Torsdags kveld

21.02.2014
01:24

Hei! Nå er det en god stund siden jeg blogget så her er en liten kjedelig oppdatering på hva som har hendt i det siste.Som vanlig jobber jeg hver dag, så det meste av tiden er jo på jobb. Jeg har vært i Oslo og møtt min kjære Diem som jeg ikke har sett på en god stund. Jeg har så å si pakket og planlagt  alt jeg skal ha med til Dubai, selvom det  fortsatt er noen uker til. Jeg har til og med pugget reglene i Dubai. Min mini-pc er sendt til reperasjon ettersom ikke skjermen ville funke, så jeg håper jeg får den tilbake i god tid før vi reiser.
Martin og jeg feiret valentines dagen med middag på big horn og jeg fikk nydelige blomster i gave. :)

Ellers er alt som vaniig.


Tea time

27.01.2014
23:05

Fridag!

22.01.2014
22:03

Hei lesere! I dag har jeg hatt fri så jeg brukte dagen på å fikse noen nyttige ting som å prøve å fikse pc-skjermen hos noen pc-mekkere og søke om visium til Dubai. Jeg har også begynt å se på kompaktkameraer som jeg trenger nå som Martin og jeg skal til Dubai snart! Det blir deilig med ferie nå som det har vært så mye jobbing. Vi har fikset både flybilletter og et 5-stjerners hotell, så det blir digg. Ellers er alt som vanlig.. jeg er snart ferdig med den andre Harry Potter boken og føler meg ganske nørd i Harry Potter allerede, hoho.


De siste dagene

13.01.2014
23:07

Hallo lesere!

Som vanlig jobber jeg hver dag og har så lite tid til blogging at jeg nesten glemmer helt at jeg eier en! Den siste uken har jeg jobbet så masse og hatt mye å gjøre, men jeg fikk en helg fri, så helgen som var tilbrakte Martin, Sebastian og jeg på hytta på Blefjell. Der fikk jeg slappet av som jeg ikke hatt fått gjort på lenge. Mens gutta hadde Ringenes herre maraton satt jeg og leste Harry Potter bøkene ved peisen og koste meg ihjel. Ingenting er mer kos enn Harry Potter bøker og filmer, så i løpet av helgen hadde jeg fått lest 1 og en halv bok.

Rett før jeg fikk ta helgen på jobb fikk jeg en nyhet som jeg ble så glad for. Vi hadde en konkurranse på jobben hvor alle ansatte skulle stemme på månedens ansatt. En som gjorde god innsats i måneden, som lagde glede og galskap, jobbet best, solgte best osv.. Jeg ble sikkelig overrasket da jeg så navnet mitt på vinnerkonvolutten med et gavekort i. Jeg har så søte kollegaer på jobb at det ikke går ann å få noen bedre. 

Ellers har jeg begynt å se litt på hva jeg har lyst til å jobbe som og utdanne meg til. Jeg har faktisk søkt på "alle jobber" og bladd igjennom alt man kan jobbe som. Etter det skrev jeg ned noen jobber jeg var interresert i og sjekket hvilken utdanning som passet meg best. Så har Martin og jeg sett litt på feriesteder og prøver å finne ut av hvor vi skal dra. Det blir deilig med en ukes ferie til varmen nå som vinteren har kommet!


Instagrambilder ettersom jeg enda en gang glemte speilrefleksen.

03.01.2014

03.01.2014
18:51

God Jul og Godt nyttår, lesere! Jeg har ikke hatt tid til å tenke på bloggen i det siste pga jobben, jula og nyttår. Det har vært så sinnsykt mye å gjøre både på jobben og hjemme, så jeg har ikke valgt å bry meg så veldig om bloggen. Martin og jeg feiret julen sammen i Drammen hos pappaen hans og var der fra mandag til en torsdag. Det var utrolig hyggelig der oppe. Vi spiste god julemat, fikk masse fine presanger og koste oss skikkelig. Nyttårsaften hadde vi hjemme hos oss og hos venner. Først spiste vi kalkunmiddag hos noen venner og dro hjem til oss hvor vi hadde vors før vi skulle videre på brygga for å se rakettene. Vi avsluttet festen hos en venn med nach. Alt i alt: Mye stress før jula, men hyggelig ferie.

Jeg har vært så flink og glemt å ta med speilrefleksen, så jeg har ingnen bilder bortsett fra mobilbildene.Frii

29.11.2013
16:39

I dag fikk jeg en fri dag fra jobb, jippi. Nå er det lenge siden sist jeg har fått en fridag bortsett fra søndagen, så det var utrolig deilig å bare slappe av hjemme, sove lenge og endelig få ryddet litt i leiligheten. Det er ikke så lett å få til det når man jobber fra morgen til kveld og er som regel sliten etter jobbingen. Men nå er det rent hjemme og jeg har tenkt til å bruke resten av dagen til å slappe av og se på noen serier. I morgen er det jobb igjen og hele neste uke er full med jobbing. Heldigvis har vi søndager til å slappe av på før en ny uke starter.
 Endelig

19.11.2013
22:14

Jippi, i dag fikk Martin endelig lappen etter å ha hatt en bil i over et år og hvor det var kun jeg som kjørte overalt. Bestått teorien etter første forsøk og bestått oppkjøring etter første forsøk, *stolt*. Det blir deilig å bli hentet etter jobb nå som de kalde vinterkveldene kommer, hihi. Jeg er superfornøyd for alt går den rette veien for oss nå for tiden. Neste mission: kjøpe hus!

No shave November som dere ser..

Pakke fra Viva La Diva

18.11.2013
19:48

I dag fikk jeg sponsorpakke fra Viva La Diva i posten med helt nye produkter fra kolleksjonen for høsten og vinteren! Den nye kolleksjonen heter Stairway To Heaven og har en glitrende høstlook med sterke farger og selvfølgelig glitter. Jeg fikk mye fint som jeg kommer til å bruke mye fremover. CC Cream, leppestift, lip gloss og eyeliner. Disse skal jeg teste og si mine meninger om fremover.

Dere kan se flere av de nye produktene på hjemmesiden til Viva La Diva her.

Litt dårlige bilder pga lyset..

Bruker dere produkter fra Viva La Diva?

Bursdagsfeiring

17.11.2013
00:38

Hallo lesere! I helgen som var, var Martin og jeg på bursdagen til pappaen hans. Vi var nok de yngste der bortsett fra bartenderen, men vi hadde det veldig hyggelig med de fullt voksne fordet. Vi ble spesielt kjent med et par fra England som vi hadde god kontakt med gjennom hele bursdagsfesten. Og Martin, som er nybegynner i engelsk, klarte å kommunisere kjempebra med dem. Haha, meg og England. Dert er noe der som prøver å dra meg tilbake til dette landet hele tiden.

Vi fikk utrolig god mat laget av kokker hvor vi fikk sashimi til forrett, og noe digg jeg selv ikke vet hva var til forrett to ganger før vi fikk favorittdesserten til svigerfar servert. Det ble holdt mange flotte taler hvor ikke minst talen til Gro, kjæresten til svigerfar,  var helt fantastisk. Jeg ble utrolig glad når jeg fikk høre hvor mye Martin betydde for Gro og at hun også nevnte at hun var glad for å møte meg. Det traff meg midt i hjertet, for jeg har aldri blitt nevnt i en tale før.. ihvertfall ikke som jeg kan huske. Når Gro var ferdig med talen skulle hun avslutte med å synge en sang, som pappaen til Mart var veldig glad i. Hun hadde i tillegg invitert artisten, Jonas Fjell, til å synge denne sangen sammen med Gro og spille for alle. Det var det utrolig mange som ble veldig rørt av.
Etter taler og mat var det tid for drinker i baren, dans og musikk med sanger fra 60, 70 og 80-tallet. Utrolig koselig bursdagsfeiring :)

Fikk ikke blogget tidligere pga mye jobb, så det ble et sent innlegg :)Jobbuke = lite blogging

09.11.2013
00:57

Hallo! Som sagt så har jeg jobbet hele uken og jeg har nesten bare hatt vakter fra åpningstid til stengetid, så da kommer jeg hjem litt sent og er for sliten til å blogge. I morgen skal jeg på jobb før Martin og jeg skal på bursdagen til pappaen hans, så det blir en lang dag. I hvertfall på jobb nå som farsdagen er på søndag og alle er ute etter å kjøpe farsdagsgaver.Men jeg klager ikke, jeg trives godt på jobben og syntes det er utrolig gøy å endelig få holde på med noe jeg har interesse for :)

 
Gårsdagens Halloween antrekk

03.11.2013
16:47

Jeg hadde så dårlig tid i går, så jeg fikk ikke lagt ut noen blider av halloween kostymene våre før nå. Her er Alice og grisen :)
Happy Halloween

01.11.2013
00:10

Hallo! Lenge siden sist. Jeg har jobbet hver dag denne uken, så jeg har ikke fått noe særlig tid til blogging og det blir nok mye jobbing i ukene som kommer før jul i tillegg. I dag er det jo Halloween og på vei hjem fra jobb så jeg hundrevis av små barn i kostymer, så jeg gledet meg til å komme hjem og vente på at noen barn skulle komme på døra.. men det er litt kjipt å bo i en kjellerleilighet og ikke ha en ordentlig inngang, for det kom ingen på døra til oss i år, buhu, jeg som hadde kjøpt inn masse godteri. Til helgen er det vår tur til å kle oss ut og dra på halloweenparty som noen venner arrangerer. Da får vi muligheten til å kle oss ut i år og! :)

Noen forslag til kostyme? 


Redigert på Picmonkey.com
 

Syv grunner til å drikke te

23.10.2013
10:32

1. God som tørstedrikk
Å drikke te er en fin måte å variere væskeinntaket på, skulle du bli lei av å drikke vann. Sammen med vann er nemlig usukret te den beste tørstedrikk, ikke minst fordi den inneholder så mange gode stoffer. Te med koffein dehydrerer ikke kroppen - til det er koffeinnivået altfor lavt. Men om du ikke ønsker den oppkvikkende effekten koffeinet gir, kan du drikke urtete i stedet.

2. Styrker immunforsvaret
Grønn te er tetypen som inneholder flest av de gode stoffene. Grønn te inneholder en spesiell type polyfenol kalt EGCG, som øker forekomsten av regulative T-celler. Disse cellene er viktige for immunsystemet, og kan regulere hvordan det reagerer mot trusler. Forløpig må det forskes mer på området, men det skader altså ikke immunforsvaret å drikke grønn te daglig.

3. Kan beskytte mot hjertesykdommer
Drikker du minst tre kopper te om dagen, kan dette være med å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Det er flavonoidene i teen som gir denne effekten, for de hjelper til å bryte ned fett i blodårene. Det beste er å velge grønn te, for grønn te inneholder flere andre antioksidanter i tillegg.4. Kan krympe svulster
Flavanoidene i te har vist seg å kunne krympe svulster, og dermed er te potensielt kreftforebyggende. Faktisk har studier vist at spesielle flavanoider i svart og grønn te tar rotta på kreftceller. Slike studier er foreløpig bare gjort i laboratoriet, og det er brukt ekstrakter fra te, men vil likevel bare være positivt å drikke te hvis man vil redusere risikoen for kreft.

5. Holder deg sprek når du blir eldre
Har du lyst til å være selvhjulpen så lenge som mulig? En amerikansk studie av 14.000 personer over 65 år over en treårs periode viste at de som drakk mest grønn te fungerte mye bedre enn dem som ikke gjorde det. Nå skal det sies at de som drakk mye grønn te ogå spiste sunnere generelt sett, så hvorvidt det var selve teen, eller også resten av kostholdet som spilte inn er uklart. Det beste er selvsagt å spise sunt (mye frukt og grønt) og trene og bevege seg.6. Senker blodtrykket
Tre kopper svart te om dagen kan senke blodtrykket, viser forskning. Dersom du virkelig har høyt blodtrykk må det nok sterkere midler til, for teen vil bare senke blodtrykket litt. Et sunnere kosthold med mindre fett og salt, og mer mosjon må til for å få virkelig effekt på blodtrykket. Men det er altså ikke dumt å drikke svart te i tillegg.

7. Hjelper deg å holde vekta
Dette er vel nesten den hyggeligste bieffekten av å drikke te. Grønn te bremser nemlig opptaket av fett fra maten. Faktisk er det snakk om en reduksjon på opptil 30 prosent. Det skal sies at disse resultatene kom med studier på mus, men andre studier har vist at personer som drikker grønn te jevnlig legger på seg saktere enn andre.

Og - som om dette ikke var nok, så har studier også vist at te kan være bra for tennene.

1 bilde 3 redigeringer

01.10.2013
12:27

Jeg kjedet meg litt, så jeg tok frem et bilde og redigerte det på tre forskjellige måter. Jeg brukte ikke annet enn picmonkey.com.Lakejump konkurranse

26.09.2013
14:23

I helgen som var ble det arrangert Lakejump i Tønsberg på brygga hvor BMX'ere og snowboard folk skulle trikse ut i vannet. Martin var med i denne konkurransen og tok noen frontflips, og andre triks jeg ikke kan navnet på, før han havnet i det iskalde vannet. Martin vant denne konkurransen og det fortjente han! Både Tønsbergs blad og TV2 fikk med seg dette, så det er bare å søke opp!
 


Haha, dette er ikke Mart btw.Førsteplassen, wihoo!

Kulde

26.09.2013
10:25

God morgen! I dag tok jeg endelig frem vinterjakkene mine. Hver dag når jeg går til kurset holder jeg på å fryse ihjel, så nå er det vel på tide med tykke, varme jakker, luer og skjerf. Det verste er at det er sykt kaldt inne i tillegg. Vi har heldigvis masse te og kaffe som varmer litt og hvis ikke det hjelper så får jeg låne en ovn som jeg setter ved siden av meg, haha. Nå er høsten her! 


Ja, jeg tar med sukker hjemmefra fordi de bare har suketter her..

Tea & Sushi time

25.09.2013
21:57

Jeg digger følelsen av å komme hjem etter kurs og bare kunne slappe av resten av dagen. Fikk Woman bladet i posten i dag, så nå blir det kos å sitte og lese dette mens jeg spiser sushi og drikker varm te. Digg!
Male soverom og skadet mann

11.09.2013
15:44

Hei lesere! Jeg glemte å oppdatere forrige helg, altså helgen før Fredrikstad. Litt før helgen klarte Marty å "brekke" ankelen på BMX på en måte og fikk 2 brudd, så han har vært litt handicap i det siste. Det betyr ikke at vi ikke fikk gjort det vi skulle gjøre. Vi skulle flytte alle møbler, rydde i klær og kaste unødvendige ting og male veggene. Marty var jo skadet, så jeg tok meg av den tungeste jobben, å flytte sengen, skapet, klærna og alt mulig i rommet, sikkelig handywoman style. Jeg fikk selvfølgelig hjelp med å male vegger og sortere og kaste unødvendige klær, så vi ble ferdig før helgen tok slutt. En jentehelg i Fredrikstad

10.09.2013
12:27

I helgen var jeg i Fredrikstad for å ta en jentehelg sammen med frøken Diana og Sejla. Det var en standard jentehelg med sladder, dissing av twerkingen til Miley, film og turer i byen. Den første kvelden skulle Sejla og jeg ta oss en tur i Fredrikstad for å se litt på bylivet, vi kom oss frem, men ikke tilbake.. vi klarte faktisk å gå oss vill i lille Fredrikstad sentrum, haha.. men vi kom oss trygt hjem til slutt. Jeg tok med speilrefleksen, men fikk ikke brukt den så mye, i å med at det var en sminkefri og slækk helg.. men her er de få bildene jeg fikk tatt.Familiebursdag

05.09.2013
13:31

Sorry for lite liv på bloggen. Jeg trodde jeg hadde fått lagt ut et innlegg om bursdagsfeiringen eller familiebursdagen for to uker siden, men det hadde jeg visst ikke.. Frøken Diana ble 20 år gammel og inviterte familien og de nærmeste vennene på en liten feiring. Ca. 80% av tiden brukte vi på å ta bilder, haha :) Men det var kjempekoselig!


Sejla og DianiiAvsluttning for svigerbror

19.08.2013
19:15

I går var Martin og jeg på avsluttningsmiddag for Herman som skal på folkehøyskole langt opp i nord nå til helgen. Det var grilling og kos med familien hans og Martins. Jeg fant ut at Martin er veldig glad i babyer og han fikk til og med prøvd seg som pappa i noen timer. Søtt, haha.


Naww, om ti år har sikkert vi også en sånn :)

Triple anti helix - piercing

18.08.2013
15:58

Umm.. to uker, null blogging. Har ikke hatt noe særlig morsomt å fortelle i det siste meeeen jeg kom på at jeg ikke hadde vist piercingene jeg tok i Polen. Triple anti helix tror jeg den heter. Jeg tok den fordi det ser utrolig kult ut og det er ikke mange som har sånn! Nå skal jeg fortelle min dramatiske historie om hvordan det skjedde og hvordan jeg følte meg. Da jeg sa at jeg ville ha den på piercingshappa sa de at de aldri hadde vært borti det før og at man egentlig skal ta en og en av gangen så det ikke kommer noe infeksjon, men jeg tok alle på en gang. Jeg bestilte time fordi jeg måtte ha disse as soon as possible. Piercing-crewet nektet meg ikke, så jeg valgte noen søte piercinger. Det første hullet var den nederste som gjorde minst vond. Da tenkte jeg at de andre ikke kunne gjøre noe mer vodt, men der tok jeg feil. Den andre var enda verre, og mens piercingen ble skrudd på, lå jeg og ventet på den siste., det var sykt pain å sitte og vente på den siste nåla som skulle gjennom øret mitt og jo lengre tid det tok, desto mer nervøs ble jeg. Når jeg var ferdig følte jeg med svimmel av å ha holdt pusten og bite sammen tennene, men jeg overlevde disse tre små piercingene og er veldig fornøyd. Hva syntes dere?
Min karriere som Bollywood-modell

03.08.2013
14:00

Jeg har prøvd å jobbe med masse rart i løpet av de 20 årene jeg har levd. Blant annet Bollywood-modell. Haha, neida. Jeg har bare hatt en liten photoshoot med noen venninner en gang for to år siden og har enda ikke fått lagt ut noen bilder.. såå jeg tenkte å gjøre det nå som jeg har fått flyttet alle bilder og filer fra mine eldre pceer til denne "nye" jeg bruker nå.
Pc mas

01.08.2013
13:53

Hey, lesere. Jeg er så sløv på å blogge fordi denne pcen (min 5 bærebare pc i mitt liv) begynner å klikke. Jeg får ikke lastet opp flere bilder samtidig på bloggen, bruke banken og masse annet stress. I de siste ukene har Martin mast om å kjøpe en ny stasjonær pc fordi han mener at den han bruker nå er for treig... da skulle han prøvd å bruke mine pceer. Problemet er at den nye pceen han har så lyst på koster 25.000.. men etter masse masing sa jeg at det var greit. Gutter og pceer.. i går brukte han nesten hele dagen på å lage sin egen pc-krok og rydde i pc tingene sine. I dag henter han den nye pceen sin og jeg overtar den gamle. Min første stasjonære pc, wohoo. Kanskje jeg blir en litt bedre blogger med en litt bedre pc?
Sommerrrr

09.07.2013
20:03

SOMMER.VENNER.SOL.GRILLING.IS.STRAND.VARME.BADING.BRUNFARGE.KJOLER.FESTIVAL.ALKOHOL.MUSIKK.SOLKREM.VOLLEYBALL.MARKJORDBÆR.HOVE 2013

08.07.2013
17:07

Hovefestivalen var utrolig kos! Spesielt når man har kjæresten sin med. Artistene i år var kanskje ikke like bra som ifjor, men så lenge stemningen er der så er det perfekt. I år kom jeg ikke inn på festivalområdet med speilrefleksen, så det ble ikke mange bilder..

Martin, Piotr, Jan og jeg tok oss en tur til Arendal city hvor Piotr stjal en plakat fra butikken.. den ble godt brukt


Macklemore, syk konsert


Man tjener ganske fett på å samle søppel på hove
Meldte oss på casting på hove og møtte denne kjendisen fra filmen "Victoria"


Ja, dette er en ekte hovetættis. En venn som var litt yolo på HovePolenturen

07.07.2013
17:07

Heihei! Nå er Martin og jeg tilbake fra Polen og Hove. Det har vært utrolig koselig og tiden har gått så sinnsykt fort. Jeg har mye å fortelle, så jeg splitter innlegget i Polentur og Hove, og begynner med Polen. Vi ble kjørt til flyplassen på mandag morgen og landet i Polen. Vi var heldige med været! Sol og varme. Sist jeg var i Polen var i 2011, før UEFA2012, mesterligaen i fotball, var. Så jeg ble veldig overrasket over hvor mye som ble forandret på så kort tid. Både flyplassen og veiene var splitter nye! Vi ble hentet av kusina mi og kjæresten og fikk litt av et adrenalinkick da vi satt på med dem til leiligheten vår. Polske folk kjører som griser alle sammen, og det virker ikke som politiet bryr seg så mye om det. Leiligheten var en deigner-leilighet og vi hadde en ganske awesome utsikt i tillegg.Første dag møtte vi Herman og Sofia og dro til stranden. Vi tok oss noen øl og dro videre til gamlebyen i Gdansk hvor vi spiste middag og tok oss noen drinker. En drink i Polen koster mindre enn en brus i Norge, så vi kjørte litt ekstra på. KFC var middagen nesten hver dag og transporten frem og tilbake var som regel taxi fordi Martin nektet å ta trikk, buss eller tog. Taxi-prisene kan heller ikke sammelignes med norske priser. En taxitur på ca.15 min kostet oss like mye som en bussbillett i Norge for 1 person.

*Den andre dagen regnet det masse, så vi dro til kjøpesenteret og shoppet litt. Jeg husker egentlig ikke hva mer vi gjorde den dagen, fordi vi nesten ikke har tatt noen bilder, men tenker vi bare gikk rundt i byen.

 

På onsdag dro vi til dyreparken. Martin er utrolig facinert av dyr, så han elsket det. Dagens happening var når Martin skulle posere med selene til et bilde mens han hang over et gjerde og sossebrillene hans falt i vannet med selene. Vi rakk ikke ned til vannet, så vi fikk ikke tak i dem.. men selene hentet brillene fra bunnen og lekte med dem. Dessverre kunne ingen fiske opp brillene før bassenget var tømt, så vi måtte tilbake en annen dag hvis vi skulle ha dem tilbake. Etter dyreparken dro vi til kjøpesenteret igjen og på stranda etter dette igjen.Torsdag var en festdag. Vi dro til festbyen Sopot, hvor vi spiste middag, gikk på moloen og festet selvfølgelig. Først spiste vi på en Italiensk restaurant og dro videre til en Mexicansk bar og tok noen drinker før vi dro til klubben Kongo Bar. Det var sykt fett der. Etter dette prøvde vi enda en klubb, Sjokolade het den og var ganske rå den og.På fredag dro vi på stranden og syklet langs stranden. (På en asfaltert vei selvfølgelig) Det var utrolig kos. Vi dro innom kjøpesenteret for å kjøpe koffert og annet vi ville ha med til Norge. Når vi satt på KFC kom jeg på at vi glemte kofferten i en taxi, så vi dro på taxijakt og ringte minst 10 forskjellige nr. uten å lykkes. Men vi fant frem til slutt.

Lørdagen begynte med at vi dro til dyreparken for å hente brillene og samtidig ta enda en tur rundt i dyreparken. Etter dette dro vi på spa. Bobblebad og 80 min med massasje, det var utrolig digg. Etter dette dro vi hjem og skiftet før vi møtte mamma, onkel og tante på restauranten til tanta mi. Vi avsluttet Polenturen med en kort bytur.
På søndag stod vi opp klokka fire om morgenen for å ta taxi til flyplassen og rekke flyet kl. 06.00. vi rakk det selvfølgelig og kom oss trygt hjem. 

Helgen

16.06.2013
23:12

I helgen har Martin og jeg blant annet vært på stranda med Herman og Sofia og spilt volleyball og vasset i det kalde, norske vannet. I går var vi hos Herman på en liten fest og var der til i dag. I dag tok Martin og jeg oss en tur på brygga for å spise middag og ta et glass vin. Martin har sommerferie, så vi tillater oss selv å ta en bryggatur selv om det er søndag. Kooos. Nå sitter jeg foran pcen og ser samtidig på "Million dollar baby" mens Mart gamer minecraft med Hermie. I morgen tenker jeg at vi tar oss en Ikeatur for å kjøpe litt ting og tang som vi trenger. Snart er det sommerferie for meg og Polentur om en uke! Gleder meg så sykt!

 

Søndag

09.06.2013
23:03

Strand. Grilling. Sol. Kos. 

 


Hva har dere gjort i helgen?

Strandkos

05.06.2013
00:03

Woho, Martin fant minnekortet til speilrefleksen, så nå kan jeg endelig ta bilder igjen! Som derre sikkert ser så har jeg endret hele designet og headeren på bloggen til gratisdesign. Var så lei av mitt at jeg måtte endre på det.. I dag har vi vært ute med gjengen. Vi dro til Ringshaugstranden for å grille, fiske krabber og spille volleyball. Det var utrolig koselig. Vi fikk til og med en stalker på oss som tydeligvis var en idolkjendis, haha. Akkurat nå sitter jeg og slapper av med en varm kopp te mens Mart gamer minecraft med Hermie. Snart avslutter vi dagen med en film før vi legger oss.

*
Glemte speilrefleksen i dag, så det ble iphone-bilder 
Lang dag på akutten

04.06.2013
01:14

I dag har jeg nesten ikke vært hjemme. Dagen begynte med at jeg og Martin dro til legen for å sjekke nakken til Martin etter at han falt ned fra en terrasse i 2 etasje rett på hode i helgen på en fest. Etter lang ventetid hos legen dro vi til byen for å levere noen søknader før vi dro på akutten på sykehuset. Martin fikk ta røntgenbilder med en gang men resten av dagen gikk på å vente på resultater. Vi satt på akutten i 6 timer! Til slutt kom vi inn og fikk vite at bildene var utydlige og at legene ikke visste hvor alvorlige skadene var. Vi dro skuffet hjem og venter nå på svar fra sykehuset. 

Tur bestillt

27.05.2013
11:42

Hallo lesere. Jeg har enda ikke funnet minnekortet til speilrefleksen min, så jeg får enda ikke tatt noen bilder.. buhu. Martin og jeg har forresten bestillt en ukes tur til Polen og har kjøpt flybilletter og reservert leilighet. Vi har laget lister og planlagt hver dag i uken. Vi har kommet frem til at vi blant annet vil prøve laser paintball, vanlig paintball, go-cards, line-climbing, se dyrehagen og masse mer. Jeg gleder med utrolig mye til å endelig dra på ferie med bare Martin. Det blir kos.


Fra sist da jeg var i Polen


Halla

21.05.2013
13:49

*Kremt* *kremt* Hvor har det blitt av Sandra? Åja, der ja! Lenge siden sist du, trodde du hadde sluttet å blogge. Neida, jeg har ikke det. Jeg har bare mistet motivasjonen til å blogge, fordi jeg ikke har noe å blogge om.. og i tillegg til det så har jeg klart å miste minnekortet til speilrefleksen, så jeg får ikke tatt bilder og er helt fortapt.

Den tiden jeg har vært bloggfri har det faktisk skjedd en del ting. Vi feiret 17.mai med venner, hatt og vært litt på fester, grilling og vært mye ute i sommerværet i det siste. Nå kan vi endelig si at vi har fått sommeren tilbake igjen. Jeg og Marty har begynt å planlegge mer for sommerferien og vi har tenkt litt på å dra på Hove i år også. Vi er ikke sikre enda, men det er en mulighet. Det er alle de minnene vi hadde som får oss til å lengte etter hove.

Jeg har sikkert ikke nevnt at jeg har fått meg jobb! Jobber i forskjellige daglivarebutikker når de trenger ekstrahjelp. Alt fra 1 til 5 ganger i uken. Helt grei jobb å ha i mellomtiden. 


 

 

Biltur til Sverige og tilbake

11.05.2013
11:54

Hei. Lenge siden sist. Jeg har ikke hatt noe motivasjon til å blogge så det er nok grunnen til at det er så tomt på bloggen. Derfor slenger jeg ut et klipp jeg satte sammen fra Stockholm turen hvor Martin kjedet seg ekstremt mye. Vet at en del av dere allerede har sett den, men samma.

 

Ditt og datt

29.04.2013
15:26

Hei lesere. I helgen hadde jeg ikke tid til å blogge, som vanlig. På fredag var jeg og Mart på kino og så den nye Iron Man 3. Den var sykt rå, så jeg anbefaler både gutter og jenter å se den. På lørdag dro vi til pappaen til Martin og var der til søndag. Vi fikk skiftet til sommerdekk og fikset bilen litt før vi sendte den på EU-kontroll i dag. Bilen har vært borte i noen timer, men jeg kjenner at jeg savner den allerede! Etter at vi leverte bilen i dag, dro vi til skatteetatten for å levere selvangivelse.. Etter 5 min med venting dro Martin på jobb og jeg ventet der i litt over 1 time i kø alene før det var min tur. Da jeg kom bort fikk jeg vite at vi ikke trengte å levere noe.. Jeg tror det var den mest misbrukte timen i mitt liv, haha. 


I morgen er det natt til første mai som skal feires, men Mart og jeg er ganske usikre på om vi skal ta i og feste den dagen. Det er fortsatt kaldt ute og vi kan ikke ha festing hos oss på en tirsdag :) Hva skal dere natt til 1.mai?

 


Vi har egentlig nesten ingen fine bilder sammen.. enten er det Martin som er useriøs eller så ser jeg mongo ut..


Lat

26.04.2013
13:27

YO! Lenge siden sist! Jeg har vært altfor lat til å oppdatere bloggen i det siste. Det skyldes danseforestillinger, at jeg har vært borte og at jeg ikke hadde noen ide om hva jeg skulle skrive om. Nå i det siste har Martin og jeg begynt å legge planer for sommerferien hvor vi blant annet skal til Polen! Vi har begynt å se på hotell og leiligheter, flybilletter og hva vi skal gjøre der nede. Vi har også tenkt til å ta en tur til syden, men vi kom frem til at det er bedre med en sydentur mot høsten. Vi skal på Slottsfjellfestivalen, så vi får vært på en festival i år også, og vi har tenkt til å ta en roadtrip rundt i Norge med BMXene. 

Vi skal ta en tur til Stockholm om ikke så lenge sammen også, så det blir koselig.

Slenger på noen bilder fra Danseforestillingene

 


Bilde fra tb.noBilde fra tb.noReggaeton - Afrikanske dansereFusion Rock - Pønkere

 

 

Bowling og X Games

16.04.2013
16:36

Hei, lesere. I går skulle jeg egentlig blogge om helgen min, men jeg kom aldri så langt. På fredag skjedde det ikke så mye egentlig. Martin jobbet til sent på kvelden og jeg bare ryddet hjemme og slappet av.  På lørdag dro jeg på fellestrening på dansingen og etter at Martin var ferdig på jobb dro vi til parken for at Mart skulle få syklet litt. Etter dette dro vi hjem og fikk besøk av Seb. Sammen dro vi på bowling og tok 4 runder, noe som var utrolig gøy. Jeg vant ingenting, men jeg ledet en god stund da, eheh. Etter bowlingen dro vi ut på byen igjen for å se om det skjedde noe og endte opp på brygga. Senere på kvelden, når vi skulle begynne å ture hjemover møtte vi Finn på veien som skulle bli med oss hjem. Vi slappet av hjemme med film og vin og så var denne dagen over. 

Søndag morgen våknet vi tidligere enn vi pleier å gjøre. Vi kjørte Finn hjem og hentet Seb før vi dro innover mot Oslo. Vi skulle på X Games - BMX konkurranse i Oslo med noen av verdens beste BMXere, blant annet Harry Main, som er Martins favoritt Bmx kjører. Det var utrolig gøy å se en "stjerne" live, og sikkert enda gøyere for Martin. Martin skulle egentlig være med i konkurransen, men han fikk beskjed så sent og fikk ikke øvd ordentlig, at han stod over. Guttene var utrolig flinke.

 

Her har vi dagens kjendis 


Martin prøver ut banen etter konskuransen

 

Litt sent, men..  Hva gjorde du i helgen?

Fellestrening

13.04.2013
11:39

Hei lesere. I dag skal jeg på siste fellestrening på dansingen og øve en siste gang på vår "African style"  reggaeton dans før generalprøven og forestillingen som er neste helg. Jeg gru-gleder meg! Det er utrolig morsomt å danse, spesielt en dans som ikke er så "populær". Men jeg blir litt stressa når jeg tenker på at vi må gjøre det beste vi kan foran hundrevis av mennesker! Jeg står mye foran, så tanken om at jeg gjør noe feil og driter meg ut stresser meg noe så sykt. En ting til som stresser meg, er skiftingen til det andre antrekker til neste dans. Jeg aner ikke hvor mye tid vi har på å sminke oss, skifte, fikse hår osv. Æææh. Håper bare på det beste og at folk liker det! 

 

Har forresten utrolig lyst til å avsløre drakten litt. Den er ganske "naken" syntes jeg da, men fancy er den. Hjemmelaget og greier! Jeg avslører den nok til uka.

 

Må få lov til å ta kjedebilder jeg og.

 

Går du på dans?

Some of my heels

10.04.2013
17:11
//Jeffrey Campbell / Bianco / New Look / Din Sko / DNA / mm

 

Hva syntes du om hælene mine?
Hvilket par likte du best?                

Blonde hair & a cross

09.04.2013
22:05


Hva syntes du om bildene?

Påskeferien

08.04.2013
16:30

Jeg har selvfølgelig glemt å legge ut bilder fra påskeferien min! Jeg var på hytta på Blefjell med Martin, Herman, Sofia og svigerforeldrene. Det var veldig koselig. Vi kom opp på bursdagen min og drakk litt champange før vi skulle spise middag. Etter middagen fikk jeg en bursdagsgave av svigerforeldrene, Slottsfjell festivalpass! Jeg ble utrolig glad for det, fordi Martin og Herman allerede hadde fått festivalpass, og da måtte jeg jobbet som frivillig, noe som jeg helst ikke ville. Men nå har jeg det og! På Ble spiste vi masse god mat, spilte alias og yatzee, vi var mye ute i sola og vi lagde til og med snøhule, haha. Jeg var uheldigvis syk hele påskeferien, så jeg holdt meg litt mer inne enn de andre. Så mens de andre var på skitur i fjellet satt Martin og jeg igjen på hytta. Jeg var tett i nesa, halsen, ørene og hodet og klarte verken å lukte eller smake noe, så det var ikke noe funny. Men selv om jeg var forkjølet var jeg med på mitt første snøbad. Vi satt først i badstuen og kastet oss i snøen og løp tilbake igjen. Det var utrolig morsomt og jeg hadde en veldig fin påskeferie.

 
Intervju

08.04.2013
15:35

Som dere vet, så har jeg enda ikke funnet en jobb. Jeg har vært på 2 intervjuer hittil og skal på det tredje i morgen og forhåpentligvis det siste. Jeg er ikke så vant til det med intervjuer, for da jeg fikk min første og andre jobb måtte jeg ikke ha noen intervjuer. Den første jobben fikk jeg uten intervju fordi det var telofonsalg, den andre fikk jeg helt tilfeldig. Jeg og venninna mi stod utenfor Rema og solgte vafler til sjefen kom ut og spurte om vi ville jobbe der.. så vi hadde litt flaks. Jeg jobbet på rema i 4 år, så jeg har ikke hatt noen andre jobber etter det utenom sommerjobb på en fabrikk i sommer. Så når jeg skulle på mitt første intervju i år visste jeg ikke hva jeg skulle svare nesten! Når har jeg søkt litt her og der for å lære litt om hvordan man skal være og hva man burde svare på intervjuer. nå må jeg få meg jobb!


Trøtt og sliten, hihi

 

- Har du jobb?                                          
- Har du noen tips til jobbintervjuer? 

Helgen min

08.04.2013
15:21

Hei lesere. Helgen min har vært litt hektisk, så jeg hadde ikke tid til å blogge. På fredag dro jeg til byen for å kjøpe inn materiale til danseantrekket mitt før jeg fikk besøk av Diana og Siri. Vi dro ut for å spise og prate litt sammen på Peppes og etter det dro vi hjem til meg igjen og hadde det ganske morsomt før de dro hjem. På lørdag dro Martin, Sebastian, Nicolai og jeg til Horten for å sjekke snønivået på skateparken. Etter dette dro vi hjem og spiste middag og ventet på at Nicolai og Line skulle komme til oss. På kvelden dro vi videre til Sebastian for å vorse før vi dro videre på en hjemmefest hos noen venner. Etter å ha vært der en stund bestemte Martin, Sebastian og jeg oss for å dra en tur på byen. Nå som jeg endelig er 20 kommer jeg inn overalt, og dette var min første lovlige gang jeg var på et utested. Etter dette dro vi hjem og det ble veldig sent. Dagen etter skulle jeg på fellestrening med dansen kl.10.00.. trodde jeg. Men da jeg kom frem fant jeg ut at det ikke var før kl.11.00 og ble ganske irritert på meg selv da jeg kunne sovet 1 time ekstra. Men til slutt dro jeg på fellestreningen. Det ble utrolig bra når alle møtte opp i draktene, både punk og arfikanske drakten. Anbefaler å komme på danseforestillingen 20. og 21. april på Oseberg kulturhus.

 

Etter fellestreningen dro Martin og jeg på middag hos svigerforeldrene.  Vi hadde også bestemt oss for å vaske bilen både ute og inventig, så dette brukte vi halve dagen på. Vasking, støvsuging, kaste parkeringslapper osv. Men endelig er vi ferdige med dette også. På kvelden kjørte vi innom Kristian og Synne før vi besøkte Barkåker igjen. Jeg har ikke vært der siden jeg bodde der i 1999 og gjett om jeg ikke kerjnte igjen stedet. Barkåker består i dag av broer, togskinner og veier. Buuu. 

Hva gjorde du i helgen?

Når Martin lager middag

05.04.2013
14:12

Det har seg sånn at det nesten alltid er jeg som lager midadag her hjemme, og da blir det bare vanlige kjedelige, usunne retter som spaghetti, wok, pizza, pølser eller hamburgere. Men når Martin først tar seg tid til å lage middagen blir det alltid så digg at jeg blir litt misunnelig på hans kokketalent. Det beste han lager er perfekt stekt biff med stekte potetbåter med hvitløk og masse smeltet ost , bearnesaus og salat. Nam! Er så glad for at noen her hjemme klarer å lage mat!


 

Det ser myyye bedre ut i virkeligheten!Er du flink til å lage mat?

Våren, ja det er våren!

03.04.2013
16:24

Hei lesere. Nå har jeg fått lånt PC av reservemannen og naboen vår, Nicolai, så jeg er litt tilbake med bloggingen igjen. Senere idag legger jeg ut bilder og forteller litt om hvordan jeg feiret bursdagen min og påsken på hytta hvis jeg rekker det. Det var utrolig deilig å komme hjem og se at all snøen her i Tønsberg er borte og at våren viser seg. Nå kan vi endelig være mer ute og slippe de store boblejakkene. Martin har allerede begynt å sykle BMX ute og om ikke så lange blir han intervjuet av Tønsbergs blad som kontaktet han her om dagen, hihi, er så stolt! Han har faktisk lovt meg å lære meg litt i sommer. Straks skal jeg hente en pakke på posten, hente Mart og besøke bestefaren hans og senere blir det dans! Ha en fin dag!

 

April_large

Wants fra HM

19.03.2013
14:08

Oh no

18.03.2013
14:46

Hallo lesere ? jeg ville bare informere dere om at pcen min lever sitt eget liv nå for tiden og vil ikke samarbeide helt med meg, så det blir stille til den ombestemmer seg eller jeg får meg en ny. Da vet dere det :)

Intervju

12.03.2013
11:18

Hallo lesere! I går var jeg på mitt andre jobbintervju som gikk helt greit. I dag får jeg mest sannsynlig svar om jeg har fått jobben eller ikke. Sjansen min er 33.33% siden det var 2 til som skulle bli intervjuet, men jeg håper på det beste selvfølgelig.
Kryss fingrene for meg image

Jobbsøker

07.03.2013
15:52

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen. Jeg har levert et par søknader her og der og har fått avtalt et intervju neste uke, jippii. Jeg har allerede vært på et intervju forrige uke, men får ikke svar før om noen dager, så jeg fortsetter å lete i tilfelle jeg ikke får jobben. JEG SKAL HA JOBB INNEN DENNE MÅNEDEN!!!


Elsker webcammen min assååå <33


Er det flere som søker jobb der ute?

Våren er her

01.03.2013
17:37

Endelig skinner sola igjen og snøen smelter. Varmen begynner å komme og våren nærmer seg. Nå er det endelig mars og jeg er klar for varmere og lysere dager fremover. Gleder meg til sommeren!


Hello March

01.03.2013
12:04

487376_557619377596111_1499190951_n_large

Førerkort og jobbintervju

25.02.2013
17:00

Hei, lesere. I dag tok jeg meg en tur innom statens vegvesen for å oppdatere mitt midlertidige førerkort for 3 gang.. jeg har tatt lappen i Polen og skulle bytte det til Norsk, men det tar visst lengre tid enn normalt, så jeg må dra dit hver mnd for å oppdatere. Denne gangen fikk jeg 2 mnd, heldigvis! Etter dette dro jeg rett på et jobbintervju. Det var min første jobbintervju og jeg var lite forberedt men de likte CV'en min da, så jeg håper på å få jobben. Jeg får svar innen fredag, så kryss fingrene for meg!
Helgen i Bergen

19.02.2013
17:19

Hei lesere! I helgen var jeg i Bergen med Martin, Nicolai og Sebastian. Hovedgrunnen til at vi dra var at guttene skulle sykle i BMX-konkurranse, men også for å se Diem igjen. Det var en veldig morsom helg. Vi skulle dra på fredag morgen, men guttene hadde problemer med å få inn alle 3 syklene i bilen, så vi hadde plutselig veldig dårlig tid. Vi rakk å sjekke inn 30 minutter før flyets avgang og rakk akkurat boardingen, så vi hadde flaks! Vi tok flyet for første gang sammen og var i Bergen for første gang alle sammen. Jeg som er BMX manageren til guttene, var den som fikk oss til å komme til og fra flyplassen og finne hotellet. Hotellet var helt OK, det lå midt i sentrum og var ikke så dyrt. Det som var mest irriterende var at hotellrommet til Mart og meg var skeivt, så når man mistet en kule ned på bakken, så rullet den helt til andre siden av rommet.
 


Utenfor hotellet


MC'ern mens vi venter på å sjekke inn
 


Sjokkerte mennesker i bakgrunnen ser på brann i Bergen, vi chillern

Vi kom til hotellet litt tidlig, og fikk ikke sjekket inn med en gang, så vi tok oss en runde i Bergen city og leitet etter noen verktøy som guttene kunne skru sykkelene sine med. Etter litt møtte jeg Diem i 30 min før hun skulle på jobb og vi dro til hallen. Alle var slitne, spesielt Martin, så vi dro tilbake til hotellet etter litt. På lørdag dro guttene for å sykle i hallen mens jeg ble igjen for å dra til Diem. Vi var sammen litt før vi dro til sentrum. Plutselig fikk jeg melding om at Mart skulle sykle i konkurransen, så vi måtte skynte oss på bybanen for å rekke å se, men vi kom 5 minutter for sent .. vi rakk heldigvis å se Nicolai da. Etter dette dro jeg og Diem for å spise litt sammen før vi dro hver vår vei. Da vi kom tilbake på hotellet dusjet vi og hvilte før vi begynte å vorse og ha det litt morro med litt livshistorier. Senere skulle vi møte noen venner av guttene på byen. Det var utrolig gøy, utelivet i Bergen er helt vilt i forhold til Tønsberg!

Gangstaaa


Søndag kl.12.00 måtte vi sjekke ut, så vi pakket sammen og gikk litt i Bergen før vi begynte å ture hjemover. Vi kom oss til flyplassen og var 3 timer for idlig ute. Det kjennes som om jeg fikk opplevd hele Bergen på en helg. Vi tok busser, lærte oss bybanen, hvor ting var i sentrum, hvordan utelivet er og hvor koselige menneskene er i Bergen.

 

Har du være i Bergen?

Sløv

08.02.2013
12:24

Jeg har vært litt opptatt i det siste.. eller bare litt sløv når det gjelder blogging? I helgen ble Martin med meg på en hjemmefest hos noen venner av Natalia. Vi har hatt noen venner på besøk og vi har tatt turen til Oslo. Martin og vennene hans må trene til BMX konurransen i Bergen som er til neste helg, og vi valgte å dra helt til Oslo fordi det er så dårlig med haller og parker her i nærheten.

Vi skulle kjøre sånn at vi var i Oslo kl.18.00, men vi var ikke fremme før 21.30.. grunnen til det er at bilen vår fikk motorstopp på E 18, så vi måtte ringe Viking og bli tauet til pappaen til Martin for å få bilen reparert. Mens Martin satt i varmen hos Viking, satt jeg sammen med guttene bak i bilen uten strøm og is inni bilen og frøys rompa av oss. Men vi kom oss frem til Drammen og fikk bilen fikset på 15 min. Da hadde vi ikke så langt igjen til Oslo, så vi kjørte oppover. Men ingen av guttene husket hvor dette var, så vi kjørte rundt i en halvtime før vi fant frem. Da hadde guttene 30 min å sykle på før det stengte. Etter det dro vi innom Esso for å kjøpe en burger hver før vi dro hjem igjen.
På mandag møtte jeg jentegjengen i Sandefjord som jeg ikke hadde sett på lenge og det var utrolig koselig. Ellers har jeg bare vært hjemme og satt i gang treningen. Wohoo. På onsdag og i går var jeg på dans, digger å danse Fusion Rock og Reggaeton, livet gir mening. Hahah, neida :)
 

Selger ubrukt spike BH

01.02.2013
15:05

Jeg bestillte en BH på nettet her om dagen, men den var ALTFOR liten! Str. er 38/85 eller 38C som det står på posen.(Anbefaler å sjekke ut på nettet siden jeg ikke fant det eksakt riktige) Jeg regner med at det er 75B/C i "norsk" str. Derfor selger jeg den billig. 100,- + frakt. Har bare åpnet pakken og den er ikke prøvd på engang. 

Katt i kjøleskapet

30.01.2013
12:12

Det har seg sånn at det er en katt som eier hele nabolaget her og som smisker seg inn i hvert hus. Han tar ofte turen innom oss. Han står og mjauer utenfor vinduet og maser på å komme inn til noen åpner. Alle vet hva den er ute etter; mat og kos. Med en gang vi åpner kjøleskapet hjemme hopper den bort og begynner å mase om mat, haha. Han er litt søt da.Har du katt?

 

Endelig begynt på dans igjen

21.01.2013
15:53

På torsdag var jeg på første dansetime på mange år! Jeg har tatt en veldig lang pause på grunn av skole og jobb, men nå er jeg tilbake igjen. Jeg har begynt på reggaeton og skal prøve ut funk i dag. Håper på å gå på begge da. Jeg er så glad for at jeg er tilbake på dansegulvet igjen. Gleder meg masse fremover.

På torsdag klarte jeg å forstue tåa mi når jeg ryddet, så jeg danset med en hoven tå, men det gikk. Det er litt morsomt at jeg endelig har forstuet en tå etter 20 år! Jeg har skrevet mange søknader for å finne en jobb i det siste, men det er visst ikke så lett her i Tønsberg.
Går du på dans?

 

 

Mål for 2013

04.01.2013
16:11

Nå er vi tilbake til det vanlige livet igjen. Martin er på jobb og jeg sitter her og venter som vanlig. Hvert år setter jeg opp mål som jeg prøver å oppnå i løpet av året. La oss se på målene jeg har satt opp for 2012 først:

 

 Trene mer
 Kjøpe bil
 Våkne tidligere til skolen
 Spise frokost hver dag
 Gjøre noe nytt med håret
 Jobbe mer
 Satse skikkelig på skolen
 Kjøpe speilrefleks kamera
 Bli flinkere til å spare
 Bli snillere
 Klage mindre 
 Kjøpe iPhone
 Dra på minst en festival
 

6 1/2 av 13! Wow, jeg klarte fler i løpet av 2012 enn i 2011. Å kjøpe bil er et halvt poeng siden jeg ikke har kjøpt en, men at Martin har fått en som jeg bruker hele tiden. I 2011 var jeg flink til å komme litt sent til skolen, men det skjedde ikke så mye i 2012 siden jeg sluttet å forsove meg. Jeg jobbet masse det første halvåret og i sommerferien, har aldri jobbet så mye før. Jeg har lært meg å spise frokost mer enn noen gang og jeg har kjøpt med både speilrefleks og iPhone. Jeg har vært på 2 festivaler! 

Det jeg ikke har klart derimot, er å slutte å klage og bli snillere. Jeg er litt slem av og til og jeg klager på ting som er til å klage på. Sparing har jeg aldri vært flink på og kommer nok ikke til å bli flinkere. Håret mitt er som det alltid har vært og trening har jeg aldri likt. Jeg har ikke gitt 120% på skolen heller, men jeg er fornøyd.
På tide å sette opp mål for 2013, jeg har brukt flere dager på å tenke igjennom dette:

 Skaffe meg jobb igjen

 Begynne å trene/dans/kickboxing

 Reise med Martin

 Dra på festival

 Legge meg tidligere

 Kjøpe meg ny PC

 Gå ned i vekt (minst 5 kg)

 Dra på 1D konsert, hihi

 

Akkurat nå klarer jeg ikke å komme på mer, men det er nok. Da er det bare å sette i gang, da! :)

Takk for et fantastisk år!

02.01.2013
12:48

Det er så rart at vi har forlatt 2012 og at vi nå har gått over til 2013. Det året har gått altfor fort. Kanskje fordi det har vært et av de årene der jeg  har fått opplevd mest og har hatt det så bra? Jeg har opplevd gode, for det meste og morsomme ting i år, så dette året kommer jeg til å huske veldig godt. Takk til alle venner som har gjort året fantastisk!

Jeg har vært i London for første gang, hatt en ganske bra bursdag med Siri. Jeg har vært russ i år, så jeg har vært med på veldig mye rart, men utrolig gøy i løpet av den tiden. Jentegjengen vår har fått være sammen med Revehiet gjennom hele russetiden. Vi har turet sammen til blant annet Stavanger, noe som var en opplevelse i seg selv. Jeg har jobbet , blitt fredig med skolen og har til og med vært på festivaler i år. Første gang i hele mitt liv! Jeg var på Slottsfjelfestivalen og HOVE, og jeg er så sinnsykt glad for at jeg dro, ellers hadde jeg ikke møtt Martin.

Martin har vist meg så mye, jeg har vært med han hele sommerferien og jeg har blitt så utrolig glad i han. Jeg har blitt kjent med familien hans og blitt tatt veldig godt i mot. Jeg har fått være med på hytteturer og blitt kjent med mange nye venner gjennom han. Jeg ble faktisk så glad i han at jeg flyttet sammen med han og bor med han i dag. Vi har gjort utrolig mye morsomt sammen og jeg håper på mer! 
Nå kan 2013 bare komme!

Tilbakeblikk i 2012

30.12.2012
18:39

 

Januar:

I januar var det veldig mye skole og jobb. Vi hadde russeball og vi hadde blant annet lan med jentene. Nå er det veldig lenge siden så jeg husker ikke så mye mer.

 

Februar:

 I februar var det mye jobbing og skole også. Vi dro også til London med jentene. Jeg har aldri vært der før, så det var superspennende å dra.
Mars:

I mars bestemte jeg meg for å bare gå på nøkelhull produkter. Jeg klarte det til jeg fikk en muffins av Siri på skolen. Russegjengen vår dro på Sverigeturer og.


 

April:

I april fikk vi lov til å begynne russetiden, så det var det vi holdt på med for det meste av tiden. Ellers var jeg i Stockholm og i festet en del.


 

Mai:

I mai var det en del russefeiring i forskjellige deler av Norge. Jeg har sett mange artister og hatt det kjempgøy med alle vennnene mine. Solen begynte å komme frem i mai og jeg kunne endelig bruke sommerklær!
Juni:

I juni begynte jeg å trene bittelitt etter russetid, men det varte ikke lenge før jeg var i sofaen igjen. Denne mnd ble jeg ferdig med 13 års skolegang og fikk vitnemål etter eksamene. Juli:

I juni/juli var vi på HOVE med jentene hvor jeg møtte min kjære Martin. På hove møtte jeg også favorittbloggeren min, Caroline Maria. Morro :) Ellers har jeg vært mye med Martin og jobbet i juli.


 

August:

I august begynte jeg å tenke på flytting siden jeg begynte på Høyskolen i Oslo og Akershus, men fant ingenting. Jeg var mye med Martin hvor han tok meg med på hytta med mammaen hans. Kos! Har også hjulpet venninnen min med flytting.


 

September:

I september hadde jeg lite tid til blogging fordi jeg hadde skole og flyttet sammen med Martin. Vi har feiret bursdagen til Marty og Hermie denne mnd og vært mye med venner. Var også på studietur med klassen i Nærsnes med geiter, haha.Oktober:

I oktober fikk vi nett i leiligheten, å Martin var overlykkelig og brukte dager og netter på gaming. Vi har vært på hyttetur og hos pappaen til Mart. Vi har også feiret Halloween med venner. 

November:

I november har vi egentlig bare slappet av. Jeg har hatt hjemmeeksamen, så det var litt lesing. Ellers har vi vært på familiemiddag i Oslo og vært med venner.
Desember:

Desember er mnd hvor de fleste er blakke etter julegave handling. Det var iallefall vi. Men vi hadde en vellykket pakkeåpning da. Martin har vært i Drammen og syklet denne mnd og jeg har vært i Stockholm. 

 GODT NYTTÅR!

Vinnere av likerunden

30.12.2012
01:44

Da har jeg endelig sett igjennom alle bloggene som meldte seg på likerunden og kom frem til de 3 jeg likte best. Alle bloggene var bra, så det var litt vanskelig å velge, men her er de 3 jeg valgte denne gangen.

 

1. Sophie Marken - s0p.blogg.no

 

2. Chika - chikalu.blogg.no

 

3. Renatem - renatem.blogg.no

 

Leser du noen av disse?


Bilder - Lillejulaften

27.12.2012
23:42

Dette innlegget kom ut litt senere enn planlagt, men sånn ble det.. Helgen før julaften feiret Martin og jeg en liten jul sammen med Sofia og Herman hvor vi åpnet gaver fra og til hverandre. Det var kjempekoselig og vi fikk masse fint.
Take a look.

 Vi fikk deilige gensere av svigermor som hun strikket selv.
Stilig askebeger fra Sofia og Herman
Bilder av julegaver kommer!

 

 

Julen er ikke den samme uten..

24.12.2012
20:37

..min kjære. Savner Martin utrolig mye og skulle ønske vi kunne feiret jul sammen i år. Da hadde det vært perfekt.

 

 

 

 

Xmas inspiration

24.12.2012
11:43

 

 


20511_421755834563323_140951700_n_large
//weheartit

God jul!

 

 

Julekjole - sneakpeak

23.12.2012
15:41
Har du julekjolen klar?

 


Julestemning

23.12.2012
01:03

 I dag vekket mamma meg ganske tidlig.. for meg. Vi spiste frokost og dro på shopping igjen for å kjøpe resten av det vi trengte til jul. Vi brukte først noen timer på IKEA, så noen timer på et kjøpesenter før vi dro hjem. Vi pakket inn noen gaver, spilte litt BUZZ og så noen filmer. Nå ligger jeg i sengen og ser på Barbie og Nøtteknekkeren. Utrolig søt julefilm! Liker den så godt!

 

Bilder fra i dag:Julestemning hos dere og?

 


I Stockholm igjen!

22.12.2012
00:07

Nå er jeg tilbake i Stockholm igjen hos mamma og lillesøster. Jeg kom frem sliten i går etter nesten 10 timer med buss til sammen. Nå er det utrolig lenge siden jeg har vært her, så det var nesten på tide nå. Da jeg kom hit var alt som jeg husket det, bortsett fra pusen, Bianca, som er gitt bort. I dag var jeg og mamma i byen for å kjøpe ferdig resten av julegavene og nå sitter jeg bare hjemme og slapper av.. også prøver mamma å stappe så mye mat som det bare går i meg, hjelp!  


Bilder fra i dag:


Nam nam nam, jeg bare digger denne frokostblandingen. Synd at vi ikke har den i Norge.

 

 Mamma ba meg om å slette det, men det endte på bloggen. Hva har dere gjort i dag?

 


På vei til Stockholm

20.12.2012
13:53

Nå sitter jeg på bussen på vei til Stockholm. Må si at det er mye bedre med buss enn med tog, det er billigere til og med! Bussen er så roligere, bussen brøker ikke, alle sitter på plassene sine og ingen barn løper rundt, det er nett her, stikkontakt og det er mye tryggere når det gjelder baggasje. Toget er kanskje bittelitt raskere da, men det er bedre med buss fordet!

I går feiret Martin, Sofia, Herman og jeg bittelille julaften og åpnet gavnene til hverandre. Det var superkoselig og jeg fikk så mye fint av alle. Tusen takk!

 GOD JUL!

Tjuvstarter julen med mine kjære

19.12.2012
16:13

I dag skal Martin og jeg feire julen sammen fordi jeg reiser til Stockholm til mamma i morgen, så det er siste dag vi får vært sammen før jul. Så da skal vi åpne gavene til hverandre og lage julemiddag. Senere kommer også Sofia og Herman til oss, så det blir kos. Gleder meg.

 

Nå sitter jeg og tenker på hvilken farge jeg skal ha på neglene mine. Hjelp anyone? Hvilken farge bør jeg velge?

 
Lite blogging?

17.12.2012
18:38

Sorry for lite blogging i det siste, men jeg har vært alt for opptatt med andre ting og har ikke fått muligheten til å blogge. Martin og jeg dro til Drammen i helgen til pappaen hans også har jeg øvd masse til eksamen som jeg hadde i dag. Jeg håper ikke på noe, for da blir jeg alltid skuffet over resultatet. Men jeg føler at det gikk passe bra og så lenge jeg består, så går det bra. Det er så utrolig deilig å bli ferdig med eksamen nå og bare slappe av. Nå har jeg endelig juleferie!

Har du også juleferie nå?

 


Panter negler

14.12.2012
17:01

Jeg kjedet meg litt her om dagen, så jeg tenkte å gjøre noe morsomt med neglene mine. Jeg satt på negler og lekket dem rosa med svarte pantermønster. Det syntes jeg var utrolig kult, så jeg ble litt hekta på å sette på og lakke negler. 

Jeg klarte å kutte meg selv på kniv rett før jeg tok bilde, derfor har jeg hello kitty plaster på. Nice.


Hva syntes du?

 

 

Gangsta style

14.12.2012
16:44

Siden jeg har så superbra kamerakvalitet på pc'en min, tok jeg noen kule gangsta bilder av meg selv for dere gangstas som leser bloggen min der ute i min gangstarøde gangstacaps og gangsta t-skjorten til min gangsta kjæreste, yo. Xoxo - Gangsta 4 life -  Peace - love you guys!
Pakkekalender

11.12.2012
16:19

Pappaen og stemoren til Martin lagde en kjempefin pakkekalender til oss begge. Vi åpner gave annenhver dag, så det begynner med Martin den 1., meg den 2., osv. Hittil har vi fått blant annet stearinlyskule, hårspray, dusjsåpe, negllakk, voks og andre kule ting. Dette er ganske morsomt, jeg tror ikke jeg har hatt julekalender på flere år nå! 

  

Også noen gaver fra pakkekalenderenHar dere pakkekalender?

 

 

Uendelig hikke!

10.12.2012
17:15

Lese til eksamen? What? Det endte med at jeg satt meg foran TV'en og ser på Project Runway hvor folk designer masse fine klær. Jeg blir så inspirert av sånt og får så lyst til å lage noe selv. Derfor skal jeg få låne symaskinen til pappaen til Martin og da skal jeg prøve meg som klesdesigner, hihi.

Men så er det noe å klage på da.. Jeg har hatt hikke helt siden morgenen i dag og det har enda ikke gått over.. også er det så sinnsykt irriterende! What to do???Tulle-tulling

 


Biletter bestilt og eksamen lesing

10.12.2012
16:49

Hei, lesere.  Da har jeg mekket billetter til Stockholm og skal feire jul der med mamma, søster og kjæresten til mamma. Men når det kommer til nyttår så har vi bestemt oss for at hele vennegjengen skal være sammen i Tønsberg og feire her, så je ger tilbake før det.

Martin har fått mast seg til å få meg til å se Ringenes Herre filmene sammen med han forrige uke og i går klarte jeg å se ferdig den siste Ringenes Herre filmen. Hurra! I morgen, som sagt, skal vi på kino og se Hobbiten som han har gledet seg så sinnsykt til, etter det er vi ferdige med alt som har med Ringenes Herre å gjøre, haha. 

 

På fredag var jeg og Martin barnevakt og lørdag dro vi til Kristian for å slappe av litt med gjengen. Vi nattet over og dagen etter dro vi opp på middag hos mammaen til Martin. Etter det var det bare film og kos. Det var den helgen.

Akkurat nå sitter jeg med ca. 10 bøker foran meg og leser til eksamen som jeg skal ha om akkurat en uke og hvore pensum er.. alt! Det er så kjedelig å sitte og lese hele tiden så det hender ofte at lesingen ender med rydding eller som for eksempel i dag, brynnapping.

 

Ja, vi er to tullete tullinger
 Hva har du gjort i helgen?

 


Vil ha - men er blakk

07.12.2012
15:39

Hei lesere! I dag har jeg bare sittet og lest til eksamen samtidig som jeg har nettshoppa..uten å kjøpe noe. Jeg har ikke kjøpt et eneste klesplagg på altfor lenge, og fy søren, økonomien min har aldri vært verre. Jeg har gått i minus og har enda ikke fått kjøpt julegaver til alle. Krise! Sånn er det når stipend ikke holder og man ikke har jobb. I dag skal jeg heldigvis "jobbe" litt og tjene greit med cash og det redder meg. Martin har også brukt hele lønna si på julegaver, men han er heldigvis ferdig med julegaver da. 


Nå har jeg laget en liste med klær som jeg hadde kjøpt om jeg hadde hatt penger. Take a look.

Onsdag

06.12.2012
17:24

Ah, været til morgen i dag var helt fantastisk. Det er rart at jeg sier at været er fantastisk om vinteren, for jeg hater vineren, men det var det i dag! Det var ikke altfor kaldt, blå himmel og solen skinte. Det så utrolig fint ut med all den snøen som er ute. 

I går fikk vi bestilt premierebiletter til Hobbiten på Kilden, så da blir det kino natt til onsdag. Det er ikke akkurat den type filmer jeg ser til vanlig, men Martin har mast så lenge og fikk meg med til slutt. 
Vinterkulde

05.12.2012
20:43

Nå er det ikke bare kaldt ute, men inne også! Jeg holder på å fryse ihjel når jeg sitter i stua en stund og klarer ikke å gå uten tøfler på beina. I dag skulle Martin og noen venner av han se på et garasje-aktig lokale som de skulle leie til BMX sykling, men det blir tydeligvis ikke noe av det likevel siden det var uten strøm og varme. 

Akkurat nå er Sebastian på middag hos oss som Martin lagde. Det var egentlig Sebastian som skulle mekke mat, men det endte med at Marty lagde alt sammen. I dag har vi ingen planer for dagen, vi skal nok bare slappe av og se en film.. hva ellers kan man gjøre når det er vinter og så kaldt?

 
Er det kaldt hos dere og ?

Alene på en lørdag

01.12.2012
16:18

Jippi, i dag er det 1. desember og første pakke i pakkekalenderen skal åpnes i dag. Det er litt rart at tiden had gått så fort og plutselig er det 3 uker til jul .. I dag våknet jeg helt alene. Martin dro på BMX camp i Drammen i går og skal sykle i en konkurranse i dag, så jeg regner med at han sykler for harde livet akkurat nå. Det har ikke gått 24 timer siden jeg så han en gang og jeg savner han allerede!

 I dag stod jeg opp, lagde frokost og har bare sett på TV helt siden jeg våknet. Jeg tenker jeg skal begynne å gjøre et eller annet snart, men vet ikke hva. Hah. Jeg tenker å hoppe i dusjen nå og fikse neglene mine før jeg drar til Drammen!

 


Hva skal dere i dag?

Oppdatering

29.11.2012
08:41

Hihih, dette er litt funny.

SISTE:
1. Siste du drakk: Te
2. Siste telefonsamtale: Martin
3. Siste mottatte sms: Natalia
4. Siste sangen du hørte på: Ne-Yo - Because Of You
5. Sist du gråt: Husker ikke.
6. Sist du kjøpte en gave: Forrige uke.
7. Sist du ga en klem: Til morgenen i dag.
8. Sist du sa jeg elsker deg: I går.
9. Siste gang du følte ekte glede: Nå!
10.Siste gang du var sint: Tirsdag.
DETTE ÅRET:
11. Beste ferie: Sommerferien i år!
12. Opplevd urettferdighet: Ja.
13. Lært noe nytt: Jajaa.
14. Kysset noen fra din top friends liste: Hihi, telles Martin?
15. Har du fått nye venner i år: Mange!
16. Sluttet å være forelsket: Nei!
17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja.
18. Møtt noen som har forandret deg: Martiiin :)
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Yes.
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Hahah, ja.
21. Årets happening: At jeg møtte Mart :)
 
SANNHET:
22. Er du lykkelig: JA! Veldig!
23. Hvor mange barn vil du ha: 1 - 2. Kommer an på. 
24. Har du kjæledyr: Nei.
25. Vil du forandre navnet ditt: Ja.Etternavnet, takk!
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Husker faktisk ikke!
27. Når våknet du i dag: 07.00
28. Hva gjorde du midnatt i går: Slappet av.
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Å dra på ferie med Martin.
30. Sist gang du så pappan din: Husker ikke.
31. Hva ville du forandra i livet ditt: Ingenting akkurat nå. Er fornøyd med livet mitt.
32. Hva gjør du akkurat nå: Sitter i stuen og ser på TV.
33. Hva føler du i dette sekund: Trøtt, lykkelig, sulten?
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At jeg ikke har jobb!
35. Foreldre sammen eller skilt: Skilt.
36. Hva er ditt virkelige navn: Sandra Anna.
37. Sivilstatus: (Opp)Tatt av verdens beste.
38. Stjernetegn: Væren.
39. Gutt eller jente: Jeg er kvinne, mann!
40. Barneskole: Bokemoa
41. Ungdomskole: Stokke
42. Videregående: SVGS
43. Hår farge: Blondt
44. Langt eller kort hår: Langt
45. Høyde: ca 164 cm.
46. Er du betatt av noen: Ja ass!
47. Exstantions: Neii.
48. Piercinger: I navlen og tragus.
49. Tattovering: Stjerne.
50. Høyre eller venstre hendt: Venstre hendt.


AKKURAT NÅ:
51. Antrekk: Badekåpe.
52. Dagsform: God!
53. Lyst på: Sommer.
54. Savner: Familien.
55. Alene eller sammen med noen: Sammen med Mart.
56. Hvor er du: I stua.
57. Sminket eller usminket: Usminket.
58. Trøtt eller våken: Trøtt
59. Blid eller sur: Blid.
60. Ønsker du var hvor: På en varm øy.
61. Spiser: Ingenting.
62. Drikker: Te.
63. Nå skal jeg: Lage frokost og vekke Martin.
64. Hører på: TV'en.
65. Venter på: At tiden skal gå.

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: Ja,tror det.
67. Lyst til å gifte deg: JA! Men det skal skje kun 1 gang med den rette.
68. Funnet mannen i ditt liv: Det har jeg!Martin <3

 

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øynene.
70. Høyere eller lavere: Høyere selvfølgelig.
71. Alvorlig eller humoristisk: Humoristisk.
72. Eldre eller yngre: Eldre.
73. Romantisk eller spontan: Ja takk, begge deler!
74. Fin mage eller fine armer: Begge! Men fine armer er chill.
75. Tattovering eller piercing: Tattovering!
76. Voldsom eller forsiktig: Forsiktig.
77. Forhold eller bare lek: Forhold ofc.
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Blanding. :)

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Ja, hahah.
80. Drukket sterk alkohol: Ja.
81. Mista brillene/linsene: Nei, bruker ikke.
82. Sex på første date: Nei...
83. Knust noens hjerte: Jaja. 
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja.
85. Blitt arrestert: Nei, jeg er snill.
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja, haha.
87. Grått når noen har dødd: Ja.
88. Likt en venn som er gutt: Ikke på en kjærestemåte, nei

TROR DU PÅ:
89. Deg selv: Ja.
90. Mirakler: Jaa.
91. Kjærlighet ved første blikk: Ja. <3
92. Himmelen: Ja.
93. Nissen: Ikke nå lenger. :(
94. Kyssing på første date: Nei.
95. Engler: JA!

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja, Martin!
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei.
98. Tror du det er mulig å være trofast for alltid: Ja, selvfølgelig, hvis det virkelig er det begge har lyst til!
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Viktige personer i mitt liv. Hvis det er snakk om gjenstander så er det penger ellermobil.

De siste dagene

27.11.2012
13:38

Nå har jeg ikke blogget på en stund, så jeg tenkte å blogge litt om helgen! På fredag var jeg først i byen for å handle noen gaver, så dro jeg hjem og pakket noen gaver mens jeg ventet på at Martin skulle komme hjem fra syklingen. Da han kom hjem skulle vi dra på Bowling, men jeg hadde ikke med ID, så vi fikk ikke spilt. Vi dro heller hjem og spilte Yatzy og koste oss. 

På lørdag skulle vi være barnepassere for en som het Christian. Det var veldig koselig. Guttene spilte og så på film og jeg lagde cupcakes og pizza til dem. Vi kjørte han hjem i 24.00 tiden og da vi kom hjem ville Martin finne en fest sammen med Nicolai. Nicolai fant et eller annet langt utenfor Tønsberg, så vi tok en sykkel hver, Martin en sparkesykkel og syklet bort. Vi hadde syklet i nesten 1 time og fant aldri frem. Til slutt bestemte vi oss for å bare dra hjem. Det var den kveldsturen. På søndag ble vi bedt på familiemiddag i Oslo med hele familien fra Herman sin side. Vi hentet Herman og Sofia og dro mot Oslo. Vi spiste kjempegod mat og det var utrolig koselig. Etter dette kjørte jeg Herman og Sofia hjem og brukkte resten av kvelden på kos hjemme.
 
Tired

22.11.2012
09:10

Jeg våknet litt over 06.00 i dag og klarte ikke å sove mer, så jeg bestemte meg for å bare stå opp, se på tv og lage frokost til Marty. Jeg føler at jeg er trøtt, men jeg klarer fortsatt ikke å sove. Men jeg tenker jeg skal prøve på en time før jeg drar på skolen. I dag starter jeg ikke før 14.45 anyway og kan ta toget inn til Oslo kl.13.00, så jeg har litt tid på meg. Vil ikke sovne under forelesningen!
Helgen

19.11.2012
02:34

Jeg vet. Jeg fikk ikke blogget noe særlig i helgen. På fredag var vi og slappet av hos Kristian, på lørdag skulle Martin og jeg egentilg være sammen, men så ble det noen endringer i planene og søndag var vi på middag med Sofia og Herman hos mammaen til Martin og pappaen til Herman (i etg. over oss). Etter middagen ble vi invetert på kino alle smmen og så De urørlige, en ganske morsom og spennende film basert på sann historie, så det var koselig.
No time

16.11.2012
19:37

Jeg skulle bare vaske rommet vårt så endte det med at jeg vasket resten av leiligheten også. Jeg rakk ikke å dusje engang før jeg måtte hente Maartin på jobb. Så nå har jeg endelig dusjet og nå skal vi lage middag før vi skal kjøre mammaen til Martin et sted og så dra på et lite innflyttningsparty hos Kristian. Det betyr at jeg ikke rekker å skrive mer i dag. Snakkes!

 

Innlegg

16.11.2012
14:38

Greit, jeg fikk litt hjelp med hva jeg skal blogge om. Det blir for det meste om privatlivet, men det går bra. Innleggene vil bli lange, så jeg håper ikke det blir kjedelig å lese. Jeg hadde tenkt til å begynne i går, men da hjalp Martin og jeg til med flyttingen til Synne og Kristian. Nå har de også flytte sammen. Det er sykt å se hvordan folk utvikler seg og blir klare til å gå videre i livet så fort. Nå skal jeg rydde litt og dusje før jeg setter i gang med et nytt innlegg. Stay tuned!
Venter på svar fra dere

15.11.2012
10:49

Ja, jeg venter på svar fra dere før jeg begynner å blogge igjen.. begynner ikke før jeg vet hva dere vil. Hvis du er fast leser syntes jeg du skal hjelpe meg og skrive det, uansett hvem du er. Jeg ser at jeg har mange lesere enda, så skriv på!

Hva vil dere lese mer om?

14.11.2012
12:09

Det er på tide å blogge litt. Jeg har egentlig mye å fortelle og blogge om, men så føler jeg at det blir unødvendig å poste rett før jeg bestemmer meg for å skrive om det. Akkurat nå sitter jeg til og med og tenker på hva jeg skal blogge om senere.

Jeg trenger hjelp av dere. Hva vil dere ha mer av? Jeg hadde vært veldig glad om så mange som mulig av dere som leser bloggen min fast kunne kommentert og sagt hva dere vil ha mer av på bloggen min. Jeg vet at jeg har en del faste lesere, så det hadde jeg satt veldig stor pris på. Vet jeg ikke hva dere vil, blir det som de siste ukene, ingen innlegg.. og det blir litt kjedelig.


Hello November

02.11.2012
11:51Hjemmeeksamen!

29.10.2012
13:56

Hallo lesere. I dag er jeg i nerdmodus og sitter med bøkene åpne foran meg hele dagen. Jeg har nemmelig hjemmeeksamen i dag og frem til onsdag. Jeg har aldri hatt hjemmeeksamen før, og jeg er litt nervøs siden jeg ikke vet hvor dypt jeg skal gå i skrivingen. Vi skal skrive 5 sider, så det er ikke helt katastrofe, derfor tar jeg hjemmeeksamen som en vanlig oppgave.  Ønsk meg lykke til da.Sånn så det ut sist gang jeg hold på med eksamen.

Getting ready for halloween

26.10.2012
09:12

Snart er det halloween og halloweenfestene har allerede begynt.  I dag blir det vors hos oss med en vennegjeng og så skal vi ut på halloweenparty. Jeg har ikke akkurat funnet ut hva jeg vil være i kveld, men jeg tenker at jeg roter litt i skapet og mikser noe ut av mine egne klær siden jeg ikke finner noe annet på nettet eller i butikken, men jeg er heldigvis ikke den eneste.


Sånn skal jeg nok se ut i kveld, haha. Neida, det blir nok en ala catwoman-kostyme og litt make-up, ikke noe store greier. Det samme skal Martin og noen venner til. Men før festen skal jeg på trening og worke out litt! Skal bli filnk til det.

Ser frem til en super kveld med mine fine!

Skal du feire halloween?

Candles

24.10.2012
14:28

Reaksjonen når Battlefield endelig funker

19.10.2012
21:05

Nå har Martin fått tilbake PC'en sin og vi har fikset nett, og det var han glad for, men når ikke Battlefield funket, så klikket han helt. MEN så var det sånn at i går fikk han til spillet igjen og ble så lykkelig som aldri før, og resten av kvelden gikk selvfølgelig til gaming. Han reagerte nesten ikke noe når jeg snakket til han og var bare i sin egen verden. Her er reaksjonene:

Når han fikk til spillet:Under 2 minutter senere ..

Zero reaction ..

Opplevd det samme?

Sverigetur - video

19.10.2012
18:49

Endelig har jeg fått lastet opp filmen fra Sverigeturen og får lagt den ut og publisert. Gutta er ikke helt gode, just sayin, men det er sånn de er bare.

Gitar

19.10.2012
11:57
Halloween kostymer

16.10.2012
19:34

I dag har jeg vært hjemme hele dagen nesten, så mens jeg satt hjemme satt jeg og så på noen Halloween kostymer. Gjengen vår skal mest sannsynlig på Halloweenparty neste helg, så da er det lurt å begynne å tenke litt på kostyme. Jeg har søkt litt her og der, men har enda ikke bestemt meg for hva jeg vil ha på meg. Her er noe som falt i min smak.


           Søt men fortsatt Halloween-ish. Kan kjøpes her.                               Pirat er alltid like fett. Kan kjøpes her.

Enda en Alice kostyme. Kan kjøpes her.                                                    Har alltid hatt lyst til å ha på en sånn. Kan kjøpes her.

 

Har du kjøpt deg kostyme til Halloween ?

Tirsdag morgen

16.10.2012
13:05

God morgen! I dag stod jeg opp kl.08.00 for å bli med Mart på trening. Jeg trente ikke selv da. Vi dro hjem igjen, dusjet og jeg kjørte Mart på jobb. Nå har jeg ryddet litt i leiligheten og slapper av med TV og te siden jeg har fri fra skolen. I går bestilte jeg flybilletter til Mexico City, Oaxaca, Cancun, Los Angeles og NewYork, så da er endelig det i boks! Senere i dag, når Martin kommer hjem, skal vi spise middag med Liv, mammaen til Martin, koselig.
Tilbakeblikk - HOVE

12.10.2012
13:55

Får en følelse av lykke når jeg ser tilbake på sommerferien og HOVE 2012. Savner det!

The definition of love

12.10.2012
12:55

is you. 

Bilder fra hytteturen

10.10.2012
13:53

I helgen som var dro vi på hytta. Herman, Martin, Sofia og jeg kom opp på fredags kveld og fikk en utrolig koselig velkomst av Liv og Jan rundt bålet. Vi gikk tur i fjellet, spiste utrolig god mat, spilte og koste oss masse. Jeg lærte til og med å strikke!
På topp 10 lista i Tønsberg

05.10.2012
09:37

Jippii!  Jeg sjekket topplisten for Tønsberg til morgen i dag og så at jeg lå på 8. plass! Vanligvis pleier jeg å ligge på rundt 30 plass, men i løpet av i går og i dag har jeg fått så mange lesere som har ført til at jeg har hoppet oppover på lista. Tusen takk til dere lesere!I dag blogger jeg veldig tidlig, som dere sikkert ser. Det er fordi vi var på vennefest hos Kristian i går og sov der til i dag. Men siden vi skal på Blefjell senere i dag, måtte Martin på jobb åtte for å slutte tre, så vi kommer oss dit så fort som mulig, og derfor måtte vi stå opp litt før sju, dra hjem, dusje og skifte før jeg kjørte han til jobben. Og nå sitter jeg her med en kopp te og blogger da.

hits