Pakke i posten - BABA DE CARACOL kremer

21.10.2013
23:02

Dere har sikkert fått med dere at jeg ble tilsendt to prøver av kremene Baba De Caracol som jeg testet ut og vurderte her på bloggen for en liten stund siden. Nå har jeg vært så heldig at jeg har blitt en av ambassadørene som har fått begge kremene i orginal pakkning og skal prøve disse ut fremover, fortelle litt om hvordan den funker på meg og dele mine meninger om den. 
Så nå er det bare sette i gang og teste dem ut. :) 
Testet Baba De Carracol

15.09.2013
22:51

Jeg har fått tilsendt prøver for to kremer fra Baba De Caracol som jeg skulle prøve og skrive en vurdering her på bloggen min. Kremene innholder snegleserum som fornyer huden. Snegleserumet virker som en antioksidant, den reproduserer og forsterker bindevev og nedsetter produksjonen av hudnedbrytende enzymer. Serumet er et helt naturlig stoff.Min vurdering:

Jeg påførte først"Regenerating cream" etter å ha renset og tørket ansiktet og klappet det inn i huden slik at kremen tørket inn fortere.Etter dette ventet jeg i et par timer mens jeg gjorde andre ting. Kremen var veldig tykk, så den brukte lang til på å tørke, og det som ikke tørket ble til klumper på ansiktet. Det var litt ubehagelig. 

Etter å ha renset ansiktet igjen, påførte jeg "Active Gel". Den var mye lettere å påføre og tørket mye fortere. Denne hadde jeg på uten å måtte vaske meg eller plukke av krembiter. Den var behagelig å ha på og jeg kjente at den fakfisk virket.


Resultatet etter å ha fått prøvd disse kremene var at jeg fikk mye mykere og glattere hud. Jeg var heller ikke så rød på nesa som jeg pleier. Nå hadde jeg bare èn prøve av hver krem, så jeg kan ikke si så mye annet i og med at jeg bare har prøvd dem èn gang. Men resultatet er selvfølgelig positivt hvis vi ser bort i fra at den første kremen klumpet seg litt. 

 

Jeg kunne gjerne fortsettet å bruke disse kremene om jeg fikk muligheten til det.

Prøv Shredded Wheat gratis!

02.04.2013
13:03

Har du smakt denne nye frokostblandingen fra Nestlè, Shredded Wheat? Den er utrolig god, mettende og sunn. Den smaker utrolig godt med bringbær, jordbær og tranbærsmak og putene blir ekstra gode når denligger i melken og mykner en stund. 67% fullkornshvete og høyt innhold av fiber. Har du ikke smakt den, kan du prøve den ut gratis her. Anbefaler alle å prøve denne!

 

 

Har du prøvd denne?

Bakte donuts

02.04.2013
12:22

 

Det var en dag da jeg plutselig bestemte meg for å prøve noe jeg aldri har gjort før, lage donuts. Man pleier som regel å lage dem i fett eller smult, men jeg fant en bakeoppskrift. Deigen smakte mer som bolledeig, men det funket fett og de ble helt ok.


 

 

 


Har du laget donuts før?

Nam nam, Blink minst drops

06.03.2013
13:32

Har dere prøvd ut de nye Blink mint dropsene som nylig kom ut i butikken? Det har jeg! Det var først og fremst designet på boksen som fanget interessen min. De er så søte, små og diamanten i hjørnet får det til å se enda søtere og jentete ut. De finnes i eplesmak, lakrissmak, solbærsmak og colasmak. Favoritten min er den lilla boksen med Solbærsmak. Den boksen er allerede tom. Kjæresten min sin favoritt derimt, er den rød, Cola, mens ste-svigermors favoritt er den svarte, Lakris. Disse to syntes jeg ikke var noe særlig gode, men eplesmaken tar en 2.plass. Jeg vet i allefall at jeg vil kjøpe solbærsmaken fremover. Anbefaler!Har du smakt den?

Aussie produkter

25.01.2013
19:00

I desember vant jeg en julekalender konkurranse hvor jeg vant det nye Aussie settet som består av shampoo, conditioner og deep treatment verdt nesten 400,-. Dette fikk jeg i posten for ikke så lenge siden. Disse produktene syntes jeg virker kjempebra i håret mitt og det lukter utrolig godt i tillegg. Anbefaler!

Bruker du noen av disse?


Vippe extensions

19.12.2012
14:55

I helgen var jeg hos ei venninne hvor moren hennes skulle sette på vippe extensions på meg. Jeg har aldri hatt på extensions på vippene, så jeg var litt småskeptisk. Det tok 2 timer å sette på disse vippene og de skal sitte på i 1 mnd hvis man ikke har påfyll av vipper. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet! Det er ikke noe tungt eller irriterende å ha dem på, så lenge man velger riktig lengde. Det beste av alt, er at jeg slipper å bruke mascara fordi vippene er så svarte og tykke. Jeg er ikke sikker på hvor mye dette koster, men det er helt klart billigere privat enn i en salong!

 

Før behandlingen:

 

Etter behandlingen:

 

Hva syntes du?

 


Første New Yorker butikk i Norge åpnet!

04.10.2012
14:43

I dag åpnet Norges første New Yorker klesbutikk i Tønsberg på Farmandstredet. De har så sinnsykt fine og billige klær der. Nå behøver jeg ikke å dra helt til Sverige for å shoppe på New Yorke mer, nå er den her! I dag åpnet butikken med masse nye varer, DJ og fotografer - anbefaler å ta turen innom hvis du er i nærheten!

Vært der?

YSL Lipstick

29.07.2012
22:20

Jeg kjøpte meg en ordentlig fin leppestift fra YSL, Yves Saint Laurent, her om dagen som jeg hadde lyst til å vise. Den er knallrød med fagen Rouge Pur Couture 40 og holder seg fast på leppene etter å ha påført den. Denne koster fra 264,- og du kan få kjøpt den på de fleste parfymerier.
Revehiet 2012

29.04.2012
15:59

Må skryte litt av gutta på denne bussen, ikke bare fordi vi, Walkers, skal rulle med dem, men fordi de har den fineste bussen og er utrolig flinke som har mekket hele bussen helt selv! Anbefaler å like siden dems og høre låta!

 LIKE, LIKE, LIKE! -> facebook.com/Revehiet2012

H&M - Fashion Against Aids - Favorites

18.04.2012
12:20


Available in around 300 H&M Divided departments from 26th April 2012

Deborah Lippmann - Nail Polish

12.04.2012
21:49

 Jeg ble helt forelsket i denne neglakken med en gang jeg så den, så jeg måtte kjøpe den. Jeg elsker fargen og glitteret i den. Den er perfekt å bruke hvis man skal på party, jentekveld eller lignende. Du får tak i den på blant annet "Fine ting" og koster 179,-

I fell in love with this Nail Polish from Deborah Lippmann once I saw it, so I just had to buy it. I love the color and the glitter in it. It's perfect to use when your'e going on a party, have girls night ect. You can buy it in shops like "Fine ting" and costs 179,-

Recommending Tangle Teezer

09.04.2012
15:26

 

De som kjenner meg vet at håret mitt blir fort flokete og bustete. Jeg er bare født med umulig hår. Uansett hvor lang tid jeg bruker på å børste ut alle floker I håret, vil det floke seg med en gang jeg går ut døra. Det er snakk om sekunder! Denne fantastiske børsten kjøpte jeg I Oslo bare for å teste ut. Meningen med denne er å børste ut floker og bustete hår. Jeg trodde ikke at den skulle virke før jeg selv prøvde den ut. Engelskmennene har noe å være stolt av. Jeg har prøvd så å si alt på håret mitt for at det ikke skal slutte å floke seg og ingenting hjalp til jeg fant denne fanastiske børsten. Tangle Teezer er genial! Jeg børstet gjennom en floke 3 ganger og da var den borte. Den lugger ikke og jeg mistet ikke et eneste hårstrå! Bedre kan det ikke bli. Jeg anbefaler dermed denne til alle med flokete hår. Den vil ikke skuffe dere. Den koster rundt 150,- og finnes I flere farger. Løp og kjøp!Those of you who know me knows that my hair is tangled and dishevelled. I'm just born with hair impossible to brush. No matter how long time I spend on brushing my hair for tangles, it will always get tangled back again once I go out the door. I'm talking about seconds! I bought this incredible brush in Oslo just to try it out. The meaning with the brush, is that it's detangling your hair. I didn't believe in it before I tried it out myself. Englishmen should be proud. I have tried so many products and almost everything to prevent my hair to tangle, but nothing helped until I found this brush. Tangle Teezer is genius! I brushed through a tange 3 times and then it was completely gone. It doesn't pull by the hair and I'm not loosing any single hair. It can't get better. That's why I'm recomending tangle teezer for all of you with tangled hair, like me. It costs 150,- and you'll get it in more colors.

David Beckham for H&M

02.02.2012
17:27

Nå har H&M samarbeidet med David Beckham. H&M skal selge fotballstjernens nye undertøysmerke Bodywear, som han selv er modell for. Fra og med i dag er kolleksjonen hans ute i nettbutikken og snart i H&M butikkene! Hva med en liten valentinesdagsgave til kjæresten?Få 20% rabatt på Nelly beauty produkter

01.02.2012
23:37

Legger ut en rabattlink til dere som er ofte innom nelly.com, hvor dere får 20% avslag på noen nellyprodukter.


LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK

Håper noen får bruk for den

its kingsley!

18.11.2011
22:04Som dere sikkert har skjønt nå, så digger jeg denne fyren. Genial som bare det!

hele samlingen

17.11.2011
16:34

Dette er kanskje et veldig unødvendig innlegg, men anyway, nåå har jeg endelig ALLE Harry Potter filmene! Jaaa! Jeg tok en tur innom butikken før jeg dro hjem fra skolen og fikk øye på den siste HP filmen i en dvd-hylle. Selvfølgelig tok jeg den meg til kassa med en gang. Har ventet lenge nå og er stolt av å eie alle 8 filmene nå. Jeg fikk også melding om at billappen min er i Norge nå, så jeg henter den på lørdag, og så blir det kjøring igjen! Jippi!Jaddaa!

Har du alle filmene ?

HALV PRIS PÅ HELE BIK BOK!

10.11.2011
12:22

I dag er det halv pris på hele Bik Bok i farmandestredet! Løp og kjøp, folkens, for det skal i allefall jeg!Fler som skal på shopping i dag ?

Russebusser på sandefjord vgs

25.10.2011
16:05

Siden jeg er Russ 2012 ville jeg begynne å småblogge litt om det. Jeg kan begynne med å si at jeg er en gåruss, som de aller fleste, altså ingen buss eller van, men vi har derimot 4 russebusser på skolen vår. Her legger jeg ut sangene dems. Hør gjerne på dem!

GUILTY PLEASURE - Sandefjord jentene;


MEDLEMMER: Betina Krømke - Ellen Anette Sørensen - Hedda Bjanger Andersen - Henriette Wold Hjelleset - Ida Rambo - Jannike Simonsen - Julianne Høyholm - Julie Bang - Kristine Rønning - Line Roberg - Maia Christiansen - Maren Kristine Bjerke - Rikke Askim - Sigrid Seim - Silje Bang - Silje Helene Steinsholt - Solveig Drangsholt - Veronika Berge Enghaug


GELEBARNA - Sandefjord guttene;


MEDLEMMER: Anders Meum - Bendik Lysheim - Carl Fon - Christoffer Tuft - Hans Martin Helgesen - Jonas Gleditsch - Jonas Kleiven Løvås - Jonas Mahn Andreassen - Kai-Vegard Sæther - Kolbjørn Haugen - Kristoffer Bernklev - Kristoffer Tollefsen - Markus Rui Jacobsen - Sindre Evensen - Sondre Solberg - Stian Haughem - Per Blaasvær -Tor Magnus Bettum Lunde - Vetle Terland Nilsen


LAKERS - Sandefjord jentene;


MEDLEMMER:  IDA MARITA MATHISEN - MALENE EMBLEM ANDERSEN - EMILIE KRISTINE CHRISTOFFERSEN - JULIE BREDHOLT - HENNY STENSHAUG - JUNI CAROLINE JENSEN - MARIA THERES WESTHER - MARIT EMILIE ELIASSEN - MARTINE ANTONSEN - NORA BECK - RIKKE NERHUS LARSEN - MARTINE HOLT HASLE - SILJE NILO - HENRIETTE MARIE HENRIKSEN - ODA MARTINE ANDERSEN - IDA HANSEN KLEIVEN - JULIE SØILAND - STINE FURUSTAD - VALENTINA IMERI - LOTTE CORNELIA VANGSTEIN - IDA BOSTRØM - THEA REKKUM - PERNILLE SCHANCHE - ANNE KATHRINE SANDE - DINA RIIS MOEN - MARTINE KOLSTAD


ARENA - Stokke gutta;
Nr.1

Nr.2

MEDLEMMER: Kevin Løvåsen - David Tyler Shahabi - Martin Nodeland - Zev de Vreught - Stian Meier Johansen - Erik Emil Bratten - Ola Nicolai Fevang - Erik Andreas Nyvoll - Andrè Sollund - Pål Rude - Leif-André Hvitsten - Emil Antonsen - Anders Eugen Haslestad - Simen Havnaas - Per Dimitris Meilegård - Magnus Johansen - Mats Andreassen - Snorre Hultgren VanDer Horst - Jonathan L Aarstad - Eivind Dåsen Sørhaug

Har du hørt om noen av de?
Hva syntes du om sandefjord-vgs sangene?

Nye Bik Bok kolleksjonen!

23.09.2011
16:42

Dere har sikkert fått med dere at Whitney Port har designet for Bik Bok. Nå er kolleksjonen på vei til Bik Bok butikkene! Gleder meg!


Har sykt lyst på de nederste buksene og et par gensere. :)

Likte du noe?

Anbefaler film!

18.09.2011
15:36

Jeg så akkurat filmen "Alle mine kjære". Det er en ganske gammel film, men den er sykt spenennde.. trist også. Filmen handler om ei jente som blir lurt i en felle og drept av naboen sin, men han blir aldri tatt siden han er så flink og fjerner alle bevis. Jenta etterlater seg et "uferdig liv" etter hun ble drept. Hun er i en mellomverden og prøver å hjelpe faren sin med å finne morderen og beskytte familien før hun kan gå videre. Anbefaler å se den!

Har du sett filmen?

TEST OM DU HAR SLITT HÅR - LETT!

13.09.2011
21:43

Slik tester du

Alt du trenger er en bolle med vann , eller gjøre det enda enklere - tapp litt vann i vasken.
Du kan faktisk teste om håret ditt er sunt ved å legge det i vann.

Et skadet hår vil nemlig være flisete og ha skjellag som spriker. De åpne skjellagene vil slippe vann inn, og håret vil bli tungt og det vil synke etter kort tid. Et sunt eller reparert hår vil ikke ha disse sprekkene i seg, og håret skal derfor flyte.Vær obs på at denne testen tar utgangspunkt i hår som er porøst på grunn av slitasje. Hår som er porøst fra naturens side, som for eksempel et naturlig krøllet hår er noe annet.

Tips for skadet hår

Hvis håret ditt skulle være av det synkende slaget, er det noen gode tips her:

  • Når du tørker håret, klem vannet ut av håret - ikke gnikk og skrubb med håndkleet.
  • Vær ekstra forsiktig hvis du skal gre håret når det er vått, det er nemlig da det er på sitt svakeste.
  • Unngå gummistrikker og -hårbånd som kan skade håret.
  • Bruk en god kur for tørt/skadet hår en gang i uken.
  •  Alternativ behandling: ha en liten mengde olivenolje i håret og la det sitte i en times tid. Vask og tørk håret som normalt etterpå.
  • Ha et balansert kosthold og sørg for å få i deg nok væske.

 

Har du prøvd ut dette?

ITSKINGSLEYBITCH!

22.07.2011
19:02

Digger han her. Han er så utrolig morsom og jeg ler meg i hjel hver gang jeg ser clipene hans på youtube. Anbefaler sterkt å se dem til dere som ikke har hørt om han. Dere vil ikke angre. Klikk på bildet for å komme til account'en hans.Mooden etter siste Hrry Potter film. Must see!Har du hørt om han?

HP

15.07.2011
11:34

I går etter kjøretimen skulle jeg se Harry Potter på kino sammen med Dagmara og 6 andre jenter. Filmen var helt.. fantastisk bra! Den var spennende fra begynnelsen til slutten. Den siste timen rant tårene omtrent gjennom resten av filmen. Det var så mye som var utrolig trist, i hvertfall når rulletekstene kom, for det er jo tross alt siste filmen! Ahh, er fortstt lei meg etter det og føler at jeg bare kommer til å være deppa resten av dagen. :((( Gjennom hele barndommen har jeg sett på Harry Potter, og nå som jeg har blitt 18 er det slutt. fml.. vil ha mer!


Har du sett den?

BLOW

14.07.2011
11:40

Herregud som det skulle regne og torden i dag om morgenen. Jeg fikk ikke sove siden regnet pøste som bare det så alarmene på bilene utenfor gikk hele tiden. Og det hørtes ut som om lynet slo ned alle husene i nærheten. Det var kjempescary. :( Men heldigvis har det sluttet nå.


Jeg så masse reklamer i blader og på plakater og skilt at det hadde kommet ut en ny energidrikk, Blow, som er spesiallaget for kvinner. Så da måtte jeg prøve den ut. Den har skikkelig stilig design og smaker nam! Markjordbær og bringebærsmak. Anbefaler å prve om dere får kjøpt den ett eller annet sted.Var den ikke fin?

Starbucks

16.06.2011
19:52

Har du smakt starbucks kaffene på glassflaske?


TESTET UT NY FOUNDATION

22.05.2011
13:38

Jeg testet ut en foundation og primer fra sensai her om dagen, og ville dele resultatet med dere. En dag fant jeg ut at jeg hadde lyst til å begynne med å bruke primer, så jeg dro til byen for å se hvordan de funket, pris osv. Da kom jeg over disse to produktene. Jeg fikk tak i dem på Tonic, men man får tak i dem i alle andre parfymerier.

farge #302

Jeg likte effekten veldig godt. Spesielt primer'en. Den jevner ut og er veldig lett på huden. Når man legger på foundation etterpå, legger den seg fint på. Foundationen ser veldig naturlig ut (hvis du bruker riktig farge), og den "klumper" seg ikke på huden. Den er luftig og behagelig å ha på og den klistrer seg ikke i alt mulig som andre foundationer.

 

Jeg gir begge terningkast -    PRISER
FOUNDATION: 350,-
PRIMER: 310,-


Hva syntes du?

NYE EOS

19.05.2011
21:12

Jeg kjøpte disse eosene i cubus for noen dager siden, og må si at jeg er veldig fornøyd med dem. Den lilla eosen smaker passion fruit og den rosa smaker strawberry sorbet. Eos er 95% økologiske og 100% naturlige og de fås kjøpt i 2pack for 149,-, så det er verdt prisen. Disse er bare limited edition, så løp og kjøp!


 

PRIS: 149,-
BUTIKK: Cubus
SMAK: Passion fruit & Strawberry sorbetHar du disse eosene?


Viva la Diva - Lip Gloss Superlicious # 9 Choco

19.03.2011
11:16

Denne lipglossen fra Viva la Diva liker jeg veldig godt, og derfor vil jeg skrive litt om den. Etter at jeg tok den med på skolen en dag, ville flere veninner av meg kjøpe den, fordi de likte fargen veldig godt. Den er rosa/brun aktig og den holder veldig bra på leppene. (Jeg har blitt sponset av Viva la Diva, så jeg har ikke kjøpt den for egne penger.)
Viva la Diva - # 9. Choco

Denne lipglossen er garantert en favoritt. Den er behagelig å ha på leppene, den holder lenge, fargen er perfekt og prisen er grei. Jeg anbefaler dere denne. Dere vil ikke angre.


Farge:
Brun/rosa
Kjøpt:
Du kan få kjøpt denne lipglossen på blant annet Cubus. Du kan også få kjøpt den på andre kosmetikk butikker.
Pris:
60,-

 

Hva syntes du ?
Har du denne lipglossen ?

Nye Burn Day

13.03.2011
00:21

Har noen lagt merke til en nye Burn i butikkene? Eller på narvesen? 'den har eksistert lenge, men det er først nå den har kommet til norge. De har nemmelig fått inn Burn Day med utrolig fet åpning. Man kan til og med lukke boksen og putte den i vesken, uten at det søler og ingenting vil helle seg ut. Jeg digger smaken av kiwi og eple og den lyseblå fargen på drikka. Anbefaler dereå prøve den.

Info
Væskefarge: blå
Pris: 30 kr
Kan kjøpes: Narvesen og bensinstasjoner.
Har du smakt Burn Day ?Max Factor Consealer - Tips

06.03.2011
22:05

Jeg har et lite tips til dere som bruker denne concealeren fra Max Factor. Dette kan dere gjøre hvis det ikke kommer noe mer ut av concealeren, og den ser tom ut.
Jeg fikk brukt concealeren 5-6 ganger til før jeg kastet den etter å ha åpnet tuppen og bare gravd ut det som ikke kom ut ellers. For det er veldig mye igjen inni.


Viva la Diva - Golden Eyes 2

02.03.2011
19:45

Jeg prøvde ut denne øyenskyggen fra Viva la Diva her om dagen og tenkte at jeg like godt kunne "vise den" litt. Øyenskyggen heter Golden Eyes 2 og man kan få kjøpt den i blant annet Cubus og andre butikker som selger kosmetikk. Den koster rundt 80-90 kr


Jeg måtte ta et bilde med og uten blits, for å vise hvordan fargene er i lys og mørke og for å få frem den egentlige fargen. Jeg prøvde den på huden også for å vise hvordan de forskjellige fargene ser ut sånn omtrent på øynene. Slik ser øyeskyggen ut.

Jeg syntes at øyenskygge # 1 og # 2 var ganske like på huden og kunne så vidt se forskjellen. Men de er veldig fine på øyet. Øyenskygge # 3 er veldig grei til å blande sammen den lyse delen og den mørke delen av paletten.
Jeg likte fargene veldig godt og føler at de er de rette fargene for meg i allefall. Den gir gylnen farge og passer fint til det meste av vårfarger.

Det jeg også liker med denne øyenskyggen, er at den sitter så godt på og at fargene faktisk syntes på øynene. Den er billig og bra, så jeg anbefaler denne øyenskyggen.
Tips til hjemmespa!

23.02.2011
13:12

Leste noen tips for hjemmespa på nettet i dag, og tenkte å dele det med dere. Her er noen tips til hjemmespa.

 

Fet hud
Du trenger:
-Hviten av ett egg og pist den til den blir stiv.

- 5-10 dråper med sitron, enten fersk sitron eller fra flaske.

Bland dette sammen. Smør masken utover ansiktet og på halsen, og la den ligge på i ca. 15 min. Skyll av med lunket vann. Bruk denne masken 2-3 ganger i uka.

 

Kviser
Du trenger:

- Ett egg

- To spiseskjeer med youghurt naturell

- Litt melk

Bland det hele sammen til ønsket konsistens. Legg masken utover hele ansiktet og på halsen. Vask av etter 20 minutter.

 

Få myk hud
Du trenger:

- En moden avocado

- En  spiseskje honning.

- Om du ønsker en mykere konsistens, tilsett en til to spiseskjeer med youghurt naturell.

Smør dette utover hele ansiktet og skyll av etter ca. 15min. Huden blir som ny.

 

Kroppsskrubb
Du trenger:

- Fyll et kjøkkenglass med havsalt

- Ha i olivenolje oppi til den har fått ønsket konsistens

- Ha noen dråper med eteriske oljer i om du ønsker god lukt. For et eksempel Lavendel eller Jasmine.

Bruk skrubben i dusjen og skyll godt av etterpå.

 

 

Sjokolademasken
Du trenger:

- Tre spiseskjeer kakaopulver (obs! Ikke Oboy)

- To spiseskjeer youghurt naturell

- To spiseskjeer honning

- En spiseskje havremel

Bland dette sammen til en tykk masse. Med mixmaster, stavmikser eller med en gaffel. Påfør over hele ansiktet og på halsen. Vask godt av med varmt vann etter 20 minutter.

 

Blankt hår
Du trenger:

- Olivenolje

Påfør olivenolje i tørt hår (nok olje til å gjøre hele håret bløtt). La det virke i en time. Skyll av med din vanlige shampoo. Håret vil da bli skinnende blankt og mykt.

 

Tatt fra minmote.no

 

Brukt noen av dette før ?

 

Tips - Concealer

03.02.2011
19:12

Tenkte å legge ut tips for dag som bruker consealer. Her er mine 5 regler.Regel nr. 1 - Velg en concealer som er litt lysere enn huden din. Det vil "friske" opp øynene dine. Hvis du velger samme farge, vil det se ut som om du har mørke ringer under øynene.

Regel nr. 2 - Sjekk om concealeren ren når du skal bruke den. At den ikke har f.eks. maskarabiter i seg e.l.

Regel nr. 3 - Ikke lag noe oversvømmelse under øynene. Begynn med 4-5 prikker. Hvis du trenger mer, legger du på noen prikker til.

Regel nr. 4 - Ikke smør ut concealeren med kosten. Vær forsiktig og husk at huden under øynene er veldig tynn og følsom. Du kan fortere få rynker av å smøre hardt ut på dette området.

Regel nr. 5 - Klapp forsiktig ut concealeren med ringefingeren. Det vil se naturligere ut når det ikke er streker etter concealertuppen rundt øynene.
Anbefaling - Concealer

30.01.2011
15:18

Mange sliter med mørke ringer under og rundt øynene, men med en god concealer kan du løse dette problemet. Jeg sliter selv med mørke ringer, og har prøvd ut en del concealere.


Denne concealeren er fra The Body shop. Det jeg likte med denne, var at den var lett å påføre når den var spisset. Men hvis du skal kjøpe denne, som koster ca.90,- , så må du kjøpe en spisser til den, siden den er ganske så tykk. Spisseren koster ca. 40,- Minuset i denne var at den var litt klissete, og ville ikke sitte ordentlig. Av og til ble det litt "klumpete" og jeg måtte gni den hardt ut. Da kan man fortere få rynker .. Jeg anbefaler ikke å kjøpe denne!


Denne concealeren er fra Makeup factory. Den e lett å påføre og holder seg godt. Den holder seg ikke så lenge, så man må legge på litt ekstra i løpet av dagen. Kjøpte den for ca.100,-Denne concealeren fra Max factor er min favoritt! Jeg kjøpte den en uke siden og er utrolig fornøyd. Den er lett å påføre, den holder hele dagen, huden blir silkemyk under øynene og man kan få kjøpt den for en billig penge. Denne kostet 99,- og fåes kjøpt på VITA, Cubus og andre butikker som selger sminke. Denne anbefaler jeg!
ANBEFALER - LEPPESTIFT

29.01.2011
16:23

Denne leppestiften fra Viva la Diva kjøpte jeg på Cubus for kun 60,- ! Jeg valgte farge nr.22 fordi den ser veldig naturlig ut på leppene. Den er behagelig å ha på leppene og holder seg veldig lenge på. Jeg anbefaler denne! :)
Before & after.

 

Hva syntes dere ?
hits