VELG FAMILIEN

07.01.2013
16:34

(Dette innlegget fant jeg i arkivet og ble skrevet for 2 år siden)
 

Å velge venner ovenfor familien.. Denne feilen har mange gjort, nesten jeg og, før jeg skjønte hvor mye familien min betyr for meg. Jeg flyttet fra familien min for over 1 år siden. Eller var det familien min som flyttet fra meg? De flyttet til Stockholm mens jeg ble igjen i Norge. I såfall ville jeg bli i Norge og flytte for meg selv fordi jeg følte meg klar for å starte et nytt liv.. for meg selv. Men ettersom tiden gikk begynte jeg å savne dem. Den eneste kontakten vi hadde var samtaler på skype 1-2 ganger i mnd og tekstmeldinger av og til. Jeg besøkte familien 1-2 ganger i halvåret, og det er utrolig lite.
 

Jeg har vært så deppa flere ganger, flere dager og det har gått utover mange folk. Jeg har ikke orket å gå ut med venner, dra til butikken eller i det hele tatt å lage mat. Jeg hatet den følelsen av at ingen var der. Meg alene. Og når jeg var syk, dårlig, hadde det vondt eller bare trengte noen å snakke med, så var ingen der. 
 

Ja, jeg har venner som støtter meg, men det er ikke det samme. Jeg ville bli i Norge først og fremst for å bli ferdig med skolen, det andre var på grunn av alle vennene mine. Da jeg endelig hadde flyttet for meg selv, begynte jeg å lære og tenke annerledes.. og jeg begynte å se på vennene mine på en annen måte. I løpet av den tiden jeg har bodd for meg selv, har jeg vært igjennom hundrevis av krangler med venner, jeg har mistet venner og jeg har fått nye venner. De jeg har mistet har jeg mistet enten på grunn av at de har sviktet eller bare at jeg har innsett at de ikke er ekte venner.
 

Til og med noen av  de beste vennene mine som jeg har stolt på i flere år har sviktet meg. Og det er da tanken om familien kommer tilbake. Du kommer aldri så nær noen venner som du kommer med familien. Familien vil alltid støtte deg uansett hva som skjer.
 

Tumblr_mg5awrsc9u1qdu0vro1_500_large

 

2 kommentarer

Abroo & Sumeyye kommenterer alltid tilbake 07.01.2013 16:59
Det var utrolig dumt å høre, kanskje det er bedre om du holder kontakten med dem mer enn det du gjør. Jeg har ikke opplevd det selv men det er ganske dumt at venner også har sviktet.. Håper alt ordner seg :-D
Marita 07.01.2013 21:30
Det er viktig å ta vare på både familie og venner, mener jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits