Testet Baba De Carracol

15.09.2013
22:51

Jeg har fått tilsendt prøver for to kremer fra Baba De Caracol som jeg skulle prøve og skrive en vurdering her på bloggen min. Kremene innholder snegleserum som fornyer huden. Snegleserumet virker som en antioksidant, den reproduserer og forsterker bindevev og nedsetter produksjonen av hudnedbrytende enzymer. Serumet er et helt naturlig stoff.Min vurdering:

Jeg påførte først"Regenerating cream" etter å ha renset og tørket ansiktet og klappet det inn i huden slik at kremen tørket inn fortere.Etter dette ventet jeg i et par timer mens jeg gjorde andre ting. Kremen var veldig tykk, så den brukte lang til på å tørke, og det som ikke tørket ble til klumper på ansiktet. Det var litt ubehagelig. 

Etter å ha renset ansiktet igjen, påførte jeg "Active Gel". Den var mye lettere å påføre og tørket mye fortere. Denne hadde jeg på uten å måtte vaske meg eller plukke av krembiter. Den var behagelig å ha på og jeg kjente at den fakfisk virket.


Resultatet etter å ha fått prøvd disse kremene var at jeg fikk mye mykere og glattere hud. Jeg var heller ikke så rød på nesa som jeg pleier. Nå hadde jeg bare èn prøve av hver krem, så jeg kan ikke si så mye annet i og med at jeg bare har prøvd dem èn gang. Men resultatet er selvfølgelig positivt hvis vi ser bort i fra at den første kremen klumpet seg litt. 

 

Jeg kunne gjerne fortsettet å bruke disse kremene om jeg fikk muligheten til det.

1 kommentar

Iselin 16.09.2013 11:04
Kanskje jeg burde sjekke den ut, for jeg er alltid rød på nesa :P

Skriv en ny kommentar

hits