jeg kalte han "Sprettballen" siden det var så mye liv og sprett i han hele tiden, og jeg bare digget det. Det var personligheten jeg først ble forelsket i! Jeg tenkte aldri at jeg ville ende opp med en som han der og da. Jeg var ikke så mye med Martin den dagen, men jeg var med Kristian og ble bedre kjent med han. Martin var brisen så å si hver gang jeg så han, så jeg visste ikke om han var sånn in real life også. Den fjerde dagen var jeg med både Kristian, Jack og Piotr. Martin så jeg aldri noe til den dagen. Jeg og Piotr ble jo nesten bestevenner etter Lana del Rey konserten.Marty og Jack
 

Den femte dagen på Hove var den dagen jeg og Martin fikk bedre kontakt. Piotr, Martin og jeg avtalte å gå på Nero sammen. Nero er den første konserten jeg og Martin var på sammen, så hver gang jeg hører på Nero får jeg flashback fra den gangen. Det var utrolig kos, det var fantastisk! Jeg glemmer nok aldri hvor mye energi Martin hadde da, haha.Fra Nero-konserten - Nydelig bilde, hahah

Den femte dagen fikk jeg god kontakt med Sofia. Dermed ble jeg kjent med Herman. Herman, Martin, Sofia og jeg begynte å gå rundt på Hove sammen og var sammen hele kvelden. Det var den siste kvelden på Hove, det var så utrolig koselig. Vi satt sammen oss fire på gresset ved Hovescenen og koste oss masse. Senere på kvelden dro vi også på Skrillex sammen. Det var denne kvelden jeg tenkte "Oh, Martin er så søt, han har jeg lyst til å bli bedre kjent med". Etter Hove gikk vi tilbake til campen men så bestemte Piotr, Martin og jeg oss for å bruke resten av natten på å gå litt runt på Hove. Vi satt oss på noen sakkosekker på festivalområdet og slappet av sammen til vi ble jaget vekk fordi de skulle stenge festivalområdet. Vi gikk til Josteins Hage og bestemte oss for å gifte oss, haha. Piotr var prest og vi ble til og med filmet. Etter "brylluppet" brente vi heks før vi ble jaget ut av festivalområdet.Martin og jeg giftet oss


Vi kom tilbake til campen og møtte på Sofia og Herman. Guttene bestemte seg for å invitere oss inn i teltet dems, så de ryddet og fikset så det ble koselig og vi fikk komme inn, men det var ikke mange timer til alle skulle dra hjem. Det endte med at hele gjengen døgnet og lagde et helvete igjen på HOVE etter oss. 
 


Sånn så det ut på HOVE etter oss.
 

Partytelt-gjengen skulle ta buss hjem, så de var klare for å dra veldig tidlig på morgenen. Det var da Martin dro fra meg. Jeg tenkte bare at det var gøy å møte en så søt person og tenkte at jeg sikkert ikke ville se han igjen mer. Jeg kom hjem på en lørdag og sov hele søndagen siden jeg var så utrolig sliten etter Hove. Men så fikk jeg plutselig en melding av Martin. Han spurte om jeg hadde lyst til å finne på noe med han og jeg sa jo selvfølgelig ja, så resten av sommerferien var jeg med Martin så å si hver dag, siden vi bare bodde en busstur fra hverandre.

 Plutselig endte vi opp som kjærester etter litt og bestemte oss for å flytte sammen. Begge var 100% sikre på at vi ville det, og etter det har vi levd lykkelig i alle våre dager. :) Det er sykt at et halvt år har gått så utrolig fort og at jeg bare blir mer og mer forelsket for hver dag som går.

 

Har du kjæreste?

 

Designer sko fra kjæresten

04.01.2013
21:16

Gjett hva jeg fikk i julegave av Martin - Designer sko fra David Andersen!! Jeg er helt forelsket. De er så fine at jeg er redd for å bruke dem og ødelegge dem. Hvor mange har sånne sko? Veldig få. Derfor må jeg skryte litt da, det er litt gøy å eie sko som nesten bare kjendiser går med, hihi :) Much love til min kjæreste :*

 


    


  


Hva syntes du? 
Var de ikke fine? 

 


Julegave av kjæresten

30.12.2012
10:15

Jeg vet jeg er litt sent ute når det gjelder innlegg med julegaver, men jeg er treig og sånn er det bare. Jeg ville legge ut den ene julegaven jeg fikk av min kjære Martin først. Jeg fikk et halskjede med matchende øredobber til. Kjempefine! Nå går jeg ikke en dag uten disse smykkene på.
Love it!

Hva syntes du?


5 mnd

06.12.2012
18:17

I dag har jeg og Martin klart å holde ut 5 mnd med hverandre og bodd sammen i 3 mnd og 5 dager. Haha, neida, det har ikke vært ille i det hele tatt. Det er supert å bo sammen med Martin, jeg føler meg mye bedre etter å ha flyttet sammen med han enn da jeg bodde alene. Tiden har gått kjempefort i det siste og det er helt sikkert på grunn av Martin. Jeg kunne ikke hatt det bedre!

Nå sitter jeg og venter på at Martin skal komme hjem fra jobb. Jeg har laget hjerte-brownies til han, så jeg håper han blir fornøyd. Senere i dag skal vi opp til mammaen hans og spise middag sammen. Det blir kos! 

 Litt mislykka hjerteformer.. men men

 

 

Kakao og digg

10.11.2012
00:27

For noen dager siden kom Martin hjem med masse kinder maxi, krem og mini marshmallows til meg etter syklingen og det gjorde meg så glad. Det er så utrolig koselig å få ting man bare digger når man minst forventer det. Han vet hvordan små ting kan gjøre meg lykkelig. http://i1117.photobucket.com/albums/k596/xcoolstoryunicorn/th_heartpink.gifAltfor digg!

Martin & BMX

24.09.2012
22:10

Pus er så flink ar jeg måtte legge ut en film av han med BMX'en sin. Dette er noen alle burde se og det kommer helt sikkert mer!

Hæler - Bianco

23.09.2012
22:22

Disse fine hælene fikk jeg av Martin da han kom hjem fra Danmark i sommerfeien. De er så fine at jeg nesten er redd for å bruke dem og ødelegge dem.


Mulberry lommebok

20.08.2012
22:39
Denne nydelige Mulberry lommeboken fikk jeg av mammaen til Martin her om dagen. Tidligere fikk jeg til og med en svart Mulberry skinn-veske av henne. Liv er kjempegrei som gir meg så fine ting og gjett om jeg bli overlykkelig?!

Btw, i morgen forteller jeg om hvordan den første uken som student har gått, så stay tuned!

Mer hyttetur bilder

19.08.2012
22:14

Hyttetur

13.08.2012
23:05

Hei lesere! Jeg har ikke blogget på en stund som dere sikkert har fått med dere og dette skyldes at jeg ikke har vært hjemme og ikke har hatt tilgang til pcen min. Helgen tilbrakte jeg med Martin og Liv, mammaen til Martin, på Blefjell på hytta dems. De hadde klart å lure meg med at hytta var 50m2 med to små rom og utedo, men da de parkerte bilen foran en stor, kjempefin hytte, skjønte jeg at de lurte meg.. Hytta var stor, koselig, hadde flere bad, rom og kjempefin utsikt. Vi gikk turer i fjellet, tente bål, lagde kjempegode middager, solte oss og bare koste oss der oppe. Jeg har hatt en kjempefin tur og gleder meg til neste gang.

 Mer bilder kommer

I love my new iPhone4

11.04.2012
17:17

Jepp, da har jeg også skaffet meg en iPhone også! Jeg er superfornøyd med den, for nå har jeg endelig en ordentlig mobil som faktisk fungerer. Det eneste jeg er redd for, er å miste den i bakken eller lignende, er så redd for å skade den.. for det er fort gjort i mine hender og touchscreen knuser fort. Derfor tillot jeg å kjøpe meg selv en skikkelig beskytter som jeg brukte 400,- på! Nå bør den søren meg være safe!


My new baby :**

Now I finally got a iPhone4 too. I'm very satisfied because I have a phone which really works. The only thing that I'm affraid of now, is to loose it on the ground or something, I'm so affraid to break it.. it's easy to happen in my hands and the touchscreen can easily break. I decided to invest a good iPhone protector, and I used 400,- on it, so the iPhone should be really safe now!

Bracelet from Swarovski

08.04.2012
12:36

 

Dette fine armbåndet fra Swarkovski fikk jeg av søsteren min I bursdagsgave. Nå har jeg et fint armbånd som jeg kan bruke til alt! Tusen takk <3

My sister gave me this bracelet from Swarovski as a present for my birthday. Now I've finally got a nice bracelet that I can wear to everything. Thank you, baby. <3

I just made one wish come true!

06.03.2012
21:53

I dag har jeg hentet både russeklær og kameraet mitt og jeg er overlykkelig! Jeg sitter og fikler med kameraet nå og prøver og tester. Det er litt morro da.

My baby:


Canon EOS 500DLens - Sigma Macro 70-300mm


I think I'm in Love!

I'm sooo happy! I got my russ-clothes and my SLR camera today!

Til Mamma

12.02.2012
15:05

I dag er det morsdag, og siden mammaen min ikke er ved med nå, og jeg ikke kan gi henne veken gave, kake eller blomster, tenkte jeg å lage et lite innlegg til henne, siden hun leser bloggen min selv! Gratulerer med morsdagen! Jeg håper du får en kjempefin dag hvor du bare kan nyte resten av dagen og bare slappe av. Jeg er kjempeglad i deg og savner deg kjempemasse! Nå er ikke jeg noe særlig poetisk, så jeg fant heller noen fine dikt på nettet som jeg føler beskrev mammaen min;

Beyonce - Halo

Til Mamma.
Derfor har vi mødre

Da mødre ble til
var tanken ganske klar.
For mødre har noe i seg
som ingen andre har.

De øser av sin omsorg
og deler alt de vet.
De viser deg at livet
er håp og kjærlighet.

Derfor har vi mødre
og dersom du spør meg.
Den beste mor i verden
det er nettopp DEG.

God made a wonderful mother,
A mother who never grows old;
He made her smile of the sunshine,
And He moulded her heart of pure gold;
In her eyes He placed bright shining stars,
In her cheeks fair roses you see;
God made a wonderful mother,
And He gave that dear mother to me.

I miss you so much,
your laugh, your smile, your touch.
You always brightened my days
with all the smiles you sent my way.
I need you as my angel
to always be at my side.
I need you as my angel
to give me peace of mind.
I like to think your near to me
to know that you are there.
Even though I can not see you,
I feel that you are near.
Please do not forget me mom,
for you are always in my heart,
my thoughts and prayers.

I love you.

Celine Dion - I'm Alive - fordi det er denne vi alltid hørte på i bilen og når vi ryddet og vasket hjemme, hah. :)

Some nice words

29.01.2012
21:43

For neon dager siden skulle vi gjøre noe morsomt i engelsken. Vi skulle skrive 1 positiv ting om hver person i klassen. Det var ganske morsomt å få tilbake arket med kommentarene Jeg fikk blant annet vite at det er flere i klassen som mener at jeg har "Very nice hair". Haha!Russeballbilder - del 2

25.01.2012
22:30


Middag


Salen
Årets morsomste
Party &dans

Russeballbilder - del 1

25.01.2012
17:41


Litt rødvin på badet før ballet.
Konsert etter middagen


Russeballets dronning og konge

that feeling

21.01.2012
09:55

Noe som gjør meg lykkelig og glad er når jeg har brukt en dag på jobb til å gjøre det så bra som mulig, men ikke fått tid til å gjøre alt og fortsatt få en melding av sjefen dagen etter hvor han roser og sier at det var veldig bra jobbet og at jeg skal kose meg på russeballet i kveld. Jeg digger sjefen min!

Life is partly what we make it, and partly what it is made by the friends whom we choose

19.01.2012
22:44Søtisene mine! Verdens nydeligste jenter. Jeg vet at jeg ødla hele bildet, haha. Så typisk.

Just little things

11.01.2012
22:40Looking back at 2011

05.01.2012
16:06


Te.Masse skole!
sponset på grunn av bloggen!


Snø!


cupcakes!


Baking med jentene!
Lei.
Slappe av i sengen min.


..


Påskeferie!
Shoot for Rannveig.


17 mai.


Jobben da.


Tusenfryd med Siri <3
Fotografering.


Vi prøvde på noe nytt ...


Ghotee kjøpte seg ny bil på farmand.


Sverigetur med jentene.


Skytebanen i Polen.


I Polen med Sis. Sommerferien.


Got my first tattoo!


Bursdagsfeiringer.


Skooleee.


Høstferie i Stockholm!

 
Halloween!


Lappeen!


Twilight med chicksa i Oslo spektrum!


Party party!


Jul i Stockholm.

 

Kjærlighet

02.01.2012
14:11

Nå skal jeg fortsette litt med å vise de fine gavene jeg har fått til jul og neste julegave jeg vil vise dere er en jeg fikk av min søteste Diem. Boken jeg fikk om tusen veier til kjærlighet! Det er noe av det søteste jeg har fått! Diem vet virkelig mye om perfekte gaver.

"Vi elsker ikke fordi vi trenger et menneske ; vi trenger dette mennesket fordi vi elsker det"

"Den største lykke i livet er overbevisningen om at vi er elsket - elsket fordi vi er som vi er, eller snarere, på tross av at vi er som vi er."
Aww, er hun ikke søt? Love.

Denne boken skal jeg beholde for alltid! Tusen takk, søteste.

Converse

01.01.2012
20:51

Jeg som skulle legge ut bilder av julegaver og glemte det helt. Siden jeg er så utrolig glad i sko, så vil jeg dele en finfin julegave som jeg fikk av mamma med dere. Lange, hvite, Converse! Mamma hadde sånne fra før, og jeg syntes de var så fine, også fikk jeg like til jul! Nå har jeg og mamma helt like, haha. I love 'em.


Dårlig bildekvalitet

Like?

Julebilder

25.12.2011
16:53

Legger ut noen bilder fra julaften!
Bianca er fornøyd med gavene sine da.


Digger fjernkontrollen til juletreet. Hihi!


Spille litt Buzz!


Juletreet uten gaver.


Hjemme alene, tradisjon?

I pysjen med mamma.

A KISS

04.12.2011
01:25Kisses blown are kisses wasted. Kisses aren't kisses unless they are tasted.
Kisses spread germs and germs are hated. So kiss me baby; I'm vaccinated.

En genial en. :)

 

Lappen min!

20.11.2011
14:40

Som sagt, jeg hentet billappen min i går, og nå sitter jeg her og kan ikke tro at den ligger i mine hender. Jeg ventet i hele 4 mnd på den og nå er den her. Endelig kan jeg kjøre lovlig. Jippii! Nå må jeg bare gjøre den om til norsk så kan jeg kjøre vilt!
Ndelig bilde, ja.. oh god..

Har du lappen ?

Skolebilder

11.11.2011
15:25

Kom akkurat hjem fra skolen, skiftet og nå må jeg snart løpe til jobben. Dette blir en slitsom dag for meg, men håper alle dere lesere har en fin fredag videre! :) Bilder fra i dag;

Hva syntes du om bildene?

Bilder fra uke 43

05.11.2011
17:33


I TIMEN MED LAKHAN!


HALLOWEEN - RANNVEIG OG KRISTINE


HALLOWEEN - PÅ BUSSEN MED DIEM!


SIRI <3


FIKSE SEG TIL HALLOWEENKRO!


SØTE!


SYGØYNEREN RANNVEIG!


GJETT HVEM?


DIEM <3

Hva syntes du om bildene ?

Jordbærpikene

23.10.2011
16:54

Da har jeg kommet hjem. I går dro jeg til Sandefjord. Rannveig hentet meg og vi dro ned og møtte Siri og Diem. Vi kikket i butikkene og småshoppa litt før vi dro til Jordbærpikene for å spise litt kake og koseprate. Jeg kjøpte meg en fin topp fra Bik Bok, som jeg viser dere senere, også prøvde jeg å finne ut hva jeg skulle være på Halloween-party som er neste uke. Men det er ikke lett! Har dere noen forslag?


MOHOMBI - MARACA

 

 Senere dro jeg til Natalia og kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Kos!

 

Hva har dere gjort i helgen?

ROSA SLØYFE

20.10.2011
23:22

Jeg fikk så god samvittighet da jeg kjøpte denne. Pengene går til en god sak. Brystkreft rammer ca 2 800 kvinner årlig og er den klart hyppigste kreftformen blant kvinner. 1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Takket være forskning overlever stadig flere, men videre forskning er nødvendig for å redde enda flere. Med din støtte blir vi enda sterkere i vår kamp for dem som rammes av brystkreft.

Lindex - 60,-

JEG BÆRER EN ROSA SLØYFE, GJØR DU?

Do you remember ?

20.10.2011
17:19

Jeg begynte å tenke tilbake på barndommen, da jeg var liten og så fri. Da livet bare var en lek og det ikke fantes ord som stress og bekymringer, da vi kunne gjøre så mye og fikk så mye ut av tiden. Jeg begynte å søke opp sanger og se på noen bilder. Oh, så koselig følelse. Husker du noen av disse?

Toni Braxton - Un-Break My Heart             Bangles - Eternal flame                       Mario Winans - I don't wanna know
Remember ? Husker at jeg så på VHS filmer, hørte på Spice Girls og hadde en Furby. Haha! Perler var noe alle jenter lekte med, også tegnet jeg veldig mye. Jeg husker jejg var sikkelig fan av "Witch". Jeg kjøpte bladene hver mnd og endte opp med en diiger samling som jeg måtte kaste til slutt. Bratzdukker var også veldig populære. Jeg husker jeg tok med Bratz dukken min på skolen en gang, for jeg var jo så stolt av den. Alle jentene samlet seg og "beundret" dukken. Hahaa, det var tider!

 

Også favorittsangen min som jeg hadde på sånn Tape - kasett greie;Barbie - Think Pink

 

Har du noen minner fra barndommen som du aldri glemmer?

PHOTO; TIME

08.10.2011
21:32

Hva syntes du om bildet?

En Siri-dag!

19.06.2011
00:20

I dag hadde jeg avtalt å være med Siri! Så jeg møtte henne i byen, hvor vi så litt på klær og sko osv, og shoppa litt. Så hadde vi lyst på is! Så vi kjøpte oss Ben&Jerry's og satt og spiste opp en hel boks midt i farmandstredet. Nommnomm. Så fortsatte vi å gå litt rundt og dro hjem til meg når det stengte. Vi skiftet til varmere klær og dro til stranden. Der satt vi på en fjellbakke(?) og slappet av i sola mens vi så på alle båtene som svømte forbi. Når det ble kaldt, begynte vi å gå hjemover. Så gikk vi og fortalte "jeg husker når.." historier på vei hjem. Når vi kom hjem til meg, spiste vi litt og Siri fikk plutselig lyst til å vaske! Hahah. Så hun vasket opp ALT for meg. Og jeg kan si at det var sykt masse. :D Hun er så søøøt! <3Hva har du gjort i dag?

06.feb.2011

06.02.2011
00:59

Hei folkens! Sorr for lite blogging disse to siste dagene, men jeg har vært på jentehelg hos Diem fra fredag etter skolen til i dag. Så jeg har ikke fått så mye tid til å blogge. Jeg burde kanskje ha sagt i fra, men jeg glemte det heeelt.

Slenger inn noen bilder fra fredag på skolen av mine søte venner. :)

Hva har dere gjort i helgen hittil?
hits