Sløv

08.02.2013
12:24

Jeg har vært litt opptatt i det siste.. eller bare litt sløv når det gjelder blogging? I helgen ble Martin med meg på en hjemmefest hos noen venner av Natalia. Vi har hatt noen venner på besøk og vi har tatt turen til Oslo. Martin og vennene hans må trene til BMX konurransen i Bergen som er til neste helg, og vi valgte å dra helt til Oslo fordi det er så dårlig med haller og parker her i nærheten.

Vi skulle kjøre sånn at vi var i Oslo kl.18.00, men vi var ikke fremme før 21.30.. grunnen til det er at bilen vår fikk motorstopp på E 18, så vi måtte ringe Viking og bli tauet til pappaen til Martin for å få bilen reparert. Mens Martin satt i varmen hos Viking, satt jeg sammen med guttene bak i bilen uten strøm og is inni bilen og frøys rompa av oss. Men vi kom oss frem til Drammen og fikk bilen fikset på 15 min. Da hadde vi ikke så langt igjen til Oslo, så vi kjørte oppover. Men ingen av guttene husket hvor dette var, så vi kjørte rundt i en halvtime før vi fant frem. Da hadde guttene 30 min å sykle på før det stengte. Etter det dro vi innom Esso for å kjøpe en burger hver før vi dro hjem igjen.
På mandag møtte jeg jentegjengen i Sandefjord som jeg ikke hadde sett på lenge og det var utrolig koselig. Ellers har jeg bare vært hjemme og satt i gang treningen. Wohoo. På onsdag og i går var jeg på dans, digger å danse Fusion Rock og Reggaeton, livet gir mening. Hahah, neida :)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits