Sandra kan bli forbanna

23.03.2011
20:42

Når jeg blir ordentlig forbanna, har jeg nesten lyst til å gå inn på blogg.no og skrive et personlig innlegg til den jeg er forbanna på akkurat der og da. Jeg har holdt på å gjøre det flere ganger, f.eks i dag, i engelsktimen, men neida, jeg glemte den andre halvdelen av laderen til pc'en, så jeg måtte droppe det fordi jeg ikke hadde strøm på pc'en.

 

Men ojdaaa!! Jeg er jo på blogg.no nå og nå som det er innen tema, kan jeg skrive et innlegg. Klar? (NB! Kan inneholde grove setninger!)

Jeg kaller personen eller personene for Kim, for jeg nevner ikke navn på folka i dette innlegget. Det er flere personer jeg nevner!

 

For det første H-A-T-E-R jeg at Kim skal gå rundt og syntes synd på seg selv og begynne å grine fordi Kim liksom har gjort så mye for en annen veninne eller venn som ikke er sant i det hele tatt! Er det da Kim søker oppmerksomhet eller ? Ja, når Kim trenger så f***ings mye oppmerksomhet og begynner å rope til andre gjennom en hel sal og blande seg oppi andres saker og diskusjoner, så har jeg ærlig talt bare lyst til å sparke ned Kim for at Kim skal roe ned egga. Når Kim snakker og avbryter når andre prøver å snakke irriterer meg også. Spesiellt når to-tre personer snakker sammen, og så plutselig kommer Kim og sier: "Hva er det dere snakker om?" eller "Jaaa, jeg vet, jeg også" helt uten videre.. eeehh.. ok? Kim tror at alle folk som Kim har snakket med er Kims ekte venner bare etter en kort samtale på drøye 2 min. Er det normalt ? Når Kim er uvenn med meg og begynner å smiske med snakking og sitting ved siden av, så hater jeg Kim bare enda mer! HOLD DEG LANGT UNNA MEG! Når Kim lyver om ting som Kim har lovt å ikke si eller å ikke gjøre, hater jeg også. I hvertfall når Kim tar seg selv for en man kan stole på. Når Kim er en veldig god venn og baksnakker en kjempegod venn av seg har jeg ikke ord for hva jeg kunne gjort med Kim. Hadde jeg hatt annledning for det, så hadde jeg skjært opp Kim i tynne skiver og solgt det i som hundemat.

 

Jeg haaater når Kim ber meg om å slutte å baksnakke Kim og snakke dritt om Kim, når jeg aldri engang har nevnt navnet til Kim til noen eller sagt noe negativt om Kim til andre. Også går Kim og baksnakker meg selv. Hjerneskada f****tryne. Kim leker tøff noen ganger og sier til andre at Kim vil snakke med meg, men når jeg står 1 meter unna Kim, tør ikke Kim å se på meg engang. Uhh, du er tøff ass.. Også er det assistenten til Kim som også heter Kim. Eller det burde vært omvendt Kim er assistenten til Kim ... ja same shit, siden Kim gjør alt det Kim sier på kommando. Haha, bikkje. Husk å spille død neste gang jeg kommer forbi trynet ditt! Kim liker også å spille uskyldig og søt og har et lik som forbilde. Men når Kim blir sjalu og sur for at Kim ikke får så mye oppmerksomhet av de Kim vil ha oppmerksomhet av, går Kim til andre Kimmer og lager rykter om personen som Kim ikke liker og som i dette tilfellet er meg og en annen Kim. Kim har laget flere falske rykter og nå som to venner av meg har blitt sammen, starter Kim å lage rykter om dem. MEN VI BLIR JO TROSSALT POPULÆRE AV DEN SNAKKINGA DI, B**CH! Vi får ikke mindre oppmerksomhet av at Kim baksnakker oss. Men det får Kim. Kim blir mindre populær og får mindre oppmerksomhet. Ihvertfall hvis Kim skal gå i bukser som er skrukkete på rævva si.

 

Jeg tror jeg stopper der.. selvom jeg kunne ha skrevet flere bøker om hvor mye jeg hater Kim. Det kan hende jeg skriver mer om Kim i framtiden om ikke Kim skjerper seg!
1 kommentar

28.03.2011 14:53
/;

'hunde mat faktisk :o

Skriv en ny kommentar

hits