Bursdagsfeiring

17.11.2013
00:38

Hallo lesere! I helgen som var, var Martin og jeg på bursdagen til pappaen hans. Vi var nok de yngste der bortsett fra bartenderen, men vi hadde det veldig hyggelig med de fullt voksne fordet. Vi ble spesielt kjent med et par fra England som vi hadde god kontakt med gjennom hele bursdagsfesten. Og Martin, som er nybegynner i engelsk, klarte å kommunisere kjempebra med dem. Haha, meg og England. Dert er noe der som prøver å dra meg tilbake til dette landet hele tiden.

Vi fikk utrolig god mat laget av kokker hvor vi fikk sashimi til forrett, og noe digg jeg selv ikke vet hva var til forrett to ganger før vi fikk favorittdesserten til svigerfar servert. Det ble holdt mange flotte taler hvor ikke minst talen til Gro, kjæresten til svigerfar,  var helt fantastisk. Jeg ble utrolig glad når jeg fikk høre hvor mye Martin betydde for Gro og at hun også nevnte at hun var glad for å møte meg. Det traff meg midt i hjertet, for jeg har aldri blitt nevnt i en tale før.. ihvertfall ikke som jeg kan huske. Når Gro var ferdig med talen skulle hun avslutte med å synge en sang, som pappaen til Mart var veldig glad i. Hun hadde i tillegg invitert artisten, Jonas Fjell, til å synge denne sangen sammen med Gro og spille for alle. Det var det utrolig mange som ble veldig rørt av.
Etter taler og mat var det tid for drinker i baren, dans og musikk med sanger fra 60, 70 og 80-tallet. Utrolig koselig bursdagsfeiring :)

Fikk ikke blogget tidligere pga mye jobb, så det ble et sent innlegg :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits