De siste dagene

13.01.2014
23:07

Hallo lesere!

Som vanlig jobber jeg hver dag og har så lite tid til blogging at jeg nesten glemmer helt at jeg eier en! Den siste uken har jeg jobbet så masse og hatt mye å gjøre, men jeg fikk en helg fri, så helgen som var tilbrakte Martin, Sebastian og jeg på hytta på Blefjell. Der fikk jeg slappet av som jeg ikke hatt fått gjort på lenge. Mens gutta hadde Ringenes herre maraton satt jeg og leste Harry Potter bøkene ved peisen og koste meg ihjel. Ingenting er mer kos enn Harry Potter bøker og filmer, så i løpet av helgen hadde jeg fått lest 1 og en halv bok.

Rett før jeg fikk ta helgen på jobb fikk jeg en nyhet som jeg ble så glad for. Vi hadde en konkurranse på jobben hvor alle ansatte skulle stemme på månedens ansatt. En som gjorde god innsats i måneden, som lagde glede og galskap, jobbet best, solgte best osv.. Jeg ble sikkelig overrasket da jeg så navnet mitt på vinnerkonvolutten med et gavekort i. Jeg har så søte kollegaer på jobb at det ikke går ann å få noen bedre. 

Ellers har jeg begynt å se litt på hva jeg har lyst til å jobbe som og utdanne meg til. Jeg har faktisk søkt på "alle jobber" og bladd igjennom alt man kan jobbe som. Etter det skrev jeg ned noen jobber jeg var interresert i og sjekket hvilken utdanning som passet meg best. Så har Martin og jeg sett litt på feriesteder og prøver å finne ut av hvor vi skal dra. Det blir deilig med en ukes ferie til varmen nå som vinteren har kommet!


Instagrambilder ettersom jeg enda en gang glemte speilrefleksen.

2 kommentarer

KATRINE HAUKAAS 13.01.2014 23:10
Wow du er bare så super fin! ♥
14.01.2014 21:09
Har du studert/utdannet deg til noe tidligere? :)

Skriv en ny kommentar

hits